mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / I’m cumming !
jeg plutselig kjente det sprutet inni meg, og en stor og deilig pikk som pulserte i krampene mens den ga meg mer og mer.

I’m cumming !

I’m cumming ! :

Jeg har alltid hatt en trang til å kommunisere med andre mennesker over nett, utenlandske som oftest, fordi det er lettere å snakke med dem enn sære nordmenn. Det var ikke noe nytt at jeg drev med dirty-talking heller, jeg fant en viss tilfredsstillelse i det, og det gjorde chat-partnerne også.

En dag ble jeg kjent med en fra Hellas. Han var veldig kjekk, og jeg brukte mere tid på han enn på andre. Jeg hadde kjæreste, men han ble på en måte hobbyen min. Han fortalte meg alltid hvor lyst han hadde på meg, hvor pen jeg var osv, selvom han visste jeg var i et forhold. Jeg spilte med, det var jo bare over nett. Dirty-talkingen ble bare mer og mer intens, og til slutt onanerte og runket vi for hverandre på cam. Jeg tenkte ikke så veldig mye på det, det var en grei måte å få matet min sterke lyst på.

Vi fortalte hverandre alt, og jeg fortalte at jeg skulle ned til Hellas til sommeren. Han svarte ikke med en gang, men så spurte han hvor, og hvem jeg skulle være med. Jeg svarte at jeg skulle til Athen, og at jeg skulle dit med familien. Han lurte på om kjæresten skulle være med, men da jeg svarte nei, spurte han ikke mer. Han sa han ville elsket å ha møtt meg der nede. Jeg sa det samme til han, og sa hvilket hotell vi skulle sove på, sånn at han kunne komme innom og hilse på om han hadde veldig lyst. Så snakket vi ikke mer om det.

Sommeren kom, og jeg snakket ikke så mye med nett-beundreren min mer. Det kunne se ut som han hadde glemt at jeg skulle dra, og det gjorde meg ingenting, for jeg kunne se for meg en del flaue situasjoner. Men jeg var også litt lei meg, for jeg hadde virkelig lyst til å møte ham. Da alt var ferdigpakket, og datoen kom dro jeg og den lille familien min på flyplassen, og til Hellas. Jeg husker ennå den varmen som slo mot oss da vi kom på land. Jeg måtte kneppe opp blusen ganske mye for å føle at jeg fikk puste. Jeg hadde en kort ola-shorts på og jeg kunne kjenne svetteperlene stryke meg over puppene titt og ofte. Jeg følte jeg fikk noen blikk i ny og ned fra gylne brunøyde menn og jeg likte oppmerksomheten. Jeg tok det lange lyset håret ut av strikken, og lot det henge lett over skuldrene.

Da vi stod og ventet på bagasjen oppdaget jeg at en av vaktene stirret på brystene mine. Jeg møtte blikket hans og han så sjenert vekk. Jeg smilte litt for meg selv og latet til at det ikke brydde meg. Vakten hilste på meg da jeg senere passerte han ved utgangen. Det var enda varmere utenfor enn inne på flyplassen. Jeg hadde lyst til rive av meg alle klærne og hoppe inn i kjølebagen til de som stod foran oss. Vi fant omsider bussen, og da jeg satte meg inn, forteller den svenske guiden at turen ville ta ca 1 og en halv time. Jeg benyttet anledningen til å sette meg ordentlig til rette og sove.

Jeg våknet brått av en liten gutt som hadde kastet en badeball på meg. Jeg smilte i retningen hans og kastet den bort til han igjen. Moren ga meg et takkende blikk, før hun beklaget at ungen hennes hadde avbrutt søvnen min. Jeg svarte at det gikk helt fint, og at det lille sjarmtrollet sikkert ikke mente det. Hun lo kort og rufset akrobaten i håret. Det var ikke lenge til vi var framme på hotellet, og jeg kunne forsette søvnen min på hotellet.

Da vi var framme kjentes det ut som temperaturen var skrudd opp minst 10 grader. “Faen så varmt!” utbrøt jeg til mamma, som ga meg et medlidende blikk. Jeg gikk rett inn i lobbyen med kofferten, og omsider fikk jeg nøkkelen til mitt eget rom MED aircondition. Jeg gikk opp med kofferten, tok på meg bikinien og en lett dekkende topp som var hullete, før jeg tuslet ned til baren og bestilte meg to pils. Da klokka var rundt 6 gikk vi ut for å spise, og vi gikk til rommene våre i 8 tiden.

Etter en halvtime med svetting bestemte jeg meg for å gå ned i butikken og kjøpe meg en 20- pakning med røyk. Når jeg ga mannen pengene kjente jeg plutselig en varm pust i nakken. Jeg snudde meg straks og fikk sjokk da jeg så det var nettbeundreren min. Jeg sa ingenting, bare så forskrekket på han, og han trakk meg inntil seg og hvisket \”You\’re hotter in real life\”. Jeg sa fortsatt ingenting, bare lente meg mot hele kroppen hans. Jeg kjente det vokste noe i buksa hans, og det var nok til å tenne meg. Han hadde sterke armer, det hadde jeg ikke lagt merke til før, og han hadde vakre, dype øyne.

Før jeg visste ord av det, hadde jeg armen hans i min, og jeg leide han oppover mot rommet mitt. Jeg fomlet med nøkkelkortet og fikk stappet det inn i låsen. Jeg nærmest smalt døren igjen etter han, og hoppet på han. Jeg stønnet lavt da hendene hans strøk meg forsiktig på lårene, og han lente seg inntil veggen. Jeg så han dypt inn i øynene i det jeg fant leppene hans. Jeg bet lekent i dem mens jeg sakte tok hendene mine rundt hodet hans. Vi klinte lenge, lekte med hverandres munner.

Kysset fikk meg våtere og våtere per sekund som gikk, og ingenting i verden betydde noe, bare meg og han. Jeg hoppet av ham, dyttet han ned i senga før jeg startet med å kle av ham på overkroppen. Han hadde en hvit trøye på, som var våt av svetten hans. Jeg kysset han nedover halsen, mot magen, og jobbet meg nedover til jeg kom til den stive bulken i buksa hans. Han stønnet når jeg berørte den, og jeg knapp opp buksene hans med en lett bevegelse. Jeg dro de ned med krefter. Sulten på kuken hans ble bare sterkere, og lysten mer intens. Bokseren fikk lide samme skjebne som buksa, og endelig var det ingenting som skilte meg fra den store kuken hans.

Jeg tok et lett grep rundt den, og kjente den pulsere i hendene mine. Jeg smilte, og puttet den i munnen. Jeg masserte ballene hans med den ene hånden, runket med den andre, og sugde med munnen. Han klynket og pustet tungt. Jeg økte tempoet og fortsatte med samme teknikk. Mot slutten brukte jeg begge hendene på ballene, mens jeg puttet hele dem store staken i munnen min. Han stønnet høylytt i det han kom i munnen min. Noe rant nedover kuken hans, og jeg slikket det av.

Han kastet meg rundt så jeg lå på bunnen og han startet og ta av meg den hullete toppen, han rev lekent i bikinioverdelen min med tennene, smilende hele tiden. Så begynte han og beføle brystene mine, før han utbrøt “Your tits looks bigger in real life too!”

Han bet meg i brystvorten, og jeg klynket lavt og vred på hodet. Han sendte meg et lekent blikk og startet og suge på dem mens han stakk hånden ned i bikiniunderdelen min, og førte 2 fingre ut og inn. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, så deilig var det, jeg stønnet høylytt ettersom tempoet økte, og jeg klarte ikke ligge stille lengre. “Please, I want your dick so badly!”

Han lo ondskapsfullt og og pirret meg enda litt lengre, før han i en brå bevegelse snudde meg så jeg lå oppå han igjen. jeg rev av meg bikinidelene, og startet å ri ham. Begge stønnet av tilfredsstillelse, og det var nesten så det gnistret mellom blikkene vi ga hverandre. Svetten rant nedover kroppene våre som glinset i solen som snek seg gjennom gardinene.

Han snudde meg nok en gang, og han økte tempoet. Vi var slitne begge to, vi ga alt for å gi den andre maksimal nytelse. I’m cumming ! ” Brølte han ut, uten å bry seg om vi hadde noen lyttere, og det gjorde at jeg ble mer våt da jeg plutselig kjente det sprutet inni meg, og en stor og deilig pikk som pulserte i krampene mens den ga meg mer og mer.

Jeg lå der i ekstase, og han hadde ennå ikke trukket ut av meg. Han smilte til meg mens han kysset meg lenge. Han trakk seg ut, ennå stiv, og jeg var ennå våt. “Let’s hit the shower” Sa jeg smilende, han ga meg ett av sine dype blikk før han sa, nesten litt flau “I’ve missed you, alot”

Det er den kaldeste, lengste og deiligste dusjen jeg har hatt på lenge, og definitivt den beste ferien..

 

G-punktmassasje:

 

Jeg jobber skift, og har derfor litt rare arbeidstider med ettermiddagsjobb og en hel fridag innimellom. En av disse fridagene traff jeg Tove, naboen min,  og hun inviterte meg til en kopp kaffe på terassen. Hun lurte på om jeg kunne tenke meg å være hjelpe henne i utdannelsen hennes. Hun drev og utdannet seg som massør, og trengte en del praksis utenom kurset. Hun hadde fått praksisplass på et sportssenter, men var redd det ikke ble nok timer. Hun hadde derfor behov for å ta timer hjemme. Det eneste jeg måtte gjøre var å stille opp til massasje, og attestere på at hun hadde utført denne.

Det sa jeg selvfølgelig ja til. Jeg hadde fått gått til både klassisk massasje og aromaterapi tidligere og visste at det det var fantastisk for både kropp og sjel. At hun i tillegg så virkelig godt ut gjorde heller ikke noe. Hun hadde ikke fått seg massasjebenk ennå, så vi gikk til et stort bad hvor hun la ut tykke tepper på gulvet med en tykk frottehåndduk oppå.  Jeg fikk beskjed om å kle av meg, og legge meg på magen med et tynt laken over meg, lukke øynene og nyte massasjen. Jeg visste selvfølgelig godt at jeg skulle ha underbukse på, men det gikk en lite djevel i meg. Tove kom tilbake iført tights og t-skjorte. Hun tente en del T-lys, satte på dempet musikk og slo av baderomsbelysningen.

Hun satte seg bak meg og begynte på venstre fot og legg og arbeidet seg oppover til lår- og rumpemusklene. I det hun skulle trekke lakenet tilside , og samtidig dra med seg underbuksa oppdaget hun at jeg ikke hadde noe under. Oj, her er det en som har gått grundig til verks med avkledning, ler Tove. Mens hun knar lår- og rumpemuskler kommer hun faretruende nær edlere kroppsdeler, og jeg kjenner at hun streifer ballene. Hun legger tilbake lakenet, og fortsetter på høyre side. Når hun kommer opp til lår- og rumpemusker igjen merker jeg igjen at hun rører ballene mine, og at det ikke er helt tilfeldig. Når hun er ferdig med baksiden av beina går hun i gang med ryggen.

Jeg må få lov til å sette meg på deg for å komme skikkelig til ryggen din sier Tove. Hun setter seg på rumpa mi, og vugger litt frem og tilbake mens hun knar ryggmusklene. Når hun kommer til korsryggen trekker hun lakenet av meg slik at nedre del av ryggen og rumpa er bar. Hun bruker godt med olje, og gir rumpa ekstra god massasje, og hun går godt ned mellom beina, og gir ballene og mellomkjøttet en deilig omgang. Nå kan du snu deg sier hun. Jeg ligger fremdeles med lukkede øyne og nyter tilværelsen. Hun begynner igjen på høyre bein, og masserer godt opp i lysken og mellomkjøttet  og jeg kjenner godt at berøringen av baller og pikk ikke er helt tilfeldig. Det samme gjentar seg på venstre fot, og både baller og pikk får etter hvert godt med olje.

Jeg må sette meg på deg igjen for å ta bryst og mage, sier Tove og reiser seg opp litt. Hun trekker lakenet ned, og setter seg på lårene for å massere magemusklene. Jeg klarer ikke å skjule at jeg har skikkelig stå, og det tror jeg at Tove også merker for når hun skal massere brystmusklene,  flytter seg lenger opp og setter seg rett på ståpikken min. Her er det visst en som koser seg, sier Tove og tar hendene mine og legger dem på hoftene sine.

Uten at jeg har merket det har Tove kledd seg naken. Jeg ser opp, og ser at hun har plassert seg slik at den oljeglatte pikken min ligger midt mellom to glattbarberte oljede fittelepper hvor det også stikker frem to lange flotte innerlepper. Hun går så i gang med å massere brystmusklene mine mens rugger hun frem og tilbake på pikken min som hun har oljet inn enda mer og lagt innerleppene rundt. Jeg begynner å massere klitorisen hennes, og får henne til å løfte på seg slik at jeg kommer til fitta hennes med hendene. Hun får problemer med å konsentrere seg om massasje mens jeg fingerpuler henne.

Hun gir opp massasjen, tar tak i pikken min, og senker seg sakte ned og begynner å ri meg. Jeg masserer fremdeles klitorisen hennes, og hun kommer snart i en heftig orgasme.

Jeg snur henne på ryggen bruker to finger i henne og gir henne en G-punktmassasje mens jeg masserer klitorisen med den andre hånden. Det tar ikke lang tid før hun går opp i bro og kommer i en heftig spruteorgasme. Jeg gnir væsken ut over Tove og meg og trykker meg inn i henne. Jeg setter i gang og knuller henne mens hun selv masserer klitorisen sin. Det går ikke lenge før jeg kjenner at hun kommer igjen, og det pirrer meg også så mye at jeg ikke klarer å holde igjen, og spruter henne full med all oppspart sæd. Etterpå ligger vi og slapper av og avtaler ny time. Denne gangen er vi helt nakne fra begynnelsen.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *