mandag , 11 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Han førte kuken inn i munnen min
Jeg hadde så lyst til å suge ham nå, ville kjenne ham inni meg, ville at han skulle ta meg, og kjenne kroppen hans over meg.

Han førte kuken inn i munnen min

Han førte kuken inn i munnen min :

De sterke armene hans rundt meg gjorde meg ør. Jeg klamret meg til halsen hans når han grep rumpa mi, han brukte god tid, hele kroppen hans inntil min. våte kyss i halsgropen og kåte stønn. Kroppen min sitret og jeg boret fingrene inn i ryggen hans. Jeg stod lent inntil kjøkkenbenken. Han hadde kommet bakfra nå jeg tok oppvasken. Kjærtegnet magen og brystene mine, mens jeg fortsatt å vaske. Nå hadde han snudd meg rundt og jeg kjente kuken hans stor mot magen min og hendene hans på kroppen min. Med et lite rykk heiste han opp skjørtet mitt og la hele hånden på rumpa mi, med de lengste fingertuppene langt inne på trusa mi, trykket lett mot åpningen. Munnen hans fant min og han skjøv hendene mine resolutt vekk når jeg ville ta på ham. Bare på ryggen hans fikk jeg ha dem. Klamre meg fast i den store muskuløse ryggen hans. Hånden hans under skjørtet mitt gjorde meg gal. Det sitret i hele kroppen og han skjøv forsiktig trusekanten vekk med en fingertupp. Bare tuppen av den lengste fingeren hans kjente forsiktig på hvor våt jeg var, uten å la den gli inn i meg.

Da han hadde ertet meg så jeg stønnet høyt, trakk han hånden bort fra meg og førte hånden opp mot sin egen munn. Han slikket saftene mine av fingertuppen sin og kysset meg deretter lidenskapelig. Han la hendene mine på benken bak meg, og sa strengt at jeg skulle ha dem der. Før han kneppet opp blusen min og brystene kom til syne. Et brøkdel av et sekund så han på dem, helt sort i blikket. Før hendene og leppene og tungen hans lekte med dem. De slikket og suttet og kløp brystvortene mine. Jeg stod meg benene spredt, skjørtet halvveis oppe. Trusene var dyvåte og blusen kneppet opp. Mannen foran meg gispet av fornøyelse og så opp på meg med vill kåtskap i blikket. Jeg hikstet når han trakk av meg trusene. Jeg var glattbarbert og han stilte seg på kne foran meg. Han holdt rundt hoftene mine med de sterke hendene sine. Masserte lårene mine, holdt hard i rumpa mi. Strøk meg på innsiden av lårene, fra knærne og nesten opp. Når jeg sitret og samlet benene kom han med en sterk kommando om å holde dem fra hverandre. Blikket holdt seg på fitta mi.

Plutselig stakk han tungen ut og slikket meg helt fra åpningen og ut mot klitoris. Tungen hans var bred og sterk og jeg knakk sammen. Hvorpå han gav meg et klaps på rumpa og reiste seg opp og stod ovenfor meg. Det mørke håret og det intense mørke blikket. Jeg slo blikket ned og han befalte meg til å kle av meg. «Kryp inn på soverommet» sa han til meg når jeg var ferdig. Jeg nølte et sekund hvorpå jeg fikk enda et lite klaps på baken. Jeg la meg ned på alle fire og kjente det kalde gulvet mot knærne og henda. Jeg kjente også blikket hans på kroppen min. Han bøyde seg ned og gav meg et klaps til «krabb». Han holdt meg en halv meter bak meg og jeg krabbet hele veien. Blikket hans brente på kroppen min. Når jeg kom frem til sengen så jeg spørrende på ham. Han viste meg med en håndbevegelse at jeg skulle opp på sengen. Jeg reiste meg opp og stilte meg på alle fire i sengen. Han beordret meg over på ryggen og dro meg ut til kanten så hodet mitt falt bakover utfor sengekanten. Jeg fikk beskjed om å ligge med åpen munn til han hadde kledd av seg. Og lå og ventet på ham. Blikket mitt fulgte den store kroppen hans og jeg gispet ufrivillig når han fikk det store lemmet sitt ut av bokseren. Han stod litt foran meg og beundret kroppen min.

Han bøyde seg ned over meg og la kuken sin mot munnen min. «Ut med tunga». Jeg fikk ikke lov til å suge ham, han bare lekte med kuken sin mot tunga mi og jeg kjente den deilige smaken av ham. Han var hard og varm. Jeg hadde så lyst til å suge ham nå, ville kjenne ham inni meg, ville at han skulle ta meg, og kjenne kroppen hans over meg. Men han bare lekte og lekte. Når jeg prøvde å få den skikkelig inn i munnen min gav han meg et lett spank på det ene brystet. Jeg stønnet og lå stille med tungen ute. Prøvde å vippe på den litt forsiktig for å vise ham hvor mye jeg ville ha ham. Han ville at jeg skulle spre beina mine og det gjorde jeg villig. Han bøyde seg frem og dro en enslig finger over fitta mi, fra rumpa og frem og lyden av våt fitte gjorde ham vill. Han så på meg med kåtskap og ventet på min bekreftelse.

Jeg gav ham den og åpnet munnen helt for ham. Han førte kuken inn i munnen min, først langsomt, jeg fikk lov til å suge den, leke med den. Før han grep tak i håret mitt og knulla munnen min skikkelig. Førte kuken dypt inn og holdt den der. Tok den ut, ventet på mitt bekreftende blikk og fortsatte. Det var herlig å kjenne den rå kåtskapen i munnen min. Og jeg gjorde så godt jeg kunne for ikke å brekke meg. Jeg viste han ville belønne meg. Snart. Og snart kom det. Han trakk seg ut. Krøp opp i sengen til meg og fikk meg opp på fanget sitt, så vi satt ansikt mot ansikt. Kuken hans var hard og våt under meg og jeg ønsket mer enn noe annet å kjenne den inne i meg. Jeg var klissete i hele ansiktet av behandlingen hans og pustet fortsatt tungt. Han strøk meg over ryggen og håret. Flettet fingrene inn i håret mitt og kysset meg langsomt. Lot tungen kjenne innsiden av leppene mine. Sugde forsiktig på tungen min. Han var trygg og stor og kjælte med meg som for å unnskylde at han nettopp hadde knulla munnen min så hardt.

Etter en liten stund, når kroppen min spant seg når kuken hans bevegde seg under meg, la han hendene sine på rumpa mi og løftet den litt opp. Kuken hans fant meg. Og åpningen var helt våt. Han var varsom, hele tiden med hendene på rumpa mi. Han førte fitta mi ned mot den sprengstore kuken hans, fikk den litt inn og stoppet. Trakk den ut, og så forsiktig inn igjen. Hodet på kuken hans var inne i meg, hendene hans var store mot rumpa mi og blikket hans hadde låst mitt. Det var himmelen og hele kroppen verket av kåtskap.

Han dyttet kuken forsiktig inn i meg slik at den kom nesten helt opp og kysset meg hardt. Jeg knakk bakover av støtet og han slapp rumpa mi. Jeg begynte å ri ham, prøvde å tilfredsstille all kåtskapen i meg på den store herlige kuken hans. Hendene hans lå løst på ryggen min og jeg bevegde og støtet alt jeg kunne. Jeg flyttet føttene inn under meg slik at jeg ble stående på huk over ham og red på ham med all kåtskapen. Men det holdt ikke. Jeg måtte ha mer og hvisket hest at hans skullet ta meg. «Be om det». Jeg var som i en transe og spurte ham om og om igjen, med tryglede stemme, sa at jeg ville at han skulle ta meg. Tryglet og gjorde meg så søt jeg kunne mens jeg hele tiden jobbet så hard jeg kunne for å bli tilfredsstilt. Opp og ned på kuken med ansiktet inntil hans.

Han strøk meg over håret, gav meg et lett kyss for å stoppe meg, la meg ned på sengen og førte kuken hardt inn i meg. Jeg tryglet om mer, og kuken hans trengte inn i meg, hardt, gang på gang. Han la føttene mine over skuldrene sine, og lente seg ned over meg slik at jeg ble liggende med beina opp mot brystkassen min. Han tok meg hardere og hardere og jeg falt helt hen i ekstase. Når vi begge var like ved å komme trakk han seg ut av meg. La beina mine pent ned på sengen. Kysset brystene mine, lekent og hardt på samme tid. La hendene rundt hoftene mine. Kysset magen min, og innsiden av lårene. Spredte beina mine med hendene sine, beundret fitta mi som lå fremfor ham. Og så begynte han. Han lot hånden gli over fitta mi, men lot fingrene gå på utsiden av skamleppene. Han masserte rundt fitta mi med trygge varme bevegelser. Han rørte lekent med nesa mot klitten min og jeg rykket til i ekstase.

Han så på meg og holdt blikket mitt når han åpnet munnen og lot tunga gå på innsiden av skamleppene. Sakte og herlig. Han bet litt, brukte god tid og jeg var helt gal av kåtskap. Når jeg kjente tunga hans mot klitten min hadde jeg lyst til å komme med en gang, pustet dypt og fokuserte på øyeblikket. Men han han holdt tilbake. Lot en finger gli inn i meg. Brukte den andre hånden til å massere klitten helt til jeg var på randen av å komme. Holdt igjen, brukte tungen og masserte, slikket og kjærtegnet. Lente seg opp på albuene, førte to fingre inn i meg. Ganske dypt, med fingertuppene opp mot magen. Den andre hånda masserte han klitten med rytmiske deilige bevegelser kun avbrutt av tunga. Jeg kjente det bygge seg opp i meg, og spruta ut over hendene hans. Han fortsatte og jeg spente hele kroppen. Vill av kåtskap. Han fortsatte og alt ble så ømt at jeg måtte vri meg unna for å få ham til å slutte. Han akte seg opp mot meg, trykket meg hardt inntil seg. Nå var det jeg som var takknemlig, og jeg kysset ham med små lette, kåte kyss på halsen og i ansiktet. Han stoppet meg og fikk meg opp på alle fire. Han stilte seg opp bak meg og la bestemte hender rundt hoftene mine. Jeg så på ham med tryglende blikk og han så dypt konsentrert ut.

Han gav meg et rapp over rumpa og jeg la hodet konsentrert ned mot madrassen mens han tok meg. Jeg pustet anstrengt og kjente orgasmen strømme innover meg. «ikke kom» kommanderte han meg. Og gav meg nok et rapp over rumpa. Kuken var herlig, stor og fylte hele meg i hvert støt. Jeg forsvant inn i meg selv og kjempet mot orgasmen. Når han gav meg tillatelse til å komme, inn i alle støtene, sendte jeg hodet bakover og ryggen i en stor bue.- Han støtte og støtte og før jeg var ferdig kom han i meg. Saftene hans blandet seg med mine og når han var ferdig holdt han seg inni meg. Lente seg ned og kysset meg på ryggen. Vi sto sånn litt og pustet tungt. Når han trakk seg ut var han slapp og fitta var våt av all spermen. Han gikk ned på do og jeg onanerte i spermen til jeg kom igjen, det var herlig å være kåt og utpult og full av sperm. Orgasmen kom, var sterk og bare min.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.