søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Lesbisk / Jeg, en hemmelig elskerinne
Jeg slikker henne inne i musa, mens jeg knar klitten hennes, hun llager koselyder.

Jeg, en hemmelig elskerinne

Jeg, en hemmelig elskerinne :

Vinden blåser isende kaldt over torget, jeg har stått og kjent på den i et kvarter, hun sa hun muligens ble litt sen om været var dårlig, folk kjører ikke fort når snøfokken bygger seg på tvers av veien, spesielt ikke i rushtrafikken.

Jeg gir hene fem minutter til. Vi traff hverandre på en chattekanal på internett for noen uker siden, dette skal bli vårt første real life treff. Vi traff hverandre på en BBW kanal, ikke at jeg er BBW, men hun er. Jeg er en normalt slank 36 år gammel gift kvinne, som faller altfor lett for BBW jenter, særlig de som er 45-55 år. Berit er 52, gift, gråhåret, og BBW. Hun søker en hemmelig elskerinne.

JEg ser på menneskene som haster over torget og kjenner kulda er påtrengende under kåpa og drakten min. Det er streng kleskode på jobben, jeg har støvletter til rett under knærne, skjørtet slutter omtrent der og kåpa går ned til anklene , men dennen vinden….

Noen prikker meg på skulderen, en perifer betjent fra et franskkurs jeg tok for en stund siden, han spør om han kan kjøre meg et sted,
«NEI, JEG skal kjøre henne et sted» En stemme bak meg svarer ham før jeg får åpnet munnen.

Berit kom. Jeg smiler nervøst til henne, hun ser deilig ut, brede hofter og fyldig barm, Hun byr meg å gå mot en kafe 50 meter unna, vi går dit. Varmen inne er deilig, og vi setter oss med kaffen og praten går straks løst og fast, uten å komme inn på Hovedsaken, vi snakker lenge om en bridgeturnering fra helgen før det viser seg at begge var på. to kaffekopper senere må jeg på do, hun stanser meg, og henter en diskret liten eske fra lomma, som hun gir meg og ber meg åpne på do.

Meget spørrende åpner jeg den. oppi den ligger tre ting, en kort men tykk buttplugg, en pakke glid og en liten lapp hvor det står at jeg skal kaste trusa i sanitetsbøtta, og sette buttpluggen i meg før jeg kommer tilbake til bordet. Jeg blir lamslått, dette hadde jeg ikke ventet, enda, visst har vi chattet om analsex, men dette? Visst har jeg hatt analsex og nytt det delvis, men dette? Jeg vil gjerne glede henne, men debaterer med meg selv før jeg omsider kaster den dyre, og nye trusa i bøtta, tenker meg om og legger den i veska istedetstappet ned i mobillommen. Buttpluggen er ganske tykk og det er ikke spesielt godt å trykke den inn, men jeg får den tykke delen forbi lukkemuskelen og den sklir lett innover.

Jeg vasker hendene, retter på klærne og retter på sveisen før jeg går inn i kafeen igjen.

Berit tar seg god tid med både Bridge, Cæsar, Fagerstrand, Idol og annet på TV. Jeg føler meg full der bak, men er med i praten. Det begynner faktisk å bli ganske opphissende å sitte slik, med alle mennsekene rundt, og jeg med en liten «greie» der bak og uten truse.

plutselig sier hun» Nei, vi kan da ikke sitte her hele dagen, vi har litt fitteslikking på programmet idag» Jeg blir sprutrød og skjønner at damene på nabobordet, fruer i 50årene har hørt hva hun sa. Vel ute fører hun meg rundt et hjørne og inn i en bakgård. Hun forteller at hun ikke bor her, men passer på en venns nesten tomme leilighet, mens han er på jobboppdrag i Kenya. Hun viser vei inn, det er en naken, lys leilighet, god og varm, jeg tipper 28-30 varmegrader inne i stuen. Det er to møbler der, En stor lav seng midt på gulvet og et høyt skap. Berit hjelper meg av med kåpen som hun henger på stumtjeneren i entren, jeg hjelper henne med det samme. Hun spør meg om jeg vil snu, dette er siste mulighet.

Jeg rister på hodet og henger fra meg jakken, og begynner å kneppe opp blusen min, dette er avtalt. Hun løfter brystene mine ut av bhen min og begynner å slikke dem, hmmm jeg liker det.

hun slikker kløften først, lenge, mens hun svakt klemmer de nå stive vortene mine. Dette treffet er en test, hun er gift, og ønsker en hemmelig elskerinne, som gjør det hun ber om. Jeg liker konseptet. Det tiltaler meg.

hun fører meg til sengen, og stiller seg på alle fire. Jeg går bak henne trekker opp skjørtet og trusen ned. Som hun lovet, en deilig fyldig rompe, med hårete feit mus. mums
jeg prøver tungen i musesprekken, HMMMMM
hun smaker deiligere en det hun skrøt av, virkelig, Jeg slikker henne inne i musa, mens jeg knar klitten hennes, hun llager koselyder.

Etter en stun legger hun seg på ryggen, og jeg sklikker henne mer rett på klittten, mens jeg fingrer inni henne, masserer venusberget hennes fra innsiden. Plutselig griper hun tak i håret mitt og presser meg mot musa hennes mens hun på en bestialsk primalmåte roper ut at hun kommer!!! og lenge, nesten to minutter ligger hun og vrir den store kroppen mens hun skyver ansiktet mitt rundt fitta hennes med håret mitt.

«Åhhhh» stønner hun «kle deg naken». Hun ligger med lukkede øyne og vrir på en brystvorte.

Jeg tar av meg klærne, raskt, kaster dem bare på gulvet.
Jeg legger meg oppå henne og vi kliner, lenge.

hun kjenner om pluggen min fremdeles er på lplass og sier jeg er flink jente.mens vi ligger slik og småprater og kliner beføler hun musa mi, og klemmer klitten, og nesten før jeg merker det blir jeg kortpustet og varm og svett. Hun sier vi har liten tid nå, og plutselig smeller hun til den ene rumpeballen min med hånda si. Jeg skvetter mer en noen gang de siste 30 år, men kommer i en aldeles forferdelig kraftig orgasme, jeg spasmer så kraftig at buttpluggen spretter ut av meg og lander på parketten med et smell. det blir hakk, Jeg gir faen og hyler og uler omkapp med vinteren ute. Da jeg slår opp øynene er hun vekk, jeg hører det renner i dusjen.

Hun skal hjem til mannen. Jeg skal hjem til katten, Gråpus bryr seg ikke om jeg lukter fremmed mus. Berit roper jeg må sette inn pluggen før jeg går, jeg kler meg og går inn på badet, Berit tørker seg, jeg snur baken mot henne og trekker opp skjørtet. Jeg viser henne at jeg setter inn pluggen. Hun smiler og sier jeg må møte samme sted om tre dager. Hun gir meg så en konvelutt og ber meg åpne. Det er noen sedler der, jeg protesterer, men hun sier hun vil ha det slik. Jeg har god lønn der jeg er og føler meg svært ukomfortabel med å ta imot penger for sex.

Berit sier det er favorittfetisjen hennes å kjøpe en hore, dessuten neste gang vi møtes kommer jeg til å få så vondt på og i rompa at jeg ikke kan dra på jobben dagen etter. Jeg ser på henne en lang stund, hun lar ordene henge. Jeg legger pengene iveska og sier «Torsdag klokken 16:30?»

Sexmoter

Sjekk også

Om Ida og en venninne – lesbisk

Om Ida og en venninne – lesbisk : Ida hadde aldri møtt noen fra en …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.