søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Homofile noveller / En ny, fantastisk opplevelse!
jeg begynte å nærme meg klimaks! jeg knullet hardere. han var så myk og varm!!

En ny, fantastisk opplevelse!

en ny, fantastisk opplevelse! :

Jeg og noen kamerater hade leid en hytte på sørlandet på en øde øy en sommer, den sommern jeg var 17. hytta, som var den eneste der var stor og fin, og lå ved vannet med utsikt utover fjorden. jeg skulle stikke ned 3 dager i forveien fordi jeg hadde fri.

Den første dagen gikk jeg ned til strandkanten for å bare drive litt dank, og sole meg og bade litt, kanskje lese i en bok. jeg visste godt at det var en øde øy, så jge tok sjansen på å gå naken jeg. det var litt turn on å vandre rundt i vannkanten på den lille stranda helt naken, med sola varmende over hele den deilige kroppen min. jeg la meg på magen i det myke gresset mellom to lave svaberg.

jeg må ha sovnet, for jeg våknet av en lyd, og åpnet øynene. jeg var dekket va noens skygge. jeg snudde meg rundt. der stod det en gutt på min alder, velbygd og forferdelig kjekk på en veldig feminin måte. han hadde smal midje, og ikke et hårstrå på kroppen, bortsett fra langt, blondt hår på hodet. han hadde på seg en blomstret badeshorts. plutselig kom jeg på at jeg var naken, og ikke nok med det, jeg hadde en diger ståpikk! «å faen, hehe… dette var flaut.» stotret jeg. «ta det med ro kamerat, jeg har da sett nakne mennesker før». «hehe, jaja. hvem er du? jeg trodde jeg var alene her» sa jeg. han rakte frem en slank, brun hånd og presenterte seg. «nei jeg bare er ute og nyter dagen i snekka mi som ligger der nede på stranda, så bortsett fra meg er du aleine». «la meg få på meg noen klær». «neida, jeg pleier å gå naken her selv», sa han og før jeg visste ordet av det hadde han kastet shortsen avgårde, og sto der naken. jeg var ble rimelig småkåt av å se ham stå der naken, han hadde en vakker kropp, og en lang pikk. jeg satte meg ned i gresset, og han la seg ned ved siden av meg, på magen. jeg fikk ikke pikken min slapp igjen, for han lå der med den dritdeilige, solbrune rumpa stikkende opp i lufta rett ved siden av meg, og jeg klarte ikke å slutte å se på den. den var så perfekt en rumpe kan bli, den var velformet, og alt annet enn stor, men samtidig ganske fyldig på den riktige måten, og den så myk og varm ut, nesten litt kvinnelig. det var noe feminint med hele ham.

vi pratet en stund. «Vil du ha en kald øl eller?» spurte jeg. «klart det!» jeg strakte meg over ham bort til en pose jeg hadde liggende i skyggen. jeg kom borti den varme kroppen hans. han satte seg opp igjen. nå var han og stiv. «oj» sa jeg. «har du lyst til å prøve noe?» spurte han. jeg skalv litt på henda. han la en varm hånd på låret mitt. «ja..» jeg satt med beina i kors, og plutselig satt han i fanget mitt, og holdt rundt meg. han kysset meg på munnen. jeg gjengjeldte kysset. vi satt sånn en stund. sa veltet han meg ned på ryggen, og tunga hans lekte seg på kroppen min. den varme og våte tunga hans gjorde meg hysterisk kåt. han slikket meg på maven. lange slikk.

han slikket meg på halsen. så slikket han meg rundt penisroten, rundt og rundt. jeg stønnet høyt. jeg følte pikken min gli inn i den varme og våte munnen hans. han sugde hodet, hardt! så gle hele piken min inn i den varme munnen hans. jeg stønnet igjen. han sugde opp og ned, holdt på å svelge hele meg. jeg holdt på å komme. jeg kom! å det eksploderte i meg! sæden min jog fra innerst i meg, og ut av mitt dunkende rødlilla lem! ut av meg, og inn i ham! han svelget alt som kom ut. så kom han opp, og kysset meg. sæden min rant rundt munnene våre. jeg la ham ned i gresset og begynte å slikke rundt på den myke rumpa hans som stakk opp mot ansiktet mitt.

jeg var så kåt at jeg holdt på å klikke! jeg ga rumpa hans et dypt tungekyss, og slikket ham rundt og rundt. pikken min dryppet av gledestårer. jeg gjorde den digge guttefitta hans dyvåt, før jeg førte pikken min fram. den dryppet av «gledestårer». han stakk rumpa enda litt opp. jeg stupte inn i ham! den varme, våte, trange gangen omsluttet pikken min. den var myk. rumpeballene hans ble trykket mot hoftene mine. de var kjempemyke. han var helt fantastisk! han var glatt og myk og varm. jeg knulla ham først sakte og snilt, før jeg begynte å knulle ham hardere. han ropte «jaa!!» jeg ropte selv. stønnet.

jeg begynte å nærme meg klimaks! jeg knullet hardere. han var så myk og varm!! jeg kysset ryggen hans. han bøyde hodet bakover. han la med bryst og knær på gresset med rumpa rett opp i lufta, og jeg knullet ham i den! jeg kom. sæden min sprutet inn i rumpa hans med enorm kraft. jeg fylte kroppen hans til randen! jeg sprutet og sprutet og hold meg fast i rumpa hans. til slutt roet det seg ned. jeg trakk meg sakte ut. ikke en dråpe igjen. måtte sikkert være en hel sjø av sæden min nne i rumpa hans nå. jeg la meg på ryggen ved siden av ham, og han satte seg på maven min. det rant ut av rumpa hans og ned på meg. han så på meg og smilte. » samme tid i morgen, har du lyst?». «ja!» sa jeg. han kysset meg på munnen, og hoppet ned i båten sin, og dunket avgårde.

 

Sexmoter

Sjekk også

Magnus var glattbarbert

Magnus var glattbarbert : Jeg er en mann godt opp i 50 års alderen som …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.