tirsdag , 2 mars 2021
Forside / Hetero / Onani samling del 2
Først nå merket jeg at hun var truseløs, når hun spredde bena og presset kuken mot den våte musa si.

Onani samling del 2

Min russetid

Dette er en liten historie fra russetiden for noen år siden. Jeg var på russebuss sammen med 14 andre jenter – Babemobil bar det klingende navnet. En ettermiddag noen dager ut i mai skulle jeg bort i bussen for å hente noe. Bussen stod utenfor haven til Karianne. Døren inn til bussen var åpen, men jeg kunne verken høre eller se noen der inne.

-Kanskje det er noen i hulen, tenkte jeg. Hulen var et rom helt bakerst i bussen. Hele rommet var en eneste stor seng, med madrasser og puter. En annen liten fiffig detalj var at vi hadde satt inn et gjennomsiktig speil hulen. Gjennom en skjult skapdør ute i bussen kunne vi se inn i hulen.

Jeg hørte noen lyder fra hulen, og snek meg frem til døren. Vi jentene hadde satt inn en bryter som tente en lampe ute i bussen når vi ville være i fred. Lampen var ikke tent – nei vel, tenkte jeg – her er det fritt frem.

Jeg åpnet døren sakte, og fikk nesten sjokk da jeg tittet inn gjennom det doble speilet. For der inne stod faren til Karianne – Jon – og holdt seg fast i taket. Jon er nesten 50, mørk, atletisk og flott å se på. Foran ham på knærne satt Siv, en av de andre russejentene. Siv er lys, ganske høy og har en rompe som jeg ofte har misunt henne. Det var ikke vanskelig å se hvorfor Jon holdt seg fast i taket. For Siv beveget hodet frem og tilbake, og øynene til Jon fortalte at hun var god til å suge.

Jeg ble litt paff, men også ganske tent. Jeg har alltid blitt litt tent av å se folk kline og kose, og her var så jeg en av venninnene mine suge faren til en annen venninne. Jeg kjente at jeg ble varm innvendig, og at brystvortene stivnet nesten automatisk. Jeg så meg rundt i bussen, men det var ingen andre der. Selv om det gikk folk forbi på utsiden, kunne ingen se inn, fordi vinduene var dekket med mørk film.

Inne i hulen hadde Jon tatt tak i hodet til Siv. Siv vekslet mellom å suge ham dypt, og å rotere tungen rundt tuppen. Jeg har alltid syntes at jeg var ganske flink til å suge, men det var ett og annet Siv kunne lære meg. Jon stod fortsatt i dress, med smekken åpen og pikken ute. Siv var også påkledd men bare med bluse og kort skjørt. Jeg ble stående å se på pikken til Jon. Den var ikke så stor, men deilig grov. Jeg ble skikkelig tent av å se den middelaldrende pikken gli ut og inn av pikemunnen. Tanken på at det kunne være meg som satt der tente meg ubeskrivelig, og forsiktig listet jeg en hånd ned i trusen. – Det var faktisk blitt skikkelig vått der allerede – deilig!

Inne fra hulen hørte jeg nå koselyde fra både Jon og Siv. Jeg så at Siv flyttet en av hendene sine fra pungen til Jon og ned til sitt eget skritt. Plutselig reiste hun seg opp, og så ham dypt inn i øynene. Med lystige øyne kysset hun ham hardt. Jeg smilte for meg selv. Ingen ting er som å kysse den man nettopp har sugd, og la ham få kjenne smaken av seg selv.

Sivs hender var fortsatt rundt pikken til Jon, mens hendene hans gikk på oppdagelsesferd under blusen til Siv. Hun så ut som hun likte det. Jeg lukket øynene og forestilte meg at det var mine puppe Jon la de deilige hendene sine rundt, og min kropp som kjente den flotte dressen hans mot meg.

Siv var tydeligvis ikke fornøyd, og snudde seg rundt. Med strake lange slanke ben satte bøyde hun overkroppen mot siden av bussen og tok spenntak med armene. Med en hånd vippet hun opp skjørtet og smilte mot Jon. Rompa til Siv lyste mot ham. Selv om jeg aldri har vært interessert i jenter så synes jeg også den er skikkelig deilig. Jon var ikke vond å be. Han falt ned på kne og trakk den lille blondetrusen av Siv. Samtidig lot han tungen sveipe over sprekken hennes helt opp til rompehullet. Jeg kjente sitringen i kroppen min og hånden arbeidet stadig raskere nede i trusen. Tungespiss mot rompehullet er noe av det beste jeg vet, og jeg misunte Siv! Siv så ikke ut til å være misfornøyd. Hun lukket øynene og dyttet rompa mot Jon. Han sveipet en gang til, men nå var det tydeligvis nok. Han reiste seg opp, og tok rundt pikken sin. Først ble han bare stående å beundre Sivs flotte bakende mens han runket sakte frem og tilbake. Jeg svelget tungt. Pikken var skikkelig delig, og stod knallstiv ut i luften. Hodet var helt vått. Med et lite skritt var Jon borte hos Siv, og satte hodet mot hullet hennes. Han gled rett til bunns, og jeg hørte Sivs gledesstønn i det han kom helt til bunns. Jon hadde nå en hånd på hver skinke, og pumpet ut av Siv.

Jeg var råkåt av å se på de to der inne. Dressmannen som knullet russepiken i miniskjørtet. Hånden min gikk febrilsk på tappen min, og av og til måtte jeg kjenne noen fingre opp i hullet mitt. Det var godt, men jeg skulle gjerne hatt en skikkelig pikk! Den ene hånden min var rundt brystet midt, og jeg klemte i brystvortene. Det ga en ekstra iling nedover til nervesenteret mellom bena. Jeg stirret på de to der inne som virkelig koste seg begge to, og kjente at det ikke var langt igjen.

Inne i hulen var det også snart klart for en strålende finale. Siv hadde tatt en hånd mellom bena, og koste hardt med seg selv. Ansiktet hennes var konsentrert, på grensen til sint. Akkurat sånn som rett før en skikkelig orgasme. Jon pumpet på. Når han trakk seg ut, så jeg pikken hans våt og deilig før den trengte inn igjen i Sivs grotte. Det hele var utrolig opphissende, og jeg kjente at det var like før. Jeg lukket øynene, og lot fingerene spille. Sakte kjente jeg at en sugende orgasme danset gjennom kroppen. Den startet i tærne og gikk helt opp til nesetippen. Det kriblet i hele kroppen. – Deilig!

Jeg åpnet øynene, og så Jons innspurt. Han så ut som han hadde løpt maraton – det må jo ta på å pule en russepike mens du har på dress og slips! Taket rundt Sivs hofter var hardere enn noen sinne, og han spiddet henne innpå pikken sin. Jeg så Jon begynte å himle med øynene, og skjønte at nå var det like før. -Nå, Nå! Skrek Jon. Samtidig begynte Siv å riste. Sammen skrek de ut orgasmen sin. Jeg og jeg som ikke hadde fjernet hånden fra mitt våte sentrum kjente etterdønningene gå gjennom kroppen.

Jon trakk seg ut, og Siv snudde seg og sank ned på kne. Hun bøyde seg frem og slikket pikken ren. Jeg så meg rundt – ingen hadde sett meg. Fort samlet jeg sammen sakene mine, og listet meg ut av bussen. Siv smilte som en sol da jeg traff henne senere på dagen, men hun sa ingen ting. Men jeg så hun av og til kastet stjålne blikk over gjerde til hagen til Karianne der Jon klippet gresset i bar overkropp. Jeg smilte også for meg selv, og tenkte at neste gang var det kanskje meg…

 

————————-

 

Så kåt? Så deilig kåt.

Det er sol og deilig sommer. Jeg har ferie og nyter den i fulle drag, for dagene er hete og jeg angrer ikke på at jeg valgte å dra til hytta mi i steden for å bli med venninneflokken på sydentur. Hvem trenger syden når været er slik som nå?
Hytta mi er ikke så veldig stor. Den er akkurat passe til meg og en til, hvis jeg har lyst til å ha besøk. Det eneste som er stort, er verandaen. Den jeg ligger på nå og lar sola brune hele kroppen min. Ja, hele, for jeg ligger på det myke teppet uten en tråd på meg. Det er deilig. Faktisk hissende. Å sole meg har alltid gjort meg kåt, og særlig å ligge helt naken på verandaen min. Ingen kan se meg, nemlig. Ikke hvis de ikke vet at jeg ligger her, eller har folkevett nok til å la være å glane. De pent utskjærte plankene i gelenderet rundt, står ganske tett sammen og jeg føler meg usjenert, selv om en liten skogssti går forbi hytta mi tyve meter unna. Det er også ganske opphissende, å ligge her med musa mot sola og kjenne at varmen slikker meg i skrittet mens folk går forbi bare tyve meter unna og prater sammen, uvitende om at jeg ligger her og lar sola beføle meg.

Jeg strekker armene over hodet, gjør meg så lang jeg er og grynter av velvære mens muskulaturen min strekkes nytefullt. Herlig. Sommer, sol, ferie og varme. Skritt høres fra skogsstien, enslige skritt. En ensom vandrer på den varme dagen, det knekker av og til i tørre kvister. Jeg tar en halvkald slurk av ølflasken jeg har plassert i skyggen under bordet, før jeg legger meg ned igjen.

Brått blir jeg vàr en lyd. Eller tvert imot, for det er for stille. Skrittene har ikke forsvunnet forbi hytta og videre inn i skogen, de har brått stoppet opp. Jeg setter meg opp og strekker hals. Jepp. Der står han. Den ensomme vandrer i skogen, som er mer opptatt av å se seg rundt enn resten av vandrerne som går forbi hytta mi og prater sammen. Han har fått øye på meg – og liker visst det han ser, for han står og gnir seg på den voksende pikken han har nedi shortsen sin.

Jeg legger meg ned igjen. – Jaha, tenker jeg. – En kikker. Jeg trekker pusten dypt og vet at brystene mine hever seg godt i været. De er akkurat passe store til litt mer enn en håndfull, og akkurat nå er de mørkebrune brystvortene stive av den svake opphisselsen som sprer seg i kroppen min. Det kribler under huden, som om blikket hans stryker meg som varsomme fingre og får gåsehud til å jage over huden. Jeg har mange ganger onanert på verandaen mens jeg har fantasert om at en av vandrerne sto og kikket på meg. Nå er fantasien ekte og tenningen stiger i meg. Han beføler meg med blikket. Deilig!

Jeg lukker øynene mot sola og ser ham for meg, en helt alminnelig utseende fyr med hvit t-skjorte og blå shorts. Han kommer gående mot hytta mi, med smygende skritt for ikke å lage lyder og avsløre seg. Hele tiden har han blikket fast mellom plankene i gelenderet, slik at han kan se den deilige, nakne kvinnen på verandaen. Hun med de yppige formene og letende hendene, som uten å vite at hun blir beskuet, beføler seg selv usjenert og begjærlig.

Jeg lar fingrene mine stryke oppover på utsiden av lårene, følger hoftens konturer opp og fram til magen, hvor jeg stryker sololjen litt rundt. Kroppen er varm. Jeg stryker brystene mine, tar de mørkebrune knoppene mellom to fingre og masserer lett. Et svakt stønn unnslipper leppene mine, som jeg fukter med en langsom, dvelende tunge. Pusten min går tungt og kåtheten ulmer i kroppen. I tankene mine har han stoppet opp inntil verandaen og står på tærne for å kikke over kanten. Han er ikke lang nok. Besluttsomt klyver han opp og stiller seg på kanten. Gelenderet når ham akkurat til hoftene, slik at han kan legge pikken over gelenderet, hvis han vil. Og han vil. I alle fall når han storøyd og kåt ser at jeg sprer bena og lar ham se rett inn i musa mi. Rett inn i et par myke, svakt behårete kjønnslepper som halvt omslutter den ivrige, blanke klitorisen som titter ut, og de kjøttfulle, myke skamleppene under, som er blanke av kåtsafter fra skjeden de dekker. Jeg stryker nedover kroppen min igjen, stryker hardt nedover lårene mine og klorer forsiktig oppover innsiden av bena, opp til det varme, lengtende kjønnet.

Håndbaken gnir venusberget og de sommerstussede kjønnshårene. Klitoris brenner og det er ikke solas skyld. En pekefinger stryker over åpningen, som er full av sekret som stadig siver ut og forsvinner i rumpesprekken, for å dryppe ned på teppet jeg ligger på. Jeg tar med fuktighet opp til nytelsesknoppen, stryker lett over den blanke, lille erten og rykker svakt til i kroppen da en sitrende bølge farer gjennom underlivet. Så kåt? Så deilig kåt. Og nå har han begynt å runke, også. Han har klatret over gelenderet og tatt den fram, den store, stive pikken sin. Har dratt shortsen litt ned, slik at den ligger like under rumpeballene hans, som er faste og fine og sikkert gode å ta på. Strikken ligger under pungen, slik at ballene henger over shortsen og dingler i takt med de sløve runkedragene hans. For fremdeles er han så kåt av synet, at han ikke har økt takten enda. Det er så deilig å se på meg, det vises tydelig på ham. Og jeg masserer brystene mine med den ene hånden, fram og tilbake, fra den ene stive brystvorten til den andre, mens den andre hånden sirkler med små bevegelser rundt en sitrende klitoris. Det kjennes som om kjønnet dirrer. Jeg kommer snart, jeg kjenner det. Runketakten hans øker når jeg setter opp tempoet med fingeren, bruker to fingre nå og masserer litt hardere.

Det begynner å bygges opp. Solen gir gjenskinn i det blanke hodet hans, det forsvinner inni forhuden og dukker opp igjen stadig fortere, i takt med høyrehånden hans. Nå tar han den venstre hånden og begynner å massere ballene sine, også. Jeg klynker, slipper brystene mine, smyger hånden under meg og fører et par fingre inn i det våte hullet. Musklene klemmer rundt fingrene og jeg finner G-punktet mens klitoris sitrer i en stadig stigende bølge.

Fuglene kvitrer i trærne rundt hytta. En mild bris får bladene i løvskogen til å rasle og jeg holder pusten krampaktig for å unngå at orgasmeskriket mitt gjaller gjennom skogen. Musklene i skjeden rykker og klemmer rundt fingrene mine, som jager fort ut og inn mens jeg forsiktig masserer knoppen i den utdøende orgasmen. Jøss, den var stor. Jeg puster ut, trekker fingrene ut av skjeden og slikker dem langsomt rene for safter. Det smaker litt salt og er slett ikke ille på en varm dag som denne.
Jeg åpner øynene og smiler svakt til den ensomme vandrer mens jeg setter meg opp med bena samlet.

«Ikke søl sæd på verandaen min, da,» sier jeg lavt og smiler da hånden hans brått slutter å jage fram og tilbake. Han blir stående med pikken i den ene hånden og ballene hvilende i den andre, og stirre på meg. Jeg fukter leppene da jeg ser en dråpe med sæd henge fra tuppen hans. Den blir lengre og lengre, slipper til slutt taket og faller ned på verandaen. Jeg smiler bredt til ham, ertelystent. Så snur jeg meg rundt og legger meg på magen. Den kvinnelige intuisjonen min vet lenge før det skjer, at to hender vil komme og dekke rumpeskalkene mine.
Hva som videre skjer, er vel opp til deg å fantasere om. For sola varmer, dagen er het og jeg har mer enn nok med den ensomme vandrer.

 

——————————

Nå begynner jeg å bli skikkelig kåt

 

Herlig å sitte hjemme å jobbe.
Ingen forstyrrende brukere og sjefer som maser.
Får jobba mye mer effektivt,
Skal bare lagre dette nå, så er jeg ferdig, og klokka er bare 13.30.

Hva skal jeg gjøre nå?
Orker ikke å dra til jobben nå.
Kanskje jeg går innom chatten en tur, selv om jeg vet at de fleste av de faste ikke er der.
Henter opp mappa med favoritter og klikker på «chatten».
Baldrian has entered the room
Kommer inn og hilser pent på de som er der.

Der var jo Kalle og Kajsa, jo

>Hei Kalle!!! Skulle ikke du dra i dag ?
>*kooooooser* Kajsa
Nei jeg drar ikke før i kveld. Hei forresten, står til?
*koser Bald og stryker ham over den blanke issen * * ler*
>Hehe Kajsa, du skulle vel likt at jeg var flint du ja
Ja der og kanskje andre steder * ler*

Prater litt frem og tilbake noen minutter
«Tamara has entered the room»

Baldrian hilser pent på Tamara som han alltid pleier å gjøre.
Ser at det er den sedvanlige gjengen med kåte mannfolk ute

<kåt mann=»» 35=»»> Hei Tamara er du kåt i dag ?

Håpløst tilfelle tenker Baldrian

>Tar en Koke-kaffe-pause

Går ned på kjøkkenet og setter over kaffen. Leser litt i avisen, skjenker seg en kopp og går opp til PC-en igjen.

er det noen som kan fortelle meg hva de fantaserer om ?
Dødsstille
Hei endelig en som tør utfordre de kåte, tenker Baldrian.
Skriver mest på fleip:

> Kan jo fantasere at vi danser sakte og forførende med hverandre.
Og hva skulle det føre til ?
> Vel, kanskje til en liten elskov bare du og jeg
Mmm, kan du utdype den fantasien litt

Hmm var hun interessert, eller bare spiller hun ?

> Har kanskje ikke lyst til det blant alle de kåte *ler *. Skal vi gå privat ?
Hmm, en som spør om å gå privat først. Gjerne for meg

Finner frem Tamara på lista over chattere og dobbeltklikker

Hei du, jeg liker godt å danse *S *
> Hmm, det gjør jeg også. Anta at vi har spist en god middag med dempet belysning og god vin
Ja
> Setter på sakte og rolig musikk. Jag tar deg i hånden og fører deg ut på stuegulvet
Hmmm
> Tar deg rolig inntil meg og leder deg sakte rundt i dansen
> Lar en hånd leke med håret i nakken

Kommer på at han ikke har spurt om hvordan Tamara ser ut, men blåser i det nå.

Liker det godt og gjør det samme
> Gir deg et lett kyss i hodet
Legger hodet inn i halsgropen din og nyter det
> Danser sakte rundt og kysser deg i panna
Retter opp hodet og lar det gli opp mot leppene dine
> Merker leppene som kommer nærmere og kysser deg lett på munnen
Mmmm. Fukter leppene mine med dine
> Lar tungen gli sakte ut av munnen og slikker deg lett på leppene
Åpner munnen litt og lar tungen din gli inn i munnen
> Lar tungene min leke litt med tungen din
Presser tungen innover og starter et heftig tungekyss
> Lar en hånd gli nedover ryggen og kjæler litt med baken din
Merker at det begynner å bli en kul et sted der nede og merker en kjælende hånd på baken min. Presser meg nærmere inntil deg.
> Presser meg inntil deg
Tar tak i en av rumpeballene dine og presser kroppen din inntil meg. Gnir meg mot deg

Baldrian merker at det blir en kul i virkeligheten også.

> Lar en hånd gli sakte oppover langs siden og stopper ved brystet ditt.
Gnir meg mot deg
> Kjæler litt med brystet og klemmer litt på det
Kysser deg lett på halsen og lar en hånd gli sakte fra baken til innsiden av låret
> Mmmmm
Lar tungen gli sakte over adamseplet. Leker med tungen rundt det
> Lar hånda gli nedover langs baken og mot undersiden
Lar tungen gli nedover halsen
> Deilig!!!
Begynner å kneppe opp knappene i skjorta di, og kysser brystet lett for hver knapp som åpnes
> Løfter hodet og nyter tungen din og lukker øynene
Hele skjorten er åpnet og lar tungen gli nedover mot livet
> Mmmmm
Lar munnen gli sakte ned over gylfen din, kysser deg lett på utsiden av buksen
> Leker med håret ditt og nyter kyssingen

Nå er kulen virkelig stor. Åpner beltet og knepper opp gylfen. Lar hånda gli sakte over underbuksa si

åpner buksen sakte. Merker kulen bedre.
> Mmmmm
Lar buksene falle til gulvet. Tar av deg trusen og ser pikken stå der stor og deilig
B. Klemmer håret hardt, når jeg kjenner munnen din mot lemmet mitt
Kysser den nederst ved roten og lar tungen gli sakte oppover mot hodet. Leker litt med tuppen
> Mmmmmmmm

Nå begynner jeg å bli skikkelig kåt, tenker Baldrian. Lar trusen gli nedover låret og runker seg lett.

Retter meg opp, tar deg i hånden og leder deg mot soverommet
> Prøver å følge etter deg, men det jammen ikke lett med buksa rundt anklene *ler *
Ser at du vralter av gårde *ler *. Hjelper deg av med bukse og truse
> Står foran deg ved sengen og åpner knappene i blusen din, en etter en. Sakte
Lar hånden leke litt med rumpeballene dine
> Beføler puppene dine på utsiden av BH-en. Tar ned en BH-stropp, den neste og knepper av deg BH-en.
Mmmmm
> Kysser den ene vorten din og lar tungen gli langs kanten av brystet
Tar et enda hardere tak rundt baken din
> Tar en pupp i munnen og suger litt på den
Merker sugingen og begynner å bli veldig våt
> Lar tungen gli sakte nedover magen. Kysser navlen
Rusker deg hardt i håret.
> Lar buksen gli sakte nedover benet
Mmmmmm
> Tar av deg trusa og fører den nedover. Kysser alle plasser på veien
Jaaa
> Lar tungen leke med skamleppene
Griper tak i deg og lar oss falle ned på sengen i 69-posisjon
> Lar tungen gli sakte inn mellom skamleppene
Kysser det stive lemmet dit og tar den i munnen
> Mmmm, lar tungen trenge seg inn i hullet ditt.
Runker deg lett mens tungen leker med hodet
> Lar tungen min rotere rundt inn i deg
Suger deg langsomt
> Merker at det røre på seg, klarer nesten ikke å konsentrere meg
Suger hardere
> Åhhhhh
Hvis du kommer nå, kan du komme en gang til inne i meg ?
> Vanligvis kommer jeg bare en gang, men jeg har klart 3 på en time
Suger deg hardt. Føler deg inne i munnen. Vil ha deg til å komme
> Merker det kommer snart. Roterer tunga hurtig rundt inne i deg
Kom i munnen min
> Ohhh jeg kommer!!

Runker ivrigere nå, stopper litt, det var like før det sprutet på ordentlig

Merker at munnen fylles av sæd. Tar kuken ut av munnen og lar det sprute litt over puppene mine
> Kommer og kommer og stønner høyt
Smører sæden utover puppene og magen min
> Snur meg rundt. Kysser en pupp og merker en herlig blanding av dine safter og min sæd
Retter meg opp og tørker av meg og leker litt med det halvt slappe lemmet ditt
> Glir nedover mot gulvet, splitter bena dine og lar tungen arbeide med hullet ditt
Mmmm
> Suger litt på klitoris
Mmmmmmm
> Presser tungen inn og lar den rotere
Merker jeg kommer snart!!!
> Fortsetter hardere
Jaaaaaaa. Gnir hodet ditt inn mot meg og kommer
> Mmmmmm
Glir ned på sengen og runker deg litt
> Merker at jeg blir stiv igjen
Lar en finger leke med meg selv
> Runker meg selv stivere og stivere
Legger deg ned på sengen og setter meg opp på deg
> Fører kuken inn i hullet som senker seg
Rir opp på deg
> Griper tak i puppene din med begge hender og rir med
Kom igjen min hest. La oss ri av gårde
> Rir fortere
Galopper meg
> Mmmmmm
Gnir meg selv på klitoris, mens jeg rir deg
> Galopperer
Glir av deg og legger meg under deg
> Fører kuken inn i hullet ditt
Stønner av vellyst
> Nesten helt inn, nesten helt ut
Griper om rumpeballene og drar deg inn mot meg
> Fortere inn og ut
Jukker med
> Fortere
Mmmmm
> Snur deg rundt i senga. Hendene i senga, rumpa i været
Vrikker med rumpa og sier: Kom
> Kjører kuken sakte inn og ut
Hardere
> Kjører hardere
Merker ballene dine slå mot rumpa mi
> Griper hardt om puppene dine og kjør hardt
Jeg kommer snart
> Mmmm, jeg også
> Merker det kommer
> Spruter opp i deg
> Støter hardt opp i deg.
> Ååååååh

Merkelig.
Hun ble helt stille.
Har hun bare gått ?
Samme det, runker meg selv hardt
Merker at det snart kommer
Tar trusa over kuken og lar det sprute der inne

åååååhhh Jaaaaa

Der var hun igjen

> Åååååhhh. Synker ned ved siden av deg
Røsker deg i håret og kysser deg lett på munnen
> Helt ferdig
Du?
> Ja
Du må love å ikke le
> Hmmm jeg ler da ikke av dette *S *
Det gikk faktisk for meg på ordentlig
> Det er da ikke noe å le av, det er da bare deilig. Var det derfor du var borte en stund?
Ja, jeg måtte bare runke meg selv *ler *. Gikk det for deg også ?
> Det er ikke fritt for at det ble litt klissete her, nei
Virkelig ?
> Jada, runka meg selv ordentlig, tror trusa mi er moden for vask
*ler * Skulle ønske vi kunne være sammen på ordentlig
> Mmmm, hadde vært deilig, så kanskje denne fantasien kunne bli virkelighet
Mmmm, herlig
> Er du her ofte ?
Nei, har bare vært her noen ganger, men dette er første gangen jeg har cyber-sex
> Jomfru altså *ler *
Ikke på ordentlig nei *ler * Men du nå må jeg gå. Håper vi treffes her igjen
> Oki, jeg skal se etter deg
Jeg også

På tide med en liten dusj nå.
Stenger av PC-en, tar av seg trusa og på seg buksene.
Går ned trappa til badet.
Finner nye klær, legger trusa i vaskemaskinen og går i dusjen
Nyter vannet som omfavner kroppen
Tenker at Tamara er vannet og merker at det stivner
Stenger av dusjen, og tørker seg.
Håndkle mot kuken, gnir seg, stivner igjen

Merker at døra til badet glir opp, står der og gnir seg med håndkle

«Jaså, er det her du står og leker med deg selv». Kona hans kommer inn i rommet og ler ertende mot ham.
Slipper håndkle ned på gulvet og drar litt i kuken

Kona begynner å kle sakte og forførende av seg. «Ser ut som du har savna meg, vennen», sier hun
Merker at kuken er stivere enn før.

Kona står naken foran ham, tar i kuken hans, runker ham lett, glir ned og kysser tuppen.

«Kom nå da «, erter hun. Tar et godt tak rundt kuken og leder ham inn mot soverommet.

Lukker døren etter seg.

——————————

 

En kikker

Jeg var på vei til jobben en dag, i morgenmørket. Liker normalt ikke å stå opp tidlig i mørketiden, det er så hustrig og kaldt om vinteren før morgengryet hilser oss på vei til jobb. Dessuten er jeg hardnakket B-menneske, og føler det direkte smertefullt enkelte morgener, å måtte stå opp i utakt med min egen døgnrytme.

Men denne morgenen ble annerledes. Jeg ble varm inn til margen, selv uten morgengry. Og for første gang på lenge var det verd for B-mennesket meg å være oppe så tidlig.

Jeg låste ytterdøra og begynte å gå mot bussholdeplassen. Det var kanskje to-tre minusgrader, men om morgenen kjennes det verre ut i mørket. Jeg bor i et ganske koselig strøk med småhus og eplehager og sånt. Tidlig på morgenen er det lett å se inn til folk når lyset er tent, og den smekre nabojenta hadde lyset tent i stua, så jeg. Jeg er kikker av natur, så det falt meg bare naturlig å titte inn vinduet idet jeg gikk forbi. Hekken jeg tittet over var akkurat høy nok til at jeg så henne da jeg strakte hals, og veggen er en meter unna hekken med gressplen imellom. Nå, derimot, var det et tynt lag med nysnø der. Jeg strakte hals… og bråstoppet med øynene vidt sperret opp.

Noe sa meg at nabojenta hadde vært oppe hele natten. Hun er skribent, skjønner dere, og sitter om natten og skriver, for da – som hun selv har sagt – er det stille, ingen telefoner og ingen tv-program som frister… Og nå takket jeg skaperen for at han hadde laget døgnrytmen og arbeidsbehovet hennes slik. Jeg visste ikke hva hun hadde skrevet, eller om det var derfor hun hadde blitt så kåt, men uansett hva årsaken var, sto hun splitter naken i stua si og fuktet en lekker, rosa dildo med sin grådige, sugende munn og spillende, glitrende tunge.

Jeg dreit i bussen, dreit i jobben. Dette var faktisk mye, mye viktigere! Jeg lusket inn porten, snek meg langs hekken og kom bort til vinduet hvor jeg hadde sett henne. Holdt meg fast i vinduskarmen, strakte hals… og slapp haka ned på brystkassen.
Noe så nydelig. I den lille stua hennes var det tent levende lys over alt, foruten det flammende bålet på peisen langs den ene veggen. Huden hennes hadde et vakkert gyllent skjær, som myk fersken. Stearinlysene fikk fram konturene enda bedre, og de sto jo overalt i stua, så da hun snudde seg med rumpa si mot meg, så jeg tydelig at hun var barbert da hun lente seg litt fram. Eggeglassformede hofter, håndfullstore bryst… Med baken mot meg, overkroppen litt vridd slik at jeg så ansiktet og den høyre puppen hennes i profil, med dildoen i munnen… Kinnene var innhule, slik som hun sugde. Hun ønsket vel at det var en skikkelig stake hun hadde i munnen… det skulle vært min, det skulle vært min! Jeg kjente at det for lengst hadde begynt å røre seg nede i lysken, men jeg unnlot å gjøre noe med det enda. Det banket utålmodig mens stakan ble fylt med blod.

Splitter naken var hun, naboen min. Vakker som en gudinne med håret fritt flommende nedover ryggen… men vent! Hun var ikke helt naken. Hadde hun drevet aerobic uten klær i nattens mulm og mørke? Hun hadde jo joggesko på seg, og sokker som lå krøllet rundt ankelen. Det hele så så frekt og ungdommelig ut at jeg måtte, bare måtte ta på kulen som hadde begynt å vokse til uanstendige dimensjoner nå. Uhu, så kåt jeg var. Det var både deilig og vondt å stå slik og betrakte nabojenta.

Et slankt, nakent ben ble løftet, det høyre, og joggeskoen ble plassert på kanten av stolryggen slik at leppene virkelig slapp taket i hverandre. Jeg kunne nesten høre det lydløse smasket, og så at det glitret i fuktighet, pyntet av skinnet fra levende lys. Hun lente seg litt fram, tykke kjønnslepper hadde hun, som var glattbarberte. Jeg så omrisset av busken hennes på venusberget. Midt i kjønnsleppene var det et hakk, det så nesten ut som om musa hennes var av modell-leire, plastelina, og så hadde noen delt den halvveis over med kniv, så skarpe var konturene av musa hennes.
Hånden min klemte og klemte på kulen min, kuken rørte på seg og ville ut! Jeg tvang meg til å la være å åpne gylfen enda, ville pine meg littegranne til. Nå sto hun slik at jeg ikke så ansiktet, men det var sikkert fullt av nytelse. Helt garantert. Den vakre, vakre ungdommelige kroppen, både frodig og slank og fager på en og samme tid. Rumpa var rundt og god, og så nesten hjerteformet ut. Kløfta gapte mot meg slik hun nå sto og skrevde…

Jeg syntes jeg kunne se klitorisen mellom leppene også. Og det kunne jeg i hvert fall se da to slanke fingre dukket opp i musa og bredte leppene til side. Videt ut kjønnet så det var umulig å unngå å se hvor stor klitorisen var. Og så dukket det opp en liten, rosa tupp mellom bena hennes. Den rosa dildoen!

Det var kaldt ute, og kuken krympet faktisk litt i vinterkulda denne merkelige morgenen, men stivheten beholdt den. Jeg forsøkte å verge den så godt jeg kunne med begge hender. Dro skinn med den ene hånden og lukket den andre neven godt rundt forhud og hode. Dro forhuden med runkende bevegelser over svampen i takt med skinnet. Som kikker har jeg lært meg noen knep, ikke sant?

Runketakene mine gikk i samme takt som den rosa dildotuppen gled over klitorisen. Jeg tror den vibrerte. Glatt og godt smurt var det i hvert fall. Av og til duppet hun tuppen i grotten og hentet safter, og da glinset tuppen vakkert. Fram og tilbake gled den rosa staven i den våte, fristende revna, det var virkelig vakkert å se på. Et lite øyeblikk forsvant dildoen, bare for å dukke opp i hånden hennes bakfra. Joda. Hun hadde den i høyre neve, og vred på overkroppen for å få den inn bakfra. Lot den gli over rumperosen, lot den snuse på grotten og så presset hun den inn.

Nå kunne jeg se ansiktet hennes. Øynene var lukkede, munnen halvåpen, litt måpende. Kinnene var røde av opphisselse og noen lokker fra panneluggen klistret seg til pannen og ansiktet. Hun var tydeligvis varm. Det var ikke jeg. Tærne mine begynte å bli iskalde, det ville ikke vare lenge før jeg ikke kjente dem lenger, men ikke faen om jeg flyttet meg nå. Varmt var det i alle fall i kuken som var godt gjemt i nevene, med blodomløpet i full sving av massasjen og runkinga.

Hun lente seg mot sitt høyre lår, foten var fremdeles solid plantet på ryggstøtten og kneet var bøyd i ca 100-110 grader. Det håndfullstore høyre brystet ble presset flatt mot låret da hun la tyngden på, og dyttet dildoen til bunns. Jeg så to fingre dukke opp fra venusberget, de begynte å massere i forte, roterende bevegelser mens den rosa staven gled ut og inn i samme takt. O’ hellige jammerdal, dette var i ferd med å bli for mye for meg! Men jeg klarte ikke å senke tempoet nå. Det kriblet i lysken, strålte i pungen og oppover kukstammen. Tenk å få stå bak henne og jage staken inn, kanskje kjøre dildoen inn i den søte, lille rumperosen hennes samtidig og gjøre det riktig godt og trangt.

Høyrehånden hennes gikk rimelig fort, den. Vått var det også der inne, dildoen glitret og glinset av dråper fra saftene hennes. Det lød sikkert våte lyder der inne nå, i romantisk blanding med spraking fra peisveden og klynkene og de små, søte stønnene hennes. Hun presset leppene sammen nå, rynket brynene og lukket øynene hardt igjen i nytelse. Løftet hodet littegranne i konsentrasjon.

Jeg så faktisk klynkene hennes da hun begynte å nærme seg, det var nesten som å høre henne. Jeg så rykningene som begynte å spre seg i kroppen, så fingrene som brått stoppet den tydelig harde behandlingen og plutselig masserte den småstore klitorisen forsiktig og lett og ømt mens hun rant over i orgasme. Det gjorde også musa hennes. Dildoen ble dyttet helt inn, jeg kunne se musklene klemme rundt, i melkende bevegelser mens dråper av safter piplet ut og glitret i levende lys, det rant et par lange, smale dråper nedover det venstre låret.

Hendene mine klemte rundt kuken i takt med spasmene hennes, mens jeg runket med forte, kjappe tak. Måtte krøke ryggen da pungen vrengte seg, måtte holde pusten for ikke å vræle i nytelse da det svartnet og gnistret for øynene mine i en voldsom, deilig utløsning.

Jeg våknet av at jeg sto på knær i nysnøen, med kuken mellom hendene og nevene fulle av sæd. Litt av en situasjon tidlig på morgenen. Fort vasket jeg hendene med kald nysnø og behersket meg fra å la et meget lite mandig grøss unnslippe da jeg pakket kuken på plass i buksene igjen, fingrene var iskalde. Jeg skyndte meg å titte inn til nabojenta igjen, for å se om hun også hadde gått ned i knestående. Gjett om jeg fikk litt av et sjokk da jeg stirret rett inn i ansiktet hennes. De var bare vindusruta og ti centimeter som skilte oss.

Glimtet i øynene hennes og det brede fliret fikk følelsen av å bli tatt med buksene nede, til å flamme opp i kroppen og tilkjennegi seg som brennende, varm rødme i kinnene. Hun blunket med et ertende smil om munnen før hun snudde ryggen til vinduet og lot meg stå igjen som en fersk tenåring, som en flau skolegutt. Jeg bøyde faktisk nakken et kort øyeblikk og så ned i snøen for å se om den ble farget rød av gjenskinnet fra ansiktet mitt. Men så , da det første sjokket hadde lagt seg, og jeg så opp igjen, og fikk et slengkyss av henne før hun gikk ut av stua – sikkert for å gå og legge seg etter en god natts jobbing – da kjente jeg humoren ta over og skyve flauheten til side. Jeg flirte bredt og begynte å le. Så gikk jeg langs hekken og satte kursen for bussholdeplassen.

Det var i sannhet en merkelig morgen. At jeg kom for sent en time, unnskyldte jeg med at jeg ikke hadde vært klar over at batteriet i vekkerklokka mi var gåent.
I forhold til batteriet i dildoen til nabojenta! Tror sannelig jeg skal kjøpe en pakke batterier og pakke pent inn jeg, som en takk for titten.

————————-

Store pupper

Jeg tror at jeg har noe til felles med ganske mange mannfolk. Jeg er helt hekta på store pupper. Har alltid glant på store, dissende pupper hvis jeg går gjennom byen. Særlig på varme sommerdager når flagget vaier i vind og puppene vaier under blusene på jentene. Da er jeg sliten i øyeeplene når jeg setter meg ned med en pils for å hvile blikket litt.

Men det tok virkelig av da jeg fikk en ny nabo. Jeg bor i andre etasje og hun i første. Terrassene våre er etasjevis, sånn at hvis jeg lener meg ut og ser ned, da ser jeg et godt stykke inn på terassen under. Eller balkongen, eller hva faen det nå heter. Det viktigste her er i alle fall at jeg holdt på å få hjerteinfarkt en varm sommerdag. Jeg hadde jo hilst på dama og sett at hun hadde skikkelig solide greier under genseren. Men det var ikke før nå at jeg virkelig fikk SE dem. Hun lå nemlig på ryggen ganske langt ut på terassen sin. Med den lille, lekre bikinitrusa på og den lekre bikinibehåen som knapt nok dekket brystvortene med to trekanter – det virket i alle fall slik for den kåte stakkaren som hang over gelenderet med hengende tunge og øyne som stakk ti centimeter ut. Pikken min spratt til værs da jeg dro buksa ned uten å slippe henne med blikket. Og enda verre ble det da jeg lente meg over kanten igjen og fikk se at hun satte seg opp, fjernet den minimale behåen og la seg ned igjen, toppløs. Brystene fløt utover, og allikevel var de faste og fine. Jeg kunne tydelig se nettverk av blodårer skinne gjennom den tynne huden, sprengt av pupp.

O’ fryd, o’ jubel. O’ usannsynlig lykke. Jeg har ligget mange ganger på ryggen på min egen veranda og fantasert vilt og hemningsløst om bryst og pupper. Denne gangen ble jeg hengende utenfor verandaen mens de grisete tankene mine snodde seg ned til den nye naboen min. Med hånda rundt pikken sto jeg og runket mens jeg stirret på puppene hennes.

Jøsses, så digre de var. Og det verste var at de så naturlige ut. Brystvortene var store med mørkebrune ringer rundt, og var tydeligvis vant til å være ute i sola. Kanskje ble hun kåt av å sole seg toppløs også, for de trakk seg sammen og knoppet seg harde og fine. Jeg svelget og forsøkte å se for meg hvordan det ville være å legge hendene på brystene hennes, uten å klare å dekke mer enn en fjerdedel av dem. Presse dem litt til siden og smyge pikken inni den fristende kløften mellom de digre melonene og jukke til sæden ble liggende i klaser på halsen hennes. Det knyttet seg i ballene mine da sæden kom ut og underlivet ristet. Faen og, alt nå? Jeg slapp ikke de store puppene med blikket, beholdt pikken i hånden og visste at den snart ville vokse seg stor og kåt igjen. De hvite klasene lå igjen på verandagulvet som vitner for min ensomme kåtskap.

Det klødde i hendene mine etter å klemme og massere de puppene, kjenne vortene stive og harde mot håndflatene, legge ansiktet mellom dem og drukne i pupp. Tenk om jeg kunne gå ned dit, ringe på døra og møte henne og puppene i døra, og se at de fremdeles disset etter turen fra verandaen hennes og til døra. Tenk å følge med henne ut på verandaen, kjenne de slanke armene hennes rundt halsen mens hun presset kroppen sin mot min og klemte puppene flate mot brystkassen min…
Jeg la henne ned i tankene, holdt rundt et bryst med hver hånd og gapte over en brystvorte, la flate tunga mot huden og slikket meg over den harde vorten et par ganger, hørte at hun stønnet da jeg lot tunga gli fram og tilbake over den stive knoppen. Jeg slapp taket med munnen, gapte over den andre og sugde og sugde mens hun fisket fram pikken fra shortsen min.

Først nå merket jeg at hun var truseløs, når hun spredde bena og presset kuken mot den våte musa si. Jeg stønnet mot puppen hennes, gled over til den andre igjen og lot fingrene overta på den våte knoppen. Jeg sugde og slikket, gned og masserte før jeg reiste meg opp på knær og stilte meg overskrevs over magen hennes. Hun la hendene på de digre honningmelonene sine, videt ut kløften mellom dem og så bedende på meg mens hun fuktet de knallrøde leppene langsomt. Hun trengte ikke mase på meg. Jeg stappet pikken mellom brystene hennes, med en forhud som bare var halvveis glidd tilbake. Når jeg støtet hoftene oppover, gled forhuden helt tilbake over hodet og når jeg dro hoftene tilbake, gled forhuden over hodet igjen. Herlig.

Jeg runket og stirret og runket der jeg hang med hodet utenfor gelenderet på verandaen min. Det dirret og boblet i lysken, av vilt kåtskap og gra begjær. Hun hadde ikke sett meg enda, og det var kanskje like bra. Pikken min var knallhard, stor og stiv igjen, og jeg dro skinnet som en gal, kåt som en ungsau. I tankene jukket og jukket jeg mellom de store puppene. Sannelig bøyde hun hodet og stakk ut tunga, stakk tungespissen borti pikken min og fikk meg til å stønne da tunga hennes sendte ilinger gjennom staken. Herlig. Jeg krabbet litt nærmere den fristende munnen hennes, stakk den såvidt innenfor og kjente vakuumet i munnen mens puppene omkranset pikken og pakket den inn.

Det begynte å knyte seg i ballene igjen, jeg runket fortere, nå hastet det med å ta henne. Jeg skyndte meg ned til musa hennes, trødde pikken dønn i bunn i tankene og lot høyrehånda forflytte seg opp til pikkhodet på verandaen. Tok med forhuden og klemte rytmisk med runkende bevegelser etterhvert som jeg i tankene pumpet ut og inn. Hun var like trang og deilig som kløften mellom brystene. Jeg la meg ned, begrov ansiktet i melonene og kjente at satsen var på vei ut av ballene. Jeg la en hånd rundt pungen, runket hardt og kvalte et stønn da sæden sprutet ut for andre gang.

Denne gangen havnet ikke klasene på verandaen. To hvite, digre dråper hadde truffet fantasien min. Et par irriterte øyne stirret på meg da jeg våget å titte utfor kanten igjen. På hvert sitt nakne bryst, like over den ene brystvorten og like under den andre, lå to seige sædklatter. De hadde kommet seg mellom sprinklene på gelendret og fått full frihet i fritt fall.

«Driver du og runker på meg, din gris?» Hun strøk klattene av med sprikende fingre og strøk spermen av på blomsterkassa si.

«Sorry,» mumlet jeg og kjente ansiktet bli knall rødt og dødsvarmt. «Det var faktisk ikke meninga.»

«Hvis du først skal runke og kikke, kan du heller være god nabo og komme hit ned for å gjøre det på nært hold, hvis du ikke har mot nok til å gjøre det du nettopp fantaserte om, da,» sa naboen min med melonene før hun la seg uanfektet ned igjen.
Jeg ble sittende tafatt på verandaen med den halvslappe, tomme pikken mellom bena, før jeg tok mot til meg og gikk ned. Og bra var det, for da oppdaget jeg at invitasjonen hennes hadde vært velment.
Selv om jeg nettopp hadde runket på de store puppene hennes

 

 

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *