søndag , 1 august 2021
Forside / Alminnelig sex / Skituren

Skituren

Skituren

Det var en fin vinterdag, hvor snøen, sola og skiløypa ropte på meg. Jeg måtte bare ut i lysløypa. Den ultimate avkobling fra jobb og stress, og i tillegg akkurat hva kroppen min trenger. Om jeg skal si det selv så er jeg ganske god skiløper, og et par turer i løypa er den beste formen for trening jeg vet om. Raske skøytetak i en godt preparert løype, og når sola i tillegg skinner slik at den gode gamle påskestemningen er der. Da finnes det ikke noe bedre enn å komme seg ut i skiløypa.

Jeg dro på meg skidrakten og smurte skiene. Heldigvis bor jeg nært løypa slik at jeg slipper å stresse med bil eller bane for å komme dit. Det er bare å spenne på seg skiene, og så er jeg der. Sånn midt på dagen, en vanlig ukedag så er vi ikke så mange ute. Noen småbarnsmødre med sine små poder, men ellers er det bare meg, skiene og løypa. Jeg tar raske og harde skøytetak, og får opp farta. Jeg går i min egen verden, nyter pulsen som øker, og den kalde vinden som lett beføler mine kinn.

Etter en liten kilometer så ser jeg noen foran meg. En person som er skodd for rask gange og trening. Når jeg kommer nærmere så ser jeg at det er en kvinne. En ung kvinnerumpe som spenner musklene i takt med skøytetakene. Rumpemusklene spenner seg, og jeg kan se detaljene gjennom den tettsittende skidrakten. Hun har ikke et gram for mye fett. En langbent, slank sylfide som går i raske takt foran meg. Jeg reduserer farten slik at det ikke skal være unaturlig at jeg blir gående bak henne. Har ikke lyst til å ta noen få raske tak, og så passere dette vakre synet.

Vi starter på en lang, men slak oppoverbakke, og jeg blir liggende sånn passe bak henne. Øynene mine er stivt festet på den vakre rumpa hennes. Jeg nyter virkelig synet. Hun har en kropp som viser at hun er godt trent, og at hun setter pris på kroppen sin. Farten er egentlig ganske passe, ikke det råkjøret jeg startet med. Hun holder en fart som gjør at jeg blir trent, men ikke for andpusten. Dessuten har hun noe som gir meg det lille ekstra i tillegg til trening og ski. Hun har blitt lett svett i korsryggen, og det gjør at drakten blir lett gjennomsiktig. Jeg er så nær at jeg kan se antydningen til trusen som hun har på seg. En vakker liten truse som markerer rumpeballene. Jeg fantaserer om hvordan det må være å kjenne på rumpeballene hennes. Hvordan det er å kna dem.

Hun snur seg og kaster et blikk mot meg. Jeg rekker å se at hun sender meg et lite smil før hun på nytt retter blikket fremover. Ingenting i det blikket sier at hun misliker at jeg er rett bak henne, og hun må skjønne at jeg har en utmerket utsikt til hennes vakreste deler. I det hun snudde seg kunne jeg også se brystene hennes. På tross av at drakten er tett og dermed presser brystene helt inntil kroppen så vises de godt. Hun må ha ganske store bryster tenker jeg. Store faste bryster på en slank veltrent kropp.

Vi nærmer oss toppen, og får en nedoverbakke. Hun setter seg i hockey, slik at rumpen skytes mot meg. På samme måte som det er vakkert å se henne bakfra mens hun skøyter, så er det vakkert å se rumpen når den er spent slik mot meg. Peker mot meg, og frister meg, som om den roper kom!

Jeg får dessverre større fart enn henne. Umulig å unngå ettersom jeg er tyngre enn henne. Ikke slik å forstå at jeg er overvektig. Jeg er godt trent og slank, men jeg er en lang mann, nesten to meter høy. Synet av henne har gjort at blodet strømmer mot underlivet. Pikken min er halvstiv, og vises godt gjennom den tettsittende drakten.

Jeg glir opp på siden av henne, og sakte forbi henne. Jeg snur meg mot henne, og ser ansiktet hennes. Hun er nydelig. Har halvlangt sort hår, brune øyne som i løpet av de korte sekundene treffer mine. Jeg ser på nytt at hun smiler, og jeg forsøker å smile tilbake. Så hører jeg at hun sier “hei”.

Jeg hilser tilbake, og kjenner at det kribler litt i magen min.

