søndag , 1 august 2021
Forside / Homofile noveller / En våt sommer del 1

En våt sommer del 1

En våt sommer del 1

Sommeren trakk seg mot slutten og rastløs gikk jeg bort til vinduet og kikket ut. Regn, som vanlig. Denne sommeren hadde vært en av de lengste og kjedeligste sommerene jeg kunne huske, de fine solskinnsdagene kunne telles på fingrene. Før sommeren hadde jeg drømt om lange, late dager på svalberget og engangsgrill, spionering på gutter mens jeg latet som jeg leste bak solbrillene mine og sene sommerkvelder med latter og hygge. Men slik hade det ikke blitt. Ikke denne sommeren. Det gjorde ikke saken bedre at jeg var isolert med familien på sommerhuset i Tjøme, langt fra nærmeste butikk, kino, utested eller noe annen form for sosialt sted der man kunne finne på noe. Neida, her skulle det være kvalitetstid med familien. Lett for dem å si, de hadde garantert glemt hvordan det var å være ung og kåt. Det var garantert deres måte å forhindre at jeg fikk muligheten til å besøke homsebarer og andre steder der jeg kunne treffe folk som meg selv. Her skulle familien samles rundt monopol, Yatzy og utallige kortspill hver kveld. Noe irritert gikk jeg ut og småjogget bort til anexet som jeg og lillebroren min delte. Det var kanskje det eneste positive med denne forbanna hytta, jeg slapp ihvertfall å sove inne i selve hytta sammen med foreldrene mine. Anexet var stort nok til at det fikk plass til noen møbler der inne, men fortsatt ikke stort nok til at to personer kunne sove der og fortsatt ha privatliv. Når jeg kom inn så jeg at Alexander lå på sengen sin å leste med øreproppene i ørene og jeg kunne svagt høre musikken som dundret ut…

Jeg la meg på sengen og studerte Alexander der han lå. Egentlig så var han fryktelig søt, på en rar måte. Det halvlange, svarte håret som skjulte deler av ansiktet, skjulte de fine trekkene som nesten kunne se kvinnlige ut, uten å være det. Underleppen var dekorert med to ringer, «Snikebite» hadde han sagt det het. Han var smal, men ikke spinkel, men kroppen hadde fortsatt de gutteaktige formene som tydelig viste at han ikke var ute av puberteten enda. Nå var han ikke mer en 16 år enda, 4 år yngre enn meg selv, så det var kanskje ikke så fryktelig merkelig. Han viste nok ikke hvor frustrert han hadde gjort meg i løpet av denne sommeren. Hvor sinnsykt kåt han gjorde meg, spesielt på kvelden. Jeg hadde gjort som vane å late som jeg sovnet en stund før han slukket lyset. Når han trodde at jeg sov, så var han dristig nok til å befrie seg selv fra sin egen kåthet. Jeg hadde ligget og sett på han ta frem mobilen, der han troligvis hadde lagt inn noen pornofilmer, eller bilder, og tatt ene hånden under dyna. Fra sengen min hadde jeg fri sikt bort til hans der jeg lå med øynene nesten igjen. Jeg kunne se dyna røre seg mens han strøk hånden over boxern og tok på seg selv. Etterhvert ble rørelsene kraftigere og pusten hans gikk litt kjappere. Når han nærmet seg klimaks så ble han også modigere, eller så tenkte han bare ikke over det hele, og trakk unna dyna så jeg kunne se den svulmende pikken hans.

Jeg var nesten litt misunnelig, for det kunne se ut som han var bedre utstyrt enn hva jeg var, selv om han var yngre enn meg. Min kanskje var litt grovere og tykkere, men jeg kunne ikke slå lengden på hans. Vanskelig å bedømme lengden uten å ha noe å sammenligne med og gjennom halvlukkede øyne, men jeg gjettet på at den var ihvertfall 18-19 cm, en respektabel lengde for en som ikke var ferdig utviklet enda. Jeg hadde problemer med å ligge stille og ikke runke selv, mens jeg lå der å så på han massere kuken mellom hendene, så forhuden gni seg over hodet på pikken i ett rasende tempo. Et sikkert tegn på at han nærmet seg orgasme var når han trakk t-skjorten opp til brystet og han begynte å skjelve på hånden han holdt mobilen med. Da var det ikke mange sekundene igjen før kroppen hans tykket til og varm, hvit sperm traff magen hans. Ikke en lyd kom det fra han når han hadde orgasme, nesten som han holdt pusten. Med et nesten skjelvende sukk slapp han pusten sakte ut og lå i nesten ett minutt å kjærtegnet penisen sin mens den gikk fra en bulende batong til sitt slappe stadie..

Nei, han var nok ikke selv klar over hvor frustrerende det var å ligge å se på den underholdningen hver kveld uten å selv kunne få være med. Jeg kjente meg skitten og nesten ekkel der jeg lå og tenkte på lillebroren min runke, og kjente at min egen pikk begynte å vokse i buksene. Jeg måtte få gjort noe med det her snart. Der jeg lå fikk jeg en idé. Den var kanskje noe ondskapsfull, kjentes nesten litt feil ut men allikevel kjentes den helt rett ut. Jeg bestemte meg der og da for å gjennomføre den, samme hva konsekvensene ville bli. Når kvelden kom så plukket jeg fram sovemedisinen jeg hadde fått av legen før sommeren. Jeg behøvde ikke bruke dem veldig ofte, så det var mange igjen og jeg viste at Alexander hadde vært misunnelig på at jeg fikk de av legen. Han var jo ikke gammel nok til å ta imot sånne ting uten å få bekreftelse fra foreldrene våre. Gammeldagse og trangsynte som de var, så var dette noe de aldri ville akseptere og dermed alltid sa nei til når han spurte. Jeg synes litt synd på han, jeg viste hvor jævlig det var å ikke få sove når man selv ønsket det..

«Alex, jeg har tenkt på en ting» sa jeg til han på kvelden når vi skulle legge oss. «jeg har merket at du har sovet ganske dårlig den siste uken. Om du vil, så kan du få sovepiller av meg, så du ihvertfall får hvilt ut litt?» Alexander så på mmeg, noe forbauset ettersom jeg hadde nektet å gi de til han de andre gangene han hadde spurt. «Trodde du behøvde alle sjæl jeg?» svarte han, nesten furt. «Muttern og Fattern kommer til å klikke om de finner det ut!!» «Da er det bra at de aldri kommer til å få vite noe, eller hva?» svarte jeg og plukket frem en pille. En pille var nok til å få meg i dyp søvn, og jeg var ikke villig til å risikere at han våknet. «Ta den her, så får du sovet ordentlig» Jeg måtte konsentrere meg for å ikke skjelve på hånda når jeg ga han pillen. Jeg var så ekstremt nervøs, og opphisset ved tanken på hva som skulle skje. «Takk Chris.. Jeg behøver virkelig det nå ass!» Svarte han og svelget den med brusen han hadde stående ved siden av senga. Jeg la meg ned og plukket frem boken jeg hadde begynt på når sommerferien startet. Jeg klarte ikke å tenke på noe annet enn Alexander, og min egen kåthet så jeg ble liggende å stirre på siden. Ventende.

Etter en halvtimes tid merket jeg at Alex begynte å slite med å holde øynene åpne, og han la fra seg boken å slukket leselampen over sengen sin. Jeg ble fortsatt liggende en stund til mens jeg hørte på den jevne pusten som kom fra sengen hans. Skulle jeg virkelig gjennomføre dette? Var det ikke litt feil? selv de logiske tankene mine kunne ikke måle seg med den følelsen dette ga meg, spenningen, ulovligheten. Adrenalinet fløt gjennom kroppen min mens jeg noe ustødig kom meg på beina og gikk bort til døra. Jeg låste og kikket ut av vinduet. Hytta var helt mørk, så gamlingene lå å allerede og sov. Perfekt! Jeg gikk bort til sengen til Alexander og ristet litt på han for å se om han våknet. Det gjorde han ikke. Med en skjelvende hånd strøk jeg han forsiktig over ansiktet og videre nedover halsen. Kroppen hans var varm og huden var myk under fingrene mine. Forsiktig brettet jeg ned dyna og lot hånden gå over brystet og magen. Den rørte seg i et jevnt tempo når han pustet og pulsen kunne føles godt når hånden sakte nærmet seg hjertet. Jeg sukket dypt, denne nydelige kroppen ville gjøre en kvinne lykkelig en dag. Eller hadde kanskje allerede gjort det? Jeg pleide ikke å diskutere sex med Alex og viste egentlig ikke hvor erfaren han var. Jeg lot hånden sakte gå nedover og trakk t-skjorten forsiktig opp. Magen var helt hårløs, med unntak av en liten veiviser som gikk fra navelen ned mot godsakene. Jeg satte med ned på kne ved siden av sengen hans og kysset den nakne magen forsiktig. Hele kroppen kriblet nå av kåthet og jeg kjente at kuken min virkelig skrek etter oppmerksomhet. Den mye stramme huden, varmen, lukten, smaken.. Det var nok til å nesten få meg til å miste kontrollen, så kåt gjorde den meg. Det faktum at jeg gjorde noe som absolutt ikke var lovlig, noe som alle ville rynke på nesa i avsky om de viste det, gjorde meg så opphisset at jeg nesten ble kvalm. Jeg kikket ned og så min egen bokser stå ut som ett telt. Mine 16 cm var kanskje ikke den mest imponerende lengden i verden, men det var mer en nok for å spenne ut en bokser til det maksimale. Jeg hadde allerede fått en stor, våt flekk av forsatsen som pikken min med jevne mellomrom pumpet ut i håp om å få oppmerksomhet. Men min oppmerksomhet akkurat nå var på Alex. Hånden strøk seg sakte nedover magen igjen, over navelen og over bokseren hans. Under stoffet kunne jeg kjenne konturen av den godt. Den var faktisk ganske stor selv i slapp tilstand, og en grøssning av ren ekstase gikk gjennom kroppen min. Forsiktig tok jeg tak i bokseren hans og trakk den nedover. Først kunne jeg bare se kjønnshårene hans. Han var ikke glattbarbert, men det var tydelig at han holdt området kortklipt og ikke lot den vokse fritt. Så kom pikken, saftig og slapp lå den der..

I noen sekunder kunne jeg ikke gjøre noe annet enn å bare sitte å stirre mens hjertet truet med å slå hull på brystkassen min. Kuken hans virket nesten større i slapp tilstand nå enn hva den gjorde gjennom bokseren. Kanskje ikke så merkelig nå som den ikke lenger var sammentrykt av tøyet. Synet av den feilfrie, unge pikken som lå foran meg var berusende, og jeg kunne høre blodet suse i ørene mine. Jeg lot hånden sakte beføle underlivet hans, men unngikk med vilje pikken. Befølte innsiden av de mye lårene, den nesten hårløse pungen, de spisse hoftene og det strie kjønnshåret til Alex. Så tok jeg mot til meg og lot ett par fingre stryke over pikken hans. Den føltes varm og myk under fingrene mine. Jeg hadde nesten glemt hvordan det var å holde i en annen gutt sin penis, følelsen dette ga. Jeg trakk forhuden tilbake over kukhodet og den svake søt-salte lukten av den var nok til at jeg nesten fikk orgasme der og da. Pikken min truet med å sprekke tøyet i bokseren min, eller knekke under presset, og jeg dro dem kjapt ned for å sette han fri. Med ett klask smalt pikken min opp mot magen, og jeg begynte nesten å le. Jeg kunne ikke huske sist jeg var like kåt som det jeg var nå. Jeg begynte forsiktig å runke Alexander mens jeg ofte så opp for å forsikre meg om at han ikke var våken. Det var han ikke! Allikevel kjente jeg at pikken hans begynte å vokse sakte i hånden min og jeg falt for fristelsen.

Uten å egentlig tenke over hva jeg gjorde så bøyde jeg meg fremover og åpnet munnen. Den halvslappe pikken hans fylte munnen min og den sårt etterlengtede smaken av pikk var ubeskrivelig. Jeg begynte sakte å runke meg selv mens tungen min lekte over glansen til Alexander. Jeg kjente hvordan kuken hans vokste i munnen på meg. Den rusende følelsen av kåthet var nå så kraftig i meg at jeg kjente meg svimmel, men jeg ville ikke slutte enda. Jeg runket han sakte og nøt av følelsen av den myke, perfekte pikken i hånden, nøt av smaken av lillebroren min i munnen. Etter bare noen minutter klarte jeg ikke å holde meg lenger, jeg runket meg selv bestemt og hardt, men sakte og det var umulig å holde tilbake stønnene når kroppen min eksploderte i en så sterk orgasme at jeg måtte få kuken til Alexander ut av munnen for å være sikkert på at jeg ikke bet han. Hele kroppen rykket ufrivillig til av støtene når jeg sprutet ut satsen min over gulvet og klærne til Alexander som lå ved siden av sengen. Det kjentes ut som orgamsne varte i mange minutter, men det var nok de vanlige sekundene. Kroppen skalv av glede og ruset av hormoner som gjennomsyret hver eneste liten kroppsdel av meg. Jeg prøvde å forsette å runke meg selv litt, men bare berørelsen av den pulserene pikken fikk meg til å rykke til i nytelsesfull smerte. Det tok noen minutter for meg å komme meg igjen etter den eksplosive orgasmen jeg nettopp hadde opplevd. Jeg så lengselsfullt på Alexander der han lå å sov, det var nesten synd at han ikke hadde vært våken for å dele denne opplevelsen med meg, at han ikke viste at han nettopp hadde gitt meg den beste sexuelle opplevelsen jeg noen gang hadde hatt. Med et siste sukk la jeg pikken hans til rette og trakk opp bokseren hans og dro dyna opp, og pakket den rundt han. Jeg bøyde meg frem og strøk den vakre gutten på kinnet ømt og kjærlighetsfull. Forsiktig ha jeg han ett kyss på munnen og hvisket «Takk». Jeg vet ikke om det var min innbilning eller ikke, men jeg kan sverge på at han smilte litt når jeg stille snek meg over til min egen seng og la meg ned. Jeg rakk knapt å legge hodet på puta før utmattelsen fra denne opplevelsen slo meg i hodet og jeg sovnet..

Denne er kun del 1! 🙂 Om jeg får mange kommentarer, eller det er mange som leser, så vil del 2, del 3 og kanskje del 4 også komme ut 🙂

Sjekk også

Magnus var glattbarbert

Magnus var glattbarbert : Jeg er en mann godt opp i 50 års alderen som …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *