søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Bondage / Bundet fast – Bondage

Bundet fast – Bondage

Bundet fast – Bondage :

Du ligger på et silkelaken i en sort smijernsseng. Der ligger du i sengen og sanser, for det er alt du kan. Høre lukte og kjenne. For Jeg har bundet dine hender og føtter med silkebånd fast til sengekarmen. . Du ligger på rygg. Fastbundet, med skrevende ben, og armer. Det strammer litt rundt håndleddene, men det er ikke vondt, bortsett fra når du forsøker å komme løs. Da merker du hvor fast du sitter.

Du har gåsehud. Vinduet står på vidt gap, men du fryser ikke. Prøver å kontrollere pusten.en sitrende spenningen i kroppen kommer slett ikke av det behagelige vindraget som kan merkes bort til der du

ligger. Du lytter. Hører bjørkeløvet rasle.Ellers ingenting Det er fullstendig mørkt i din verden, akkurat nå. Selv om det er høylys vår-dag og sola skinner.

Du har fått et tykt sort bind foran øynene dine, og kan ikke lengre se det andre ser. Men sansene synes forsterket i denne tilstanden av hjelpeløshet. Og egne bilder som har utspring i din egen lengsel dannes i

dette mørket på din egen netthinne. Lukter smaker, tiden. Tiden står stille. Den er uvesentlig. Slik ligger du. Lurer med ett på Hva i all verden du har gitt deg ut på. Hvor er han? Har han bare tenkt å la meg

ligge her? hvor lenge skal jeg ligge slik? Den gode følelsen byttes med et ut med et snev av panikk.

Tanker streifer deg. Du prøver å komme løs. Det går ikke. Motvillig kjenner du hvordan fitteleppene svulmer opp og blir våte. Du prøver å forhindre at klitoris røper hvor opphisset du er, men da blir det bare verre, og en liten dråpe kjønnsaft unnslipper kjønnsleppene dine i det du prøver å klemme bena mot hverandre, og etterlater seg en fuktig stripe nedover langs spalten. Da hører du en lyd, og skvetter til, bare for å konstantere at det var ditt eget stønn du hørte.

Du tror du kjenner at jeg er i rommet nå, men vet det ikke. Har ikke hørt skritt. Men merker at noen ser på deg. Merker duften av et annet kjønn. blande seg med ditt eget, men bare veldig vagt. Er det innbildning? Da kjenner du med ett noe.

Det svir litt godt vondt. Men du greier ikke definere hva det er. Et insekt? Nei, der var det igjen. Mer tydelig nå. Det er noe varmt og flytende som drypper nedover brystvorten din. Brystet reagerer med å

strutte ut og knopper seg på toppen. . Igjen kjenner du gåsehuden som brer seg nedover ryggen. De varme dråpene faller nå på din andre brystvorte. Og reaksjonen der er nesten enda kraftigere. Et lite stønn unnslipper leppene dine, og skjærer gjennom stillheten. Du biter i deg et lite utrop når du kjenner et bestemt lite rapp over rumpeballen. Hysssssj…….endelig en lyd. Han er der. Du har selv gått med på at ingen skulle bryte stillheten. Uansett. Biter i deg neste stønn. Og konstaterer at dråpene som traff brystvortene bestod av varm olje som nå smøres utover dine bryster. Prøver å kontrollere pusten når en tynn stråle av glovarm olje renner nedover bryst og mage, før den slutter rett over det stedet som verker mest. Igjen hendende som masserer oljen utover mage og hofte. Så lyst du har til å rope ut kåtheten din, men tør ikke. Straffen er svidende.

Fremdeles er rumpeballen varm etter det ene stønnet som lurte seg ut. Du strammer armene spenner hoften og presser bena sammen. Til ingen nytte. Ahuummm. Strålen som heldigvis ikke er like varm lengre traff klitoris, og lager nå en liten bekk som renner nedover kjønnsleppene. glatt varm olje renner helt nedforbi rumpehullet. Stønnet bare måtte komme, og denne gangen er det høyre skinke som svir. Deilig. Skal dette være straff? Biter deg i leppen for ikke å smile, ikke røpe deg. Røpe nytelsen av varmen som sprer seg fra rumpen og over til underlivet.

Redd for at da blir neste rapp hardere. Du er goldvarm over hele kroppen, lengter etter å bli fylt. Fitteleppene blottlegger seg kjøttfulle og blanke og frister så godt de kan. Mens du ligger slik og kjenner at du skjelver, merker du noe kaldt på brystene. En isbit plasseres på den ene brystvorten og holdes der en tund, før den bytter side, for det må være en isbit. . Følelsen er ubeskrivelig, og det vanskeligste er å ikke rope ut høyt. Hva f. er det den gutten innbiller seg. Jeg vil pules. ikke gjennomgå kuldesjokktortur.

Isbiten sklir ned fra brystkløften og nedover magen, før den legger seg til ro i navlen. Der får den ligge i fred. Mens kulde gysningene går over i konstante nytelsesilinger.. Kroppen verker, og vil ha mer Etter hvert som isbiten smelter, lager den en ørliten isfjellbekk som renner nedover glatte kjønnslepper. Etterlater seg gåsehud som sprer seg helt opp til nakkeroten.

På ett eller annet merkelig vis klarer du nå å undertrykke stønnet i det en glatt finger bestemt presser seg inn i anus. Blir der inne litt og trekker seg sakte ut igjen. To tre ganger. Så er det slutt.

Stønnet høres ut som et klagerop, men det er bare du som hører det. Det var et innvendig rop. Det er oljeflasken som blir presset inn i anus, og du kjenner hvordan rumpen fylles av den glatte oljen.Flasken

tømmes der, og overskuddet renner ut, og det er ingenting du kan gjøre til eller fra for å forandre det.

Du aner ikke hvor den kom fra, men det må være en dildo som blir presset inn i rumpen din. Sakte, usigelig sakte, borer den seg inn i ditt lille private hull. fortvilet og utålmodig prøver du å jukke i mot med hofta, i håp om å få den raskere inn, men forsøket saboteres fordi den bare blir trukket tilbake like mye som du presser deg frem.

Sakte fylles du likevel opp der bak. Dildoen fyller etter hvert opp hele rumpehullet ditt, og når den endelig når bunnen, er du glad den ikke ikke kan nå lengre inn. Du kjenner hvor godt den presser på mot

veggen der bak. Sprenger deg litt. . Du gir opp å kontrollere pusten din. og slipper straff for det ene korte ropet du kommer med når du endelig kjenner pikken som hardt og litt brutalt presser seg inn i deg i et

eneste langt støt. Så trangt det er nå. Trangere enn noensinne på grunn av dildoen der bak. Heldigvis ligger den helt rolig. Og bare fyller opp.

Pikken presser seg ut og inn mellom kjønnsleppene dine, og du roper høyt mens du kommer i en voldsom orgasme nesten med en eneste gang. Spasmene etter orgasmen skyller fremdeles gjennom deg. og

du klorer deg fast i kroppen som ligger over deg, og kjenner du forsvinner inn i en annen verden når dildoen blir slått på og gir viberasjoner i hele underlivet mens du blir pult med langsome men harde støt i fitten din, til en ny orgasme griper tak i deg.

Mister den siste sansen, hørselen, glemmer tid og sted. Registrerer at du fremdeles blir pult på den samme deilige måten, blir bunnet med hvert støt, og roper ut usammenhengende ord i en ny orgasme.

Føler fjernt at bena blir løsnet fra sengefestene og løftet over et par brede skuldrer. Dildoen får hvile seg, og et par oljeglatte fingrer koser med klitorisen mens pikken sklir uhemmet ut og inn mellom kjønnsleppene.

Fitten kjennes stor og romslig nå. Men etter hvert begynner leppene å suge seg fast til det deilige lemmet som taktfast støter seg inn mellom fitteleppene dine. Du blir gradvis trangere og trangere. Olje og fittesaft

smører kjønnene sammen med et par salte dråper som pipler ut av pikken. Slik blir du pult til du forsvinner inn i din egen verden. Inn i nytelsens rike,

Aner ikke hvor lenge du var borte, men, klynker over tungen og leppene som leker seg med klitoris, og pikken er byttet ut med to ivrige fingrer. Du vet ikke om du makter mere, men står ikke mot en ny

orgasme mens den siste fingren sklir inn i anusen din og fyller deg opp bak . Munnen som presser seg mot kjønnet ditt Og du forsvinner inn i deg selv igjen.

Du våkner, på tvers i sengen og med armene fri, kjenner at du fremdeles har pikken hans i din munn. Fremdeles saltsmaken av all den sæden du svelget unna i sted. Litt lei deg for at du ikke helt husker, ikke halt klarer å få tak i alle detaljene om hvordan han støtvis sendte varme ladninger med varm sæd

innover i munnen din, hvordan du prøvde å svelge unna all herligheten etter beste evne, begynner du sakte å suge han stiv igjen, mens han ligger hjelpesløst fastbundet i sengen. Og du fryder deg over

stønnet som unslipper han før du gir han et skikkelig rapp over skinken.

 

Blindbock Med Min Flickvän :

 

I går kväll hade jag och min sexiga sambo en helt otrolig upplevelse. Jag kom hem före min sambo och ordnade till lite gott att äta och satte in två Amadeus på kylning. När min sambo kom hem så klagade hon över vilken jobbig dag hon haft och vill duscha före maten.- Kan du inte tvätta mig på ryggen? bad hon mig.

När vi kommer in i badrummet börjar jag klä av henne. Först blusen – mums vilka bomber som spränger i den tunna svarta bh-n. Jag knäpper upp knappen och drar ner dragkedjan i kjolen låter den falla och upptäcke att hon idag har haft höfthållare och silkiga strumpor.

Jag börjar att bli riktigt kåt och får en idé att leka lite med min älskling. Jag tar en svart sjal som ligger där och sätte en bindel för hennes ögon. Hon protesterar lite lätt, men medger att det kan bli spännande duschning.

Jag omfamnar henne, kysser hennes halvöppna läppar för att sedan fortsätta avklädningen. Först bh-n. De fyllig brösten gungar lockande framför mina ögon och jag böjer mig ner och tar det vänstra mellan mina läppar. Det högra smeker jag lite med min hand. Min älskling stönar svagt, sticker in ena handen innanför sina tunna svarta trosor och börjar smeka sig själv.

Jag släpper brösten och börjar lossa strumporna och medan jag varsam tar av henne höfthållaren och strumporna så smeker hon sig själv hela tiden.

Det börjar bli svårt att hålla igen och inte köra in kuken hennes sköna fitta innan duschen. Till sist tar jag av hennes små svarta trosor och smeker av dem och hon sätter sig på sminkbordet med särade ben och öppnar blygdläpparna för att visa mig hur våt och kåt hon är.

Min tunga börjar försiktigt leta sig upp efter hennes lår mot det lockande målet. Sakta närmar sig tungan öppningen, hon stönar högt och höfterna rör sig allt mer. Så sticker jag in tungan i hennes väntande fitta och börjar knulla henne med tungan. Det dröjer inte länge förrän hon skriker ut sin första orgasm för kvällen. Nu vill hon ta av sig sjalen men jag hejdar henne – nu ska hon få njuta riktigt mycket.

Jag kastar av mig kläderna och leder in henne i duschen. Där under det varma vattnet möts vi åter i en kyss. Hon gör sig fri och börjar smeka min hårda kuk. Hon nafsar i den med tänderna för att sedan suga in hela kuken i munnen.

Ingen kan suga kuk som hon. Jag känner att min orgasm närmar sig och drar ut kuken från hennes hungriga läppar. Så börjar jag tvåla hennes ljuvliga kropp med jordgubbsschampo. När hon är tvättad och klar torkar jag av henne med en varm handduk. Bindeln för ögonen får sitta kvar, när jag sveper in hennes kropp i en tunn strandsjal som både visar och döljer hennes behag.

Jag tar hennes hand och leder in henne till köket. Ur kylen får jag fram en Amadeus, hon rycker till när korken med en smäll åker ur flaskan, men läppjar villigt i sig av favoritdrycken jag bjuder henne.

Flaskan och glasen får följa med oss till sovrummet. Där tar jag av henne strandssjalen och lägger henne naken på sängen, med bindeln för ögonen kvar. Så går jag ut i badrummet och hämtar rakhyvel, raklödder, handduk och vaselin.

När jag kommer tillbaka in till sovrummet börjar jag att kyssa och smeka hennes nakna kropp. Först brösten, sedan ner mot naveln och till sist hennes fitta. Och så börjar jag, löddra in hennes fitthår med raklödder.-Åh, vad skönt, ska du raka mig när jag inte kan se på. Du gör mig galen av kåthet! stönar hon.

Försiktigt börjar jag raka bort hennes svarta fitthår. De är upphetsande och spännande och min kuk är nu stor och hård. När jag rakat bort det sista fittstrået böjer jag mig fram och börjar att kyssa och slicka hennes lena, mjuka fitta. Så skönt det är att få slicka en nyrakade fitta. Hon gillar det också, hela hennes kropp vrider sig under min tunga.-Knulla mig! skriker hon Jag slutar att slicka och bjuder henne på mer Amadeus.

Och så hämtar jag hennes två löskukar ur byrålådan. Den ena är vit och slät, den andra är större och naturfärgad. Jag ställer mig på knä mellan hennes lår och börjar gnida löskuken mot den nyrakade fittan och min älskling stönar högt.- Kör in den, skriker hon och nu är jag inte sen att lyda.

Jag lägger mig ovanpå henne i läge för en 69:a och hon får strax tag i min kuk och tar den i munnen för att fortsätta den sköna sugningen hon fick avbryta i duschen. Själv kör jag löskuken ut och in i hennes allt blötare fitta, börjar slicka hennes klitoris, suger den mellan mina läppar och låter tungan leka med de styva knoppen.

Med min lediga hand letar jag rätt på den andra löskuken i sängen, smörjer in hennes bakre hål med lite vaselin och trycker försiktigt in den vita, släta dildon där. Min älskling kommer nu i en jätteorgasm och jag tror nästan att hon ska skaka sönder.

Jag slutar slicka för en stund och tar ut min kuk ur hennes mun. Och så sätter jag mig upp och ser på när min älskling knullas av två löskukar. En stor i fittan och en mindre i ändan. När jag ser att hon åter håller på att närma sig en orgasm ber jag henne att vända sig på sidan. Och så tar jag ut löskuken ur ändan och trycker försiktigt in min stora hårda kuk där i stället. Hon gnyr lite försiktigt, men när jag stannar upp vill hon ändå att jag ska fortsätta.- Kör in hela kuken i röven, ber hon.

Det är trångt i hålet och genom den tunna väggen mellan ändan och fittan känner jag hur löskuken vibrerar. Så skriker hon åter ut en orgasm och samtidigt fyller jag hennes ända med sperma. Jag ligger kvar en stund, känner vibrationerna från fittan, innan jag drar ut löskuken och tar bort sjalen från hennes ögon. Sen drar jag ut min kuk ur ändan kysser henne på munnen och frågar:-Var det skönt att leka blindbock?-Om! svarar hon. Men nästa gång kan jag väl få riktiga kukar i alla hål?-Visst kan du få det, svarar jag. Det är något jag dröm om, att få se andra kukar knul¬la din sexiga kropp.-Åh, vad det ska bli skönt att få flera kukar i mig samti¬digt, och inte kunna se vem som knullar mig var, säger hur leende.

När vi duschat och ätit färdigt började vi leta efter ett hotell med dans för att förver¬kliga vår nästa blindbockslek och nästa helg bär det av. Jag har redan packat ner en ögon¬bindel och rakhyveln. Kanske någon annan vill raka hennes fitta medan jag ser på?

Sexmoter

Sjekk også

Når Master blir slavegutt – kinky

Når Master blir slavegutt – kinky : Som Dominant Master er jeg jo vant til …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.