søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Ekstraundervisningen
Jeg klynket av begeistring! Jeg hadde aldri hatt en så stor pikk inni meg noen gang.

Ekstraundervisningen

Ekstraundervisningen

Jeg satt i timen, plutselig banket det på døren. Det var rektor som kom inn, han hadde noe å meddele. Læreren vår hadde blitt syk så vi skulle få en ny vikar denne timen. Det kom ikke direkte som noe sjokk, men det var jo alltid koselig å se et nytt fjes i ny og ne. Inn døra kom en kjekk mann i starten av tredve årene, han var høy, mørk og hadde en god utstråling. Det virket som alle i klassen satte stor pris på å få en nokså kjekk og veltrent vikar, ikke slik som de sure, småfeite gubbene som bare snakket om hvor bra det var å være ungdom da de var unge for nesten hundre år siden. Det begynte jo nesten å gro mose på noen av de fossilene. Denne timen skulle vi ha norsk. Vi skulle ha en kartleggingstest i våre ferdigheter. Jeg gjorde det beste jeg kunne, men selv er jeg ikke så god i norsk.

Etter timen ba vikaren meg om å bli igjen så vi kunne slå av en prat. »Du er visst ikke så sterk i norsk, du?» Jeg rødmet. Han var jo så kjekk. »Hvis du vil kan vi begynne med ekstratimer» sa han. Jeg takket ja, jeg ville jo bli bedre i faget. Dessuten gjorde det meg ikke noe å få være litt alene med dette mannebenet. »Skal vi ta det etter skoletid? Hvis ikke kan du komme hjem til meg» sa han. »Vi kan ta det hjemme hos deg, når skal jeg komme?»

Dermed hadde vi en avtale om å ha ekstraundervisning allerede denne dagen, klokken åtte.

Jeg banket på døra. »Hei!» sa han. Jeg hadde ikke lagt merke til det før, men han hadde ett utrolig flott smil og vakre øyne. Han ba meg inn på stua, og spurte om jeg ville ha noe å drikke. »Hva har du?» spurte jeg. »Jeg har kaffe, vann eller hvis du vil kan du få ett glass vin». Vin var jo trossalt noe av det beste jeg visste. Men problemet var at jeg bare var 17 år. Skulle jeg ta imot alkohol av læreren min? »Jeg tar ett glass vin, takk» svarte jeg høffelig. Han så på meg med ett lurt smil. Jeg kjente rosenknoppene mine bli stive. Jeg kjente jeg begynte å bli kåt.. På læreren min! Jeg bare måtte gå på toalettet for å ta litt på meg selv. Da jeg kom inn på toalettet begynte jeg å kna på mine ømme bryster. De strittet rett ut. Jeg hadde aldri vært kåt på denne måten før. Det gikk en liten stund, og jeg nærmet meg klimaks. Plutselig hører jeg noen ta tak i døra inn til toalettet hvor jeg satt og tok på meg selv!

»Går det bra der inne?» hørte jeg han sa. »Ja, jeg kommer snart» sa jeg med ett lite snev av angst i stemmen. Men så skjedde det jeg håpet at ikke ville skje. Han åpnet døra, og der satt jeg og tok på meg selv.. Jeg rødmet, for jeg var jo helt naken. Han tok tak i armen min, og geleidet meg inn på kjøkkenet. »Legg deg på kjøkkenbordet» sa han, med ett tonefall jeg aldri hadde hørt han snakke i før. Han dro bena mine fra hverandre, og lot tungen sin gli lekent over den våte fitta mi. Aaaaaaah, ropte jeg. JEG VAR SÅ KÅT! Han fortsatte og tease meg. Han kjente jeg rykket til. Han skjønte at jeg var på vei til å nå klimaks. Plutselig stoppet han. »Sug meg og hold kjeft», skrek han til meg. Han kom med det store, stive, harde lemmet sitt mot munnen min. Jeg puttet den ømt inni munnen. Leket med hodet, før jeg puttet hele staken inn. Jeg sugde han for harde livet. Han stønnet, og ga uttrykk for at han nøt det. »Du suger som en gudinne», sa han til meg. Nå var det på tide at han måtte knulle vettet ut av meg! Jeg kunne ikke vente på la fitta mi få smake hans digre lem.

Han kastet meg rundt på bordet, løftet opp bekkenet mitt og tok tak i hoftene mine, og kjørte staken sin inn mellom skamleppene mine. Jeg klynket av begeistring! Jeg hadde aldri hatt en så stor pikk inni meg noen gang. Han røsket tak i håret mitt, og skreik i nytelse. Pulsen min steg, jeg begynte å puste tungt. »JEG KOMMER» ropte jeg! Han trakk seg fort ut av meg, og kom igjen med lemmet sitt mot munnen min. »Denne gangen skal du suge meg tom!» ropte han. Jeg sugde for harde livet. Han skrek i nytelse. Han tok tak i fitta mi og begynte å slikke meg, mens jeg sugde han tom for hans safter. I ett kom vi, samtidig.

Jeg kledde på meg, tok vinglasset og skylte det ned i ett svelg. Så kledde jeg på meg, takket for undervisningen og gikk ut døra. Den dag i dag har vi ekstraundervisning 2 ganger i uka. Og det blir heftigere og bedre for hver gang jeg er der.

Natt til Onsdag:

Alt er nytt , nye lyder, nye lukter .Ligger i sengen å vrir meg alt skal man vende seg til.
Tanken flyr rundt om i hodet mitt, flytting , oppussing og jobb,får ikke sove .
Plutselig kommer jeg på sms en jeg sendete tidligre i dag om besøket i morgen .
Herregud hva har jeg gjort? tenkte jeg .Tenk vist ikke han er klar for litt sprell.
Synes at jeg kunne kjenne en halv stiv en bak forkledet han hadde på seg den dagen på cafen, kansje innbilling.

Da jeg gikk ut i fra cafen kunne jeg kjenne blikket hans etter meg, for da jeg snudde meg hadde det lure smilet rundt munnen.
og øyene var lure .

Han så ut som en kose bamse der han sto , litt bustet på håret , øyene som hadde altid et lite glimt i .Den bredde ryggen hans og den lille rumpa
fast ,litt sprett i den å også, vist ikke jeg husket feil.
Når var det sist jeg hadde kjent pikken hans ? prøvde å huske det, dette er vel en god sove medesin?

Lukker øyene eksta hardt igjen og lar hjernen grave opp de gode minnene.
Ser han komme mot meg meg en hard kuk som står rett ut , og det lure smilet og lattern hans altid blid og glad.

Han legger seg ned ved siden av meg. Tar å legger armne rundt meg å kysser meg forsiktig på munnen .

Kjenner den stive kuken mot magen min. De store hendene hans presser meg i mot han, kan kjenne lukten av han nå .

Jeg begynner å puste tungt nå, alle nye lyder og lukter er borte nå.
Jeg er kåt og det er det en stund siden sist jeg var, pga alt stresset de siste måndene.
Har jo onanert da men kun for å bli kvitt litt stress i kroppen.
Brystvortene mine er harde , jeg leker litt med de . Klitten og leppene hovner opp , blir større og mer følsomt .

fitte åpningen min blir veldig veldig hoven og extra trang nederst.
Jeg stikker en finger inn og kjenner det er våt og glatt.
Jeg lar fingrene jobbe seg opp mot klitten sakt i roternde bevegelser , prøver å finne tilbake til det bilde jeg hadde i hode.

Nå kan kan jeg kjenne han bak meg , brystet hans mot ryggen min , høyre hånden hans er nede i min våte mus å masserer
de hovene lippene mine.

Kuken hans ligger i mellom rumpe ballene mine og jobber opp å ned i sprekken min.
Jeg stoler på han at han ikke presser den inn i det trange rumpe hullet mitt, vi har prøvd dette før og det var ikke vellykket.

Vi var vel unge og ufarende på dette området pluss at han hadde litt for stor til å få plass der.

Munnen hans er i nakken min nå, kjenner tunga hans slikker meg opp bak øret. Han små biter meg , ikke for hardt , bare sånn at jeg kjenner det.
Høyre hånden hans erter meg , lar fingrene forsiktig berøre klitten min.
Jeg kjenner det pirrer og strammer seg i musa , brystvorten er harde og lyser i mot han.Underlivet mitt beveger seg i et forsøk om å treffe fingren hans.
Han sier at jeg skal gå ned på gulvet.

Så snur han seg å legger seg på magen , tar tak imeg og trykker meg forsiktig ned på kne , når jeg ligger slik tar han tak i håret mitt og dra meg til seg.
Vi møtes i et langt å dypt kyss der tungene vår leker og smaker på hverander.
Jeg lar hånden min gli ned fra brystet hans og ned til den stive grove kuken hans..
klemmer forsiktig rundt den og lar hånden jobbe opp og ned i lange drag.Han kysser meg mere intenst nå, kjenner på kroppen hans at han nyter det.
Han slipper håret mitt og jeg legger hode ned på magen hans og ser på kuken hans med et sulten blikk.

den andre hånden min fører jeg ned til mitt våte trange fitte.Berøre klitten forsiktig, men bestemer meg for å fingre meg isteden for å jage etter orgasme.
Jeg ser pikke hode er lilla nå og det renner ut blanke dråper på tuppen.Jeg beveger meg ned å slikker bort dråpene , kjenner smaken i munnen og lar hele det harde pikke hode gli inn i munnen min.Tunga roterte rundt hodet mens jeg suger lett. Hånden min har økt takten og han jukker i mot meg.

Den ander hånden min puler meg selv med 2 fingre , kan snart ikke vente lengere.Det pirrer , rister i hele kroppen min.

Jeg kan se at han ligger å følger med i speilet på kleskapet mitt.Han stønner lavt jeg blir enda kåtere når jeg vet at han nyter synet av meg mens jeg finger puler meg selv.
Jeg ligger å puster med åpen munn og jeg har to fingre i musa mi nå.Små klyper meg selv i di stive og harde brystvortene mine.Kjenner at det ikke er lenge igjen .
Ligger å ser på meg selv i halv mørket.Fingrene mine er blanke av mine kåtesafter.
Stikker de inn i munnen min og kjenner smaken av meg selv, lukker øyene hardt igjen og lar drømmene fortsette.

Kukehode skiller min fitte lipper jeg kan kjenne hver millimet av den , han lar den gli sakt inn i meg.

Når den er helt inne lukker han øyene og ligger stille i et par sekunder.
» må bare nyte dette litt» sier han Stemmen hans er skurretet nesten som den sprekker.

Han retter seg opp og tar tak i armene mine og legger de bak hodet mitt.Han holder fast med den ene hånden mens kuken glir inn og ut av meg i et langsomt tempo.
Jeg lukker bena mine rundt hoften hans og presser han i mot meg , får han til å øke tempoet.

Vi puster i takt vi enser ingenting , kun hverandre.
Han slipper hendene min og jeg legger di rundt ryggen hans og løfter meg i mot han.
Kan se bryst musklene hans er spent og armene er det synlige blodårer ,blir kåt av se på han jobbe inn og ut av meg.

Jeg har flyttet fingre opp fra det våte fitte hullet mitt nå og lar klitten få sin del av kosen.

Jeg kan kjenne at det bygger seg opp , det pirrer, strammer seg i hele kroppen, jeg stønner høyt.

har en intens følelse i hele kroppen nå.Det er rett før det tipper over for meg.Vill bare ha de deilige bildene i hode igjen.
Rett før jeg kommer bøyer han seg ned og visker i øret mitt»Du er deilig hele deg er deilig »

Orgasmen kommer rullende over meg , jeg kjenner den deilige pirringen lystfølelsen spre seg ut i hele kroppen min
jeg strammer hele kroppen min automatisk , går opp i bro.
Følelsen går fra fua mi og opp til brystene mine , er overfølelsesom nå.
Jeg presser han vekk i fra meg , ikke for at jeg vill det men kroppen min bare reager sånn.

Han legger seg ned ved siden av meg og kysser meg ømt på munnen, prøver å smile til han men orgasmen har fått meg
inn i en transe.

Hendene stryker meg på magen. Kjenner at jeg er svett. Lukker opp øyene og ser inn i det bamse ansiktet hans .Nå får jeg frem smilet.
Drar han mot meg og kysser han.
Han visker øme ord inn i øret mitt,tunga hans leker med ører flippen min og gjentar » du er så go å deilig»

Jeg jobber med klitten min og hører bilene suse forbi, kjenner den virklige orgasmen nærmer seg nå.

Han sitter over brystet mitt og jeg leker med ballene hans med tunga, hendene mine er bak på fua hans.

Den er myk og go nesten som en baby rompe.
Han ronker den stive pikken med harde tak ,ser hvordan kroppen hans jobber.Alt blir litt andeledels når du ser undernifra.

Brystmusklene ser større ut armene alt virker større.Kuken ser enorm ut .
Han støter seg med den ledige hånden i mot veggen og sier » jeg kommer»
Spruten kommer i korte støtt, noe treffer i veggen bak og noe drypper i ansiktet mitt.Han stønner å puster fort.

Tunga mi masserer ballene. Han rykker i hele kroppen.
får ut de siste dråpene og legger seg ned og puster med et lurt smil rundt munnen.
Jeg fisker frem litt sperm fra kinnet mitt og smaker på det. Halv tørt og salt.
Jeg sier til han » kysss meg» vet han ikke synes noe om det men nå er det min tur til å bestemme.

Den rytmiske samentrekknigen i fitta mi sprer seg i hele kroppen min . ligger å prøver å få pustet igjen.

Kjenner den tilfredsheten og roen brer seg over hele meg.
Nå skal jeg sove , gleder meg til i kveld kl 1800.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.