mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Forside / Gruppesex / Overaskelse for min kone – Gruppesex

Overaskelse for min kone – Gruppesex

Overaskelse for min kone – Gruppesex :

Min kone og jeg er akkurat rundet 40 år, vi har ofte lekt med tanken på å involvere flere i sengeleken, men hittil har det kun vært en spennende fantasi som vi begge har hatt.

Var vel jeg som nevnte det først, men min kone tente veldig på fantasien.

Fantasien har blitt grovere etter hvert og gått fra å involvere 1 ekstra til å bli med både 2 og 3 ekstra menn i sengeleken.

Hun har likt fantasiene men sagt at dem er kun en fantasi og at hun ikke har trudd at hun vil tørre å gjennomføre dem i virkeligheten.

Jeg har lekt med tanken i hodet lenge og fant ut at jeg for moro skyld skulle sette inn en annonse og se om man fikk noen svar som kunne falle i smak for en liten overraskelse for min kone.

Jeg satt inn en annonse og søkte etter menn som ville være med å oppfylle en fantasi for oss, jeg beskrev fantasien og hvordan vi var og så ut.

sendte den inn og fulgte spent med på om det dukket opp noen svar på annonsen på mailen min.

Di første dagene dukket det bare opp noen få og dem virket ikke veldig seriøse.

Glemte den litt og tiden gikk. Noen uker senere så var min kone ute med jobben og jeg tenkte at jeg skulle se om det var kommet flere svar, så jeg satt meg til rette og kikket over mailer som var kommet. Nå var det kommet flere så jeg leste igjennom alle og fant flere som virket seriøse og som min kone kunne like.

Sendte svar på noen og fikk kjapt svar tilbake fra 2 av dem som hadde svart. Den ene het Petter og den andre het Andre. Begge rundt vår alder.

Jeg fortalte dem litt mere om fantasier og tanker rundt dette som jeg og min kone hadde. Fortalte dem at jeg var veldig klar for å gjennomføre men at min kona ikke var helt med på tanken enda. Men at jeg trudde at når muligheten bydde seg var jeg mere usikker på om svaret ville være så klart.

Begge ville gjerne være med på leken og var villig til å ta sjangsen.

Jeg avtalte med dem at dem skulle komme opp på hytta vår neste helg, for en koslig middag. og at dem ville skjønne om det ble noe mere etter hvert som kvelden skled frem. Begge ble med på avtalen og var inneforstått med at det var litt usikkert hva kvelden ville bringe.

Jeg fortalte deg ingen ting om dette når du kom hjem, ikke i løpet av uka som fulgte heller.

Når helgen kom så reiste vi på hytta og du stusset litt når vi handlet for du synes det var mye mat for bare oss 2. Jeg sa bare kort at jeg hadde invitert noen på middag på lørdag og du så rart på meg. Jeg bare smilte tilbake og fortsatt til kassen.

Du var stille og litt betenkt i bilen opp til hytta, og jeg smilte litt for meg selv men sa ikke noe. Når vi kom opp på hytta og hadde tømt bilen satt vi oss på stua litt og du spurte: hvem har du invitert? Jeg fortalte at den fantasien vi har lekt med har svirret i hodet mitt lenge og at det ville være veldig spennende å oppleve dem for oss begge. Du ser skremt på meg og sier: er du gal? Jeg smiler tilbake og sier: Neida, og det er helt opp til deg om den blir gjennomført. Du så skremt på meg, og spør: hvem er det du har invitert? og hvordan har du kommet i kontakt med dem?

Jeg smilte til deg og fortalte at jeg hadde satt inn en annonse på en kontakt side på nettet, fått mange svar og avtalt med 2 stykker at dem skulle komme opp en tur i dag. Du så skremt på meg, men jeg merket på deg at du var spent. pusten din gikk litt fortere og du var litt spent i blikket. Jeg fortalte videre at dem hadde vært forståelsesfulle når jeg fortalte at hele leken var kun opp til deg og at det ikke var noen garanti for at leken ble gjennomført.

Du fulgte godt med når jeg fortalte, og jeg merket at var mere spent nå, og jeg kunne se at du satt litt urolig.

Jeg reiste meg opp og gikk i ut i gangen og hentet bildene fra noen av svarene jeg hadde fått på annonsen, gikk tilbake på stua og la dem på bordet, så gikk jeg en tur i dusjen. Jeg brukte god tid og når jeg var ferdig kledde jeg på meg. Når jeg kom tilbake i stua, satt du med en røyk i hånden og jeg kunne se at du hadde sett gjennom bildene, og at du hadde lagt noen til side og at 3 stykker lå litt for seg selv.

Du kikket på meg og jeg kunne se et lite smil om munnen din. Jeg smilte tilbake og spurte: sett noen som faller i smak?

Du tenkte deg om et lite øyeblikk, og tok opp di 3 bildene som lå for seg selv. Kikket litt mere på dem, og sa disse var kjekke å se på og at dem hadde fine brev som lå med. Du kikket på meg og lurte på hvor mange jeg hadde bedt?

Jeg satt meg tett inntil deg og kikket på bildene, brukte god tid og sa at jeg har invitert 2 stykker, begge dem har jeg bilde at i hånden. Jeg tok bort det bilde som ikke var med på avtalen og hørte et lite stønn fra deg når du så di 2 bildene.

Du tok en god slurk av vinen som du hadde hentet, og lurte på hva jeg hadde avtalt og hvordan dem skulle merke om du var med på leken.

Jeg fortalte at dem var invitert til oss kl 20.00. du kikket på klokken og så at den var 18.30 alt. Videre fortalte jeg at jeg hadde beskrevet et antrekk og at hvis du hadde på deg det antrekket var du med på leken, og dem kunne gjøre alt dem ville med deg. Og kun hvis antrekket var riktig satt sammen. Videre fortalte jeg at Petter likte alt av sex både vanlig sex men også røffere sex. Andre tente på å se på andre og han ville i første rekke kun se og kanskje røre litt, men var ikke helt fremmed for tanken på og delta, men ikke hadde sagt så mye om hva han likte ellers.

Du la armene rundt meg og klemte deg tett rundt meg. og kysset meg på halsen. Jeg merket at du var spent og ganske gira nå. Du kikket på klokken og så at den nærmet seg 19, jeg sa at jeg legger frem et antrekk på sengen og at hvis det antrekket er på din kropp i løpet av kvelden så er det et signal til meg og di 2 andre at du er med på leken.

Du gikk i dusjen og brukte god tid. Jeg lagde middagen og dekket på bordet til 4 personer. Mens du var i dusjen dukket andre og Petter opp og jeg tok dem i mot, vi satt oss på stua og jeg fortalte dem om planen videre for kvelden. Begge fulgte godt med og var enige om kvelden og hva den kunne bringe. Begge var på vår alder og virket begge veldig hyggelige og jeg kunne godt skjønne at dem falt i smak hos min kone. Mens vi satt der og pratet hørte jeg at du var ferdig i dusjen, at du drev inne på soverommet. Jeg må innrømme at jeg var veldig spent der jeg satt og ventet.

Jeg hørte skritt og vi snudde oss alle 3 etter lyden. Der kom du inn på stua. Jeg svelget en klump i halsen av synet. Du hadde tatt på deg antrekket jeg hadde lagt frem. Høyhelte sko og en korte sexy kjole som fremhevet den deilige kroppen din, under så hadde en svart tights. Du satt deg i en stol og hilse på Petter og Andre. Vi pratet litt om alt mellom himmel og jord.

Så flyttet vi oss over til bordet og spiste middag, jeg kikket på deg og smilte, og sa at du så utrolig flott ut. Både Petter og Andre var veldig enig. Du så på meg og sa at antrekket er ikke korrekt enda. Jeg smilte for meg selv og merket at spenningen steg både hos meg og di 2 andre. Vi pratet videre og gjorde oss ferdig med middagen. Jeg startet med å ta bort fra bordet og sett det på kjøkkenet. Hørte praten gikk lett fra stuen og at den var blitt merkbart grovere nå. Du kom ut på kjøkkenet en tur til meg og la armene rundt halsen min, og visket i øret mitt: du er gal. Jeg kikket på deg og sa at denne kvelden er bare for at du skulle nyte og kose deg hvis du ønsket det. Du kysset meg dypt og gikk på badet en tur, jeg hadde tømt bordet så jeg satt meg sammen med Petter og Andre. Vi pratet videre og dem fortalte at di syntes du var en utrolig flott og deilig dame. Jeg nikket enig og sa at jeg er spent på hva kvelden bringer.

Jeg hørte du kom ut fra badet, og kikket bortover gangen, og fikk en kjempe klump når jeg så at tightsen var fjernet, og skjønte at du var med på leken for i kveld. Petter og Andre ble helt stille når dem så deg komme på stua, og begge spratt opp for å skyve ut stolen din.

Vi satt og pratet videre. Andre på ene enden av bordet, du satt tvers over meg og Petter satt ved siden av deg. Mens vi pratet merket jeg at du ble litt sløret i blikket og at du ble litt kortpustet. Jeg ble nyskjerrig på om Petter hadde startet med noe alt. Og reiste meg for å gå på kjøkkenet for mere vin, kikket på min kona når jeg hadde reist meg og kunne se at Petter hadde en hånd godt under kjolen din. Gikk ut på kjøkkenet og hentet vin og inn på stuen igjen. Nå hadde du sklidd lenger ut på stolen og jeg kunne se at du hadde beina godt fra hverandre for å slippe Petter bedre til. Jeg satt meg og helte mere vin opp i glassene. Jeg kunne se at du var skikkelig sløret i øynene og pusten gikk nesten helt stakkato. Andre hadde skjøvet stolen så han hadde fullt innsyn til alt som skjedde.

Du La begge hendene på bordet og holdt deg godt fast og kom med et høyt stønn, og satt og ristet i stolen av orgasmen som skyllet over deg.

Du tok en god slurk av vin glasset og fyrte deg en røyk. Kikket litt forlegent på meg, men jeg smilte tilbake og sa at du bare skulle nyte kvelden. Må innrømme at jeg var spent på hva kvelden ville bringe og hva Petter la i røff sex, og om Andre kun skulle se på hele kvelden.

Vi pratet litt til og Petter ble litt utolmodig.

Han tok røyken ut av hånden din og stumpet den.

Du så litt rart på han, så tok han hånden din og reiste deg opp fra stolen, presset deg på magen over bordet, slik at rumpa di sto godt ut, og ga deg 3 klaps på rumpa. Du stønnet lett og skjøt rumpa mere ut for hvert slag. Han vippet kjolen over rumpa di og vi sa at du ikke hadde truse på.

Kåte lille jævel tenkte jeg fort. Så ga han deg 3 klaps til, litt hardere, og du stønnet høyere. Du kikket fort på meg og jeg smilte tilbake.

Så førte han en finger inn i musa di og du stønnet høyt og holdt deg godt fast i bordet.

Andre og jeg satt med orkesterplass og hadde fint innsyn på alt som skjedde.

Petter lot fingeren gli godt ut og inn og du stønnet mere. Han tok ut fingeren og ga deg nye 3 klaps på rumpa, nå var stønnene blitt skikkelig høye. Rumpa viste en litt rødlig farge og jeg så at du nøyt behandlingen. Han Lot den ene hånden gli opp til nakken din og den andre tok han tak i vinflasken på bordet. Han tok en slurk av flasken, holdt den foran ansiktet ditt og spurte: Liker du sånn, du svarte ikke og han satt fra seg flasken og ga deg 3 nye harde klaps på rumpa. Holdt igjen opp flaska foran deg og spurte : Liker du sånn? Du svarte fort nå: JA. Han holdt fortsatt en hånd på nakken din i et fast grep, førte flasken ned mot rumpa di og la tuppen mot åpningen din og førte den sakte inn i musa di. Du stønnet høyt og han førte den langt inn i deg, og du holdt deg godt til bordet. Andre hadde nå store problemer med å sitte stille og hadde åpnet buksa og satt og dro litt i kukken sin. Petter lot flasken gli godt ut og inn i musa di en del ganger, og du stønnet i vei. Så dro han den ut, tok tak i håret ditt og reiste deg opp med ryggen til han. Tok et godt grep i puppen din utenpå kjolen. Klemte hardt til og førte flasken opp til munnen din og sa: Drikk. Du drakk en stor slurk, og han la deg over bordet igjen. 3 nye klaps på rumpa og du stønnet helt fra bunnen av magen din. Petter åpnet buksa si og lot bukse og truse falle i gulvet, Kukken sto rett ut og hadde en herlig størrelse. Petter satt flaska mot musa di igjen og førte den bestemt inn og ut, du stønnet i vei. Da du nesten kom tok han den ut og satt den på bordet. Andre og jeg var nesten som statister og fulgte godt med og var nesten paralisert av det som skjedde. Petter førte kukken mot åpningen din og lot tuppen gli så vidt innenfor, du kikket på meg med sløret blikk og fikk et smil tilbake. Så tok han et godt tak i livet ditt og presset kukken helt til bunns i deg. Du slapp fra deg et dypt stønn og han fortsatte og støte deg inn og ut i harde tak. Du stønnet febrilsk, og kom flere ganger. Men Petter bare fortsatte i sitt tempo. Andre hadde nå skikkelig harding som han satt og dro ordentlig i. Jeg selv hadde også åpnet buksa og satt med kukken i hånden. Petter reiste deg opp med kukken fortsatt langt inni deg. Han løftet deg ut på gulvet og snudde deg mot meg, tok tak i nakken din og skjøv deg ned mot meg. Du åpnet munnen din og fikk kukken min i munnen og sugde meg villig mens Petter tok deg hardt bakfra. Du stønnet høyere nå og jeg var redd du skulle bite meg når du kom. Og kom det gjorde du mens jeg tømte meg i munnen din.

Petter kom samtidig og tømte seg inni deg med et skikkelig brøl.

Vi flyttet oss til sofaen, du i midten og Petter og jeg på hver vår side. Andre reiste seg opp og vi ble alle litt stumme når vi så størrelsen hans. Den var veldig stor. Min kona så mest skremt ut. Andre fortalte at det ikke var så ofte han fikk noe for flesteparten ble mest skremt når dem så den. Mange ville prøve men dem fikk det sjelden til. Andre satt seg i en stol rett over sofaen, han hadde kledd seg naken nå. Og satt der og dro litt i kukken. Min kone kikket spent på han og sa at den så veldig stor ut og at det ville være veldig spennende å prøve, men var usikker på om hun fikk den inn. Andre tenkte seg om litt men sa så at hvis han først skulle prøve så var han blitt så gira av det som han hadde sett at hvis han først var i gang så klarte han ikke stoppe. Du ble litt betenkt og lurte på hva han mente med det. Andre fortalte at hvis man først skulle prøve, så ville ikke han klare å stoppe, det var han blitt alt for kåt til. Du ble litt stille og tenkte litt, fyrte deg opp en ny røyk og tok en god slurk av vinglasset. Så sa du at du hadde blitt så hardt av Petter at du sikkert ville klare denne også. Andre fikk et smil rundt munnen og reiste seg opp. Kom mot oss og stilte seg rett foran deg. Kukken så voldsom ut der den duppet foran ansiktet ditt. Du tok tak i den og dro den litt forsiktig. Andre stønnet og bøyde seg ned og tok beina dine godt fra hverandre. Petter og jeg tok hvert vårt bein og holdt dem godt fra hverandre. Andre la kukken mot åpningen og skjøv den litt forsiktig innover. Du var helt stille og kukken skled sakte innover. Når den var et stykke inne så startet han og føre den inn og ut, først forsiktig. Vi kunne tydelig se at den fylte opp og at leppene dine fulgte med kukken utover når han var på vei ut. Nå var Andre blitt varm i trøya og tok deg med seige harde tak. Du stønnet febrilsk og hadde tatt tak i begge kukkene våre og dro dem hardt. Andre stønnet febrilsk og nærmet seg med stormskritt. Du var like om hjørnet du også og dere kom samtidig.

Vi ble sittende og slappe litt av, alle var litt utkjørt nå. Du lente deg mot meg og visket at dette hadde vært en helt rå kveld. Jeg smilte tilbake. Det var blitt litt seint, så vi fant ut at alle skulle legge seg i samme seng, og sove litt. Vi gikk i tur og orden inn på badet og gjorde oss i stand til sengen. Du hadde fortsatt kjolen på. Den hadde vist aldri blitt tatt helt av, kun skjøvet opp på magen. Vi gutta var ferdige på badet først, og tok en liten røyk mens du var på badet. Alle 3 var enige om at det hadde vært en deilig kveld. Petter fortalte at han syntes du var helt rå og at han gjerne ville mere. Jeg tenkte litt og sa at hun har jo sagt at så lenge antrekket er på så er det fritt frem. Og når du gikk på badet hadde fortsatt både kjole og sko vært på. så da må det jo gjelde enda. Petter reiste seg opp og gikk mot badet. Han kikket inn og kom smilende tilbake, og fortalte at antrekket var fortsatt på. Jeg sa: bare kos deg, vi vil se på.

Petter gikk først inn på badet, Andre og jeg ble sittende et kort øyeblikk. Så ble vi begge utålmodige og gikk etter mot badet. Vi hørte tydelig lyder og kikket inn på badet og så at Petter hadde stilt seg opp på badet med buksene nede og hadde et godt tak i håret ditt og du satt på kne foran han og hadde kukken hans i munnen. Petter holdt et godt grep i håret ditt og kjørte kukken hardt inn og ut. Han dro deg så opp etter håret og snudde deg med ryggen til han.

Dro av deg hele kjolen så du sto der naken med kun skoene på. Du prøvde å snu deg og si at nå var ikke antrekket komplett så nå var leken over. Men Petter tok et bestemt grep om livet ditt og snudde deg tilbake og lente deg opp etter veggen og kjørte kukken kontant inn i musa di. Du ulte til og tok beina godt fra hverandre og holdt hendene som støtte mot veggen.

Petter kjørte nå helt sitt eget løp og tok deg skikkelig hardt bakfra. Han så en oljeflaske som sto på benken og åpnet den og lot det renne olje nedover rumpa di. Du stivnet litt til og ble litt stiv. Petter dro kukken ut og brukte den til og smøre oljen litt utover, før han igjen kjørte den inn i musa di. du stønnet høyt og vi skjønte at du koste deg skikkelig. Plutselig dro Petter kukken ut og lot den ligge mot rumpehullet ditt. du ble litt stiv igjen, men jeg sa at du er med på leken. Petter skjøv den sakte innover rumpa di og du ga fra deg et skikkelig stønn når den var langt inni deg. Andre og jeg sto på hver vår side av deg og du tok tak i begge kukkene. Du melket kukkene våre mens Petter tok deg hardt i rumpa. Han kom med et brøl og du sank litt sammen. Andre og jeg sto der med hvert vårt spett og var ikke helt ferdige. Andre løftet deg opp igjen og vi tok deg etter tur bakfra inne på badet. Du kom flere ganger og når vi hadde tømt oss begge 2, så sa du at nå orket du ikke mere.

Vi fant ut at det egentlig skulle bli godt med litt søvn så vi gikk å la oss alle 4. Alle var enige om at det hadde vært en utrolig spennende kveld og alle sovnet med et smil om munnen. Jeg sovnet som en stein, og våknet litt utpå morrakvisten og kikket rundt meg. Petter sov, men kona og Andre var ikke i senga, Jeg gikk ut på stua og der satt kona mi ridende rolig på kukken til Andre. Hun kikket sløret på meg og kom med et drønn, Andre kom rett etterpå. Kona fortalte at hun hadde våknet av en hard en mot rumpa og at dem valgte og flytte seg til stua så vi andre kunne sove videre. Og at dem hadde tatt en veldig rolig og deilig runde. Andre fortalte at kona var helt rå og at han aldri hadde sett en dame som kunne nyte og kose seg meg kukken hans.

Vi satt alle på kjøkkenet når Petter også våknet, han kom rett ut på kjøkkenet med et skikkelig morra brød og stilte seg rett foran kona. Der sto han med kukken vippende foran ansiktet hennes, hun tok et godt grep i den kysset den på tuppen og sa: god morgen god gutt.

Petter gryntet og kommanderte kona opp av stolen og til og lene seg over kjøkkenbenken. Kona var lydig og gjorde som hun fikk beskjed og løftet morgenkåpen til side så rumpa var godt synlig. Petter stilte seg opp bak og tok et godt tak i livet hennes og kjørte kukken rett inn i musa. Han tok henne kjapt og kontant og begge stønnet fort og kom samtidig.

Vi spiste litt frokost og alle var enige i at dette fristet til gjentakelse. Etter maten reiste Andre og Petter, kona og jeg gikk rett til sengs og sovnet og våknet langt utpå dagen.

Men begge var veldig enige om at det hadde vært en spennende kveld, natt og morgen

Sexmoter

Sjekk også

Telttur i Nordmarka

Telttur i Nordmarka Min kone og jeg kommer begge fra distriktsnorge, med friluftsliv som hobby. …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *