tirsdag , 2 mars 2021
Forside / Første gang / Deilig helg – XFiles

Deilig helg – XFiles

Deilig helg – XFiles :

Dette er en historie fra min ungdom. Jeg har en søster som er 3 år yngre enn meg, hun heter Hanne.

Hele familien skulle på påskeferie på hytta, noe vi pleide å gjøre.. Mamma og pappa bestemte seg for å gå på hytte-til-hytte tur, mens HAnne og meg skulle være igjen. Hanne var ei søt jente, alle guttene likte henne godt, men for meg var hun jo først og fremst søstera mi, men jeg hadde jo lagt merke til hvordan kroppen hennes hadde utviklet seg da.

Hoftene var blitt bredere, og brystene hadde blitt riktig så store. Tipper hun måtte ty til c-cup.. Etter at mamma og pappa gikk, fyrte jeg opp i peisen, og lagde litt mat. Hanne kom og satt seg iført ei ettersittende strekkbukse, og en rosa stram topp.. At det ikke var blitt skikkelig varmt inne enda, kunne jeg se tydelig på brystvortene som presset mot stoffet,.. Hun haffe ikke engang på seg bh.. Vel, så fint som di puppene satt var det ikke nødvendig heller… VI pratet om løst og fast over bordet, og det var riktig koselig.. Bestemte oss for å spille litt kort, og dro til med vri 8’eren.. Vel enige om at det ble for kjedelig, spøkte jeg med å spille klespoker…Greit det sa Hanne, men hun ville starte med litt mere klær..

Kunne det bli bedre?

Jeg så hun dro av toppen for å ta på bh, og fikk så vidt se di myke og deilige puppene et lite øyeblikk..

Etter litt var spillet igang.. Jeg vant di første to omgangene, og hun satt nå i bh og bukse.. En hvit blonde bh som jeg kunne så vidt se brystvortene gjennom.. Min tur til å tape, og ble sittende bare i boxer’en.. Pikken ble halvstiv av hele opplegget, noe Hanne bemerket da jeg lot buksa falle.. Hun fniste litt..

Neste omgang ble min, og hun måtte dra ned buksa.. Under hadde hun en hvot gjennomsiktig g-string.. Kunne tydelig se at hun var alldeles glatt barbert. «Du liker deg nå?» sa hun og smilte.. Så var det dags for å kaste bh’en.. For noen nydelige pupper hun hadde.. Store, men faste, store deilige brystvorter som igjen var blitt stve.. Hanne var ganske rød i ansiktet.. Så var det min tur, reiste meg opp og dro av boxeren, pikken sto halvstivt utover, og hanne glodde intenst..

Etter neste runde måtte hun bite i det sure eplet og ta av seg g-stringen.. Hun prøvde først å skjule fitta meg hånda, men jeg bøyde meg bort og dro den til side.. Hun snudde seg mens jeg enda holdt armen hennes.. Så glatt og fin ungjente fitte hun hadde.. Jeg ble sittende og måpe, og hun smilte til meg..

«Synes du den er noe fin?» spurte hun meg.. «nydelig» stammet jeg fram.. «Du kan få kjenne om du vil»

Jeg var ikke sen om å stryke fingrene over den.. Hun gjorde ingen motsdand, da jeg lot fingrene gli over sprekken, faktisk så løftet hun ene beinet oppå stolen.. Hun var helt våt, så fingeren gle lett mellom leppene.. Det var ren magi..

Jeg prøvde forsiktig å presse fingeren oppi, men hun avbrøt meg.. «Min tur» sa hun og kom mot meg.

hun tok hånda rundt det bankenede lemmet mitt.. Klemte forsiktig. «Stor» sa hun og begynte å runke den..

Dette var definitivt det beste jeg hadde opplevd. Jeg satte meg godt tilrette, og hun sank ned mellom beina mine og gapte over den.

Så deilig det var da hun sugde meg.. Jobbet med tunga rundt hodet, jeg var i ferd med å komme og tok tak i hodet og dro henne opp.. Hun kysset meg på munnen.. Så skrevde hun over stolen min og presset fitta mot pikken min. Hun måtte styre den på plass, og hun stønnet tungt når hun gle nedover meg. Jeg kunne se tårene i øyenkroken hennes.. Etter litt ble det mer rytmiske bevegelser, og vi stønnet begge av velvær.

Med ett ristet hele kroppen min, og jeg pumpet mengder av sæd inn i fitta til Hanne, mens jeg skrek ut..

Men hun nektet å gi opp, og pikken ble fort hard igjen.. Vi pulte i alle stillinger, høyt og lavt.. Til slutt endte det i en felles kjempeorgasme.. Vi ble liggende på teppet foran peisen og bare stryke på hverandre og kysse…

Resten av kvelden og dagen etter ble uforglemmelig.

Sjekk også

Overnattingen – Første gang

Overnattingen – Første gang : Denna berättelse utspelar sig hemma hos Linda. Vi hade känt …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *