søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Første gang ! – XFiles

Første gang ! – XFiles

Første gang ! – XFiles :

Detter skjedde for mange år siden, min søster (som egentlig ikke er min søster, bare min stefar sin datter) som den gang var 15 år kom til oss i helgene, da skulle vi være familie! Han var helge pappa, jeg om min ordentlige søster, som er 4 år eldre enn meg, var aldring hos våres far, han ville ikke vite av oss. Det hele begynte helt uskyldig med at hun skulle være med oss til Syden ei uke i sommerferien. Det var da jeg, mor, stefar og Hilde som skulle reise.

Min andre søster Kari hadde flyttet hjemmefra og blitt samboer den våren så hun ville ikke reise med oss. Jeg og Hilde er nesten like gamle, hun er 6 mnd eldre enn meg så vi gjekk mye sammen i Syden. Vi var på stranden og på byen på kveldene, Hilde gjekk stort sett i bikini, og hun var jo ikke akkurat stygg, med litt store fyldige henge bryster ei nesten flat mage og ei deilig ende, altså litt rund og veldig søt. Når natta kom så måtte vi være inne klokken 24 og vi måtte være stille, vi lå på stuen og foreldra vårens lå og knulla på soverommet, for det var det de mest gjorde, både morgen og kveld. Når vi kom hjem fra Syden skulle Hilde være hos oss i enda 2 uker til.

Så det ble mer enn nok av titting i smug på henne, jeg gjekk med stå kuk nesten hele dagen når vi var sammen. Det var lettere den gangen! Vi gjekk i slike trange truser så kuken hadde ikke det helt store spillerommet til utfoldelse. En lørdag kveld sitter vi sammen på terrassen og spiller kort, det er midt i juli og trope natt for 4 gangen denne sommeren, så tempen er godt over 20 grader selv om klokken er over 11. Etter en time eller så med diverse typer kortspel foreslår jeg at vi skal gå inn og ta hver vår øl, Hilde som ikke har smakt det før begynner og drikke først av flaska vi har knabbet i kjøleskapet. Hun sier det ikke smakte godt men vil prøve en gang til, det hele endte med at vi drakk flaska på styrten, hun mest for hun ville lære seg og drikke øl!

Når vi hadde tømt den andre flaska gjekk foreldrene våres og la seg, det tok ikke lang tid før sengen knirket og mamma skrek at han skulle knulle henne hardt. Jeg ble drit flau og spurte om vi ikke heller skulle gå på rommet mitt så vi ikke hørte de, Hilde som ikke syns det var litt flaut engang ville gå til de og se om hun kunne se de, så først gjekk vi på baksiden og så inn gardinen fra utsiden, og der så vi at mamma sugde han med lange tak og hun tok hele i munnen, hun satt på sengekanten og fingret seg selv med raske bevegelser. Når jeg sto der så tar eg om Hilde og hun lener seg mot meg, jeg kjenner at hun er varm og litt svett på magen under singletten. Idet jeg ser opp på mamma igjen ser at hun har snudd seg og at hun blir tatt hardt av han. Jeg løsriver meg og vinker henne bort fra vinduet, vi går stille sammen inn på rommer før vi bryter ut i latter, siden vi er litt små fulle blir vi snakkanes om dette en god stund.

Hilde spør meg om jeg blir med og dusjer, hun sier at vi kan dusje samen, hun er litt flau over forslaget så jeg tar hånden hennes og vi går forsiktig inn på badet, vi må være helt stille for mamma og han ligger ikke langt ifra. Jeg har aldri sett henne naken og hun har aldri sett en gutt naken sier hun så vi kler av oss plagg for plagg forsiktig og samtidig. Jeg har no den ståkuken og spør henne om hun vil smake sånn som mamma gjorde? Hun setter seg på toalettet og jeg stiller meg foran henne og fører kuken forsiktig inn i munnen hennes. Hun slikker og suger som ho aldri skulle gjort noe annet så det tar bare et par minutter før eg spruter henne langt inni munnen, hun harker og svelger, litt renner nedover haken så jeg tar og bøyer meg ned og kysser henne på munnen, hun henger seg fast på meg og vi kliner. Jeg tar og setter meg på gulvet og støter kuken mot fitta hennes, hun skrever ut og jeg kjenner at den nesten hårløse fitta er ganske så våt.

Hun er veldig trang når jeg beveger meg inn i henne, men så stopper hun og ser meg inn i øynene og jeg er gjennom møydommen rett etterpå fyller jeg fitta med sæd, det renner blodblandet sæd av henne når vi reiser oss for og dusje… Det ble en særs hyggelig natt og mange netter der etter..

Sexmoter

Sjekk også

Overnattingen – Første gang

Overnattingen – Første gang : Denna berättelse utspelar sig hemma hos Linda. Vi hade känt …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.