søndag , 1 august 2021
Forside / Hetero / Den gamle naboen – Aldersforskjell

Den gamle naboen – Aldersforskjell

Den gamle naboen – Aldersforskjell :

Det var sommeren 2011 hvor jeg og typen min hadde lånt hytta til foreldrene mine. Hytta ligger fint til ved ei lita strand, og hvor det kun er ei hytte som har innsyn til oss. Den andre hytta er ei hytte som ligger skrått over oss hvor det er et eldre ektepar på 60-70 som eier. Naboene har bestandig hatt denne hytta og jeg er oppvokst med at de bestandig har vært der, så jeg kjenner dem godt.

Typen min er 21 og jeg er selv 19. Jeg har langt hår og er veldig spebygd, så jeg er ikke den jenta med de største formene. Men allikevel får jeg skryt for at jeg har fin sprettrompe og faste små pupper. Vi er begge studenter, så dette gjorde sånn at det ble hjemmeferie på oss da vi ikke hadde råd å reise noen plass.

Jeg og typen har vært i sammen i 2 år og vi begge elsker sex. Vi har sex så ofte vi kan og minimum en gang om dagen. Vi har begge en stor drøm, og det er å ha trekant. Jeg drømmer om 2 menn og han om 2 jenter, derfor har det så langt blitt med drømmen.

Vi hadde vært på hytta ett par dager og været var nydelig. Vi satt for det meste på terrassen og sola oss og hørte på musikk.

Vi satt ute da naboen plutselig ropte ned til oss. Han spurte om vi hadde lyst på å ta ei iskald øl isammens med han. Vi svarte at det hørtes helt nydelig ut, og at det bare var å komme. Det gikk bare ett par minutter så var han nede hos oss med en sekspakning i handa. Han fortalte at fruen var dratt med ei veninne på spa i Strømstad, så derfor hadde han dratt på hytta.

Naboen er en stor mann på nesten 2 meter med ordentlig stor ølvom. Her kom han gående i bar overkropp og shorts, brun som om han skulle ha bodd i varmere strøk. Typen min er liten og tynn, akkurat som meg så vi følte oss rimelig liten nær han. Jeg satt i solstolen ikledd en hvit bikini og typen min hadde bare shorts på.

Vi hadde drukket opp sekspakningen hans og tatt et par av våre så vi var alle i godt humør der vi satt. Jeg så at naboen ofte studerte kroppen min. jeg så selv at han kunne nok se konturene av fitta mi da bikinitrusa forsvant litt inn i sprekken. Jeg syns det var litt morsomt og spennende at han glodde såpass mye på meg.

Plutselig sier naboen at han skjønner ikke at jeg orker å sitte med bikinitopp siden jeg har så små pupper, er vel ikke noe å se på det sier han og ler høyt. Jeg sier at jeg kan ikke sitte der og la alle se selv om de er små. Han sier at jeg skal få 500 kr hvis jeg tar av meg toppen. Jeg spør om han er seriøs samtidig som jeg ser bort på typen min. han sier at selvsagt er han seriøs. Typen min ler og sier kom igjen, du trenger jo pengene.

Jeg vurderte i 3 sekund og kom frem til at jeg trengte faktisk en hver krone jeg kunne få. Jeg rev toppen av meg og satt meg godt tilbake i stolen. Jeg kjente vortene stivnet, med tanke på at nå var det 2 stk som satt og glodde på dem.

Naboen snudde seg til typen min og sa at han syntes jeg hadde noen små men nydelige pupper. de må være god å suge på sier han. Typen min ler og sier joda de er slett ikke verst. Han snur seg så tilbake til meg og sier at hvis han får lov hos typen min så skal jeg få 500 kr til hvis han får ta på dem. Jeg ler høyt og sier at de er totalt uaktuelt. Naboen ler og sier at ja kanskje det var litt lite. Han sier så at jeg skal få 1000 kroner hvis han får ta på dem men da må han også få suge litt på dem.

Typen min ser på meg og sier kjør på. Jeg reiser meg opp og går bort og stiller meg rett forran han. Han sitter rolig og bare strekker ut hendene og legger de på puppene mine. Han knar dem ganske hardt og jeg kjenner at jeg faktisk syns det er deilig. Han ser opp på meg og sier han elsker å kose med de små jentepuppene mine. Jeg sier til han at jeg syns det er deilig når han knar dem og spør om han har lyst å suge på vortene mine. Jeg setter meg skrevs over han så den ene puppen står rett forran munnen hans. Han strekker ut tunga forsiktig og lar den gli forsiktig over vorta mi samtidig så han legger begge hendene på rompa mi.

Jeg nyter det når han tar vorta mi i munnen og småbiter på den. Jeg kjenner det begynner å bli vått i fitta mi, og tenker nå bare på pikken til samboeren min og hvor lyst jeg har at han skal kjøre den i meg.

Jeg kjenner at den ene hånda hans stryker meg mellom bena fremover. Jeg blir litt ekstra kåt av å tenke på at dette er en gammel mann som koser med puppene mine og stryker meg over fitta utenpå trusa. Han merker nok at jeg er kåt så han prøver å lirke en finger innenfor trusekanten min. Jeg spretter da opp og sier at det der var ikke avtalen mens jeg smiler til han. Jeg går og setter meg på fanget til typen min. Jeg kan se at han er rimelig kåt nå. han sprer bena mine så naboen kan se rett imot fitta mi. Han tar hånda og lar den sakte gli utenpå trusa mi. Jeg kjenner den ene fingeren finner frem mellom leppene og jeg kjenner det er like før jeg bare må ha pikk i meg.

Naboen sier at dette klarer han ikke lenger, og vipper frem pikken sin. Nå er det ikke sånn at jeg har sett så mange, men dette var den desidert groveste pikken jeg har sett. Den var så tykk at selv han slet med å få fingrene rundt den. Jeg klarer ikke å få øynene vekk fra naboen der han sitter og drar den store pikken sakte.

Nå klarer jeg ikke mer så jeg reiser meg opp drar shortsen av typen og river av meg selv trusa. Jeg setter meg ned akkurat sånn jeg satt så naboen kan se når jeg sakte lar pikken gli inn i den nybarberte fitta mi. jeg legger meg bak på typen og løfter rompa sakte opp og ned og kjenner den deilige pikken til typen min gli inn og ut av meg samtidig så jeg hele tiden har øynene på den svære pikken til naboen.

Naboen sier til meg at han syns jeg har ei nydelig mus og lurer på om ikke han kan få prøve den. Jeg smiler til han og sier at jeg tror ikke det. Han sier jeg skal få 4000 hvis han får knulle meg sånn som han vil. Jeg bare ler til han, men tenker inni meg at den store pikken hans hadde vært deilig å kjenne i musa mi. Typen min visker så inn i øret mitt at han vet jeg har lyst å prøve så hvorfor ikke la det stå til siden jeg også får penger for det.

Jeg reiser meg opp fra typen min og går bort til naboen. Jeg sprer bena og setter meg opp på fanget hans. Den store pikken hans kjenner jeg ligger oppover magen min hard som betong. Jeg hvisker til han om han har lyst å knulle ungfitta mi med den gamle pikken sin. han sier han har lyst å knulle meg så hardt som jeg aldri har blitt knullet før samtidig så han legger begge hendene på den lille rompa mi. Jeg kjenner den ene fingeren hans glir ned og leker forsiktig med rompehullet mitt.

jeg legger den ene hånda på pikken hans samtidig så jeg bøyer meg frem og kysser han. Den store harde pikken hans kjennes bare helt utrolig ut i hånda mi

Tungene våre begynner å leke mens jeg sakte drar den grove store pikken hans. Han sier at nå vil han kjenne pikken i ungfitta mi. Jeg løfter meg litt opp og styrer pikken mot musa mi. Jeg senker meg sakte ned og kjenner at dette er på grensen av hva jeg får inn. Sakte men sikkkert glir den inn og til slutt er den helt inne. Dette er noe av det deiligste jeg har kjent og blir bare sittene helt nede på pikken og nyte det. Sakte men sikkert begynner jeg å gli opp og ned den store pikken hans. Jeg siiter lenge og rir naboen sakte, bare nyter den store pikken som glir inn og ut av meg samtidig som han koser med de små puppene mine.

Han sier nå at han vil ha meg på alle fire. Jeg reiser meg og stiller meg med henda på bordet. Jeg kjenner den grove pikken glir sakte inn i meg. Sakte men sikkert øker han tempo. Jeg klarer ikke la være å hyle litt hver gang den store pikken kommer inn i bunnen av musa mi. samtidig som han knuller meg klasker han den store hånda på rompa mi og sier han elsker å knulle ungfitta mi. Jeg sier til han at han må bare fortsette å kjøre den store pikken i meg.

Jeg ser bort på typen min som sitter med et glis rundt munnen samtidig som han drar pikken sin. Han spør om jeg har det godt, og jeg svarer at jeg har det nydelig. Han sier at jeg er litt horete som har hatt to pikker i meg på samme dag. Jeg stønner ut at jeg syns det er så deilig å være horete. Naboen sier da at jeg kan gjerne få være hans lille faste hore sånn at han kan få litt ung trang fitte innimellom. Jeg stønner at det kan jeg gjerne være.

Nå begynner naboen og stønne og sier at nå kommer han til å tømme seg i ungfitta mi. jeg sier til han at han må kjøre på for nå går det snart for meg og. så stønner han at nå kommer det og jeg kjenner spruten inni meg. Til slutt glir den bare sakte inn og ut av før han trekker den helt ut. Han ber meg legge meg på rygg på bordet så han kan få se saftene komme ut av meg. Jeg legger meg på rygg og sprer bena og naboen leker forsiktig med fitta mi og smører saftene utover etterhvert så det kommer ut.

Etterhvert når jeg kommer til meg selv så reiser jeg meg opp og sier at jeg trenger en dusj. Naboen kommer bort, sier adjø og gir meg en klem og sier at han nettopp hadde en nydelig opplevelse, samtidig så han klemmer hardt i den ene puppen min. Jeg sier selv takk og at dette var morsomt samtidig så jeg tar typen min i hånda og går inn på badet.

Dette var mitt første møte med naboen som var rundt 50 år eldre enn meg. Men det var absolutt ikke den siste. Hadde flere opplevelser med han forrige sommer, både alene, med typen min og en annen eldre mann. Nå har jeg blitt singel og tenker av og til på naboen. Kanskje jeg må en tur på hytta igjen?

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *