søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Lesbisk / Jentesex på låven
Jeg startet med å slikke fitta hennes mens jeg hadde to fingre inni henne.

Jentesex på låven

Hun så på meg med et sensuelt blikk, og jeg kjente hvordan hun tente meg. Det var overraskende, for vi var begge jenter, og jeg var på ingen måte lesbisk. Jeg var invitert på en hagefest for noen venner, og så meg rundt for å se om hun så på noen bak meg, men der sto det ingen i umiddelbar nærhet. Da jeg så på henne igjen, smilte hun.

Hun hadde på seg en stram skjorte i hvit bomull, og innenfor kunne jeg skimte en sort bh som fikk brystene hennes til å strutte. Jeg hadde lyst til å gå bort og ta henne på brystene, men turte ikke.

Hun nikket bort mot en gammel låve like i nærheten, og jeg nikket tilbake. Hun gikk foran og jeg etter.

Inne på låven var det mørkt, og jeg snublet i planker på gulvet og holdt på å falle.

–      Hysj! Ingen må høre oss, sa hun og stoppet for å vente på meg.

Hun tok meg i hånda og leide meg inn i et rom med tørket høy. Hun tok meg på brystene og kysset meg på halsen, og jeg kjente jeg ble våt mellom beina. Å, så kåt jeg var! Jeg stønnet og la hånda mi mellom beina hennes. Hun stønnet og knepte opp skjorta si så de deilige brystene inni bh`en ikke var så gjemt. Bh`en hadde knepning foran, og hun knepte den opp. Det kom en liten stripe av lys inn gjennom de skitne vinduene, så jeg fikk sett henne. Jeg kledde fort av meg jumperen min, og sto i bare bh. Da jeg tok hendene bak for å hekte den opp, stoppet hun meg.

–      La meg gjøre det, ba hun, og jeg lot henne få lov.

Da vi begge sto uten klær oventil, kjente jeg en sitring gjennom kroppen. Hun hadde skjørt på, mens jeg hadde bukse.

Hun dro opp skjørtet sitt og tok hånda mi og la den mellom beina sine. Hun var fuktig inni trusa, kjente jeg, og jeg ble mer kåt. Jeg stakk en finger inni henne, og hun la hodet bakover og stønnet. Vi la oss i høyet og jeg tok av meg buksa og trusa mi. Jeg startet med å slikke fitta hennes mens jeg hadde to fingre inni henne. Nå stønnet hun høyt mens hun beveget underlivet mot meg. Hun kjælte med brystvortene sine samtidig som jeg slikket henne, og jeg kjente hun var på tur til å få orgasme. Hun måtte holde seg for munnen da hun nådde klimaks for å ikke skrike så de andre gjestene skulle høre oss.

Da hun hadde fått sitt, snudde hun meg ned i høyet og slikket fitta mi. Gud, så godt det var! Jeg kjente jeg var på bristepunktet av kåthet etter å ha slikket henne til orgasme. Hun stakk to smale fingre inn i fitta mi mens hun så på meg. Jeg smilte blygt tilbake. Så konsentrerte hun seg om det hun holdt på med. Hun fortsatte å slikke meg, og nå var ikke min orgasme langt unna. Jeg lukket øynene da orgasmen kom, og vred meg i vellyst. Etterpå kledde vi på oss og gikk mot utgangen. Jeg skalv i beina etter den deilige orgasmen. Hun gikk foran meg ut, og da hun nådde utgangen, snudde hun seg mot meg.

– Takk, sa hun bare, og forsvant blant de andre gjestene. Jeg visste ikke engang hva hun het …

** Jentesex på låven **

 

**********************

 

Peisstuen :

Det var sent på kvelden, alle elvene i Griffing hadde lagt seg, utenom Hermine og Gulla. De satt igjen alene foran peisen, og bare snakket litt i det fulle og brede, om alt og ingenting.

Hermine hadde aldri lagt merke til det før nå, men Gulla hadde noen fantastiske bryster, de var akkurat store nok til å passe perfekt i hånden hennes. Eller i værtfall ettersom hva hun kunne måle i øye-mål. Og det fantastiske røde lange håret. Hun simpeltent elsket det. De grønne øynene de var nesten som smaragder. Selv om Gulla var nokså blek, så syntes Hermine at hun var nokså fin alikevel, lyset fra peisen gjorde noen fantastiske vidunder på Gulla.
Hermine bare stirret på Gulla, hun visste ikke hva hun skulle si til henne. Før hun kom til ordet sa Gulla «ser du på puppene mine?» Hermine svarte meget forlegent «Ja» så rødmet hun.

Gulla smøg seg katteaktig opp mot sitt bytte, den skolelyse nerden Hermine, med det ruffsete, krøllete håret.

Gulla kom nærmere og nærmere Hermine, hun strøk Hermine oppover lårene og videre mot magen, hun brettet opp genseren til Hermine og kysset henne på magen, pusten til Hermine ble tungere i opphisselse. «Du må ikke fortelle det til noen» sa Hermine tungpustent, Ronny måtte aldri få vite at hun hadde gjort noe sånt med hans egen søster «Det må bli i mellom oss, og bare oss».

Hermine dro av seg genseren, hun hadde en svart BH på seg. Gulla dro av seg sin egen t-shorte, hun var tydeligvis mer for rosa. Det passet så ikke til huden hennes tenkte Hermine. Gulla strøk hermine oppover magen og masserte hennes bryster, de passet perfekt til hånden hennes, hun kysset henne på nakken, Hermine ga fra seg ett lite stønn.Gulla var helt klart den mest erfarne av de to. For henne var dette så naturlig, så lett.

Gulla kneppet opp Hermines bukse, og dro den av henne. Hun stilte seg på Griffings peisbord, og kneppet opp buksen sin, og danset den av seg. En erotisk dans, Hermine mistet nesten synet av den. Hun gikk opp mot Gulla, stilte seg bak henne, og dro det gylne håret hennes vekk fra halsen hennes og kysset henne, hun holdt henne på hoften og presset seg nærmere henne. Gulla kunne kjenne brystene hennes presse seg inn til ryggen hennes. Hermine strøk den ene hånden mot truselinningen til Gulla.

Hun dro trusestrikken litt ut og slapp den, bare for å tease Gulla. Hånden til Hermine gikk inn under trusen til Gulla, hun spredde Gullas lips between the hips, Gullas pust begynte å bli tyngre. Hun snudde seg mot Hermine og ga henne ett hardt kyss, hun presset Hermine ned på bordet, hun skulle vise Hermine hvordan det egentlig skulle gjøres. Hun satt på kne mellom en skrevende Hermine. Hun dro av Hermine den sexy svarte trusen. Der lå Hermine blottet for hele verden viss noen skulle bestemme seg for å komme ned i fra Griffings soverom i tårnet. Men hun tenkte ikke noe på det, hun skulle få seg noe av Gulla, Ronnys søster, som var utrolig mye bedre å se på enn Ronny.

Gulla lente seg over Hermine, kysset henne på munnen, og nedover mot brystene, hun begynte å massere dem igjen. «Du er så god til dette» sa Hermine, i nesten tåke.
«Mhm, jeg har sett noen av pappas gompe filmer» svarte Gulla.
Hun fortsatte å kysse Hermine nedover og nedover nærmere og nærmere Hermines vertikale lepper. Gulla lekte med Hermines sprekk, piercingen Gulla hadde tatt for noen månder siden var tydelig verdt all smerten i 2 uker i ettertid.

Hermine var tydelig takknemlig for Gullas tungepiercing, hun ville gjengelde det tenkte hun, med å få seg en piercing selv. Hun skjønte nå hvorfor Gulla hadde stresset sånn med å få seg en piercing. Den var som en guds gave, hun bare elsket den!

Gulla lekte nesten barbariskt med Hermines klitoris, Gulla sluttet å massere Hermines bryster og sa «vil du ha din orgasme nå?». Hermine visste ikke hva hun skulle si, så hun bare nikket. Gulla smilte lurt til henne og kysset henne på munnen, og videre til nakken, små bet henne i øret. Plutselig kjente Hermine Gullas hånd i skrittet. Hermine stønnet høyt. Pusten hennes gikk raskere og raskere, og ble tyngre, hun måtte bare skrike ut høyt. Gulla var rask med å dekke over Hermines munn med hendene sine. «Shhh, hva er det du gjør, vil du vi skal bli fakket?» hvisket Gulla nokså høyt og lettere irritert.

Gulla fortsatte der hun hadde sluttet av med sine magiske sirkler, Hermine var så kåt nå og dryppende våt, øynene hennes kunne nesten rulle rundt. Hun begynte å dirre, for ikke å irritere Gulla mer med sine kåte rop dekket hun over sin egen munn med hendene sine.

«Takk! Takk! Takk!» sa Hermine til Gulla lettere entusiastisk.
Det kom noen lyder i fra trappen, Gulla lyttet oppmerksomt på hva det kunne være, men det ble stille igjen nokså brått.

«Så du vil gjenta dette her altså?» sa Gulla litt ertende til Hermine med ett stort smil om munnen.

Hun er så utrolig søt tenkte Hermine, men hun ville ikke vise det til Gulla at hun tenkte slik. Så hun så bare på Gulla og prøvde å virket sostifikert «Ja det ville vært hyggelig».

Gulla kunne nesten lese hennes tanker så hun dro Hermine tett intil seg og kysset henne.

De hørte plutselig lyder i fra trappen igjen, nå kunne de lett høre at det var noen som var på vei ned, de fikk panikk og prøvde å finne igjen klærne sine, men det var for sent.

«Hva i helvette er det dere to tror dere driver med?» sa Proffesor McSnurp. Gulla og Hermine følte seg brått nokså flaue der de sto uten en tråd på seg. McSnurp var egentlig lettere satt ut, hun hadde aldri vært oppi en slik situasjon før, aldri sett noe sånt før, utenom på gompe tv når hun har vært på ferie i USA det værste gompelandet hun noen gang hadde satt sine ben i.

«Skal dere si noe eller bare stå der og se dumme ut?» sa Proffesor McSnurp enda sintere, og nå virket hun skremmende og sint.

Hermine tok motet til seg «Hva kan jeg si egentlig?» sa hun, nokså flau og blottet til sinnet.

«Dere to på mitt kontor i morgen tidlig før første time, da skal vi snakke om hvilken straff dere to skal få, nå rydd opp etter dere og legg dere» snerret Proffesor McSnurp.
Hermine og Gulla begynte å rydde opp klærne og kle på seg i en fart. Men de to skulle nok ikke sove alene i natt.

Sexmoter

Sjekk også

Julekusine og juletante

Julekusine og juletante Det var endelig jul igjen etter et langt studentår. Jeg skulle slappe …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.