søndag , 1 august 2021
Forside / Gruppesex / Sandwich til dessert – trekant

Sandwich til dessert – trekant

Sandwich til dessert – trekant :

Dette er en fortsettelse av historien Østers og troika sjokolade som jeg nylig skrev.

Jeg kan enda ikke helt forstå hva som skjedde den kvelden. Det sitrer i hele kroppen min bare jeg tenker tilbake på det. Andreas og jeg hadde vært på restaurant alene. Jeg var i stemning alt i det vi gikk ut. Kelneren vi fikk var et syn for guder. Ikke det at Andreas ikke er vakker. Andreas er en herremann. Alltid elegant kledd. Dress, skjorte, stil. Det er Andreas. Kelneren var ingen herremann. Han var en mann. En mann med stor M. Jeg var fasinerte i det jeg så han, og kjente at han hadde et blikk som kledde av meg. Det at denne deilige mannen så på meg ga meg selvtillit. Han var en mann jeg kunne fantasere om Pirre meg opp på samtidig som jeg spiste et bedre måltid sammen med min mann. Til natten hadde jeg planlagt å ha god sex sammen med Andreas.

Det ble ikke slik. Vi bestilte østers og champagne og kelneren lo og var som oss i erotisk stemning. Jeg skjønte at jeg kunne få kelneren, men jeg var der sammen med min mann. Kelneren var bare en statist. En viktig statist med rollen å gjøre meg kåt og tent for Andreas.

Jeg kjente det gjennom hele kroppen i det kelneren berørte meg. Det var som jeg fikk strøm. Følelsene gikk fra fingrene, nedover ryggen og forplantet seg mellom bena mine. Han hadde håret stramt strekt bakover i en hestehale. Andreas har kort hår. Kelneren var godt trent. Muskler som bulte lett. Andreas er også godt trent men er tynnere. Den ene lys den andre mørk. De var så forskjellige, og jeg tror det var det som tente meg med denne kelneren. Selvsikker var han også. Han viste at han fikk det han ville, og han hadde blikk som om jeg var hans bytte.

På en eller annen måte klarte han å kombinere det med en lun humor som gjorde at Andreas også lo. Jeg fryktet at Andreas ville bli sjalu. Sjalu med rett, men det ble han ikke. Han overrasket meg. Spurte meg om jeg syntes han var pen. Selvsagt måtte jeg svare bekreftende på det. En blind mann ville ha sett at jeg var kåt. Jeg ble nervøs da han spurte. Skulle dette ødelegge kvelden vi to hadde alene? Det var da Andreas spurte:

-Hva om du får lov. Hva hvis jeg sier at du skal flørte med han og at jeg blir kåt av det.

Jeg trodde ikke mine ører. Ville Andreas at jeg skulle flørte med denne guddommeligheten. Hva med han? Ville jeg ha akseptert hvis det var motsatt. En vakker gudinne som ville ha han?

Jeg måtte spørre på ny. Spørre om han virkelig mente det, og han bekreftet det. Sa:

-Helt sikker. Jeg blir faktisk kåt av tanken på at han tar deg. Hva om du går på toalettet nå? Spør han om han ikke vil følge med deg på do? Helt seriøst jeg vil dette!

Han mente det åpenbart. Jeg så pikken hans bule i buksa. Han var stor og kåt og hadde et blikk jeg kjente. Jeg kjenner min Andreas. Jeg kjente kanskje ikke meg selv. For jeg reiste meg. Gikk som på ordre. Ville det! Hadde skinnsykt lyst til å pule denne kelneren. Hele settingen gjorde meg kåtere. Pule her på denne restauranten. Være så billig at jeg gikk bort til han og ba han pule meg, og det mens Andreas satt ved bordet.

Jeg kjente blikkene mot rumpa mi i det jeg gikk over restaurantgulvet. Andre kunder så på meg. Studerte meg. Luktet sikkert at jeg var kåt og gal. Jeg gikk målrettet mot kelneren. Tenkte ikke på Andreas. Tenkte ikke i det hele tatt. Gikk bare mot han. Bøyde meg mot han, og hvisket.

-Er på dametoalettet, kommer du?!

Så gikk jeg videre. Kjente at jeg var nervøs nå. Hva i herrens navn hadde jeg gjort? Hva om han slett ikke ville? Hva om jeg hadde lest han galt? Hva om Andreas angret. Jeg hadde uansett kastet anker. Nå var reisen begynt. Det var ingen veg tilbake. Jeg gikk målrettet mot toalettet.

Det gikk ikke mange sekundene, men de føltes som en evighet. Så banket det lett på døren, og jeg visket ja, og han kom inn. Jeg var bøyd over vasken. Rumpa var spent mot han, og jeg så han i det store speilet. Der var han. Jeg skulle få pikk. Fremmed pikk. Der og da var alt glemt. Andreas, hele verden. Det var bare han, nei, bare meg, min kropp og mine lyster. Det var meg som var i sentrum nå. Alt annet var uten betydning.

Jeg så på han. Hadde et lurt blikk. Smilte og han smilte tilbake til speilbildet mitt. Jeg hadde høyhælte pumps på meg og trang svart kjole. Jeg dro kjolen oppover slik at den ble liggende som en pølse rundt magen min. Trakk den lille røde stringtrusa nedover lårene og lot den falle ned til gulvet. Jeg var naken og våt. Musa blinket til han og ønsket han velkommen, og han svarte med å kle av seg.

Pikken hans var grov, større enn Andreas sin. Andreas sin pikk er ikke liten. Den er over normalen, denne var større, grovere. Blodårene var tydelige på den og gjorde den knudret. Han var barbert. Pikken hans sto oppover magen. Han kneppet opp skjorten, og jeg så en godt trent mage. Sixpack, brystmuskler og en barsk tatovering.

Det var ikke noen oppvarming. Det var rett på, men jeg var smurt av flørten, av hans blikk og ikke minst at Andreas hadde lagt opp til alt dette. Det var vilt. Det var galskap. Han satt der ute og jeg fikk musa fylt opp med pikk. En deilig fremmed pikk. Han pulte meg hardt. Tok meg i harde tak bakfra. Det klasket når han traff rumpa mi. Jeg var våt og kåt, og nøt at han pulte meg. Det varte ikke lenge. 5 minutter, 10 minutter? Vet ikke tiden der inne var bare følelser. Det var orgasme. Jeg måtte bite meg hardt i leppe for ikke å rope. Så kom han. Fylte meg opp med sæden sin. Det dryppet litt av pikken hans i det han dro den ut.

Det var frekt, det var billig. Et rått pul på do. Ikke noe dikkedarre. Bare pikken rett inn i meg bakfra. Harde knull og ferdig med det. Han smilte, strøk meg over rumpa, og sa takk. Tørket seg lett med toalettpapir, og så var han ute. Jeg hang over vasken. Tittet på meg selv i speilet. Lå slik en stund. Måtte komme til hektene. Få igjen pusten. Lande. Så dro jeg ned kjolen, men trusa var borte. Han hadde tatt trusa.

På veg tilbake til bordet var angeren der igjen. Herregud! Stakkars Andreas. Hva hadde jeg gjort. Pult en fremmed mann mens han satt her helt alene. Hvor urimelig jeg hadde vært. Jeg burde ha nektet. Følelsene gikk spinn vilt rundt i meg.

Jeg så på han, men han smilte. Smilte til meg. Virket ikke som han var sint. Selv ville jeg vært sint. Hva om han hadde pult ei tøyte på do?

Jeg spurte om han angret. Det gjorde han ikke. Han ville høre, og jeg fortalte. Jeg strøk han over låret og kjente at han ble stiv av å høre. At han ble tent. Så fortalte jeg han at jeg satt truseløs og oppfylt med sæd. Kelnerens sæd! For andre gang den kvelden overrasket han meg. Han sa han ville smake. Smake på det jeg hadde mellom beina. Miksen av mine safter og kelnerens sæd. Klart han skulle få smake. Det var det minste jeg kunne gjøre for han. Jeg strøk fingeren mellom beina mine, og kjente at jeg fortsatt var tent. Fuktet den godt og førte den opp mot leppene hans. Han slikket fingeren min. Sugde på den som om den var en lite pikk.

I sideblikket så jeg kelneren. Han hadde sett at Andreas slikket i seg saftene. Han smilte. Kom mot oss. Nå så han mer på Andreas enn på meg. Fortsatt det kåte og forførende blikket.

Han spurte om vi skulle ha dessert. Jeg ville gi Andreas valgene nå. Svarte at vi ville ta desserten hjemme. Tenkte meg om og la til at det ville smakt med en kopp kaffe og en troika sjokolade. Hvis Andreas ville så var det ikke meg i mot. Hvis Andreas ville hjem alene så hadde jeg fått mer enn mitt, og var klar til å gi.

Andreas ville. Han spurte rett ut når kelneren sluttet sånn i tilfelle han ville servere oss desserten hjemme.

Kelneren lo, og sa at skiftet hans snart var omme. Han mer enn gjerne ville servere oss desserten hjemme. Han foreslo at vi skulle vente. Drikke kaffen og nyte sjokoladen.

Det var sommer ute. Varm sommer. Andreas holdt omkring meg. La armen rundt midjen min og lot hånden hvile over rumpeballen. Kelneren var på den andre siden og gjorde det samme. La armen sin rundt midjen min og lot hånden hvile ned på den andre rumpeballen. Slik gikk vi. Meg og to vakre menn. Vi sa ikke så mye, men vi lo og vi humret. Jeg ble utrolig kåt over å gå slik. Gå slik mellom de to mennene. Tanken på hva jeg snart skulle oppleve varmet meg. En ting var sikkert. Andreas skulle få sitt! Det hadde han fortjent.

Vi var knapt kommet innenfor døren før jeg vendte meg mot Andreas og ga han et vått, dypt tungekyss. Så snudde jeg meg og gjorde det samme med kelneren. Jeg holdt de begge i hendene og førte de etter meg inn på soverommet. Viste hvor jeg ville. Viste hva jeg ville. Jeg ville pules på nytt. Jeg ville smake to menn. For første gang i mitt liv være midtpunkt for to nakne menn.

Vel inne på rommet kysset vi på nytt. De kledde av meg sammen. De samarbeidet om å dra av meg plagg for plagg. Det var kun pumpsene de lot være på. Jeg var naken de påkledd. Nå var det min tur å knappe opp skjortene. Først Andreas sin. Skjorten ble kneppet opp mens jeg strøk han over brystet. I sideblikket kunne jeg se at kelneren kledde av seg selv. Han var naken. Sterk som sist jeg så han. Hadde en tatovering på brystet og en på overarmen. Jeg satte meg på knærne og dro beltet av Andreas. Kneppet opp buksen og lot den gli nedover lårene. Pikken hans spratt opp. Den var stiv, stivere enn jeg kunne erindre. Den var større enn normalt. Jeg lot den gli mellom leppene mine. Sugde han lett og hørte at han stønnet.

Så ba jeg han legge seg i sengen. Han la seg på rygg og jeg satte meg over han. Lot rumpa mi gli nedover pikken hans. Sakte kjente jeg pikken hans fylle meg. Jeg var godt smurt av sæden til kelneren. Det surklet idet jeg satt meg ned på pikken hans. Jeg stønnet og hørte Andreas stønne. Jeg kysset han. Så han inn i øynene og sa at jeg elsket han. Han dro meg tettere mot seg slik at brystene våre ble klemt mot hverandre.

Da kjente jeg kelneren bak meg. Han dro rumpeballene fra hverandre og slikket meg i rumpa. Først forsiktig siden pulte han rumpehullet mitt med tunga si. Det var utrolig deilig. Hadde aldri før blitt slikket i rumpa. Den varme, våte tunga som vandret rundt i sprekka, som sirklet seg inn mot rosinen, og det mens jeg hadde Andreas sin pikk i mua. Etter en lengre tungemassasje så stoppet han.

Så smurte han meg inn. Fant fet krem på nattbordet som smurte inn rumpehullet med. Kjente den kalde kremen. Kjente fingeren hans som strøk over hullet. Kjente fingeren som smatt inn og smurte meg godt. Kremen ble varmere og det var deilig. Stadig var Andreas sin pikk stor og stiv inne i musa mg. Jeg lå spent over Andreas. Kysset han, og spurte hva som skjedde bak ryggen min.

Andreas svarte at jeg snart ville få pikk. Dobbelt opp med pikk. Andreas og jeg har hatt analsex før og jeg har lært meg teknikken med å slappe av. Slappe av slik at pikken klarer å trenge inn gjennom den trange ringmuskelen. Når den er på plass er det deilig. Jeg får en egen form for orgasme av å bli pult i rumpa. Nå var jeg snart i ferd med å bli pult i begge hull samtidig. Jeg konsentrerte meg om å slappe av og kjente pikkene. En i musa og en i rumpa. De lå slik en stund slik at jeg fikk vent meg til de. Så startet de på likt. De pulte meg taktfast og synkront. Herre hvor oppfylt jeg var. Gud hvor deilige det var. Jeg var som en eneste stor orgasme. Jeg ropte. Jeg skrek. Jeg tryglet de om å pule meg hardere, hardere, og de gjorde det. De pulte og de kom. De kom på likt. Sprutet meg full i begge hull samtidig. Så lå vi der til pikkene deres visnet.

Jeg lå mellom de to guttene. Jeg var utpult. Hadde aldri før vært mer utpult. Tenkte at jeg skulle ligge litt slik. Komme meg til hektene. Nøt det å ligge mellom de. Strøk på kroppene deres. Smilte til Andreas. Snudde meg og smilte til kelneren, og han sa:

-Desserten er server sa kelneren, han lo og lurte på om det var greit med sandwich til dessert.

Sjekk også

Telttur i Nordmarka

Telttur i Nordmarka Min kone og jeg kommer begge fra distriktsnorge, med friluftsliv som hobby. …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *