søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Gruppesex / Gruppesex på Kielferga ! – Gruppesex

Gruppesex på Kielferga ! – Gruppesex

Gruppesex på Kielferga ! – Gruppesex :

Min kone Marit, hennes venninne Anita og jeg gikk om bord i Kiel fergen. Vi hadde bestilt billetter til et to døgns cruise fra Oslo til Kiel med retur. Marit og jeg hadde bestilt en suite med god plass, mens Anita hadde en enkel lugar på dekket under oss. Marit og Anita er i slutten av tretti åra, mens jeg er litt eldre. Marit har store bryster, som på tross av størrelsen fortsatt er faste i fasongen. Kroppen har deilig kvinnelige former, mens Anita er lita og slank med normale bryster. Vi satte all bagasjen inn i vår lugar, før vi gikk en runde rundt på båten. Båten gikk fra Oslo kl. 14.00, så vi hadde hele etter middagen og kvelden om bord. Ettermiddagen ble brukt til litt shopping, god mat og jentene hadde også bestilt hver sin spa behandling. Senere gikk vi ned i baren og fant oss et bord. Der ble vi sittende og prate og nyte litt godt drikke, før vi gikk opp til lugaren vår igjen.

Vi satte oss alle tre ned i lugaren vår litt før Anita skulle gå og finne sin egen lugar. Marit var i stemning for sex og dreiet praten inn på temaet. Plutselig reiste hun seg og gikk inn på badet. Kommer straks tilbake sa hun, jeg vil vise dere noe jeg har kjøpt til reisen. Anita og jeg fikk oss en overraskelse når hun kom tilbake. Marit stod der kun iført sexy undertøy. En lekker sort liten bh som strevde med å holde de store brystene hennes på plass. En sort liten truse med fransk åpning, hofteholder med lange sorte strømper. Hun oset sex og jeg ble skikkelig kåt av synet og det virket som Anita også likte det hun så. I hånda holdt Marit en ny vibrator hun hadde kjøpt. Hun satte seg godt tilbakelent i stolen, og startet vibratoren. Hun førte den over klitoris, før hun lot den gli inn i hennes allerede våte fitte. Anita og jeg ble sittende og stirre, mens Marit lekte videre med vibratoren. Hun førte vibratoren helt i bunn og begynte å småstønne, mens hun med en finger gned klitoris. Så lot hun vibratoren gli inn og ut av fitta i stadig raskere takt. Hun holdt på til hun kom i en god orgasme. Hun reiste seg og gikk bort til Anita. Kom så skal jeg hjelpe deg med å prøve den sa hun.

Anita reiste seg opp og Marit begynte å kle av henne, og stoppet ikke før Anita var helt naken. Hun la seg ned på dobbelsengen, og Marit la seg ned og lot tungen gli over Anitas klitoris og rundt i fitte åpningen hennes. Jeg kledde også av meg klærne og gikk bort til Marit. Mens Marit stod på alle fire og brukte munn og tunge på Anita, lirket jeg av henne trusa og bhen. Anita var nå blitt god og våt i fitta og Marit kjørte vibratoren i bunn på henne. Jeg kunne ikke vente lenger så jeg tok Marit bakfra i hennes fitte. Det ble et deilig knull for oss alle tre. Marit jobbet godt med vibratoren inne i Anita, samtidig som Anita gned sin egen klitoris. Det var Anita som kom først og kroppen hennes spente seg som i en bue, mens hun ropte fortere, fortere til Marit. Så var det min tur til å komme, og sæden min fylte Marits fitte. Hun kom like etter i høye hyl, når hun merket sædspruten min. Vi ble liggende og trekke pusten litt i senga alle tre. Marit tok kuken min i munn og slikket og sugde den stiv igjen. Her smak på denne sier hun til Anita og Anita overtok sugingen av meg, mens Marit kjælte med brystene hennes. Marit la seg på ryggen og ba Anita bruke munn og tunge på henne. Jeg sugde på Marits brystvorter som var blitt store og stive, mens en hånd kjælte med Anitas bryster. Anita fortsatte å slikke og suge Marits klitoris og nå førte hun en finger inn i Marits bakre hull. Marit reagerte voldsomt og nådde en kjempeorgasme på kort tid. Tror nok at alle i lugarene i nærheten hørte hun komme i denne orgasmen. Anita la seg på ryggen og jeg tok henne forfra i hennes deilige våte og trange fitte. Jeg kjørte den stive kuken min inn og ut av henne i rolig tempo, mens vi begge koset oss. Marit kom til og begynte å suge på Anitas brystvorter, mens hun brukte en finger på Anitas klitoris. Dette satte fart i Anita og hun kom i en deilige orgasme. Jeg trakk meg ut av Anita og Marit grep kuken min og onanerte meg med raske tak. Da kommer også jeg igjen og sæden min sprutet ut over magen til Anita. Vi sovnet alle tre i en klynge i dobbelsenga.

Da jeg våknet om morgenen, var det bare jeg i senga. Jeg kikket inn på badet og Marit og Anita var i dusjen sammen. Det var deilig å se på dem, mens de vasket og kjælte med hverandre i dusjen. De brukte både vibratoren og fingre på hverandre. De gikk grundig til verks og både bryster, klitoris og fitte fikk hver sin porsjon kos. Begge knakk sammen i knea når de kom i hver sin orgasme. Jeg lot dem være i fred og ventet med å dusje til de var ferdige på badet. Etter frokost gikk vi i land i Kiel noen få timer, før båten satte kurs mot Oslo igjen. Etter middagen på båten, gikk vi ned i baren. Mens vi satt ved et bord kom det to menn, rundt tretti år og spurte om de kunne dele bord med oss. Vi ble sittende ganske lenge og prate med dem, før vi alle gikk opp til vår lugar. Her ble vi sittende og nyte litt godt drikke og prate videre, inntil Marit spurte Jarle og Øyvind om de ville se på en liten oppvisning. De takket ja til det, uten å vite hva Marit hadde i tankene.

Marit og Anita gikk ut på badet, og når de kom tilbake ble Jarle og Øyvind sittende og måpe. Marit hadde tatt på seg bhen og hofteholderen med strømper, men droppet trusa, mens Anita kun var iført Marits truse med fransk åpning. De kjærtegnet og koset litt med hverandre, før Anita hektet av Marits bh og de la seg ned på dobbeltsenga. Marit la seg på rygg, og Anita stilte seg over på alle fire i en 69 stilling. De brukte tunge og fingre på hverandres klitoris og fitte. Jarle og Øyvind klarte ikke å skjule bulene i buksene sine, og ble sittende å se på med store øyne. Det begynte å dure litt borte i senga, og det var Anita som brukte vibratoren på Marit. Hun lot den gli helt inn i bunn og ut igjen i stadig raskere takt. Marit slikket Anitas klitoris og brukte en finger i hennes fitte. Vi kunne høre hvor våte fittene deres var blitt, mens de stønnet i kor av behandlingen de gav hverandre. De kom nesten samtidig, stønnene og de skjelvende kroppene talte sitt tydelige språk. Marit reiste seg og spurte hva vi synes om oppvisningen. Jarle og Øyvind klarte bare å få frem noen grynt til svar. Har dere lyst, så kle av dere og bli med på leken ba Marit. Vi var ikke seine med å få av oss tøyet.

Sett dere på sengekanten befalte Marit. Vi satte oss ned ved siden av hverandre og hun og Anita satte seg foran oss, og begynte å suge oss etter tur. Jarle var veldig godt utrustet og kuken hans var hard og stiv, så jentene hadde nok å suge på. Det var utrolig godt, og nå var det guttenes tur til å stønne av kåthet over behandlingen vi fikk. Marit tok den store kuken til Jarle mellom de store brystene sine og gned den hardt. Plutselig brølte Jarle til og sprutet sæden sin over brystene til Marit.

Jarle ble litt flau, men Marit ba han slappe av så skulle hun gjøre han stiv igjen. Marit stilte seg opp på alle fire, og jeg tok henne bakfra i hennes våte fitte. Anita la seg på rygg og Øyvind la seg over og førte kuken inn i henne. Øyvind og jeg knullet dem i takt og det surklet i de våte fittene deres når vi var i bunn. Jarle kom til og kjælet med brystene deres. Anita nådde orgasmen først og når kroppen hennes spente seg som en bue, sprutet Øyvind sæden sin opp i hennes fitte. Like etter kom Marit og jeg i hver vår orgasme, og Marit var like høylydt som hun ofte er. Vi satte oss fortsatt nakne ned i hver vår stol for å puste ut litt.

Marit ville ta en dusj og tok med seg Jarle ut på badet. Det var tydelig at hun kunne tenke seg den store kuken hans inne i seg. Vi hørte de skrudde på dusjen inne på badet, mens vi andre tre gikk bort til senga. Anita la seg på ryggen, mens jeg la meg ned for å bruke tunge og fingre på hennes klitoris og fitte. Øyvind koste med brystene hennes og sugde på de stive brystvortene. Vi lå og koset oss, da vi hørte jammer og uling fra badet. Vi gikk alle tre for å se hva som skjedde.

Marit og Jarle stod i dusjen med vannet på, og Marit stod foroverbøyd og holdt seg fast i dusjbatteriet. Jarle stod bak henne og hadde presset den store kuken sin inn analåpningen til Marit. Det var nok i det den store kuken hans trengte seg inn at Marit ulte litt. Nå var ulingen gått over i stønn fra begge to. Jarle hadde et godt grep i rundt brystene til Marit og knullet henne raskt og hardt. Vi ble stående å se på, mens Anita tok Øyvinds og min kuk i hver sin hånd og onanerte oss forsiktig. Jarle kjørte den store kuken sin gang på gang til bunns i det bakre hullet til Marit. Hun stønnet og ropte høyere og høyere på mer stor kuk, mens hun selv gned klitoris. Så kom hun voldsomt. Hun knakk sammen og ble liggende på gulvet i dusjen. Jarle skrudde av dusjen og hjalp henne opp i sittende stilling. Han puttet så kuken i Marits munn og fikk henne til å suge på den fortsatt stive og store kuken hans.

Vi andre tre gikk bort til senga. Jeg la meg ned på rygg og Anita satte seg oppå for å ri meg, mens Øyvind stilte seg foran ansiktet hennes så hun kunne ta kuken hans i munn. Anita var deilig og trang selv om hun var veldig våt i fitta. Hun ga meg en god ridetur, mens hun sugde Øyvind. Vi hørte høye stønn fra badet, og det var nok Jarle som kom i munn eller utover brystene til Marit. Så sprutet Øyvind i munn til Anita, og sæden hans rant nedover munnvikene og ned på brystene hennes. Det ble for mye for Anita som kom rett etterpå i en god orgasme, kroppen hennes dirret i lang tid etterpå. Marit og Jarle kom ut fra badet godt tilfredsstilte. Det var bare jeg som ikke hadde kommet ennå og jeg ba Marit stille seg på alle fire, mens jeg presset kuken min inn i hennes bakre hull. Det var fortsatt vått og litt utvidet av Jarle, så kuken min gled greit inn i hullet. Jeg knullet Marit, mens de andre fire ble sittende å se på. Jeg knullet henne i rask takt så de store brystene duvet frem og tilbake. Det tok ikke lang tid før jeg nå sprutet opp i analen hennes.

Vi overnattet alle fem i vår lugar, og avtalte at vi stod opp så pass tidlig om morgenen at vi kunne rekke mer sex, hvis alle hadde lyst før båten var inne i Oslo igjen. Jarle våknet først og vekket oss andre. Alle var lystne på mer sex, så vi la oss ned i senga. Guttene brukte fingre og tunge på bryster, klitoris og fitte på jentene, mens de sugde og koset med de stive kukene våre. Vi byttet litt fra i går. Anita ville gjerne kjenne på den store kuken til Jarle. Hun la seg ned på ryggen og han la seg over henne og presset den store kuken langsomt inn i hennes trange og våte fitte. Anita stønnet høyt når den store kuken endelig nådde til bunns i hennes fitte. Øyvind ville gjerne prøve analsex så Marit stilte seg på alle fire. Jeg måtte hjelpe Øyvind med å få kuken hans inn i Marits analåpningen. Han begynte å knulle henne langsomt og forsiktig. Jeg koset med store brystene hennes samtid som jeg også gned hennes klitoris lett med en finger. Denne gangen var det Anita som stønnet høyest hver gang den store kuken til Jarle gikk til bunns. Guttene var mer utholdende i dag, så Marit og Anita ble ordentlig knullet.

Det var Marit som kom først da jeg lot et par fingre gli inn i hennes fitte. Det førte til at også Øyvind fylte hennes bakre hull med sæd. Anita og Jarle kom nesten samtidig, og jeg har aldri hørt Anita stønne slik før når hun har nådd orgasmen. Marit tok kuken min i munn og begynte å suge på den. Hun vekslet mellom å suge den og ta den mellom brystene sine. De andre ble sittende å se på. Marit tredde seg så ned på kuken min og begynte å ri meg. Jeg grep tak i brystene hennes og kløp forsiktig i brystvortene hennes. Det var nå min tur til å la sæden sprute inn i min kjære kone. Når hun kjente sæden komme, nådde også Marit orgasmen nok en gang.

Det ble en flott båttur og det er nok ikke siste gang vi reiser med denne båten.

Sexmoter

Sjekk også

Telttur i Nordmarka

Telttur i Nordmarka Min kone og jeg kommer begge fra distriktsnorge, med friluftsliv som hobby. …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.