Nå er det hun som er bak meg. Hun holder farten min, og kan nå studere min rumpe slik jeg studerte hennes. Jeg har ingenting i mot det. Vet at de fleste kvinner liker den lange og trente kroppen min. Jeg er ingen bodybuilder, men har muskler slik en god gammeldags arbeidsmann hadde. Hun holder farten min, lar meg ikke gå fra seg. Når vi kommer til neste bakke så ploger jeg lett slik at hun når igjen meg, og slik at hun kommer på siden av meg. Jeg har selvtillit nå, og ser på henne. Lar øynene mine holde hennes. Hun er mer tiltrekkende enn jeg kunne fantasert om, og hun har et blikk og et smil som forteller meg at hun som meg er tent.

-Trener du ofte her, spør jeg, og hun nikker til svar. Nå går vi side ved side, snakker litt om trening, om ski og løypetrasene. Felles interesser, felles tenning tenker jeg i mitt indre. Vi holder en ganske god fart, og jeg kjenner at jeg blir svett. Hun forteller meg at hun bor på den andre siden av byen. Aberet med løypen her er den lange turen tilbake etter treningsturen. Svett på T-banen sammen med folk som ikke har trent. Jeg forteller henne at jeg bor like ved løypa, og at hun gjerne må låne dusjen og skifte hos meg før hun tar banen hjem. Hun takker til min store glede ja. Hvilken mulighet.

Vi spurter de siste hundre meterne bort til meg, og kommer fram andpustne og svette. Vi ser på hverandre, og jeg vet helt sikkert at hun er tent, hun har et blikk som forteller meg deg. Inne hos meg så vrenger hun usjenert av seg skidrakten. Hun står forran meg kun iført en minimal truse og brystholdere. Brystene er som jeg trodde store og faste. Magen er flat, hun er rett og slett utrolig deilig.

-Viser du meg hvor badet er sier hun, med et glimt i øynene. Jeg peker mot badet, og hun spør nå rett ut om jeg skal dusje ikledd treningsklærne. Så ler hun og ser på meg med spenning mens jeg kler av meg. Hun nyter synet av den nakne kroppen min. Underbuksen klarer ikke skjule den voksende og store pikken min. Den ligger som en tjukk pølse på skrå, lett skjult av sportstrusen min.

Inne på badet så lar hun underklærne sine falle. Brystvortene hennes er lyserøde og små, med stiver vorter som peker rett fram. Ikke noe silikon, men de er allikevel både store nok og faste nok til at de kunne vært falske. Musa er barert slik at det kun er en liten sort stripe som går fra kjønnsleppene og oppover. Jeg stirrer på kroppen hennes. Nyter av den kvinnen som står der. Så lar jeg underbuksen min også falle, og pikken klasker mot magen min. Hun sier at den er stor og at hun liker den. Rekker fram hånden sin og stryker på pikken min som om det skulle være en liten sårbar fugl. Jeg kjenner fingrene hennes stryke over de barberte ballene mine. Hånden hennes tar varsomt rundt roten på pikken før hun gir meg et par forsiktige runk. Herrelighet hvor deilig det er. Jeg nyter hennes varsomme beføling, og legger hendene mine rundt henne. Endelig kan jeg la mine hendene ta omrking de faste små rumpeballene hennes. Jeg knar rumpeballene, og drar henne inntil meg. Brystene hennes presser mot meg, og jeg kjenner hvor deilig de er. Vi står bare og kjenner hverandres nakne kropper mot hverandre, øynene våre er festet i hverandre. Leppene hennes er røde og innbydende, og snart kysser vi. Tungen min vandrer inn i hennes munn, og jeg finner hennes tunge. Hun har en liten spiss tunge, som danser tango med min. Vi råkliner, og lar hendene våre utforske. Knar rumper, stryker hverandres rygger.

Så går vi inn i dusjen. Skrur på vannet og kjenner de varme vannstrålene sprute mot kroppene. Vi står fortsatt tett omslynget, og jeg henter såpen. Vasker kroppen hennes fra topp til tå slik at hun skummer. Hendene mine glir glatt over kroppen hennes. Fingrene mine stryker henne lett mellom rumpeballene, og jeg hører at hun stønner lett i det jeg lar den ene fingeren bevege seg over rumpehullet hennes. Jeg forsøker på nytt, og hun murrer lett, og hvisker til meg at det er deilig. Jeg snur henne mot veggen slik at rumpen hennes står fristende foran meg. Kjønnsleppene hennes smiler mot meg i det hun skyter rumpen frem. Kom, sier hun, kom inn i meg. Jeg lar pikken min gli inn mellom kjønnsleppene hennes. Hun er stram, og hun har muskler i musa som maserer den store pikken min. Jeg fyller henne ut maksimalt. Jeg tar henne først forsiktig bakfra, i takt med at hun stønner høyere øker jeg farten og støtene blir hardere. Jeg puler henne hardt bakfra nå. Hun roper ut små rop i takt med at jeg treffer henne helt innerst i musa. Jeg knar de store, faste og deilig brystene hennes, samtidig med at jeg puler henne stadig raskere. Jeg hører at hun er i ferd med å komme. Hun roper høyt i orgasme. Selv må jeg konsentrere meg maksimalt for å unngå at jeg kommer. Jeg vil mer før jeg spruter. Jeg trekker meg ut og hun lar nå fingrene sine ta plass der pikken min har vært. Hun gir meg et onanishow. Stryker seg raskt mellom kjønnsleppene, mens hun stønner. Så kommer hun, hun spruter når hun kommer, og hun spruter mye. Nesten som om det er en stråle med tiss, men det er orgasmen som spruter. Etterpå vasker vi hverandre, mens vi kysser heftig. Vi dusjer lenge, og bare koser.

Jeg tørker henne og hun tørker meg, deretter tar jeg henne i hånden, og leier henne til soverommet mitt.

Når hun har lagt seg på sengen, så starter jeg å slikke kroppen hennes. Hun ligger med brystene ned, og den deilige rumpen vendt oppover. Jeg slikker henne i nakken, og nedover ryggen, lar tungen beveges seg over rumpeballene, og nedover lårene og leggene hennes. Kysser hver av hennes tær, før jeg på nytt slikker meg oppover. Sakte når jeg innsiden av lårene hennes, og hun stønner i det tungen min treffer hennes aller helligste. Hun skyter rumpen i været, og gir meg fri adgang. Tungen min vandrer vilt der nede. Jeg finner klitoris, og kysser henne der nede som om det er tungen hennes, og vi er i heftig tungelek. Hun stønner, og jeg kjenner selv at pikken min på nytt begynner å bli hard. Jeg lar tungen vandre bakover. Den glir mellom rumpeballene hennes, og jeg treffer anus.

Hennes nytelsesgrynt er en invitasjon, og jeg lar tungen presse mot rumpehullet hennes. Sakte klarer jeg å lirke tungen inn i henne. Den passer de stramme lukke musklene, slik at jeg får tungepult rumpehullet hennes. Hun liker det åpenbart, for hun presser rumpa mot meg. Så lar jeg tunga på nytt gli fremover slik at jeg på nytt slikker hennes vagina.

Jeg knar samtidig rumpeballene hennes, og lar pekefingeren presse mot rumpehullet hennes. Fingeren glir inn og leg fingerpuler henne i rumpa mens jeg slikker henne. Det gir den ønskede effekt, og hun murrer på nytt frem en orgasme. Orgasmen hennes blir sterkere og sterkere, og hun roper ut en advarsel om at hun kommer. Jeg kjenner strålen fra henne treffe ansiktet mitt, og jeg drikker det jeg makter. Hun spruter og rister, og jeg konsternerer meg om å slikke på tross av at tunga mi nå er gåen. Jeg ser på det som en treningsøkt, hvor det er om og gjøre å presse kroppen til det ytterste, og tunga mi er med på spurten.

Så sier hun at det er min tur. Jeg legger meg på rygg, og kjenner at huntar pikken mellom leppene sine, mens hennes små hender knar ballene mine. Det er deilig, hun suger som en gudinne. En deilig gudinne. Det er vakkert å se den store pikken min presse seg mellom leppene hennes, og inn i den lille munnen. Hun lar meg gli helt inn til rota. Så lar hun pikken slippe ut av munnen, kysser seg oppover brystkassen min, mens hun beveger underlivet sitt mot mitt. Hun trer seg på meg, og rir meg nå. Harde faste tak. Hun er godt trent, og rir slik hun tidligere i dag skøytet oppover bakken. Jeg har hendene mine over hennes deilige rumpeballer, og lar fingeren på nytt gli inn i henne bakfra. Kjenner pikken min på den andre siden av den tynne veggen som nå skiller pikken min og fingeren min.

Hun kysser meg heftig, og hoftene hennes ruller over pikken min. Hun melker meg nå. Jeg har aldri tidligere blitt ridd slik. Hun er en mester til å ri, slik hun er en mester i skiløypa. Jeg klarer ikke holde tilbake lengre, stønner ut at jeg kommer. Jeg roper, jeg hyler, og jeg hører at hun også kommer i en samstemt orgasme.

Sjekk også

Personalsjefen fikk kloakk-hjelp av Julenissen

Personalsjefen fikk kloakk-hjelp av Julenissen Musikken var ikke all verden, men den var fin å …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *