søndag , 1 august 2021
Forside / Analt / Den nye jenta
Det var så digg å ha en pikk i munnen og kjenne en deilig jente pule deg. Han holdt om hele rompa mi og jeg hadde hele han inni meg.

Den nye jenta

Den nye jenta

Alt begynte når vi fikk en ny jente i klassen. Jeg trodde ikke hun likte meg. Men det gjorde hun tydeligvis…

Men plutselig en dag: ”Liker du meg ikke???” spurte Cilla meg om i gymtimen da vi var alene. ”Hæ? Hvem har sagt det? Seff liker jeg deg, men har alltid trodd at du ikke liker meg.” mumlet jeg frem. ”Hvis du vil kan du bli med meg hjem etter skolen, så kan vi finne på noe sammen. Hvis du vil da…” sa hun og smilte. Seff ville jeg det. Jeg sa ja med engang, uten å nøle.

Dagen gikk fort, og vi slo følge hjem til henne.

”Her bor jeg da. Vil du ha noe å drikke?” sa hun og kasta jakka og skoa av seg, og gikk inn på kjøkkenet. Jeg begynte og se meg litt rundt. Huset var stort. ”Skal vi gå opp å prate?” spurte Cilla. ”Helt greit for meg.” sa jeg og vi gikk opp trappen.

Vi gikk opp på rommet hennes. Det var stort og rosa, med stor himmelseng i midten av rommet. Cilla satte seg på senga. ”Sett deg ned da” jeg satte meg ned. ”Liker du jenter Bettina?” spurte hun meg. ”Ja, skal ikke legge skjul på det. Men jeg sier ikke nei takk til menn heller da!” sa jeg og smilte lurt. ”jeg liker deg jeg.” sa hun og vendte seg mer mot meg. ”gjør du?” ”Ja, jævelig å, det er vondt og se på deg, for jeg har bare lyst til å pule deg.” sa hun. Jeg så kåtheten i blikket hennes, og jeg merket at jeg ble kåt selv.

Det var så lenge siden nå. Og lente meg frem og kysset henne. Tungen til Cilla slikket på leppene mine og jeg ,møtte tungen hennes med min. Cilla stønnet og sa:” skal vi ta av klærne våres?” jeg begynte og rive og slite i klærne hennes. Hun gjorde det samme med meg. Jeg trakk av bh`en og lente meg frem sugde på brystvortene hennes til var blitt stive…”Legg deg ned” sa jeg… jeg trakk av henne trusa. En helt glatt barbert fitte lyste mot meg. Jeg spredde bena hennes og begynte og slikke henne…stakk en finger inn den våte fitta og slikket klitten. Det så ut som hun likte for hun lå der å vre seg og stønnet som en gal….”Åhhh, herregud Bettina, JA JA, ikke stopp, ikke stopp Ja” jeg skjønte hun nærmet seg orgasmen og jeg stakk to fingre til inn i fitta, og slikket som en gal. ” Jeg kommer!!!!!” skrek ho, og fittesaft ble sprutet utover ansiktet mitt.

”Nå skal du få samme behandling.” sa hun dro ut nattbordskuffen og fant frem en strap-on. jeg trodde jeg skulle dø. Hun skulle knulle meg! ”sett deg på alle fire” kommanderte hun meg. Jeg gjorde som hun sa, og tok på seg belte. Så kjente jeg den harde store dildoen mot fitta mi…den gled inn i meg og Cilla begynte å ri meg. Hun trakk seg helt ut og støtet inn i den våte fitta mi hardt. ”fortere!!” sa jeg og Cilla ga på. Jeg trodde jeg skulle dø av kåthet. Det var det deiligste jeg noen gang hadde opplevd.

Jeg merket at jeg kom til å komme snart, så plutselig åpnet døra seg. ”Ikke stopp” sa jeg…”Cilla jeg visste ikke at du hadde besøk” det var faren til Cilla. En kjekk mann i slutten av 30-årene. Han begynte å kle av seg. Til slutt var han naken og ronka pikken som var større en det jeg trodde var mulig. ”Kom ned til oss” sa Cilla . faren kom ned til og stelte seg foran meg. Jeg tok imot pikken og begynte og suge.

Det var så digg å ha en pikk i munnen og kjenne en deilig jente pule deg. ” La meg pule ho” Cilla og faren bytta plass. Jeg stønnet mer og mer. Dette kunne han. Han holdt om hele rompa mi og jeg hadde hele han inni meg. Han stakk to fingre inn in rompa og masserte seg selv. ”jeg kommer snart!” skrek jeg. Cilla la seg ned foran meg. Jeg bøyde meg ned og begynte og slikke henne.

Jeg stakk tunga dypt inn i fitta hennes . hele kroppen til Cilla skalv og hun kom som bare faen. Faren til Cilla bytta hull og tok pikken inn i rompa mi. Det var det beste jeg har opplevd. Cilla la seg under meg og glei inn i fitta mi. Jeg var fylt helt til randen. ”Herregud, jaaaaaaaaaa!!!!!” skrek jeg, og jeg kom som aldri før. Faren til Cilla brølte ut og jukket på fortere og fortere og sprutet inn i rompa mi.

Nå er jeg ofte hos Cilla. Vi finner på mye morsomt, men jeg glemmer aldri første gang.

 

Største Sexdatingside i Norge Eroticdate.club Opprett en Gratis profil og få deg ett knull i dag !

Sjekk også

Middagsbesøk

Middagsbesøk – Gruppesex : Det var bikkjekaldt ute, men inne var det lunt og varmt. Hanne …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *