søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / XFiles / Jeg og Søss del 1-2 – XFiles

Jeg og Søss del 1-2 – XFiles

Jeg og Søss del 1-2 – XFiles :

Jeg og min søster har alltid hatt et meget godt forhold. Helt siden mine foreldre skilte seg når jeg var bare 4 år gammel har min søster, eller Søss som jeg kom til å kalle henne etterhvert, passet på meg og tatt spesielt godt vare på meg. Hvis jeg hadde mareritt trøstet hun meg alltid, og det var ikke sjeldent at jeg endte med å sove i armkroken hennes.

Søss er ca 4 år eldre enn meg, og jeg var vel det man kan kalle en skikkelig attpåklatt. Da jeg var 14 år gammel og Søss 18 reiste hun ut fra hjembyen vår for å studere i utlandet. Jeg så henne bare sporadisk i feriene, enten når vi besøkte henne heller hun kom hjem på sommeren, men etter 4 år flyttet hun hjem igjen og fikk seg en sokkelleilighet på andre siden av byen vi bodde i. Det ble etterhvert en fast rutine at jeg overnattet hos henne, og vi lagde da masse god mat og koste oss med en film ilag før vi la oss til å sove, såklart i samme seng.

Jeg var jo som 15 åring godt igang i tenårene, så det var kanskje ikke rart at jeg dette året som vi stadig overnattet i samme seng begynte å legge merke til Søss som en kvinne og ikke som bare min søster. Hun var slank og blond. Ikke så veldig høy, men veldreid med fine pupper og en deilig rumpe. At hun alltid sov toppløs sammen med meg gjorde jo ikke ting bedre for en stakkars unggutt propp full av hormoner.

En gang jeg overnattet og vi hadde lagt oss etter å stappet i oss masse gryterett som vanlig reagerte jeg sterkere enn tidligere på å se Søss så og si naken. Vi byttet alltid på å stryke hverandre på ryggen mens vi pratet, og hadde hver vår gang på å være sistemann siden vi begge elsket å sovne inn mens den andre strøk. Denne gangen var det jeg som måtte trå til sist. Etter å ha snakket lenge om alt mulig sovnet Søss endelig etter å ha blitt kjælt på rygg og nakke av meg i sikker en halv time. Vanligvis ville jeg vel også sovnet stuptrøtt siden klokken nok var over tolv og det var skoledag i morgen, men idag klarte jeg ikke å ta øynene og hendene vekk fra henne der hun lå med dynen så vidt over rumpa og avslørte en liten string truse. Jeg visste fra før at hun nesten bare brukte string, uten når hun hadde mensen som hun sa. Jeg hadde vel sett henne med dette masser av ganger tidligere, men idag gjorde det særlig inntrykk.

Etter mye kjæling lengre og lengre nedover ryggen turde jeg til slutt å nærme meg rumpa og begynte forsiktig å stryke rumpeballene hennes. Jeg turde ikke annet enn å samtidig la hendene gå hele veien opp over ryggen slik at det skulle virke litt mer tilfeldig, men ble modigere og modigere og konsentrerte meg mer og mer om de herlige runde rumpeballene som lå bare noen centimeter fra meg. Hjerte dunket i brystet og pikken var steinhard nede i trusa, og jeg hadde aldri oppleved en slik spenning eller opphisselse i mitt unge liv. Forsiktig fulgte jeg rumpesrekken fra øverst nedover langs trusen og kom så langt at jeg måtte flytte dynen et hakk lenger ned. Synet som åpenbarte seg for meg ble nesten for mye. Verden herligste, og for meg første syn av en bakmus som stakk opp mellom rumpeballene, så vidt delt av stringen på trusa. Søss var nesten hårløs der nede uten om noen få tuster og jeg fikk innsyn i mer av kvinnens anotomi enn jeg noen gang hadde drømt om. Forsiktig strøk jeg nedover strengen på trusa til jeg kjente at fitta hennes ga litt etter og delte seg enda på hver sin side av strengen. Jeg var i himmelrike, men akkurat da ga Søss fra seg et lite klynk i søvne og vred litt på seg! Jeg holdt på å få hjertestans av redsel for at hun våknet. Etter sikkert 5 minutter med å hardt late som jeg sov torde jeg å åpne øynene igjen og så at hun hadde lagt seg på siden med rumpa stikkende rett mot meg med dyna mellom bena.

Jeg forvisste meg om at hun pustet tungt igjen og fortsatte der jeg slapp med å kjæretegne musa hennes som nå hadde nesten hele strenge mellom det ytterste av fitteleppene. Jeg strøk forsiktig langs strengen slik at fitta ga litt etter og dristet meg til å berøre fitteleppene og etterhvert hele bakmusa som stakk så fristende fram. Jeg vet ikke hvordan jeg torde det men jeg måtte vært beruset av alle hormonene som herjet i kroppen. Forsiktig ålte jeg meg litt ned i senga så jeg kunne se bedre og delte fitteleppene enda mer fra hverandre med to fingre. Den herligste odøren jeg noen gang hadde kjent kom fra fitta til Søss og g-strenge sank enda mer ned. Når jeg lukket fitteleppene igjen omkranset de nesten strengen totalt og jeg lirket den andre handa inne min egen truse og kjente på den steinharde pikken. Jeg så at Søss vred seg litt urolig nå, men jeg var overmodig og ingenting kunne stoppe meg. Jeg lirket ut pikken og la meg til rette så skrittet mitt var i høyde med rumpa hennes. Forsiktig gned jeg kukhodet opp og ned mot bakmusa hennes helt til den gled litt innefor fitteleppene og traff g-strengen. Fordet om det bare dreide seg om millimetere var det første gangen jeg var innenfor fitta til ei jente. Følelsen var fantastisk og jeg fortsatte og gni. Jeg kjente at Søss igjen vred litt på seg og stakk rumpa lenger bak mot meg så pikken dyttet mot g-strengen inni fitta hennes. Det ble for mye for meg og jeg sprutet det jeg var mann for over fitta og rumpa hennes. Det var det mest fantastiske jeg hadde vært med på i mitt hittil svært beskjedne sexliv, og utslitt av sikkert minst en time med spenning sovnet jeg momentant.

Neste morgen ble jeg vekt av Søss som ropte fra soveromsdøren med en latter at jeg måtte komme meg opp syvsover, og få frokost. Hun sa mens vi spiste at hun ikke hadde sovet så fantastik godt noen gang, og at det måtte skyldtes den gode strykingen fra meg i går før hun sovnet. Kanskje jeg kunne stryke sist neste uke også, så lovte hun å lage noe ekstra god mat og leie den filmen jeg lenge hadde hatt lyst på å se men egentlig ikke var gammel nok til? Jeg forlangte sporenstraks hjemmelaget pizza i så tilfelle noe hun med ti kniver i hjerte sverget på å lage mens hun flirte en herlig latter. Jeg lurte hele den uken på det lure smilet hennes når hun sa takk og kysset meg hadet på kinnet før hun sprang for å nå bussen til arbeid.

Fortsettelse følger.

del 2

Det var gått en uke siden min første seksuell opplevelse. Jeg og Søss hadde overnattet ilag som vi alltid hadde gjort, men denne gangen hadde det utartet seg til noe mer og jeg hadde befølt henne i søvne og sprutet over den herlige bakmusa hennes før jeg hadde sovnet av utmattelse og spenning.

Nesten en uke senere hadde vi familie middag hjemme og Søss var også der. Jeg var så sjennert og skjemtes sånn at jeg såvidt turde å se på henne, på tross av at jeg var sikker på at hun ikke hadde merket noe i det hele tatt. Alikevel så jeg ned nesten hele måltidet og bare gryntet til svar når hun spurte om noe.

Like før hun skulle gå kom hun bort til meg med et bekymret uttrykk og spurte om noe var galt. Ingen ting, svarte jeg og spillte uskyldig så godt jeg kunne og smilte tilbake. Søss spurte om jeg ikke kunne komme og overnatte igjen sånn som sist så skulle hun lage noe godt og leie en film, kanskje allerede idag? Klart sa jeg og Søss skinnte opp i et stor smil og ga meg en klem og sa hun gledet seg. -jeg sov så godt sist gang du var der, sa hun og jeg kvapp til der hun stod og klemte meg inntil seg. Jeg kjente jeg begynte å bli stiv men turde ikke røre meg. -Fint, sa hun. Ta bussen til meg ikveld så kjører jeg deg på skolen i morgen. Så blunktet hun lurt, akkurat som når vi skilltes forrige gang og gikk.

Kl. 1800 stod jeg klar utfor Søss og ringte på. Hun åpnet og ga meg nok en god klem og strålte virkelig. Det gode humøret hennes smittet over på meg og vi lagde hjemmelaget Pizza ilag og satt på en skrekk film jeg lenge hadde hatt lyst til å se men ikke var gammel nok for. Søss Krøllet seg sammne inntil meg og gjemte ansiktet på brystet mitt hver gang det ble for skummelt. Jeg klarte nesten ikke å konsentrere meg om filmen, men kjente bare den deilige kroppen hennes inntil meg.

Kl. halv ti var filmen ferdig og Søss gjespet og strekte seg og lurte på om vi ikke skulle legge oss. Det var jo fryktelig tidlig sa jeg, men Søss mente vi trengte søvnen før ei lang uke med jobb og skole. -Få av deg fillene og hopp i seng, lo hun. -Jeg tar en kjapp dusj. Etter femten minutters pinsel kom hun endelig inn i soverommet hvor jeg hadde installert meg i dobbeltsenga hennes inntil veggen. Hun var fatastisk pen med en hånduk på overkroppen som så vidt dekte rumpa. Hun bøyde seg ned i skuffen sin med ryggen til og jeg holdt på å besvime av synet som kom rett opp i anskiktet mitt. Så vidt jeg husket hadde hun litt hår på musa men den som glinset mot meg var defentlig helt glatt. Hun snurret rundt med et smil og kunne sikkert ikke ungå å se meg måpe. -Jeg trenger vel egentlig ikke denne, det er så varmt. Syns du ikke, sa hun og slapp ei lita truse på golvet. Så gled hun kjapt under dyna si og la seg mot meg.

Vi pratet om løst og fast en stund og Søss strøk meg på ryggen og nakken til jeg nesten sovnet. Plutselig snudde hun seg kjapt og proklamerte at nå var det min tur. -Og ikke stopp før jeg sovner, kommanderte hun. Jeg gjorde som hun sa og strøk henne på nakkenn ryggen og midjen, bare stoppet av den dumme dyna som lå akkurat over hoftene. Uansett nøt jeg hvert sekund og opdaget alle detaljene på kroppen hennes jeg aldri før hadde sett. Søss murret av nytelse og sa jeg var kjempe god. Etterhvert begynte pusten hennes å bli tyngre og mer regelmessig, og jeg forstod hun hadde sovnet.

Det tok ikke mange minuttene denne gangen før jeg lurte av dyna forsiktig så den herlige rumpa hennes åpnebaret seg. Hun lå med det ene benet halv dratt opp mot seg, halvt på magen og på ryggen slik at jeg hadde full innsyn til herligeten. Bakmusa hennes stakk ut nede mellom rumpeballene, og jeg hadde sett rett. Den var helt glatt! Ikke et hårstrå! Jeg kjente det rykkte i pikken og klarte ikke la bli å beføle rumpa hennes mens jeg runket med den andre. Jeg fulgte rumpesprekken ned til jeg traff musa hennes, og kjente den var fuktig og varm. Mens jeg fingeren langs sprekken var det ikke til å ungå at jeg delte leppen og fingeren kom innenfor fitta. Modigere enn sist gang, eller kanskje gal av kåtskap stakk jeg fingeren lengre inn, og den gled helt inn til roten av hånden uten noe problem. Jeg dro den sakte ut, litt nervøs for hva jeg hadde gjort. Da grep Søss plutselig om hånden min med fingeren inne seg og sa: -ikke stopp nå, det er så godt kjære!

Hun førte hånden min fram og tilbake og stønnet høyt. Fortere og fortere gikk det helt til Søss skrek av nytelse og ristet i hele kroppen. Så ble vi liggende helt stille, jeg med fingeren enda inni henne og hun tungt pustende. Jeg turde ikke si et ord, men plutselig var det hun som tok initiativet igjen og snudde hodet halvt mot meg og sa, -det var delig gutten min. Tenk at du kunne være så flink. Hun smilte varmt og jeg smeltet helt og stotret et takk. -Kan du gjøre det litt til, please, sa hun med bedende øyne som jeg såklart ikke kunne si nei til. -Stikk inn et par fingerer til du, så blir det enda bedre, sa hun og sjokkert men kåtere enn noen gang stakk jeg to fingrer til inn i Søss og begynte å fingerpule henne nok en gang med tre fingre denne gangen.

Søss jokket som besatt mot hånden min og tok tak i pikken og runktet meg samtidig som jeg fingerpulte henne. Plutselig snude hun seg mot meg igjen og ba meg stikke pikke min inn i seg. -Jeg går på P-piller vet du så det gjør ingenting, smilte hun betryggende. Jeg var ikke sen om å ake meg inntil henne og hun guidet pikke min inn i bakmusa si. Jeg var ikke særlig stor der nede som 15 år, men Søss skrøt av hvor delig pikke kjentes og jeg fikk mot i meg til å pule henne det jeg var kar for. Vi jokket som besatt mot hverandre og det tok ikke lang tid før Søss på nytt begynte å hyle av nytelse. Fitta hennes pulserte rundt pikken min og jeg hadde ikke sjans til å holde igjen. Jeg sprutet som jeg aldri hadde gjort før, og vi sovnet tett omslynget inntil hverandre.

Neste morgen vekte Søss meg akkurat som sist med et flir å døråpningen fra stuen. -Stå opp syvsover. Vi spiste frokost ilag, men ingen nevnte det som hadde hendt. Sjenansen var imidlertidlig helt borte og vi spøkte og lo om det meste. Så kjøre Søss meg til skolen. Like før jeg skulle hoppe ut spure hun meg om jeg ikke kunne komme snart tilbake. -Det var så godt i går kveld og vi kan kanskje gjøre det mer hvis du vil… men du, ikke si det til noen vær så snill? Hun så oppriktig opprømt og bekymret ut på en gang, og jeg lovte at jeg skulle komme allerede i kveld hvis hun ville, og selvsag skulle jeg ikke si det til noen. Lettet klemte hun meg intil seg og ga meg et kyss på kinnet. Jeg svevde hele resten av dagen og fikk knapp med meg hva noen sa eller gjorde…. i kveld skulle det skje igjen og jeg kunne knapt vente!

Sexmoter

Sjekk også

Min datter – XFiles

Min datter – XFiles : Vår datter Pia er 16 år og en vakker pike, …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.