søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Elektrikeren

Elektrikeren

Elektrikeren

Det er sommerferie og jeg er helt alene, sitter og jobber på kontoret mitt. Det kommer opp en elektriker som skal gjøre noe arbeid her oppe. Han kommer mot meg og spør hva som er problemet. Jeg svarer som sant er at strømmen bare kuttet ut her og ingen her vet hvorfor.. ”Hmm” sier han og kikker seg om. ”Tror det antagelig kan være en mulig kortslutning her. Jeg får begynne med å kikke litt her nede først” sier han og kryper under min pult mens jeg jobber.

Jeg prøver og presse bena sammen så han ikke skal se inn i det aller helligste, siden jeg tross alt går i ett skjørt som rekker så vidt ned til knærne og jeg har heller ikke truse på.

Han ser det og sier lavt: «Du trenger ikke presse bena sammen for min skyld altså, bare lat som at ikke jeg er her».

Slapper litt av da, men idet jeg slapper av så kjenner jeg en varm hånd på leggen. Jeg skvetter til, men han hvisker at jeg bare skal være stille og han presser samtidig bena litt fra hverandre.

Han beveger hånden videre oppover. Jeg prøver og knipe igjen, men han bare presser hardere.

”Din Herre har gitt meg lov til og kjenne på deg”: Sier han hardt og da vet du at da må du la meg kjenne!!

Jeg sukker og gir meg hen. ( Har Knut virkelig snakket med denne mannen? Tenkte jeg). ”Ja jeg vet jeg må gjøre det når min Herre har sagt det”, hvisker jeg og sprer så bena godt og lar han slippe til.

Hans fingre blir rimelig våte og han sier:” Oiii, ikke rart det er kortsluttning her, så vått som det er her.” Han kjenner enda grundigere etter, drar meg hardt i begge skamleppene. Hmmm føler meg rimelig beklemt her men det er veldig pirrende også kjenner jeg og blir kåt av situasjonen. Jeg klarer ikke la være å slippe et svakt lite stønn. ”Fy for et deilig ludder du er!! Lurer på hvor mange som har pult denne deilige horefitta.” Rekker ikke svare noe før han fortsetter. ”Din Herre har fortalt om din forkjærlighet for bussjåfører, så jeg vet du liker og bli pult og liker å la fitta di bli brukt sammen med dine andre deilige hull.”

”Kanskje jeg skal ringe din Herre og høre om han vil la meg gjøre noe av det du virkelig er lagd til med meg?” ”T-t-t-tror ikke han vil det” Stammer jeg frem. ”Men du får spørre han.”

”Skal gjøre det og vi får nå se på det ” Svarer han selvsikkert og går ut igjen. Jeg sitter igjen alene og er meget skjelven og enda våtere. Er dette sant eller er det en drøm tenker jeg.

Om ikke lenge ringer Knut meg. ”Hei hora mi. Jeg fikk en telefon fra en kompis som lurer på om han kan låne deg i lunsjen. Jeg sa selvsagt ja og at han bare kan låne hora mi. Så nå vet du at du har herved bare og lyde han og gjøre som han sier.” ”Ja vel” Svarer jeg, lettere forjamset. Har han virkelig tenkt å låne meg bort? Nå??

Elektrikeren kommer tilbake rett før lunsj og viser tydelig at han vet at jeg har fått beskjed fra deg, for gliset i ansiktet var stort og øynene var mørke og dype. Selvsikkert kommer han bort til meg og jeg krymper meg litt samtidig som det jager til i magen min. Han hvisker: «Møt meg på handlesenteret om en halvtime nyvasket og klar, gå inn i A inngangen og vent på nærmere beskjed».

”Ja”: Svarer jeg omtrent ikke hørbart og rødmer. «Fint, og du rødmer kledelig også hehehe» Og han går rett ut igjen.

Jeg ordner meg og er rimelig skjelven, går og sier fra på den andre avdelingen at jeg drar på handlesenteret i lunsjen. Drar dit med blandede følelser og tanker. Vil Knut virkelig låne meg bort til en annen mann? Føler meg veldig usikker og på svært gyngende grunn. Men pirrende også. ”Han er jo ganske sexy også” tenker jeg og ser for meg de mørke øynene og det skjeve selvsikre smilet. ”Herregud!! Jeg er fanget alt” Tenker jeg.

Jeg går inn inngang A og kikker meg rundt, venter å se han, men det gjør jeg ikke. I stedet ringer telefonen min og jeg skvetter til. Det er et nummer jeg ikke kjenner, men vet det er han…… ”Cathrine” svarer jeg så selvsikkert som jeg bare kan. Men skjelvingen i stemmen min avslører meg.

«Gå opp til Hennes og Mauritz og inn i det innerste prøverommet der!! Gjør det nå!» ”Ja” svarer jeg nesten mekanisk og går bort på rullebåndet. Står på det og ser skiltet H&M lyser i mot meg og kommer gradvis nærmere og nærmere. Glad det er bånd for jeg vet ikke om beina helt vil bære meg. Føles som om gulvet nesten svikter men til slutt er jeg oppe og hjertet banker svært hardt.

Kommer inn i butikken og finner noe jeg tar med inn til prøverommet. ”Må jo sørge for at ingen skjønner noe” tenker jeg og går inn i det innerste prøverommet. Venter ikke lenge før han kommer inn bak forhenget han også. «Snu deg nå med rumpa mot meg” Befaler han med lav hvisking. ”Ta også opp skjørtet så jeg får inspisert deg skikkelig ditt lille ludder!”

Jeg gjør som han gir beskjed om. Han tar hånden og kjenner grundig både her og der, spesielt rumpehullet. Han slikker på den ene fingeren sin og kjører den langt inn i analen min. ”Auuuuåhhhhh” mumler jeg og blir veldig opphisset. Han fingrer meg rått og hardt og det holder på å komme et skrik fra meg, men han stopper det effektivt ved å holde meg for munnen min med den ene hånden sin.

Han hvisker «For et utrolig deilig horeskinn du er».

så hører jeg i det fjerne at det går i nabogarderoben, men er mer okkupert av det som skjer i denne. Så hvisker han «Ta opp buksesmekken min og gjør meg fornøyd» Jeg bøyer meg ned, knepper opp smekken og lirker pikken hans ut.

Den er nyvasket og ren, står i giv akt og hilser på meg. Jeg kjenner jeg blir fristet til å smake på den, går ned på kne, tar tungen bort og begynner å slikke på den. ”Mmmmm.. deilig”: Sier han. Jeg begynner å suge lett og øker intensiteten gradvis og også dybden. Jobber med tungen og lager også vakuum. ”Åhhhh, du er rågod!!”: Hvisker han med slørete øyne. ”Dette kan du ja.. Skikkelig ludder er du, din Herre overdrev ikke akkurat”. ” Takk” Mumler jeg med pikken langt inne i munnen min.

Hører i det fjerne at det begynner å bli litt tyngre pust i nabogarderoben også og stopper opp litt. ”Kom igjen ditt ludder, bare fortsett. Ikke noen grunn nå til at du skal stoppe opp!!” ”Beklager” Svarer jeg og fortsetter videre.

Merkelig tenker jeg.. Hører han ikke det er noen i den andre garderoben? Tydeligvis ikke. De tankene forsvinner fort da han brått gir meg et hardt rykk i min hestehale.. ”Tror jammen du har flere gode hull jeg” Sier han og drar meg i stående stilling etter hestehalen. ”Bøy deg frem… nå!!” Sier han hardt. Jeg adlyder. Han kommer inn i analen, hardt og krevende. Åhhhh det gjorde vondt med en gang.. men klok som jeg er så prøver jeg å slappe av for jeg vet at det blir bedre om jeg slapper av. Han kommer støtvis, hardt og langsomt, så jeg kjenner enhver bevegelse meget godt. Og ja.. det varer ikke lenge før det bare kjennes helt himmelsk ut. Han ser at jeg holder på å skrike igjen og holder igjen for min munn, mens han tar meg ennå litt hardere. Åhhh, så godt.. Kjenner at jeg alt er på randen til å komme. Saftene renner nedover beina mine og det blir en liten dam på gulvet. Jeg var helt i ekstase.

Plutselig Merker jeg et par hender til på meg. Er det flere her? Det hadde kommet enn en mann til, og jeg hadde ikke engang lagt merke til det. Prøver å snu meg, men hodet blir rettet opp igjen meget bestemt og jeg får bind for øynene. Han jukker fortsatt ivrig og jeg er helt ør. Samtidig så kjenner jeg det kommer en pikk på vei mot munnen min, og den er krevende. Jeg åpner munnen villig og suger etter beste evne mens jeg blir knullet til himmelsk bak. Ingen av dem sier et ord, vi bare er tre som nyter sammen.

Jeg er på randen til å komme da han som tar meg bakfra stopper opp.. ”Åhhh” mumler jeg, siden jeg har pikken til han andre i munnen. ”Hysj…” hvisker elektrikeren. Og jeg hører noen skritt utenfor. Noen går frem og tilbake og lurer på hva som skjer inne i denne antagelig, siden de ser 6 ben de ser. Jeg stopper helt opp, mister nesten pusten… Oii.. tenk om vi blir tatt.. Det ville tatt seg ut tenker jeg. ”Går det bra med klesprøvingen her inne?” Hører jeg en mann si. ”Jada, det går veldig bra” Svarer jeg. ”Ok, men du får se å bli ferdig snart, hvis ikke får jeg nok komme å hjelpe til litt, det er flere som ønsker å prøve” ”Skal forte meg” Svarer jeg. ”Fint det” sa han og det ble stille.

Etter dette avbruddet ble vi svært stille. Jeg turte ikke engang å snakke. Dere begynner å beføle meg over det hele, der jeg står oppreist. Klyper i vortene, drar i fitteleppene, 4 par hender fingrer og leker med fitta og analen.. Jeg glemmer fort at vi nesten ble fersket. Jeg merker jeg er iferd med å komme nå og jeg får en hånd over munnen for at jeg ikke skal skrike. Kjenner bølgene komme og vrir meg etter alle kunstens regler, men blir holdt som ei skrustikke. Åhhh.. så deilig!!! ”Dette får du for å ha vært ei så deilig hore i lunsjen” Sa Elektrikeren. ”Takk” svarte jeg skjelvende. Nå skal du også få se hvem den andre er og han tar av meg bindet for øynene. Jeg kikker opp og det jeg ser er Knut!! Jeg rødmet og ble ille berørt og glad på samme tid. Du smiler mot meg.. hvisker i mitt øre” Du var så flink lille hora mi, Jeg er så stolt av deg, og jeg Elsker deg ennå høyere nå, om det er mulig” Jeg ble så glad og kaster meg inn i dine armer og jeg får et kyss som kunne fått gulvet til å åpne seg.

Når jeg kommer meg litt til meg selv igjen, så sier du min kjære. ”Tror det er best vi går ut nå før noen kommer og anmelder oss for offentlig sex. Vi får fortsette dette her i ettermiddag, synes du ikke lille hora mi?” ” Du har et poeng der kjære Herren, svarte jeg” Kikket samtidig på Elektrikeren som smilte skjevt. ”Kanskje best du kommer deg tilbake på jobb nå, så ses vi der etterpå” Ja du har rett sier jeg, og vi går ut av garderoben alle 3. Den som sto på utsiden var ekspeditøren. Han så veldig morsk ut.. Åhh, nei!! Vi er ferska tenker jeg!! ”Dette her er høyst ulovlig og jeg kommer til å anmelde dere for offentlig sex!! Kom å bli med meg!!” Vi følger etter han alle 3. Ekstemt beklemte alle sammen. Han kommer inn på sitt kontor og ser på oss, en etter en. Så sier han:

”Om dette skjer igjen i min butikk, skal jeg være med” Vi kikker på hverandre, rimelig ovverasket over vendingen her. ”Avtale det” Sier Herren min og vi takker for at vi fikk leke i hans butikk og vi går lett humrende ut av butikken mens ekspeditøren kikker smilende etter oss. Tror han vet at vi kommer til å komme igjen en dag…. «

Sexmoter

Sjekk også

Utelandsk tur med erotisk elsker

Utelandsk tur med erotisk elsker : Jeg var på tur til Berlin med skolen. Jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.