søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / Frukt og grønt i alle hull

Frukt og grønt i alle hull

Frukt og grønt i alle hull

Hun kjente at hjertet banket litt ekstra hardt og fort nå som hun endelig møtte han for første gang. De håndhilste, og satte seg ned ved bordet. Tidligere denne uken hadde de møttes på en erotisk nettside, utvekslet sine våte drømmer og fantasier, og funnet ut at de hadde mye til felles. De hadde avtalt å møtes et offentlig sted for å bli litt bedre kjent før de bestemte seg for om de skulle sette fantasiene ut i live. Nå satt de ved et bord i en kafé midt i byen, det var folksomt der, så det var liten sannsynlighet for at noen hørte hva de snakket om.

De bestilte hver sin kaffe, og småpratet om sine dagligdagse hobbyer og interesser, men ingenting som hadde med sex å gjøre. Dette hadde de på forhånd avtalt, de sexrelaterte interessene hadde de allerede chattet om i flere timer dagene i forveien. Nå skulle de bare bli bedre kjent med hverandre og finne ut om de kunne stole på hverandre. Hun så en bærepose fra en dagligvarehandel ved siden av stolen hans, herfra kunne hun se at den inneholdt noe som så ut som en klase bananer og en pose gulrøtter. Han hadde hvert fall ordet det han hadde sagt at han skulle gjøre, og hun kjente at hun begynte å bli litt opphisset.

Mens de fortsatte småpratingen og drakk kaffen sin studerte hun han litt nærmere. Han var en vakker ung mann med et attraktivt fjes, veltrent flat mage og muskuløse armer. Han var mye penere enn hun hadde forberedt seg på, noe som bare forsterket den opphissede følelsen. Samtalen gikk lett nå som de hadde kommet over den pinlige starten, de hadde mye til felles å snakke om og de tøyset og lo. Folk som gikk forbi trodde nok at de hadde kjent hverandre i mange år. Nå tok han den siste slurken kaffe og satte koppen på bordet. De hadde dyp øyekontakt da han sa at han hadde blitt positivt overrasket over henne, både utseendemessig og når det kom til personligheten. Hun sa at hun følte det samme for han. Han smilte, og spurte: «skal vi?» mens han så mot døren. Hun pustet dypt inn, smilte tilbake og svarte: «ja». Han tok bæreposen i den ene hånden og den andre rundt skulderen hennes og geleidet henne ut fra kaféen og ut på gaten. Det regnet lett, og hun kjente de små kalde dråpene treffe den nakne huden på armene hennes. Det var deilig. «Det er ikke så langt å gå til leiligheten min herfra» sa han, «jeg håper ikke du fryser». «Det går bra», svarte hun, «tro det eller ei men det var deilig med litt regn på huden». Han tok litt bedre tak rundt henne og sa «jeg gleder meg til å sette i gang, jeg er sykt opphisset allerede». «Jeg også» svarte hun, og hun kjente at det kilte deilig i underlivet.

Tidligere enn forventet stod de utenfor inngangsdøren til blokken han bodde i. Han låste opp, og de gikk fire etasjer opp trappen til leiligheten hans. Han hadde ikke før låst døren bak dem, før de omfavnet hverandre og begynte å kysse rolig og ømt. Han strøk henne varmt over ryggen, i nakken og over kinnet. Hun førte hendene under t-skjorten hans og følte på den stramme magen. Han sluttet å kysse, men så henne dypt inn i øynene mens han sakte åpnet en og en knapp i blusen hennes. Da den var helt åpen så han ned på brystene hennes, de var ikke så store, men faste og fyldige. Han dro blusen forsiktig ned over skuldrene hennes og slapp den så den dalte ned på gulvet. Forsiktig begynte han å beføle brystene hennes utenpå bh-en, samtidig som hun strøk over ryggen hans, korsryggen, rumpen og opp over ryggen igjen. De kysset lett, og hun dro t-skjorten over hodet hans. Endelig fikk hun se den deilige magen han hadde.

De fortsatte å kysse, beføle kroppene til hverandre, og sakte forsvant et og et plagg til de til slutt stod igjen i g-streng og boxer. Han tok henne med bort i sofaen, hun la seg ned på ryggen med ham sittende over. Med rolige bevegelser befølte han underlivet hennes utenpå g-strengen, samtidig som han hadde en hånd på det venstre brystet hennes. Forsiktig lirket han fingrene han hadde på musen hennes under tøyet, og lette seg fram til klitorisen. Med rolige, deilige sirkelbevegelser stimulerte han henne, og hun stønnet av den deilige følelsen det gav. Hun ble varm og deilig i hele musen, og kjente at det begynte å bli vått i skjeden. Han trakk vekk hånden, og dro av henne g-strengen. Hun hadde en deilig, glattbarbert mus, og de røde ytre kjønnsleppene hennes avslørte at hun var kåt. Han satte sofaputene ned på gulvet for å få bedre plass, og løftet benene hennes opp i stående stilling, slik at han hadde full tilgang til musen. Han befølte skjedeåpningen hennes lett, før han forsiktig førte en finger inn. Hun var deilig våt og varm, og han tok fingeren sakte ut og inn mens han presset oppover for å stimulere g-punktet hennes. Lydene hun laget viste at hun likte det.

«Du er så deilig», sa han, «våt og klar for deilige følelser». Han trakk fingeren ut, og bøyde seg etter bæreposen han hadde hatt med seg. «Vi begynner med det minste, og arbeider oss oppover» sa han da han trakk ut posen med gulrøtter, og valgte en som var tynn i den ene enden, men ble litt tykkere mot toppen. Han førte spissen mot skjedeåpningen hennes, beveget den i sirkelbevegelser i åpningen en liten stund før den forsiktig skled et lite stykke inn. Han dro den ut igjen, og førte den inn igjen, denne gangen litt lengre enn den første gangen. Ut igjen, og enda litt lengre inn. Snart nådde den bunnen, og da lot han den stå inne i skjeden hennes mens han bøyde seg opp til hodet hennes og kysset henne ømt på munnen. Hun besvarte med å føle over magen hans og nedover mot pikken, men han løftet lett hånden hennes vekk og sa «ikke enda, deg først».

Han kysset henne nedover halsen, brystet, magen til han kom til klitorisen som han slikket, samtidig som han tok tak i gulroten igjen og pulte henne sakte med denne. Hun stønnet og sa at det var deilig. «Dette er bare begynnelsen» sa han. Han trakk gulroten ut, og la den på et bord ved siden av sofaen. Så tok han opp en av sofaputene fra gulvet, ba henne løfte seg litt opp, og plasserte den under rumpa hennes. I en skuff i stuebordet fant han en flaske med glidemiddel, som han sprøytet utover underlivet hennes. Han gnidde det over musen, og nedover over hele rumpen hennes, før han beveget seg mot rumpehullet. Med sirkelbevegelser befølte han det stramme hullet, og presset pekefingeren litt mer mot åpningen for hver sirkel. Snart hadde han fingeren en liten centimeter inne, før han trakk den ut og fant fram flasken med glidemidden igjen. Denne hadde en lang og tynn åpning, som han sakte førte inn i rumpehullet hennes, og han presset inn litt glidemiddel før han trakk den ut. «Nå glir fingeren min lettere inn» sa han, fortsatte litt med sirkelbevegelser på utsiden av hullet, før han sakte førte fingeren helt inn. Hun stønnet og rykket litt til, det var ikke vondt, men litt ubehagelig. Han holdt fingeren i ro, helt inne i rumpen hennes, tok gulroten med den andre hånden og pulte musen hennes med denne. Etter noen minutter i denne stillingen slappet hun mer av i lukkemusklene i rumpen, og han begynte å pule rumpehullet hennes forsiktig med fingeren. Etter en stund fikk hun enda en finger inn i rumpen. «Nå er du klar for gulroten» sa han, trakk fingrene ut av rumpen hennes og gulroten ut av musen, sprøytet en klatt med glidemiddel ytterst på gulroten, og førte den inn i rumpehullet.

Han pulte rumpen hennes med gulroten, samtidig som han stimulerte klitorisen. Hun syntes det var utrolig deilig, og måtte konsentrere seg for ikke å komme så tidlig som nå. Han strakte seg etter bæreposen igjen, og trakk fram en banan som han puttet inn i musen hennes. Han trakk gulroten nesten ut av rumpen hennes, og helt inn igjen samtidig som han trakk bananen ut av musen. Ut med gulroten, og inn med bananen. Inn med gulroten og ut med bananen. Så tok han gulroten helt ut mens bananen ble stående igjen i musen. Rumpehullet var ikke lenger stramt, men avslappet med en liten åpning. Han fant fram enda en banan, som han smurte glidemiddel på og førte forsiktig inn i rumpen. Denne var tykkere enn gulroten, men nå som rumpen var godt oppvarmet syntes hun bare det var deilig. Han lot bananene stå inne i hullene, en i musen og en i rumpen. Han tok et eple opp fra bæreposen, som han ba henne bite over. Nå hadde hun en frukt i hver åpning. Han pulte henne sakte, forsiktig og deilig i begge hullene med bananene. Inn og ut, inn og ut, inn og ut.. Hun stønnet og beveget på seg, så han visste at hun likte det.

Da han trakk begge bananene helt ut, gapte to åpne hull mot han. Han la fra seg bananene ved siden av gulroten på bordet, og fant fram en agurk, som han forsiktig presset inn i musen hennes. Hun stønnet, og han pulte henne med agurken som var den tykkeste frukten hun hadde fått i seg. Hun tok eplet ut av munnen, og sa bestemt «nå vil jeg ha pikk». «Det er greit» sa han, og dro av seg boxeren. Pikken hans stod rett til værs, stor, svulmende og deilig. «Som du ser så trenger ikke jeg noe videre oppvarming» sa han, «jeg er helt klar. Nå skal rumpen din få føle pikk». Han smurte glidemiddel på pikken, og litt mer i og rundt rumpehullet hennes som fremdeles var åpent. Så presset han pikken mot hullet, og den gled lett inn. Han tok tak i den ene hånden hennes og satte den rundt agurken som fremdeles stod i musa hennes. «Pul deg selv med denne», sa han. Hun pulte seg selv sakte i musen med agurken, samtidig som han pulte henne sakte i rumpehullet. Det var utrolig deilig, begge hullene var fylt til randen. Han kjente at hun strammet rumpemusklene litt, noe som var utrolig deilig. Han kjente at hun snart kom til å komme, så han økte takten i rumpehullet. Etter en liten stund kom hun, og rumpehullet strammet seg i raskt takt rundt pikken hans. Dette var så deilig at han kom med en gang, dypt inne i rumpen hennes. Han trakk seg ut, og så at rumpehullet hennes fremdeles beveget på seg etter orgasmen. Snart kom det litt sperm ut, som rant deilig nedover rumpesprekken hennes.

Hun ble liggende, og etter at pusten hadde roet seg litt sa hun «det var absolutt verdt det». «Det er jeg helt enig i», svarte han, bøyde seg over henne og kysset henne ømt på munnen.

Sexmoter

Sjekk også

Kuken din inn i rumpen min

Kuken din inn i rumpen min : Men nå har vi pirret hverandre lenge på …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.