søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Min venninne-kompis
Camilla stønnet høyt. En nydelig pikk på litt over 20 cm stod som en påle foran ansiktet mitt.

Min venninne-kompis

Min venninne-kompis

Camilla hadde vært min bestevenninne siden hun en dag i fjerde hadde banket opp tre gutter som hadde mobbet meg. Jeg hadde blitt forferdet av den maskuline styrken hun hadde visst. Det var tiltrekkende.

Camilla hadde alltid hvert sjenert. Hun ville aldri dusje sammen med oss i gymmen eller sove over hos noen.Ikke hadde jeg aldri fått noen klem av henne eller noe som kunne komme til å føre med at hun eller jeg tok på hverandres kropper. Men i puberteten begynte plutselig Camilla og forandre seg. Hun ble mer kosete og flørtet med øynene til de fleste, men bare til jenter. Dt hadde kanskje streifet meg en gnag eller to at hun kanskje var lesbisk, og da jeg spurte henne om det mumlet hun noe uhørlig, mens hun rødmet.

Dagen Camilla fylte 18 år ville hun ha meg med på en hytte tur til Trysil. Foreldrene hennes eide en kjempestor hytte med boblebad, badstue, ørten soverom og det meste. Jeg var selvfølgelig kjempe spent, og da Camilla sa at hun hadde noe hun måtte vise meg, kunne jeg ikke vente med å få komme opp til Trysil å stå på ski og være med min bestevenninne.

Jeg er født 9 mnd før Camilla så jeg hadde førekort og bil. På veien oppover pratet vi om løst og fast hele tiden. Plutselig dreide Camilla samtalen inn homofili. Hadde jeg noe i mot det? Jeg svarte at det var helt greit for meg, hvorfor skulle jeg ha noe i mot det? Camilla ble nikket og begynte å prate om familie-hytta.

Da vi endelig kom opp valgte vi det største soverommet i andre etasjen, med den største og mykeste senga. Ut på kvelden tok vi fram et par øl, litt vin og sprit. Vi bestemte oss for å leke en «shots» lek. En spurte et spørsmål og hvis den andre svarte ja, så måtte den som ble spurt drikke en «shot». Vi begynte leken med at Camilla skulle spørre meg først. Det var noen vanlige spørsmål på førsten som: Har du knullet mer enn 10 ganger, og slikt.

Da vi hadde drukket ca 6 shots begynte vi å bli mye mer løsslupne og vi spurte mer utfordrende spørsmål. Det var Camilla`s tur til å spørre meg om noe. Hun satte seg rett opp og ned i sofaen og så alvorlig på meg. «Jeg har noe jeg må fortelle deg, Matilde» Hun reiste seg opp ogbegynte å vandre fram og tilbake, mens hun bet på en negl. «Dette er ikke lett for meg å si, men jeg klarer ikke lenger å skjule det for deg lenger.Jeg orker ikke.» Hun tok sats og hoppet ut i det:»Matilde…Jeg har pikk.» Det ble dødsens stille i hele hytta. » Si noe..Vær så snill.» Plutselig gikk det opp fopr meg hva hun hadde sagt.Hun hadde pikk! Jeg svelget og så på henne. «Vel…Funker den?» spurte jeg prøvende. Jeg tenkte tilbake på jentedusjen og andre tilfeller. Det var jo ikke rart hun ikke ville dusje sammen med andre da! Hun hadde ikke vært sjenert slik som jeg trodde. Hun hadde rett og slett en pikk som egentlig skull ha sitti på et hanndyr! «Ja…Det er det som er vanskelig.»sa hun med en sjenert tone.Full som jeg var ble jeg styrtkåt. Aldri hadde jeg følt noe sånt.

«Vel..Kan jeg se den?» Spurte jeg litt tøffere denne gangen. «Såå…Det er ok for deg? Syns du ikke at det er ekkelt?» Camilla smilte prøvende og usikkert. «Jeg syns faktisk det er jævli opphissende» smilte jeg tilbake. Camilla kneppet opp buksa. Under den hadde hun en susp-lignende g-string. Hun smilte unnskyldene og forklarte at det var for at det ikke skulle kunne merkes på noen måte. Hun trakk av seg g-stringen og fram kom en nydelig pikk. Man kunne ikke se at den satt på en jente unntatt at det ikke var baller under, og at det ikke var så mye naturlig hårvekst rundt.

Jeg reiste meg opp og gikk bort og knelte foran henne. Jeg stønnet da jeg så at den begynte å reise seg. Jeg fikk meg ikke til å spørre om det gikk ann å knulle ordentlig med den. Camilla var på vei til å snu seg, og for å stoppe henne rakte jeg ut hånden for å ta rundt hoften hennes.

Jeg traff i steden pikken. Den reiste seg opp i full størrelse. Camilla stønnet høyt. En nydelig pikk på litt over 20 cm stod som en påle foran ansiktet mitt. Camilla svelget høylydt som for å bemerke at dette var en utrolig pinlig situasjon. Jeg stakk hånden ned i buksen og kjente at NÅ var jeg kåt. Aldri hadde jeg vært så våt. «Jeg er våt.» sa jeg til Camilla. «Mmmmhh…» Camilla var tydeligvis i den pinligste stunden i sitt liv. Hun var knall-rød. «Ikke kan jeg ta på meg buksa heller, for da blir jeg bare enda kåtere hvis jeg er nær pikken.

«Jeg har lyst til å knulle med deg.» sa jeg rett ut. «Hva?» Camilla kvapp til. «Jeg sier det som det er. Jeg har lyst til å kjenne pikken din i musa mi.» Camilla ble tydeligvis enda kåtere av de grove ordene mine. Jeg ventet ikke på svar. Jeg lot tungen gli prøvende over penis-hodet, mens jeg dro av meg buksen. Selvfølgelig klarte jeg ikke å holde balansen så jeg datt tungt ned på det store, myke pleddet som vi hadde spilt kort på tidligere.

Camilla la seg fort ned ved siden av meg. «Nå er det ingen vei tilbake.» sa hun. Hun var så kåt at stemmen dirret. Jeg la meg over henne i 69 stilling. Det var utrolig pirrende å tenke på at jeg sugde pikken til bestevenninnen min, mens hun slikket meg. Vi prøvde og eksprementerte og fant til slutt ut at hvis vi skulle klare å holde på hele natten, kom vi til å trenge en penis-ring. Camilla fikk ganske fort orgasmer, og pikken ble fort slapp. Det var deilig at det ikke kom noe sæd ut, da slapp vi hvertfall et problem sånn med barn og slikt. Fortsettelse følger!

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.