søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Jeg lurte stefaren min – Første gang

Jeg lurte stefaren min – Første gang

Jeg lurte stefaren min – Første gang :

Lurte min Stefar!

Mine foreldre ble skilt for 6 år siden, min mor ble da alene med meg og min søster, jeg er15 og min søster er 13. Vi er som våres mor, litt lubben med store og størst i klassen bryster. Jeg har str DD 95 og min søster har foreløpig en C 95. Etter et og et halvt år kommer det så en mann inn i hønseflokken, og det måtte jo gå galt fra dag 2! Jeg står opp går i trusen inn på kjøkkenet for og hente vann, ofte så går vi også naken rundt alle tre, når jeg kommer inn på kjøkkenet så står Pål der og holder om min mor, de kysser og ser ut til og kose seg i hverandres selskap. Jeg viste han var i senge hennes i natt selv om de kom veldig seint hjem, jeg hørte de prate og le og så videre før jeg sovet igjen. Men no står da jeg i ei lite hvit gstreng truse der og ingen ting annet. Jeg blir dritflau og snur meg raskt rundt og går inn på romet, tar på meg en singlett som var det første jeg fant. Etter den dagen hadde vi fått oss stefar. Han var akkurat slik som en stefar skal være, streng men snill, vi måtte slutte om gå naken en stund og han låste bade døren når han dusjet, jeg særlig ble litt for mye glad i han. Etter hvert som jeg var der sammen med han lot jeg meg stadig vise meg fram i trusa og en gang til og med uten en tråd på kroppen. Jeg som lå i nabo rommet hørte de pule både tidlig og seint. De var akkurat som kaniner. Noen som resulterte i at min mor ble gravid i en alder av 42 år. ..jeg som nå nærmer meg 16 har flere kjærester men absolutt ingen er som stefar. Alle skal først kline så beføle og så videre trur de. Jeg vil ikke pule med de, jeg vil hjem til stefar kjenner jeg, men jeg er litt frustrert for han er snill og kjærlig men ikke noe mer enn det. Han viser meg liten oppmerksomhet og det selv om jeg viser meg fram så ofte som jeg kan. Etter som mor sin mage blir bare større så hører jeg ikke at de puler mer. Noe som gjør at jeg har en plan, jeg skal pule og det er med min stefar. Han skal være den første for meg! Jeg lurte en stund på hvordan jeg skulle få det til. Men så en fredag kveld kom muligheten som jeg hadde ventet på. Jeg hadde vært på skole diskotek og hadde rotet med Stein som gikk i klassen over meg. Han og jeg hadde sneket oss inn i lærer garderoben og der hadde det blitt ganske så hett. Vi hadde tilslutt vært nakene og jeg hadde sittet på fanget hans. Kuken den var stor og veldig stiv og han hadde presset meg innpå den. Jeg hadde avbrutt hele seansen og spurt om han har kondom noe han ikke har. Vi fortsetter og kline og kose en stund før han blir lei og sier vi må gå ut til de andre. Jeg har en helt annen plan og siden jeg kjenner meg litt kåt og ikke så lite klar for litt skikkelig kos så går jeg hjem. Klokken nærmer seg 23 og jeg har ikke lov til og være lenger ute. Når jeg kommer hjem sitter min stefar og ser på tv i slåbrokken han har sikkert lagt seg med mor men ikke fått sove og stått opp igjen. Min søster sover godt hun står alltid tidlig opp og derfor legger hun seg også så tidlig som mellom 22 og 22.30. Jeg går rett på romet og kler av meg alt, jeg tenker først og beholde trusa på men tar den også av. Så tar jeg på meg slåbrokken og går ut til min stefar. Han ser på motorsport og jeg setter meg ned i andre enden av sofaen. Jeg er ikke noe særlig interessert men tenker at jeg må holde ut. Jeg snur meg et par ganger og merker at brystet blir litt mer bart og at han kan se nesten hele låret hekt til musa. Han ser bort på meg i skjul og jeg ser plutselig at han har telt i slåbrokken. Jeg lar han se litt til av brystet og han ser stadig mer av brystet. Etter en liten stund skrur han av tv og jeg må tenke raskt og veldig lurt. Jeg spør han om hvorfor det er slik at alt gutter tenker på er sex? Og så forteller jeg hva som har skjedd i kveld. Han rister på hodet og forteller om hvordan en liten gutt på min alder tenker. Jeg ser uskyldig og litt dumt på han, så spør jeg han om hvorfor jeg følte det så deilig når han tok på meg. Jeg ble jo helt våt i tissen ( tenkte fitta ble for grovt ord for han, jeg skulle jo være uskyldig! ) han har hakeslepp og sier det er jo fordi du er litt kåt søte deg, sier han, jeg ser på han og sier at da er det slik som dere gutter er når den står sånn som din gjør nå da? Ja sier han lavt, kan jeg få se den? Spør jeg han rister på hodet og forteller meg at det ikke går, jeg ser på han med bedende øyner og sier please? Jeg kan også være naken sier jeg og reiser på meg, mens jeg lar slåbrokken bli liggende på sofaen, han ser seg rundt og reiser seg brått, han ser nøye på meg og sier vent litt så kommer jeg tilbake. Jeg ser han først går på soverommet og blir der i bare noen få strakser, så går han inn til min søster der også blir han i veldig kort stund. Når han kommer tilbake så setter han seg igjen med slåbrokken åpen. Han ser på meg med sultent blikk. Jeg står og ser på han et par sekunder han ber meg ta slåbrokken på igjen tilfelle din mor eller søster kommer eller skal på toalettet. Jeg gjør som han vil, han snur seg mot meg og spør meg kort har du vært med en mann eller gutt? Jeg rister på hode og sier ikke mer enn hva jeg fortalte deg istad sa jeg. Han ser på meg og sier at dette må absolutt ingen få vite om og jeg må aldri si det til en levende sjel? Jeg nikker og ser på han, han lener seg til bake på sofaen og skrever lett, Kuken er kjempe stor og ser hard ut. Han forteller meg at den er følsom på hodet og rundt det. Han ber meg om og ta på den, jeg kjenner at jeg begynner og bli skikkelig våt i fitta. Jeg tar om kuken og kjenner på den og han forteller meg at jeg skal ronke kuken. Jeg tar om den og ronker den sakte og han stønner og sier at det er så deilig når du gjør slik med han. Jeg tar den andre hånda og tar forsiktig i ballene hans, han stønner og løfter hoftene. Jeg tenker på det som Hans sa at jeg godt kunne suge han, min stefar tar om meg og drar meg nærmere han, han begynner og ta meg på puppene den blir veldig harde på vorten. Han sier så at om jeg ikke ønsker sex kan jeg jo suga de, jeg ser på Kuken og på fjeset hans, han smiler og jeg bøyer meg ned og berører kuk hode med tunga, han stønner og jeg tar hele hodet i munnen, han forsiktig presser munnen helt nedpå Kuken og jeg kan kjenne den helt bak i munnen, jeg ronker Kuken samtidig som jeg forsiktig knar ballene, han stønner og jeg kjenner at han har hånda godt nedi musa, det er så godt når han finger puler meg samtidig som han forsiktig bruker tommelen på klitoris. Jeg stønner lavt og kjenner en god følelse bre seg i kroppen, jeg suger han hardt og kjenner at jeg kommer og kommer, hele kroppen skjelver og hadde jeg ikke hatt Kuken i munn så hadde jeg skreket høyt. Jeg vil at han skal pule fitta mi, jeg vil ri han og kjenne den deilige Kuken inni meg. Men stefar har ingen planer om det når, jeg kjenner at Kuken blir litt større og at han kommer, han presser hode helt nedpå og jeg må svelge for og ikke bli kvelt. Jeg syns først det er litt rart og seigt, men jeg svelger alt og syns at det ikke smakte vondt, men heller ikke så veldig godt. Jeg slikker Kuken helt rein og den blir bare litt slapp før den reiser seg igjen, jeg tar whiskey glasset hans og svelger ned med og skylles munnen godt. Ide jeg reiser meg hører vi mor rope på han. Han kysser meg og sier god natt. Jeg som fremdeles er veldig kåt og vil ha kuk går også og legger meg, men først må jeg ta litt på meg selv og jeg driver kroppen min til mange små orgasmer rett etter hverandre. De neste ukene skjer det ikke noe annet enn at han begynner og komme inn på badet til meg når jeg dusjer.

Del 2 endelig!

Det tok ca 2 mnd før vi fikk sjansen igjen, i mellom tiden var han veldig snill og ikke så helt lite pågående, som feks her om dagen da han kom inn en morgen når jeg sto i dusjen før jeg skulle på skolen, han hadde den stive stå kuken og bare sto og dro den sakte mens jeg var i dusjen, jeg skrevde godt ut og lekte med fitta mi, han plutselig gikk inn til meg og sprøytet sæden utover fitta mi. Dette var vel det mest spennende som skjedde de månedene. Utenom at han til stadighet ville se meg helt naken!

Det nærmet seg vår og da min mormor sin 75års dag. Vi skulle ned til henne i Horten og feire henne. Men jeg ville ikke det, jeg sa jeg ville på diskotek på skolen fredagen og ta bussen nedover lørdag morgen, mormor syns det var lurt så da måtte mor pent godkjenne det. Min stefar skulle være hjemme og passe på meg og at jeg kom hjem igjen i riktig tid etter diskoteket. Men jeg hadde andre planer! Først dusje så springe ned og betale meg inn slik at jeg fikk stempel på hånda. Så springe hjem og kose meg med stefar hele kvelden. Når jeg kom hjem igjen lå stefar på senga og sov middag, han hadde sikkert vært og trent for han lå i bare boxer. Jeg var veldig stille for og ikke vekke han, jeg kledde av meg alt og gikk inn til han, jeg dro frem kuken av gylfen i boxeren og dro den forsiktig, den reiste seg raskt og jeg tok den i munnen. Han stønnet og tok tak i hode og knulla munnen min! Jeg stønnet for det var jo så deilig og se at han likte det, han drar meg så opp til han og jeg ligger oppå han med en fot på hver side av kroppen hans, jeg kjenner at jeg er kåt og klar for kuk så jeg fører den mot fitta og siger ned på den forsiktig og det gjør nesten ikke vondt i det hele tatt, når jeg kjenner han er helt inne i meg sitter jeg helt rolig og ser på han, han smiler og sier at du er så deilig og at fitta de er så jævlig deilig jeg reiser meg og rir han sakte. Han stønner og løfter hoftene sine opp og ned igjen slik at han møter meg og trenger hardt inn i meg vi har det så godt begge to, jeg merker at jeg snart kommer og øker tempoet og intensiteten etter som jeg nærmer meg orgasmen, og så skjer det hele kroppen rister og jeg presser neg helt nedpå kuken. Den begynner og sprute og jeg ser han og kjenner han har spasmer og skyter stråle etter stråle inn i fitta mi. Jeg legger meg ned på han og kjenner han blir slapp og siger ut av meg. Jeg smiler til han og han smiler til meg igjen, han sier så skulle ikke du på fest og pule? jo jeg har fest her jeg sier jeg! han snur meg på ryggen og tar beina fra hverandre og jeg ligger og skrever, hans kuk har stivnet igjen og han kjører den helt til bunns i et støt, jeg skriker, å ja pul fitta mi knull meg med den deilige stive store kuken, Han begynnr og knulle meg raskt og stønner ja oh gud du er så stramt og deilig jeg elsker fitta de, jeg ser opp på ham og kjenner han puler meg hardere og hardere. Han stønner og tar beina mine godt ifra hverandre, han bruker tommelen på klitoris og jeg skriker høyt, åh ja pul fitta mi åh ja jeg kommer snart åh ja fyll fitta mi åh jaaaa sier jeg mens jeg får en orgasme uten sidestykke. Og slik forsetter det hele kvelden og langt utpå morningen dagen etter på. Han er så god og varm og veldig snill med meg. Utpå dagen reiser vi sørover og det blir også slutten på alt det gode. Min stefar var inne hos meg et par ganger før det var helt slutt, synd men det var deilig så lenge det varte.

Sexmoter

Sjekk også

Overnattingen – Første gang

Overnattingen – Første gang : Denna berättelse utspelar sig hemma hos Linda. Vi hade känt …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.