søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Min mystiske tante

Min mystiske tante

Min mystiske tante :

Dette er historien om det som hendte min bestefars 75 års dag, og som jeg ikke kan snakke med noen om.

Min mor er eldst i søskenflokken, mens min tante (som dette skal handle om), er nest yngst.

Hun er en formfull dame og går i dyre kjolene med fine smykker siden mannen hennes er en av byens rikeste. Men han er aldri med på familiesammenkomstene våre, og unnskyldningen er alltid at han er på utenlands reise.

Jeg skjenker drinker og øl som selvutnevnt bartender, har lært meg å lage et par drinker som jeg deler ut til alle som vil ha. Bryr meg ikke om alderen, men gamlingenes drinker er sterkere enn de som de yngste får. Dette pågår noen timer og jeg blir veldig populær blant gjestene.

Så sier min mor at jeg må ta en pause og drikke og danse litt selv. Jeg er ikke tung å be og lager meg en god drink og setter meg ned ved bordet der tante Anna sitter sammen med noen tremenninger og andre tanter og onkler. Vi prater som bare bergensere kan om alt fra vær til jobb og skole og litt politikk. Det var nesten sommer men med litt regn i luften.

Da jeg reiste meg for å si takk for laget kom Anne etter og sa hun ville ut og trekke frisk luft. Naturligvis var det en røyk hun mente. Vel utenfor ble vi stående og prate om alt og ingenting.

Hun ville bevege seg litt og spurte om vi ikke kunne gå en liten tur, så vi ruslet av gårde mot skogen bak festlokalet.

Klokken var ikke mer en litt over åtte på kvelden og det var lyst og varmt ute. Middagen og vinen var på plass i magen og de store taler var ferdige så ingen ville savne oss på noen timer.

Etter et lite stykke måtte hun på do så vi gikk inn mellom noen trær slik at ingen så oss.

Der brettet hun opp kjolen og ba meg holde den mens hun tok ned trusa og satte seg på huk. Jeg sto bak henne og hun støttet seg på mine bein slik at vi ikke skulle bli våte av tisset.

Jeg kunne så vidt se fitta, den var nesten hårløs. Hun reiste seg ba meg finne et papir lommetørkle i veska slik at hun kunne få tørket seg. Så ser hun på meg litt rart og sier at jeg dessverre må tørke henne eller holde kjolen.

Jeg ser sikkert litt dum ut for nå visste jeg helt hva jeg skulle gjøre..

Men til slutt velger jeg å tørke henne, hun skrever godt ut slik at jeg ser hele fitta som har barberte kjønnslepper. De innerste er større og mer rosa enn de ytterste. Jeg tar forsiktig og tørker henne bakover og framover. Hun ser på meg og sier at jeg må ta mer papir slik at de blir helt tørt.

Jeg tørker henne igjen og hun blir litt fjern i blikket og stønner lavt. Da jeg kaster fra meg papir lommetørkleet tar hun om meg og vil bare kline og kysse.

Hun er helt vill og sier ikke nei da jeg løsner kjolen og tar den ned slik at brystene kommer til syne, vortene står rett ut og nå vil hun bli tatt på av meg. Den kjempe stive kuken kommer fem og hun onanerer den raskt. Da klarer jeg ikke mer og spruten stå bortover mosen.

”Oj da” sier hun og slikker hånden ren. Så går hun ned på huk og suger meg stiv igjen.

Snart snur hun seg mot ei lita furu, tar opp kjolen og blotter fitta blir mot meg.

Straks presser jeg kuken inn i den trange varme fitta og kommer helt inn uten problemer. Hun er veldig våt og stønner når jeg tar om brystene og kniper litt mens jeg puler henne hardt og raskt.

Hun stønner og snur seg slik at jeg glir ut. Et grep og jeg støtter henne til furua, hun tar beina rundt meg og snart kjenner jeg vekta av den gode fitta hennes rundt kuken.

Jeg ser henne inn i øynene og hun smiler og stønner litt forsiktig og så kjenner jeg at jeg kommer.

”Ikke stopp ” sier hun og jeg kjenner at hun får krampe i fitta og kommer med et skrik. Da klarer jeg heller ikke mer og spruter som en vulkan langt inne i henne.

Etterpå smiler hun igjen sitt varme søte smil, og hun spør om det er godt og pule gamle damer?

Jeg nikker bare og hun sier at det var deilig å blir knulla av en unghingst igjen!

Så snart vi har fått klærne på plass, går vi opp til de andre. Resten av kvelden ser jeg ikke så mye til henne, så jeg tenkte at dette var en engangs tilfelle.

Men så kom min mor å sa at jeg må reise på hytta til Anne og Stein til helgen, for å hjelpe henne med litt hagearbeid. Stein skal til Brasil og hadde ikke tid…

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.