tirsdag , 3 august 2021
Forside / Alminnelig sex / Hyttetur del 2

Hyttetur del 2

Hyttetur del 2

Etter at vi var ferdige med frokosten bestemte vi oss for å gå en tur, det var kjempe fint terreng. Vel en time senere tok vi en pause og fant oss en fin plass hvor vi kunne sitte uten at for mange så oss. Hadde tatt med oss noe å drikke samt litt mat.

Mens vi satt der begynte jeg å tenke på i går kveld, og bare tanken gjordet meg kåt. Jeg la meg ned og begynte å kysse deg samtidig som den ene hånden min fant veien til skrittet ditt.

La oss ta et knull, sa jeg, men protesterte og mente at noen kunne se oss.

Det gjør meg litt ekstra kåt, sa jeg.

Da dro du ned buksa mi og begynte å kysse og suge kuken min. Det var utrolig deilig og jeg fant frem til klitten din og koste med den også. Du var våt som fan og snart satte du deg ned på kuken med ryggen mot meg. Du beveget deg sakte opp og ned samtidlig som jeg jukket imot.

Etter en stund hørte vi en stemme som sa at her er det noen som har det godt. Da vi så opp var det en dame som så på oss.

Du ble flau og ville hoppe av, men jeg holdt deg fast. Dama gikk og jeg knullet deg til det gikk for oss begge. Før vi tok på oss buksene og gikk videre, sugde du kuken ren – deilig!

Vel tilbake på hytta dusjet og slappet vi av i sofaen før vi gikk ut for å spise lunsj.

Litt senere kom damen som hadde sett oss og satte seg et par bort unna. Hun smilte lurt og du ble litt rød i kinnene. Da vi skulle gå måtte jeg en tur innom toalettet, og da jeg kom ut så jeg at du snakket med damen. Du sa jeg måtte hilse på Tone, og vi snakket litt før vi ble enige om å treffes til middag på hotellet. Vi gledet oss begge til å få selskap til middagen, og vi diskuterte ivrig hvor gammel hun kunne være. Snart var vi enige om at hun nok ikke hadde passert 35 år.

Nå var jeg kåt, og snart sto vi nakne inne på soverommet. Vi tok en 69 slik at jeg kunne slikke deg samtidlig som du sugde meg. Det var himmelsk godt, og da jeg begynte å finger pule deg samtidlig som jeg slikket, visste jeg at det ikke var lenge til du kom. Snart rykket du til og jeg fikk fitte saft i hele ansiktet. Snart begynte du å runke og suge kuken min igjen og du svelget alt da jeg kom i munnen din.

Etterpå koste vi litt og tok en dupp før vi dusjet og kledde på oss for middagen.

Tone ventet i baren og vi tok en øl før vi satte oss ved bordet. Bestillingen ble ovnsbakt laks og en god hvitvin til oss alle.

Praten gikk om alt mulig, og Tone fortalte at hun var skilt og likte å gå turer i fjellet. Naturlig nok kom vi også inn på sex, og hun røpet at det var flere år siden hun hadde hatt en partner.

Det overrasket deg veldig og du spurte hvordan det var mulig. Forklaringen var at hun hadde hatt et dårlig ekteskap med en voldelig mann og derfor mistet litt av interessen for menn og sex.

Resten av kvelden tilbrakte vi i baren frem til at du ville gå tilbake på hytta. Jeg ville gjerne ta en øl til, men Tone reiste seg og sa at hun også ville hjem. Dere gikk og jeg ble sittende og prate med noen andre en stund til. Da jeg kom inn i hytta hørte jeg stønn og tenkte at du koste med deg selv.

Sjokkert oppdaget jeg at du og Tone lå i 69 i senga og slikker hverandre. Da dere oppdaget meg ble det bråstopp og du måtte trøste Tone som begynte å gråte. Hun unnskyldte seg med at hun hadde blitt kåt da hun så oss i skogen og at det blusset opp da vi kom inn på sex under middagen.

Jeg svarte at de gjerne kunne fortsette, og at jeg kunne se på en stund og kanskje bli med senere om de hadde lyst. Snart var dere i gang igjen og du begynte å finger pule Tone som snart kom i en kjempe stor orgasme. Så ville du ha kuk og jeg stilte meg opp og kom inn i deg bakfra.

Tone fortsatte å slikke deg samtidlig som hun slikket meg på ballene. Jeg trakk kuken ut og spurte om hun ville suge den hun også. Nølende tok hun den i munnen men hun kunne suge!

Jeg stimulerte klitten din, og du fortsatte å slikke og finger pule Tone. Snart kom hun igjen.

Tone styrte kuken på plass i fitta di igjen og jeg økte tempoet og støtet hardt og fort inn og ut til det gikk for deg også.

Da jeg var ferdig så jeg at Tone var helt bløt i ansiktet av fitte saft fra deg, og jeg kysset henne og kjente den gode smaken av deg.

Mens vi roet oss ned lå dere på hver side av meg, men dere klarte ikke p holde fingrene unna kuken min som snart igjen var villig og sprek. Da ville du at Tone skulle sette seg ned så hun kunne ri meg, det gjorde hun og var veldig trang og deilig. Samtidig satte du deg over ansiktet mitt så jeg kunne slikke og kose med puppene dine. Tone red sakte men godt og snart stilte du deg bak Tone og ba henne legge seg fremover slik at du kunne slikke mens kuken min jobbet i henne.

Tone stønner mer og mer og kom i en veldig lang og kraftig orgasme. Hun ble lignende oppå meg en stund før hun snudde seg over på siden. Jeg hadde ikke kommet enda så du begynte å ri meg igjen, sakte, sakte. Tone kom over ansiktet mitt så jeg kunne slikke henne, og dere kysset mens dere koste med brystene til hverandre. Du merket at jeg snart skulle komme og ba meg sprute over brystene til deres. Etterpå slikket dere av alt sammen.

Jeg sovnet med en dame på hver side, men våknet alene i sengen. På kjøkkenet var forkosten nesten ferdig, og med to nakne damer reiste kuken seg med en gang. Tone syntes ikke at jeg kunne sitte med stå kuk, så dere samarbeidet om å suge og slikke meg. Bare synet av dere gjorde meg så kåt at snart sprutet munnen til Tone så full at hun klarte ikke å svelge unna. Du hjalp til med å slikke bort det som rant ut, og etterpå ble det frokost.

Senere koste vi oss i boblebadet før Tone måtte hjem ut på ettermiddagen. Du sa at vis hun ville ha sex så måtte hun bare si i fra så skulle vi hjelpe henne, Hun bodde bare en times biltur unna oss.

Vi leverte også nøkkelen og kjørte hjemover. Vi var enige om at det var den beste helgen vi hadde hatt, og vel hjemme gikk vi bare inn og la oss. Jeg inntil ryggen din med en hånd over den ene puppen.

Så sovnet vi.

Sjekk også

Drømmende skjønnhet

Drømmende skjønnhet Nachspielet var over, og de siste gjestene var forsvunnet i maxitaxi på vei …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *