søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Eldre damer er best – Aldersforskjell

Eldre damer er best – Aldersforskjell

Eldre damer er best – Aldersforskjell :

Hej,jag har en lång tid tänt mer på äldre damer än yngre.Jag är 37år,och är kort till växten och lätt,och får säga att jag ser bra ut.Har haft sex med en 55årig dam förut och det var härligt.För nåt jag gillar är att känna mig undergiven och behöva göra det skönt för den äldre damen så hon blir nöjd.Det här var nu i lördagskväll,jag gick ner till puben nära här där jag bor,hade köpt hem en flaska vin tidigare på dan för att ha nåt att locka hem damen i fråga till mig.Jag ställde mig i baren och beställde en öl,började prata med en härlig äldre kvinna,som hade urringat så man såg att det var några fina stora hängtuttar där,mmm,hon hade kort kjol och stayups,och högklackat så jag blev jättekåt förstås.Vi började prata och jag bjöd på öl,vi kom väl in på frågan var vi bor och jag sa att jag bor typ 2min gångväg härifrån,hon blev överförtjust såg jag i blicken.Ojdå,så nära?Javisst sa jag.

Vill du följa med hem o dela på en flaska vin sen,frågade jag.Ja gärna,sa hon.Och blev lite generad.Vi kom närmre varann för att det blev så mycket folk på puben,jag råkade få min ena hand på hennes lår,och kände dom härliga nylonstayupsen och det tände mig.Ojdå sa hon,det gör inget,fortsätt gärna smeka mig vägen upp,sa hon.Jag kom under kjolen och kände att strumpkanten kom,sen kände jag hennes härliga hud,och att det var varmt och fuktigt,sen hennes härliga stringtrosor,åh vad kåt jag blev.Och det märkte hon för hon hade börjat smeka min bula innanför mina kostymbyxor.Jag sa,eh,det är nog bäst att vi dricker upp det vi har nu och går hem till mig,ja gärna sa hon.Elise som hon heter förresten är 60år,och jättehärlig.Vi kommer in i min lägenhet,bryr oss inte om nåt vin ännu,utan går till min stora säng,jag ser att hon klär av sig snabbt och är så kåt på ung kuk.Hon kryper ner i min säng,drar av sig tröjan och har bara sina string på sig,kom Johan säger hon,jag kan inte vänta.Jag tar av mig allt utom mina kallingar,kryper ner till henne,vi kysser varann hetsigt,hon smakar så gott.

Jag fortsätter ner till hennes stora härliga hängtuttar och kysser och suger på dom,hon stönar o tittar ner på mig,sen går jag ännu längre ner,drar åt sidan hennes string och ser en jättehårig fitta,mmm,tänker jag,jag börjar slicka henne duktigt.Åh vad hon smakar,jag får en massa fitthår i munnen men det gillar jag.Åh Johan vad skönt du slickar min fitta,duktig pojke säger hon.Jag drar av hennes string och mina kallingar och kör in mitt stora kåta unga stånd i hennes gamla varma fitta.Hon stönar så härligt,så härligt att se hennes stora tuttar guppa upp o ner.Sen vill jag ta henne bakifrån,så hon ställer sig på alla fyra,vi knullar så grannarna hör oss.Sen vill hon suga min kuk,så jag lägger mig på rygg och får vila,gud vad härligt att se en kvinna i min mammas ålder som suger av mig och tittar på mig med kåta ögon.

Sen somnar vi,för jag har svårt att komma när jag är full.Men morgonen därpå,så vaknar jag av att ha en hårig fitta i ansiktet.Elise har grenslat mitt ansikte samtidigt som hon suger min kuk.Oh vad härligt,och nu är det ljust så vi ser varann,vilket gör mig ännu kåtare.Jag kör in min tunga i hennes stora fitta,och sväljer alla hennes kåtsafter sen knullet,och hon har precis pissat så lite gott piss får jag också,mmm,kör in tungan i hennes röv också,mmm.Duktig pojke,hör jag henne säga.Slicka mig nu,nafsa på klittan och pulla mig med 2 fingrar,så kommer fittsaften snart i din mun,mmm.Elise suger och runkar mina 20cm,slickar o leker med mina rakade pungkulor och kör in ett finger med hennes långa fina naglar i min röv,fan va skönt.Elise sätter sig upp ett tag så hon riktigt sitter med fittan på min mun och gnider över mitt ansikte,och stönar.

Sen kommer hon och jag blir sjöblöt i hela ansiktet av fittsafter och hon skriker rätt ut.Och då kommer jag,hon runkar mig allt snabbare,och säger kom då Johan kom i min mun,jag vill svälja din unga sperma nu när du varit så duktig.Jag sprutar henne full med sperma,och hon dricker och stönar.Mmm va gott säger hon.Sen innan hon går så frågar hon om hon kan komma hem till mig närsom helst för sex,vi behöver ju inte dricka bara ha sex.Självklart säger jag.

og

Alder = erfaring = nytelseAldersforskjell :

eg hadde et forhold til en nesten 15 år eldre nyskilt kvinne på 48 år for noen år siden.Hun var med på det meste av sex og hun hadde tidligere vært sammen med både kvinner og menn. Vi hadde lenge pratet om og ha trekantsex og hun var virkelig klar for dette,men den tredjepart var ikke så lett og finne intil jeg tenkte på en kamerat av meg som var uten alt for mye hemninger. Det ble til at jeg ringte han og forklarte om min vakre vel dreide venninne som var nesten 20 år eldre enn han,han var skeptisk men når han fikk se et par bilder av henne ble han VELDIG klar. Hun er høy og slank med rufsete rødt hår myke varme lepper og faste flotte bryster.

Hun var alltid nybarbert og klar for deilig sex som hun sa. Jeg ba Jan som jeg kaller han komme en dag jeg visste at hun skulle til meg,og fikk min kjære til og være der en time før han skulle komme. Så kom den store dagen ,og jeg hadde ikke sagt noe på forhånd til Lise men tok sjansen på at hun ville bli med på en deilig trekant.Det rykket til av spenning da det ringte på og Lise stod der i miniskjørt og en topp som fremhevet de deilige brystene hennes.

Vi tok plass i tre seteren og åpnet en flaske vin,jeg sa ingen ting om vår andre gjest og jeg sitret av spenning.Etter en stund begynte hun og bli kjelen og stryke meg over pikken som hadde vært halvstiv hele kvelden. Kan ikke du suge meg din villkatt sa jeg med grøtet stemme og hun kneppet opp og begynte med sin vanvittig deilige behandling av kukken min. Nå må du slutte,vi får besøk snart sa jeg.

Hun løftet hodet og så spørrende på meg,skulle ikke vi være alene i kveld da? Husker du vi snakket om trekant sa jeg ,hvis du vil har du mulighet nå snart hvis ikke dropper vi det bare sa jeg. Ja jeg har lyst jeg sa hun. Etter et kvarter hører jeg Jan sette fra seg sykkelen på verandaen og komme inn verandadøren som stod på gløtt.Jeg ser han ikke klarer og la være og se på de frodige brystene idet de hilser på hverandre og Jan setter seg i sofaen på andre siden av bordet.

Vi sitter og prater en stund før jeg begynner og småkysse og kose med Lise,Jan følger med og jeg tar av henne toppen og koser brystene utenpå bh èn mens hun stryker meg over pikken.Vis Jan hvor god du er til og suge pikk sier jeg til henne og hun kneppper opp og lar tungen gli opp og ned langs skaftet før den knallstive pikken forsvinner inn i munnen hennes.Jeg ber henne slutte etter kort tid da jeg er på nippet til og sprute henne i munnen.Hun reiser seg og går over til Jan som sitter med en steinhard en i shortsen og hun setter seg skrevs over fanget hans og kysser han intenst Han masserer brystene hennes og snart forsvinner shorts og bh og boxer.Hun går ned på kne og svelger nesten den enorme pikken til Jan ,hun suger han idet jeg kommer bakfra og drar g-strengen hennes til side og slikker henne mellom anus og den klissvåte fitta hennes .Hun stønner og ber meg ta henne hardt. Jeg stikker kukken sakte i henne ,men hun trer seg på og kukken går til bunns med en gang.

Jeg knuller henne en kort stund før jeg må ha en pause før jeg eksploderer ,og Jan løfter henne opp og legger henne på rygg i sofaen og tar henne hardt og lenge Lise ber meg komme over og stiller seg på alle fire .Jeg tar henne bakfra mens pikken til Jan forsvinner ut og inn av munnen hennes.Hun ber Jan legge seg på rygg og kommanderer meg til og hente vaselin så hun kan bli fylt opp i begge hull.Jeg lar kuken gli sakte inn i baken hennes og hun hyler ut i ekstase idet vi får opp tempo og synkroniseringen.

Hun kommer i en voldsom orgasme og vi gir oss like før jeg Og antakelig Jan spruter. Etter en pause ber hun oss reise oss og hun skal gi oss belønningen vi fortjener.

Hun går ned på kne og suger Jan stiv på et blunk,jeg er allerede steinhard og hun veksler på og suge oss samt og få 2 kuker i munnen samtidig.Jeg kjenner det er like før jeg kommer og det rykker i pungen.

Jeg får kukken ut av munnen hennes og tar to raske runk og spruter første sats inn på tunga hennes og de neste 3-4 kommer over ansikt og hår.Hun gurgler og gaper over pikken for og få i seg de siste dråpene idet Jan eksploderer over høyre del av ansiktet hennes og hun prøver og gape over pikken hans men hun lar resten av den enorme satsen treffe bryster og overkropp. Etter en rask dusj skal Jan til og gå da han får beskjed om at han skal ikke noe sted, Lise vil ha mer ,og det fikk hun

 

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.