tirsdag , 2 mars 2021
Forside / Lesbisk / Lesbisk lek med unge thaijenter

Lesbisk lek med unge thaijenter

Lesbisk lek med unge thaijenter

Jeg heter Ingrid og har passert 40 år, men jeg holder med ganske bra selv om jeg har blitt litt breder over rompa og puppene som er normalt store har begynt å henge litt. Ellers har jeg rett avklippt skulderlangt mørkt blondt hår og jeg like å ha litt farge på kroppen.

Min mann(Henrik) jobber i et internasjonalt firma og reiser mye og det jeg skal fortelle om nå skjedde i fjor når jeg skulle være med han på en tur til Bangkok. Jeg gledet meg veldig til turen da vi skulle bo på et fint hotell ved elven og bare slappe av, nyte sol, varme og deilig sex.

Etter ankomst tilbrakte jeg mye av dagene alene ved poolen mens Henrik var i møter. Jeg slappet av i solen noe som gjør meg veldig våt og kåt, spesielt kombinert med drinker og sex fantasier. Når Henrik kom tilbake på ettermiddagene var jeg mer en klar for å få en omgang noe han utnyttet fullt ut.

Jeg hadde ytret ønske om å gå ut for å shoppe noen nye klær og undertøy, men Henrik var ikke særlig interresert i og gå ut i varmen, men en kveld sa han at han hadde bestilt visning, prøving og kjøp av klær på rommet dagen etter.

Jeg ble litt overrasket at dette var mulig og at han allerede hadde organisert dette uten å snakke med meg, men jeg ble likevel happy.

Dagen etter la jeg meg igjen ved poolen og nøt solen og drinker og jeg fikk igen denne deilige følelsen i kroppen og jeg kunne kjenne at jeg ble fuktig mellom bena. Avtalen med selgerne var ikke før på ettermidaggen så jeg ville kose meg så lenge som mulig før jeg gikk opp på rommet for å dusje og gjøre meg istand til dette.

Mens jeg lå og døste og fantaserte om sex kom plutselig en av servitørene bort til meg å sa at det var besøk til meg som ventet ved rommet. Jeg ble veldig overrasket og litt irritert da jeg nå var blitt veldig våt og kåt og hadde planlagt og kose med meg selv på rommet.

Jeg tok på meg silkebadekåpen og gikk mot heisen. Når jeg gikk kunne jeg merke at jeg var veldig våt og når jeg kom inn i heisen kunne jeg også kjenne lukten av fitta mi (jeg blir veldig våt og lukter sterkt når jeg blir kåt).

Heldigvis var jeg alene i heisen, men jeg begynte nå å bli litt engstelig for om de som skulle selge klær kom til å merke noe, men samtidig syntes jeg det var opphissende noe sikkert drinkene bidro sterkt til.

Når jeg kom mot rommet sto det to unge jenter utenfor å ventet på meg. Jeg syntes de var veldig unge, men de var begge veldig søte med trange jeans og t-skjorter som viste små struttende bryst. Den ene jenten hadde kort hår, neste gutteklipp, mens den andre hadde ca like langt hår som meg, men satt opp i musefletter.

Vi hilste på hverandre og jeg låste opp døren og gikk først inn, mens de fulgte etter med en stor bag og døren slo igjen bak de. Før jeg vist ordet av det hadde de slengt bagen på sengen, åpnet den og dro ut et par hvite truser og bh. «Madam try» sa den ene av jentene overraskende bestemt i stemmen og holdt plaggene i hånden som hun strekte mot meg. Jeg ble litt overrasket da jeg sto å tenkte på hvorden jeg kunne få dusjet for å unngå den sterke lukten jeg nå følte begynte å komme ut i rommet. For å være høflig strakte jeg hånden frem og tok imot plaggene, men jeg så med en gang at disse var for småe for meg. «Too small» sa jeg til de mens jeg viftet med plaggene, NO, NO sa de begge i kor igjen på en litt sint måte som overrasket meg og satte meg litt ut av spill. «TRY NOW» sa den ene jenta som hadde kortklipt hår og jeg ble nesten litt redd da hun virket agressiv og jeg tenkte at jeg bare får prøve de så ser de sikkert selv at det er for smått. Jeg gikk mot badet for å bytte og jeg prøvde å knipe lårene sammen for å slippe ut minst mulig lukt i rommet. Da jeg var iferd med å lukke døren sa de at jeg ikke skulle ha noe under plaggene jeg prøvde for dette var demo modeller. Jeg tok av badekåpen og bikinien og jeg prøvde å ta litt papir å tørke bort noe av fittesaftene før jeg tok på meg de nye trusene og bh. Trusene var delvis gjennomsiktig og jeg ble litt nervøs da jeg hadde barbert meg og hadde nå kun en liten stripe foran, noe som kunne lett sees i disse trusene. Det at både truser og bh var for små gjorde ikke saken noe bedre, men samtidig syntes jeg det var opphissende å tenke på at disse små jentene kunne se mye av meg og kjenne fittelukten av meg.

Jeg åpnet døren og gikk ut og der sto jentene smilende – «COME HERE» igjen litt kommanderende og jeg gikk mot de å sto nå rett foran de med puppevortene hengende over bhen og trusen hadde også delvis sklidd inn i fittesprekken etter at jeg hadde gått de skrittene fra badet. «HANDS UP» jenten med museflettene tok tak i hendene mine og løftet de opp over hodet, mens den andre sa «WE FIX». så begynte hun å dra i puppene mine og tok tak i puppevortene for å prøve å presse de ned i bhen. Jeg ble veldig overrasket og lammslått og gjorde ingen motstand, samtidig som den røffe behandlingen tente meg skikkelig og puppevortene stivnet og sto ut som to store jordbær. Dette så selvfølgelig jentene så de knipset, knep og vred i vortene så det gjorde vondt, men samtidig var det veldig opphissende. Den ene av jentene tok tak i det ene benet mitt og signaliserte BESTEMTat jeg skulle sette det opp på sengen – I FIX så pekte hun på trusen. Jeg gjorde som jeg ble befalt selv om jeg kjente at trusen nå var full av sterkt luktene fittesafter. Jeg hadde ikke før fått satt foten opp på sengen før jeg kjente hånden hennes i mellom benene og plutselig utbrøt hun YOU PISS IN OUR PANTS MADAM» samtidig som hun slo meg hardt på rompa. før jeg fikk summet meg fortsatte den andre «YOU ARE A SMELLY PISS HORE» så slo hun meg igjen på rompa. Det gjorde vondt, men jeg ble helt skjelven i kroppen av opphisselse, jeg hadde mange ganger fantasert om å bli dominert og det at det var to unge jenter var bare ekstra pirrende. SAY THAT YOU ARE A PISS HORE NOW! sa de nesten i kor og jeg stammet frem at det var det jeg var..

Forts følger

Sjekk også

Julekusine og juletante

Julekusine og juletante Det var endelig jul igjen etter et langt studentår. Jeg skulle slappe …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *