søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / Anonym sex
Jeg klarer å presse kukkhodet inn og så plutselig gir hullet etter og jeg kan gli helt til bunns.

Anonym sex

Anonym sex :

Jeg var alene på hytta. Som skjult bi er det ikke ofte jeg har mulighet til å utforske mitt eget kjønn, ja egentlig ikke det motsatte kjønn heller:-).

Men nå var jeg altså alene, og med et nettbrett og mobilt bredbånd så åpner det seg muligheter til å få til noe. Jeg startet tidlig lørdag med å forsøke å finne noen som ville besøke meg på hytta for litt kos. Jeg så for meg noen som kunne komme og bli over til dagen etter. Det viste seg å være vanskeligere enn jeg hadde trodd. De som virket interessante, hadde andre planer, hadde drukket eller syntes det var for langt. Jeg fikk flere tilbud om å komme til andre, men jeg hadde liksom lyst til å utnytte det å være helt i fred på hytta og ha god tid.

Utover kvelden gav jeg opp å ha guttesex på lørdagen, og fant så en kar som kunne tenke seg å besøke meg søndag morgen. Han kunne komme rundt kl 10.

Vi chattet en stund og la planer for treffet. Han sa han var uerfaren, gift og bi. Han syntes det hele var litt skummelt, så han lagde noen «regler» for treffet. Han ville vær passiv, og han ville ikke se meg!

Så avtalen ble at han skulle sende en melding når han var i nærheten, og så skulle jeg forsvinne inn på et rom. Han skulle så gå rett inn, gå på badet og ta seg en dusj og deretter gå opp på hemsen og legge seg på magen med håndkle over hodet og en stor pute under hoftene. Nam, det hørtes jo spennende ut. På profilen stod det at han hadde normal kropp og var trent.

Søndag morgen stod jeg opp kl 9. dusjet og gjorde meg klar. Han kom online samtidig og sa han var på vei. Jeg gikk opp på hemsen og fant frem 2 madrasser som jeg la på tvers. Så la jeg en middels stor Saccosekk midt på. Jeg fant frem glidemiddel, kondomer og håndklær.

Litt før kl 10 fikk jeg melding om at han var like ved. Jeg gjorde som avtalt og forsvant inn på soverommet. Jeg hørte han kom inn og tok av seg støvlene i gangen. Så gikk han som avtalt rett inn på badet og låste døren. Jeg kunne høre han gikk i dusjen, og satt forventningsfull og ventet på senga. Så hørte jag han ble ferdig. låste opp døra og forsvant opp på hemsen.

Etter noen sekunder gikk jeg stille etter ham. Oppe på hemsen er det dunkel belysning, og jeg kunne se ham ligge foran meg med rumpa i været. Og jada, flott kropp og deilig rumpe.

Jeg krabbet opp bak ham, spredte bena hans så jeg kom godt til godsakene. En halvstiv kukk hang ned foran saccosekken så jeg fikk godt tak i den også. Jeg spredte skinkene hans og lot fingrene gli opp og ned i sprekken. Tok på litt glidemiddel og brukte alle fingrene til å forsiktig «klore» fra hullet og utover til begge sider så jeg skikkelig fikk åpnet ham. Ha likte det tydeligvis, for han stønnet svakt.

Jeg er veldig kåt nå og har lyst til å gå videre. Først lar jeg tuppen på pekefingeren dyppe forsiktig inn og ut i ham. Han er veldig trang. Så går jeg ned og begynner å slikke ham i sprekken, helt fra ballene og opp til korsryggen. Han stønner mer. Det er deilig å høre at han liker det jeg gjør.

Jeg tar masse glidemiddel på min egen kukk og runker meg selv samtidig.  jeg lar tunga gli opp og ned i sprekken og sirkler i bue utenom rosetten på motsatt side opp og ned igjen. Pirrer ham veldig tror jeg. Han vrikker på rumpa og vil tydeligvis at jeg skal «treffe» med tunga. Jeg lar den komme nærmere og nærmere og tilslutt sirkler jeg rundt og rund selve hullet. Så trekker jeg meg bort og når jeg kommer tilbake så lar jeg tungespissen trenge inn i ham forsiktig. Han stønner høyere, og jeg kjører tunga sakte så langt jeg får den inn. Så tungepuler jeg ham så godt jeg kang han nyter det tydeligvis veldig og vrir seg og støter mot.

Jeg er kjempekåt og har lyst til å prøve å trenge inn i den trange rumpa hans. Setter kukkhodet mot hullet og prøver å presse meg inn. Men han er for trang så jeg må gi opp. Går ned igjen og smører masse glid rundt og i hullet. Så tungepuler jeg litt igjen så han slapper av igjen og så presser jeg tommelen forsiktig inn. Det går fint og jeg fingerpuler ham litt med bare tommelen. Så lar jeg pekefingeren erstatte tommelen og så langefingeren inn sammen med pekefingeren. Det er trangt, men etterhvert går det fint å la begge fingrene gli inn og ut. Etter en stund så legger jeg på enda en finger og får åpnet ham skikkelig. Så kommer jeg opp over ham og forsøker å trenge inn igjen. Denne gang klarer jeg så vidt å få kukkhodet inn. men det bli så mye pressing at jeg mister stivheten og må gi opp. Etter en ny runde med tunge og fingre er jeg klar til å prøve igjen.

Denne gang stiller jeg meg litt på skrå og vrir kukken så den kan gli inn litt sideveis. Jeg har ganske grov kukk, og på denne måten så passer det bedre. Jeg klarer å presse kukkhodet inn og så plutselig gir hullet etter og jeg kan gli helt til bunns.

Det er første gang jeg trenger helt inn i en guttefitte, og det føles helt himmelsk. Jeg kjenner at jeg ikke vil klare å være inni der særlig lenge, så jeg presser meg helt inn og ligger litt stille. Kjenner det trange hullet virkelig klemmer deilig rundt kukken min. Helt utrolig spennende og deilig. Jeg trekker meg ut og synker inn igjen. Først bare en gang og så knuller jeg litt sakte og kjenner at det bygger seg opp. Jeg stopper og hvisker til ham om han vil at jeg skal komme mens jeg er inne i ham eller om han vil at jeg skal trekke meg ut. Han svarer at han vil jeg skal trekke meg ut.

Jeg kan ikke holde meg stort lenger, så jeg bare kjører inn og ut noen ganger før jeg trekker meg ut og lar orgasmen skylle gjennom meg mens kukken glir opp og ned i den glatte sprekken.

Han har ikke sprutet enda, så han snur seg rundt på ryggen, fremdeles med håndkle over hodet. Jeg hjelper ham å runke til han spruter.

Når vi begge er mette trekker jeg meg tilbake til soverommet igjen. Jeg hører han forsvinner inn på badet og dusjer. En liten stund etterpå går det i ytterdøra og en bil forsvinner.

Ganske spennende ikke sant?  Dette skjedde idag, og ga mersmak!

Anonym sex – Skrevet av Kristian

Sexmoter

Sjekk også

Julefeiring med sperm

Julefeiring med sperm Julegutten Jeg var akkurat fylt 16 – det var sent på høsten …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.