lørdag , 6 november 2021
Forside / Første gang / Sug meg
Jeg fikk en helt fantastisk orgasme. Han dro ut pikken og runket den mot ansiktet mitt. Jeg sugde den til han kom i munnen min.

Sug meg

Sug meg :

Det var en varm høstdag da dette skjedde. Jeg var bare 16 år.
Pappa hadde besøk av to venner, og mamma var på jobb. Den ene mannen hadde jeg sett en gang før, og jeg hadde hatt noen seksuelle fantasier om han, selv om han var rundt 20-25 år eldre enn meg og med ring på fingeren og barn. Han var høy, mørk i håret, solbrun og hadde fin, muskuløs kropp. Jeg satt å så på han en stund, han møtte blikket mitt noen ganger, men da så vi begge vekk. Siden de bare satt å pratet, gikk jeg i dusjen.

Jeg begynte å kose litt med meg selv, tenkte på han. Da jeg var ferdig, tørket jeg meg, tok på meg undertøy, med et håndkle snurret rundt den slanke kroppen min.
Da jeg kom ut hørte jeg ingen som snakket lengre, så jeg sukket å tenkte de hadde dratt. Jeg gikk videre inn i stuen, og skvatt til. “Hvor er pappa?” spurte jeg drømmemannen. “Han og Anders skal bare dra å se på en traktor, også er det bare to seter i lastebilen, så jeg venter her.” Jeg smilte, og gikk å satt meg i den andre sofaen.

Det var en ganske klein stemning, ingen snakket så mye. Jeg så han studerte kroppen min, men var forsiktig så jeg ikke skulle merke noe. Så møtte han blikket mitt, vi så hverandre i øynene i noen få sekunder, før han så en annen vei.
Etter noen minutter satt jeg meg ved siden av han i sofaen, og tok han forsiktig på låret. “Hva er det du driver med?” sa han og så meg bekymret i øynene. Jeg bare smilte på en sexy måte og strøk hånden min videre oppover låret hans. Jeg strøk hånden min over kulen hans, og kjente den begynte å vokse.

Jeg kunne se på øynene hans, at han ville ha meg, han klarte ikke motstå meg nå. Jeg reiste meg opp foran han, slapp håndkleet på gulvet og satt meg over han, med beina på hver sin side. “Du har den deiligste kroppen jeg har sett” sa han og begynte å beføle rumpa og puppene mine. Jeg tok av han genseren. Han hadde en deilig six-pack og store armer. Jeg gned meg over kulen i buksa hans og kjente den vokse seg enda større. Jeg bare så for meg hvor stor den var, stor og saftig.

“Sug meg”, sa han og jeg krøp ned på gulvet på kne og dro av han buksa. En diger stake spratt ut og la seg mot den deilige magen hans. Jeg tok den i munnen og han stønnet. Høyt. Jeg så han i øynene og begynte og suge på ballene hans. Han hadde en lang, tykk pikk som var nybarbert.

Han løftet meg opp i sofaen, rev av meg stringen og begynte å slikke meg. Han stakk to av de tykke, deilige fingrene sine inn i fitta mi og masserte g-punktet. Jeg stønnet, og sa jeg ville ha pikken hans inni meg.

Han la meg helt ned og pulte meg. Begge stønnet høyt. “Pul meg hardere” sa jeg og han peiste på. Jeg fikk en helt fantastisk orgasme. Han dro ut pikken og runket den mot ansiktet mitt. Jeg sugde den til han kom i munnen min. Det kom så utrolig mye at jeg måtte svelge flere ganger. “Hvordan kunne jeg nøle til å pule en deilig trang tenåringsfitte” sa han andpustent. Jeg smilte og vi lå og klinte med hverandre en stund, før jeg sa: “Jeg burde gå å kle på meg før pappa kommer” Han nikket og sa:

“Dette må vi gjenta.”

Og vi gjorde det, mange ganger.

Sjekk også

Bare vi 2

Bare vi 2  – Første gang : Det var bare vi to hjemme en hel …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *