søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Jeg vil ha deg, Nina!
Små bekker av kjønnssaft rant nedover låret hennes. Jeg lot tungen min lete etter hennes. Rykningene etter orgasmen lekte med min følsomme manndom.

Jeg vil ha deg, Nina!

Jeg var vårkåt med en halvstiv pikk, og et vilt blikk i øynene. Det første jeg kjente, var en lett berøring av en sval hånd på venstre skulder. Jeg snudde på hodet, men så ikke annet enn den lange korridoren bak meg hvor uniformert personale danset mellom passasjerene. Det neste jeg kjente, var en frisk pust. Den luktet mint, og den befridde meg for den støvete, klamme luften i hallen. Nina smilte, og leppene hennes var rødere og fyldigere enn siste gang.

– Deilig å se deg, Anders.

Før jeg rakk å svare, hadde hun kysset begge kinnene mine – og jeg hennes. Jeg trykket henne hardt til meg Det nyttet ikke å skjule avtrykket av pikken i buksene. Blikket hennes sank til skrittet mitt.

– Jeg er sulten, sa hun.

Jeg var ganske sikker på at Nina siktet til sex, men da hun førte meg inn i en overfylt personalkantine, belaget jeg meg på en kjedelig to-timers samtale. Jeg traff ikke Nina for å prate! Overraskelsen og den umiddelbare gleden ved gjensynet forsvant som dugg for solen. Hvordan kunne hun ha glemt gledene ved våre tilfeldige møter? Uforskammet suging bak en skranke i tomme deler av terminalbygningen, ville og våte knull før jeg med salig blikk nådde flighten som ventet bare på meg…

– Jeg vil ha deg, Nina!

Hun luktet godt og ledet oss smidig forbi en palme. Duren fra et lettende fly fikk gulvet til å vibrere under meg. Nina var aldri ondskapsfull. Hun var leken. Dette kunne såre mange, men jeg hadde vendt meg til hennes impulser. Nina var frodig. Hvordan kunne hun tilpasse seg et strengt rutinemessig arbeid uten visse avstikkere? Jeg var nok ikke den eneste. Nina og jeg trengte oss gjennom den summende menneskemassen til et vindusbord.

– Carina, dette er Anders!

Carina løftet blikket fra Herald Tribune, og vi håndhilste. Carina, som leste blant pratende kolleger, ble presentert som Ninas sjef.

– Jag har hørt mycket om dej, Anders. Jag skall til byrån. Vi ses om et øgonblick. Hej då!

Carina reiste seg og forsvant raskt inn i menneske-mengden og i retning mot kontorene.

– Hva vil du, Nina?

– Bare stikk hvis du kjeder deg, sa Nina med et ivrig blikk.

Jeg ble kåt igjen mens jeg så Nina tørrprate med venner. Jeg skjønte at Nina ventet på noe, så jeg lot henne ta kontroll. Det gjorde hun. Virkelig ettertrykkelig.

To minutter senere smekket Carina døren bak oss på hennes kontor. Ikke ofte begynner en samtale mellom venner like direkte som nå, men disse jentene var helt nådeløse.

– Jag er ledsen du måste recka planet, Anders. Nina har talat så mycket om deres møter her…

Samtidig kneppet Ninas fingre opp skjorten min. Tungespissen hennes kilte ved navlen og fuktet hårveksten. Jeg stod midt på gulvet med Nina foran meg og Carina bak meg. Carine hvisket noe med en dyp, sensuell stemme tett inntil øret mitt. Jeg oppfattet ikke hva det var. Jeg tenkte på Nina, og jeg irriterte meg over at hun frekt hadde regnet meg som villig til en trekant. Carina løsnet beltespennen. Fire hender trakk buksene ned til knærne. Irritasjonen minsket.

– Nå har du sjansen, Carina. Senere skal han være min, sa Nina.

En dråpe piplet ut ytterst på pikken, og ilinger av forventning rev i kroppen. Carina løftet den halvstive pikken ut av shortsen og tok pikkhodet i munnen. Tungen sirklet rundt hodet, og jeg vokste inne i henne. Hun lot hele skaftet gli inn i det varme svelget. Jeg nøt det og presset meg dypere inn. Plutselig vred Carina seg unna.

– Jag er ingen sverdslukare, sa hun og hev etter pusten.

Det sitret i meg. Jeg hadde passert grensen der jeg kunne kontrollere begjæret:

– Fortsett!

Carina oppfylte ønsket mitt. Carinas lepper gled fram og tilbake over pikken. Jeg kjente rykningene i de stramme ballene. Da fikk jeg øye på Nina.

– Ikke så raskt, sa hun.

Hun flyttet seg fra kontorstolen til kanten av skrivebordet. Blusen falt fra Ninas hånd til gulvet og landet ved siden av de andre uniformsdelene.

– Jeg vil ha, stønnet jeg og dro meg ut av Carinas munn.

Jeg fikk henne til å bøye seg frem på alle fire. Jeg brettet opp skjørtet hennes, trakk trusen ned og ville trenge dypt inn i henne. Bakfra. Carinas kjønnslepper var fuktige og røde av begjær. Jeg stakk hånden under blusen og masserte de stive brystvortene. Jeg kjente varmen rundt pikken idet jeg trengte inn i henne. Jeg var voldsom, men hun klynket av fryd. Jeg pulte henne hardt.

– Nej, nej, lugna ner, hveste hun og lente seg resolutt frem så jeg smatt ut.

– Jeg må ha…

– Det er Nina du skall ta! Nu!

Ninas nakne hud var varm bak meg. Hun begynte å stryke meg nedover ryggraden og tvang meg til å beherske opphisselsen. Hun slikket meg i øret og lot tungen gli i et strøk nedover ryggen. Den slapp ikke, men fortsatte til rumpen. Det kilte uutholdelig godt der bak. Nå var det Carina som så ut til å nyte forestillingen.

– Nina, Nina! Jeg har lengtet etter deg…

Tungen trengte seg inn, og jeg kunne ikke vente. Hånden holdt meg hardt rundt rumpeballene, og neglene rispet. Fingrene følte seg frem til ballene. Nina tok et godt grep rundt pikken. Den var fuktig av Carinas safter.

Hun kom seg fremfor meg og la seg på ryggen. Hun trakk meg ned til henne. Jeg var hennes. Med hånden geleidet hun pikken inn. Hun var min. Nina ville alltid at jeg skulle slikke henne før jeg kom inn i henne. Hun nøt bevegelsene fra en fuktig tunge i opptil flere timer før hun skrek ut i lengsel etter pikken min. For første gang hadde jeg trengt inn i henne uten varme kjærtegn på forhånd.

Nina ville alltid gi seg over. Slik var det nå også. Jeg ville gi alt og se blikket hennes flerre meg av nytelse. Vi trakk oss sammen. Da skrek og bet hun. Så gikk vi fra hverandre. Alltid skulle rytmen vare, og sæden skulle sprute langt opp i hvelvet hennes som nå.

– Kyss meg, Nina!

Små bekker av kjønnssaft rant nedover låret hennes. Jeg lot tungen min lete etter hennes. Rykningene etter orgasmen lekte med min følsomme manndom. Vi kysset hverandre og var blinde for alt annet inntil Carina brøt magien.

– Ni måste vara lite fortjuste i varann, tror jag. Fast vi har inte bråttom. Det er en hel timma till du reser, sa hun og blunket.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.