tirsdag , 2 mars 2021
Forside / Gruppesex / Første gang med en ekstra – Gruppesex

Første gang med en ekstra – Gruppesex

Første gang med en ekstra – Gruppesex :

Jeg hadde tenkt å skrive kort om første gang vi hadde med en ekstra mann, men når jeg begynte fant jeg ut at jeg ville ha med hele historien om alt som skjedde. Kanskje det blir litt langt for noen, men dette skriver jeg for meg selv også.

Det er ikke fritt for at jeg har en liten mistanke om at min mann Inge og kameraten hans Tor, hadde planlagt det hele fordi alt passet så bra og gikk så glatt. Men Inge har aldri pratet om å ha men noen ekstra så lenge vi har vært gift, selv om vi har eksperimentert mye.

For eksempel så liker jeg å leke med dildo og å ha en buttplugg i rumpa når vi elsker, det forsterker orgasmen min veldig. Men han har aldri foreslått en mann til, derfor er jeg ikke sikker på hvor mye som eventuelt var planlagt, han sier i alle fall at det ikke var det.

Vi hadde tatt oss en tur ned til på bryggekanten for å ta ett glass vin da Inge traff Tor, en kjenning fra noen år tilbake. Tor var i byen for å gjøre noe service på en fabrikk, han var veldig sjarmerende og kjekk og lett å prate med. Da det viste seg at han hadde problemer med å få hotellrom ble det helt naturlig å invitere han hjem for å sove hos oss. Vi har godt med plass.

Vel hjemme satte vi oss på stua med vin og snacks, før Tor tok en tur på badet for å låne dusjen. Litt senere var jeg i fryseren og hentet litt is. Klarte ikke å dy meg, men kikket fort inn gjennom nøkkelhullet. Det sto han og såpa seg inn, Kroppen var fin og veltrent og pikken hang halvstiv. Jeg kjente ett lite sting i meg når han begynte å såpe den inn og smårunke litt, men jeg kom meg fort tilbake med isbitene.

En stund senere kom Tor nydusja og fin og det var Inges tur til å ta en dusj.

Imens pratet jeg med Tor, og som var han sagt veldig sjarmerende å lett og prate.

Jeg synes til og med at han småflørta litt og jeg må si jeg følte meg attraktiv.

Etter at Inge var ferdig fant jeg ut at jeg fikk ta meg en rask dusj jeg også. Samtidig passet jeg på å barbere musa igjen, selv om jeg hadde gjort det samme morgen. Av en eller annen grunn ville jeg ikke at det skulle være noe stikkende hårstubb på den. Kanskje det var noe i underbevisstheten min som ville si noe.

Da jeg kom tilbake i stua hadde de åpne ei flaske vodka og satt med drinker og prata mens Inge bladde gjennom TV kanalene. Jeg satte meg mellom dem og fikk en drink jeg også.

Det var en veldig lett og fin stemning i stua vi lo og prata om alt mulig, og jeg kjente at drinkene gjorde meg mer løssluppen. Litt etter litt begynte jeg å besvare småflørtinga til Tor mens mannen min smilte og bladde i TV kanalene. Da han fikk inn en pornokanal begynte de straks å diskutere filmen.

Det var ei dame som ble tatt av flere menn og naturligvis virket det inn på meg også som satt der litt bedugga mellom to menn. Plutselig løftet min mann opp jumperen og sa at når var han lei av å se silikonpupper. Han ville ha fine naturlige, og der satt jeg med bare pupper mens Inge bøyde seg fram og tok ei vorte i munnen og sugde litt på den.

Jeg kjente rødmen spre seg i ansiktet spesielt fordi Tor så på det hele med et sultent blikk. Jeg ga han et puff og sa at han var sprø, men samtidig kjente jeg at det pirret litt i kroppen. Situasjonen var jo litt artig, selv om jeg fikk dratt ned jumperen igjen. Han bare smilte og strøk meg på håret.

Den gode stemninga forsvant ikke av at vi fortsatte å se på filmen mens vi spøkte med det som foregikk. Jeg merket at drinkene hadde sin virkning og fniste litt når jeg så at begge guttene satt med en bul på joggebuksa. Tenkte at mannen min nok skulle få bruke den ståkuken når vi la oss.

Da tok han opp jumperen min igjen og begynte å suge på brystet mitt. Det skjedde så fort at jeg rakk ikke å protestere jeg bare datt bak i sofaen og så på Tor som stirra på det som skjedde.

Inge sa at han gjerne måtte smake på den andre puppen og plutselig hadde jeg to mannfolk som lå over meg og sugde på hver sin pupp. Klart jeg ble kåt av det!

Vi nippet litt til drinkene igjen, jeg satt der med jumperen opp til halsen og skålte. Mannen min tok tak i jumperen og dro den av. Dermed satt jeg der med bar overkropp og brystvorter som aldri hadde vært så stive. De kommenterte det begge to, og jeg husker at jeg sa at de ikke var vant med å bli behandla samtidig. Da bøyde de seg fram igjen og begynte å suge på nytt.

Jeg bare lente meg tilbake i sofaen med lukka øyne og nøt. Kåtskapen steg varmt i kroppen min og Tor tok handa mi og la den over ståkukken sin. Jeg kvakk til og dro den fort vekk, men han tok tak i den igjen og da lot jeg den ligge. Han tok rundt meg og runka sakte med hånden min.

Jeg bare fortsatte og snart hadde Inge fått fram sin slik at jeg satt og runket på to kuker mens puppene mine ble sugd og slikket.

Nå må du være forsiktig tenkte jeg litt knisende ellers blir du snart pult. Ei hand kom innafor trusa mi og masserte fitta som var klissvåt. Inge tok et slips som lå på sofastolen og knyttet det over øynene mine. Rart nok slappa jeg helt av i kroppen når jeg ikke kunne se noe, og bare nøt å bli stelt med.

En av dem løfta meg opp og bar meg ut til senga på soverommet. Snart forsvant både bukse og truse mens en deilig tunge slikket fitta mi. Jeg vred meg i kåthet og da en av dem samtidig sugde på brystene mine var jeg så kåt at jeg nesten tagg om å få kuk.

Det fikk jeg snart men det var i munnen. Mannen min satte seg skrevs over meg og trykket kuken mot leppene mine og så pulte han meg i munnen. De byttet litt på å suge og munnpule meg før de snudde meg over på magen og la ei pute under.

Så begynte de å pule meg bakfra, på riktig! De bytta på så ofte at jeg mistet oversikten over hvem som var i fitta mi, men snart gikk det for meg så jeg nesten svimte av.

Så ble jeg dradd over Tor og fikk kuken hans i fitta mi igjen. Den bare gled rett inn og jeg lå over han helt matt i kroppen. Klarte nesten ikke å bevege meg, men ble litt anspent da jeg kjente min manns kuk trykke seg sakte inn i rumpa mi. Jeg kunne kjenne pulsen min dunke mellom de to kukene som jukket meg i rumpe og mus.

Før det gikk for meg igjen kom begge de to guttene nesten samtidig. Mannen min sank sammen over meg og var så tung at jeg ba han flytte seg så jeg også kunne komme meg av kuken til Tor.

Vi tok en drink på stua etterpå, før vi gikk og dusja alle tre. Det gjorde meg ingenting at de så på mens jeg skrudde av dusjhodet og lot strålen fra dusjslangen spyle fitta mi – men herregud, jeg har skjemtes litt for akkurat den episoden etterpå.

Inge gikk å la seg mens Tor og jeg ble sittende nakne på stua og prate. Han klemte og sugde litt på puppene mine men jeg var også trøtt og gikk mot soverommet. Da kom han etter og la seg i senga sammen med oss, selv om jeg hadde redd opp for han på et av de andre rommene.

Jeg sovna snart og våkna av Tor som lå og klådde musa mi med deilige myke bevegelser. Jeg kikka bort på mannen min som sov med ansiktet mot oss.

Tor oppdaget at jeg var våken og begynt å trykke meg ned mot underlivet sitt. Til slutt ga jeg opp og krøp ned og begynte å suge pikken hans. Han ville slikke meg samtidig så jeg la meg i 69 så han fikk komme til. Det var deilig å bli slikka men jeg var ikke så veldig kåt.

Likevel ville Tor pule og han snudde seg rundt og fikk inn kuken og begynte å jukke med lange bevegelser.

Da Tor heiste seg opp på albuene et øyeblikk oppdaget jeg at min mann lå og stirra på musa mi som fikk en omgang med kuken til Tor. Akkurat det gjorde meg kjempekåt og det gikk for meg samtidig med Tor.

Etterpå tittet jeg på mannen min igjen, men han lå i samme stillinga med øynene igjen og lot som han sov.

Neste gang jeg våknet var det på grunn av stemmene til Tor og Inge, men jeg duppet av på nytt og våknet igjen til et helt stille hus. Fra kjøkkenvinduet så jeg mann min sitte ute i hagen med kaffe og avisa.

Da gikk det opp for meg hva jeg hadde gjort og jeg følte bare at jeg måtte i dusjen. Jeg brukte mye såpe og skylte og skylte men følte meg likevel skitten og stygg. Våget ikke å gå ut i hagen til Inge, spesielt var det den siste episoden på natta som plaget meg.

Da han så at jeg også var våken kom han inn. Jeg trodde han skulle være sur og kritisere meg, men han var oppmerksom og fin og trøstet meg da jeg begynte å gråte. Det satt vi mens han holdt rundt meg. Det hjalp meg veldig, men likevel følte jeg meg skitten i månedsvis etterpå og tenkte på det som hadde skjedd med ulyst.

Derfor ble jeg også glad den første gangen jeg klarte å tenke tilbake på det som kun en deilig og morsom kveld og natt, og kunne kjenne at det gjorde også meg kåt. Samme natt fikk mannen min merke at kona hans var kvitt de deprimerende tankene.

Jeg tror vi ble like glade begge to når han noen måneder etterpå spurte hva jeg hadde lyst å gjøre til helga og jeg svarte at vi kunne drikke litt vin og sånt, og at han kanskje hadde lyst å invitere en kjenning over for å overnatte.

Etter dette har vi hatt mange overnattinger med både to og tre kjenninger.

Sjekk også

Telttur i Nordmarka

Telttur i Nordmarka Min kone og jeg kommer begge fra distriktsnorge, med friluftsliv som hobby. …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *