mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / Bryllupsdag med Vilde – Gruppesex
De to pulte henne nå som besatt. Vilde skrek av smerte men brettet ut bena og gjorde plass til den nyankomne slik at han kunne ta henne...

Bryllupsdag med Vilde – Gruppesex

Bryllupsdag med Vilde – Gruppesex :

Vilde var merkelig fraværende under middagen. Vi var ute og feiret vår bryllupsdag på Palace Restaurant på Solli. Hun var lite pratsom, pirket i maten og forsynte seg heller grådig av rosèvinen. Det er ikke alltid like lett å forutse hva som kan skje når Vilde drikker for mye rosèvin. Nakenbading, blotting og klining med fremmede er bare noe av hva jeg har vært vitne til. Det har nok sikkert skjedd grovere ting, men det er ikke så ofte jeg er med ut når Vilde vil more seg.

Vilde blir bare penere og mer sexy jo eldre hun blir, tenkte jeg. Hun er liten og tynn, med langt lyst hår og blå øyne, og alltid dette blikket som sier: «Jeg er klar, klar som faen». Hun får alltid mye oppmerksomhet og blikk fra fremmede menn. Vide er ikke den som vender blikket ned når menn begjærer henne og kler av henne med blikk. Hun stirrer heller åpenlyst tilbake og nyter det. Det skremmer meg, slår meg i magen, men likevel med en sitrende spenning.

Hun var nesten ferdig med vinflaske nummer to da hun utbrøt:
– Dette blir for kjedelig for meg, Bård. Jeg trenger litt action. Jeg går inn på Palace Pub og leker litt.

Jeg ble sittende igjen alene med desserten med en voksende spenning og uro i kroppen. Hva var det Vilde mente. Hva holdt hun på med. Jeg avsluttet måltidet, betalte regningen, tipset rundhåndet, rettet på slipset og gikk over gangen og inn til Palace Bar.

Det var folksomt i lokalet, dampende hett av varme yrende kropper og med et bakteppe av sigarettrøyk og støyende musikk. Jeg trengte meg frem til disken og ba om et lite glass rødvin.

– Jævla snobb, hveste bartenderen mellom sammenbitte tenner.

Jeg klamret meg til glasset mitt og speidet etter Vilde. Jeg fant henne innerst i lokalet sittende bredbent i fanget til en svartkledd brande med langt hår, tatoveringer og et oppsyn som innbød til trøbbel. I det dunkle lokalet var det ingen andre enn jeg som så at han hadde plantet den grove neven sin i skrittet på min kone og fingret henne i et rolig temp. Vilde vred seg i fanget hans og svarte på kjærtegnene med å gi ham dype, sugende tungekyss innimellom store super med vin.

Oppbragt av opptrinnet støttet jeg meg til veggen og tømte i meg rødvinen i ett langt drag. Jeg ble stående som fastlimt og iakttok det hele. Pulsen min var rask, hjertet hamret urytmisk og jeg var mo i knærne. Han klemte på de myke, deilige melkehvite puppene hennes og roterte enda raskere med hånden i skrittet hennes. Lemmet hans var nå synlig gjennom buksestoffet og struttet som et gigantisk spett.
Flere av de andre gjestene var nå blitt oppmerksomme på hva som foregikk og dultet hverandre i siden og fniste. Vilde løftet på hodet, smilte og lo tilbake. I et kort øyeblikk fant hun blikket mitt, holdt det, smilte og blinket til meg før hun vente oppmerksomheten tilbake til den sortkledde.

Ikke lenge etter reiste de seg opp småløp opp trappen og inn på herretoalettet. Pusten min gikk som besatt i det jeg trengte meg gjennom lokalet, opp trappen og inn på toalettet. Vilde hadde blitt med den sortkledde inn på et av avlukkene. Jeg kunne høre de puste raskt og hektisk mens han snakket fort til henne.
– Nå skal du faen meg få kuk så det holder, di vestkantfitte. Jeg skal knulle deg fra sans og samling.

Jeg kunne høre Vilde fnise.

Jeg lukket meg inn på avlukket ved siden av, stengte døren og steg forsiktig opp på doskålen. Derfra kunne jeg lydløst titte over til den andre siden. Synet som møtte meg slo pusten ut av meg. Der sto Vilde, min kjære kone, på alle fire oppå doskålen, med silketrusen hun fikk i morgengave rundt den ene ankelen, og den tynne toppen hengende rundt midjen. Hun sto der med overkroppen i bro og blottla kjønnet sitt til den sortkledde. Han på sin side sto bak henne med blikket fiksert på underlivet hennes, pustet tungt og tok av seg buksen. Han vippet pikken ut av trusen og viste stolt frem sitt massive, grove lem. Jeg ynket meg i skam.

Han la hendene på de guttesmale hoftene hennes og styrte pikken rett inn i henne. Hardt, direkte og brutalt. Vilde remjet av smerte og nytelse. Han støtte inn i henne i lange, taktfaste bevegelser. Lille Vilde var som et viljeløst redskap i hendene hans.
– Jeg kommer, stønnet hun. Jeg kommer gang på gang. Fy faen for en deilig pikk du har. Dette er det beste knull jeg har hatt noen gang.

Jeg sto på andre siden og gremmet meg, nesten på gråten. I min forvirrede tilstand så trakk jeg frem mitt eget lem og onanerte raskt mens jeg så på den fremmede råpule min deilige kone. Det tok ikke mer enn et minutt før jeg med et klynk fikk utløsning og lot sæden renne nedover den grafittidekkede døren. Jeg lagde nok lyd til at de begge kikket opp på meg.

– Dra til deg blikket, din jævla pervo, eller så blir det juling, sa den sortkledde.
– Min kone så på meg og fniste. La ham være, det er bare mannen min. Ikke noe å bry seg om.

Den sortkledde og kona mi lo høyt i kor mens han utbrøt:
– Følg med nå din pusling, så kan du kanskje lære hvordan du kan tilfredsstille det lille kåte ludderet ditt.

Han løftet opp Vilde som om hun var laget av luft, satte seg ned på doskålen og tredde henne ned på seg til frydefulle hvin fra henne. Med en hånd under hver av knehasene løftet han henne og lot henne gynge frem og tilbake over det svære glinsende lemmet. Fitta hennes var nå maksimalt utvidet, glinsende av hennes safter og hans svette. Hun hadde et fraværende, men konsentrert blikk, som om hun var i transe. Han grafset overalt på kroppen hennes mens han pulte henne. Han strøk henne over hoftene, kløp henne i puppene, stakk fingre i munnen hennes, dro henne i håret, fingret klitten hennes. Jeg var den hjelpeløse tilskuer og runket meg selv skamfull mens han brukte min kone til det fulle.

Med ett åpnet døren seg inn til herredoen og tre gutter kom inn. De jublet og ropte og klappet takten da de hørte hva som skjedde inne på det ene avlukket. Så hørte jeg min kone si til den sortkledde:

– Åpne opp døren slik at de guttene kan få se meg nå du knuller meg.
Som sagt så gjort. Den sortkledde åpne døren på vidt gap med et flir. Guttene avbrøt jubelen og ble stående med hakeslepp. Jeg kunne se at de sakte nærmet seg avlukket. De hadde perfekt utsikt til min kones utbrettede kropp som dinglet lydig over kjempekuken. Den fremste av de tre nyankomne spurte forsiktig:

– Er det plass til en til?

– Selvfølgelig, svarte den sortkledde uten å vente på svar fra Vilde.
Vilde lente seg lydig frem og slapp fri pikken til den nyankomne. Den var ikke like stor, men likevel stiv og struttende og klar til dyst. Vilde runket og sugde ham til øynene hans lyste.

– La meg få kjenne fitta di, Blondie, sa han med et grådig blikk.
Den sortkledde fuktet to fingre med spytt, masserte hennes bakhull et kort øyeblikk og vippet den kraftfulle pikken opp i hennes anus. Vilde skrek av smerte men brettet ut bena og gjorde plass til den nyankomne slik at han kunne ta henne i fitta.

De to pulte henne nå som besatt. Hun ble viljeløst slengt fra side til side, håret hennes danset over de bare brystene og med en frådende munn og dyriske øyne låste hun blikket mitt. Jeg runket som besatt, fiksert på hva som utspant seg bare et par meter fra meg. Med ydmykelse sendte jeg avgårde enda en ladning med sæd i veggen. Vilde smilte til meg. Lydene og rytmen til guttene var et signal på at de nærmet seg sin utløsning. Som på signal ropte de begge i kor:

– Faen, jeg kommer.

Begge tok et hardt tak i Vilde, skrek høyt i sin nytelse og tømte seg i tre, fire lange drag. Vilde klamret seg til de svette kroppene og prustet som et dyr gjennom nesen.
Noen minutter senere banket Vilde knyttneven i doveggen inn til meg og utbrøt:
– Bård, dette kan du bare venne deg til. Dette er faen meg det beste jeg har vært med på.

Jeg knappet sammen klærne mine og snek meg skamfull ut av herredoen og måtte brøyte meg vei gjennom folkemengden utenfor. Jeg forlot lokalet med nedslått blikk og hørte folk snakke:

– Se, der går mannen til hun som nettopp hadde gruppesex på do.
Jeg gikk videre, vel vitende om at dette vil jeg også gjenta.

 

** Bryllupsdag med Vilde **

 

En ekstra mann i vår seng

 

Det var en deilig vårdag, en av de første skikkelige vårdagene dette året. Maria og jeg hadde tullet litt med å invitere med en ekstra mann i senga. Vi fantaserte av og til høyt om dette både for å varme opp til- og mens vi hadde sex. Vi ble alltid like ville og kåte når vi snakket om hvordan han skulle ta henne mens hun sugde meg og at hun skulle kjenne oss begge samtidig. Fantasiene var halvveis ekte for de handlet om en fyr hun kjente, en tidligere elsker som het Mikke. Hun visste altså meget godt hvordan vi begge kjentes ut hver for oss.

Denne kvelden var  Mikke på besøk hos oss fra Sverige og han skulle overnatte. Vi var ute og spiste og hygget oss og senket et par drinker. Jeg var småkåt hele kvelden for jeg hadde en følelse av hva som kom til å skje i løpet av natten. Uten at vi hadde sagt et ord om det, tipper jeg Maria visste godt hva som skulle skje også, men Mikke derimot, ville nok ikke i sin villeste fantasi drømt  om hva han hadde i vente.

Flaks for oss, at hjemme holdt vi på å pusse opp soverommet. Derfor stod sengen på stuen, mens en del møbler stod oppå hverandre. Det etterlot oss med en dobbelseng på deling til alle tre. Jeg skal i hvert fall ligge i midten, sa Maria, fortsatt uten å insinuere noe som helst. Vi la oss alle tre i undertøyet. Jeg var så sinnsykt kåt at det dunket allerede i pikken min. Jeg lå forsiktig og strøk på Maria, koset med hendene mine på lårene og magen hennes og lot fingrene gli over musa av og til. Prøvde meg forsiktig å lure fingrene under trusa hennes, men da skjøv hun bort hånda mi. Jeg skjønte likevel at hun hadde like lyst som meg, men var nervøs på hvordan vi skulle gå frem. Jeg fortsatte og kose forsiktig med henne en stund til, før jeg igjen lot fingrene snike seg under trusa hennes. Denne gangen lot hun det skje, og den allerede klissvåte musa hennes levnet ingen tvil om hva hun ville. Hun kom stille og forsiktig med sin hånd og tok rundt pikken min. Å herlighet hvor deilig og pirrende dette var. Her lå vi og småkoset i all stillhet og var i ferd med å invitere Mikke inni fantasien vår, og inni Maria. Jeg kjenner en hånd som smyger seg borti musa til Maria, jeg trekker til meg min og ser forsiktig oppå dyna. Ser at noe beveger seg under dyna hos Mikke. Ååå, kjæresteten min ligger her i midten, med pikken min i den ene hånda og pikken til Mikke i den andre hånda, og han med sin hånd mellom bena hennes.

Hun legger seg over mot han, jeg skuler forsiktig bort og skjønner at hun nå fører pikken hans inni musa. Hun klynker lavt og jeg ser dyna bevege seg ganske bra der borte. Jeg smyger meg bort til dem og legger meg helt inntil ryggen til Maria og begynner å gni meg mot henne. Hva hender, kommer det plutselig fra Mikke, som først nå skjønner at jeg er med på det, og hadde tydeligvis trodd at de skulle ligge der å knulle mens jeg sov i samme seng. Men han trekker seg overhode ikke av den grunn. Han legger henne over på ryggen og begynner å støte skikkelig inni henne. Jeg stiller meg ved hodeputa og Maria ser på meg, tar et godt tak rundt pikken min og fører den inni munnen sin. Herlighet så deilig vi har det nå. Det er så utrolig deilig å se hvordan munnen hennes nærmest blir trykt nedover skaftet mitt for hver gang han støter inni henne. Hun stønner over pikken min og ser unektelig ut til å ha det utrolig deilig. Det er deilig å se pikken som støtes inn og ut av fitta til samboeren min. Jeg tror den er litt tykkere enn min og hun ser ut til å nyte hver eneste millimeter, både med munnen og fitta.
Mikke legger seg på ryggen og hun kaster seg over han med munnen og begynner å suge han skikkelig. Jeg stiller meg bak henne og lar pikken gli inni henne bakfra. Gud, så deilig det er å knulle henne mens hun står på alle fire og suger en annen kuk som nettopp har vært dypt inni fitta hennes. Vi bytter på stillinger og Maria veksler mellom hvem hun har i munnen og hvem hun har i musa, hun tilfredstiller oss begge til det optimale. Nå ligger jeg på ryggen og Maria trer seg nedpå pikken min. Mikke stiller seg bak og skyver pikken sin forsiktig inn i rumpa hennes. Han begynner langsomt å støte hardere og hardere til han til slutt knuller henne skikkelig i rumpa så hun blir skyvet opp og ned på pikken min. Hun stønner og ynker seg og det ser ut som øynene hennes holder på å trille bak i hodet, så deilig har hun det. Var det like deilig som du hadde fantasert om, spurte jeg. ÅÅÅ, jaaaaaa, deiligere sa hun, enda deiligere skrek hun. Mikke ble tydeligvis tent av dette for nå rasket han på enda mer og begynte å stønne. Jeg skjønner at han kommer og han sender hele ladningen inni rumpa til Maria i lange og høylytte støt. Jeg har garantert aldri i mitt liv sett Maria så kåt som nå. De stønner i kor i det han trekker seg ut og jeg kjenner sæden renne nedover pungen min der jeg ligger under henne. Dette blir for mye for meg og jeg kommer selv i en himla orgasme. Gud så deilig dette var. Hun trekker seg langsomt ut, og sæden min renner nedover skaftet. Hun legger seg ved siden av meg og han på andre siden. Vi er helt utslått alle tre og Mikke og jeg ligger og stryker på Maria, som er salig i blikket og ser ut til å være helt i himmelen. Vi kom tre ganger hver i løpet av den natten, og den natten ble ikke den siste…

Sexmoter

Sjekk også

Middagsbesøk

Middagsbesøk – Gruppesex : Det var bikkjekaldt ute, men inne var det lunt og varmt. Hanne …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *