søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / Moren til Andreas – Aldersforskjell

Moren til Andreas – Aldersforskjell

Moren til Andreas – Aldersforskjell :

Det har seg slik at jeg og Andreas går på samme skole, vi er begge 17 men går på forskjellige trinn . Denne historien skjedde for et halvt år siden.

Når jeg kommer hjem til kompis Andreas blir jeg alltid møtt av hans mor. Hun smiler og er snill og hyggelig. Kan nok ikke kalles «Smell vakker» eller «Drit sexy», men hun 7-8 på en skala til 10.

Det første hun sier er alltid «Vil du ha noe å tygge på Lars?»

Andreas og jeg skulle studere lekser sammen, og da jeg ringte måtte jeg faren hans på vei ut.

Han var tydelig stresset, hilste lett og skyndet seg inn i bilen og kjørte avgårde.

Da jeg kom inn spurte jeg om Andreas hadde kommet enda. Avtalen var å møtes klokken syv, men jeg var 45 minutter for tidlig ute.

Moren svarte at det var han inne, men sa «Kom inn og vent du, så skal du få noe å bite på»

Det hadde jeg ikke noe imot.

Hanna, som moren het, sa at Andreas hadde ringt og sagt at han ville blir 15 minutter forsinket. Derfor måtte jeg regne med å vente en time sa hun, og smilte lurt. Jeg forsikret henne at det ikke var noe problem. Og passet det dårlig at jeg var her kunne jeg finne et annet sted å vente.

«Nei, nei, ikke tenk slik» sa hun og gikk inn på kjøkkenet. Først da la jeg merke til noe rart med det hun hadde på seg, På baksiden av t-shirten hennes var det flekker som jeg fort kjente igjen.

«Sperm» tenkte jeg, og flirte litt av tanken. Jeg gjettet at her hadde det vært sex inne i bildet like før jeg kom.

Da hun kom tilbake la jeg også merke til at skjørtet hennes var skrukkete. Hun så at jeg stirret.

«Kremt, hva stirrer du på Lars?» Jeg rødmet og visket, «du har sperm flekker bak på t-shirten din»

Nå rødmet hun også og flerret den av seg, uten å tenke på at hun ikke hadde BH på seg.

Hun begynte å lete litt etter flekkene før hun kom til å tenke på at hun var uten BH. Men hun tok den ikke på, bare skjulte seg litt bak hendene.

«Uff da, dette var flaut, men jeg regner med at du har sett bryster før?” Jeg klarte bare å nikke.

Hun smilte litt rart. «Ja, ja, det er jo ikke så rart at to stykker på dine foreldre sin alder har sex?»

Jeg ristet bare på hodet, klarte ikke mer. Hun smilte igjen. Jeg var 18 da jeg fikk Anders faktisk, og siden du er så god i matte så skjønner du sikkert hvor gammer jeg er?»

Jeg stammet frem «Tretti fire»

Hun nikket, så nesten litt trist ut der hun satt. Jeg spurte rett ut «Du ser lei deg ut Laila Hva er det?» Faren til Anders, det er problemet. Han dro fort av to grunner.

For det første klarte ikke å få meg til å komme, jeg sa faktisk ifra denne gangen. Han ble rasende»

Jeg satt der og ristet på hodet la jeg merke til, og syntes det faktisk var litt trist.

«Har du hatt noe kjæreste da Lars?» kom det plutselig. Jeg måtte innrømme at jeg hadde hatt en, og at det varte i cirka 2 måneder. «Dette er sikkert litt frekt» sa hun «men jeg spør nå likevel. Hadde dere sex?»

Jeg rødmet, og kjente samtidig at nå begynte kuken å reise seg litt mer en det jeg likte.

«Ja, fem ganger. Første gang var flaut, og andre også, så ble det perfekt de tre siste» Hun smilte.

«Bra, så da kom hun de siste tre da?» Jeg nikket. «Flink gutt, flink gutt» Hun kikket plutselig på skrittet mitt. Jeg kikket også, og jeg hadde den stå kuken der nede.

Hun smilte. «Jeg gjør deg tydeligvis kåt med alt sex pratet, og her sitter jeg jo halv naken også. Skal gå og skifte»

Da gjorde jeg noe jeg aldri trodde jeg kunne gjøre. Jeg sa «Laila, du må ikke kle på deg for min del. Jeg likte det jeg så»

Rett etter skjønte nesten ikke hva jeg selv hadde sagt. Jeg rødmet enormt, og kikket ned i gulvet. Hun snudde seg, og gikk tilbake

«Ja, da så Lars. Da skal jeg ta deg på ordet.” Jeg klarte å se opp. Brystene hennes var middels store

B-cup om jeg skulle gjette, og de var ikke hengene. «Du får se godt og lenge Lars, nå som du har sjansen.”

Hun gikk bort til meg, satt seg i sofaen ved siden av med, og begynte å stryke meg i håret.

Hun førte høyre hånden min til brystende, og sa «Kna Lars, kna» Jeg nølte litt, men de myke brystene hennes var for deilige til å slutte.

Hun kysset meg, og sa «Vil du kjenne hva jeg har under skjørtet?»

Jeg nikket til bekreftelse. Hun førte nå min venstre under skjørtet, samtidig som hun skrevet. Jeg kjente fitte leppene hennes, skvatt nesten og trakk til meg hånden.

«Nei, nei, være flink gutt nå. Hun førte hånden min tilbake. Hun presset to av fingrende opp imot fitte leppene sine, og presset dem inn. Gud hun var våt.

«Mmmm» kom det fra Laila. «Flink Lars» Vi holdt sikkert på slik i 10 minutter, da reiste hun seg, og tok meg i hånden. «Kom, nå skal vi knulle» Jeg fulgte lydig med. Hun førte meg inn på sove rommet til henne og mannen. Hun kledde av seg helt. Jeg så at hun holdt seg godt i den alderen. Jeg sto der å måpte. «Skal ikke kle av deg du da?»

Hjelpe meg som kuken sto, så hard hadde jeg aldri vært. Hun lo nå faktisk og sa «Dette kan bli morsomt, den er faktisk større en min mann sin»

Jeg ble nesten litt stolt. «Skal jeg suge deg Lars?» Jeg ristet på hodet «Ikke helt min greie, runke og fantasere er mer min greie» «Å, Hva fantaserer du om» Jeg svarte som sant var «Anal sex»

Hun smilte «Du gjorde det aldri med din x?» Jeg ristet på hodet. Hun smilte igjen «Kanskje vi kan oppfylle den drømmen, men først må du gjøre deg fortjent til det Lars. Det ligger noen «Nøkken» i skrivebordsskuffen der borte i høyre hjørne. Jeg gikk bort å hentet de tre de hadde. «Vil du være så snill å putte den på?» spurte jeg. Ja, svarte hun og åpnet den første.

Hun førte den på, men klarte å fikle det til, og ødela den første. Hun lo «Uten trening skjønner jeg» De to andre gikk ikke noe bedre, og jeg tenke «Ja ja, det var det» Hun så ut som hun tenkte. Tilslutt sa hun

» Æsj drit i det, jeg er sterilisert, så det blir ikke noe barn» Hjelpe meg tenkte jeg, men protesterte ikke. Jeg hadde jo aldri knulla noen uten kondom. Jeg la meg på sengen og hun kom etter. Hun satt seg nesten ved kuken og dyttet seg bakover, Jeg kjente hvordan tippen av kuken gikk sakte inn i den våte fitta hennes, og faen hun var trang. Hun rykket til selv å stønnet i øret mitt «Den største kuken jeg har kjent i meg. Jeg smilte stolt. Hun presset mer. Kuken gikk sikkert men sakte dypere inn i henne, og våtere ble hun, og stivere ble jeg.

Hun satte seg opp forsiktig, og jeg presset på brystene hennes. Hun hvilte seg litt. Jeg gnidde og pirret brystvortene hennes. De ble stive. Hun begynte å sagte ri meg, Opp og ned, med fortere og fortere hastighet, jeg mistet litt kontroll over brystene hennes, og nøyt synet av at de duvet opp og ned samtidig som hun stønnet mer. «Å herre gud Lars, la meg nulle deg. Ååå, kuken din…Mmmm» Jeg kjente hun krøllet seg, og jeg så orgasmen spredde seg i kroppen hennes, men jeg klarte å holde igjen. Jeg ville holde igjen. Hun rei litt til. «Oh, sliten jeg, du får overta jobben, la oss prøve litt doggy»!

Jeg ba meg ikke to ganger. Sto bak henne og ville ikke være forsiktig nå, nå som jeg viste at dette var noe hun nøyt «Jeg dundret den inn henne, og kjente nå at fitta var om mulig ennå mer våt. Jeg skjønte plutselig hvorfor, hun svettet.

Dette var hun ikke van t til. «Åååå, ung kuk, herre gud Lars, knull meg, knull meg. Vær så snill, gi meg mer.» Jeg slo henne på rumpa og dengte den inn i henne, ut og inn, ut å inn.

Nå kjente jeg bølge nummer tre komme, og jeg hadde problemer med å holde tilbake utløsningen «Ikke komme Lars, jeg har en presang hvis du ikke kommer»

Jeg kom ikke, men det gjorde hun, med et hyl som jeg skjønte ikke var «Fake» for å si det slik.

Hun stoppet opp, gikk ut av senga og inn på badet. «Bli der du er Lars. Bli der»

Litt etter kom hun ut igjen, med en flaske gel. Jeg så hun hadde helt baby olje over hele rumpa, og hun gliste, Hun gikk i «Doggy» igjen. «Nå skal du få knulle en dame i ræva mister, og komme så hardt du bare kan. Jeg gliste og tok en stor sprut med glidekremen hun ga meg. Snart var rumpe hullet ferdig innsmurt

Hun reiste seg mer opp, og jeg fingret henne der med tommelen, for at hun skulle bli klarere.

Imens smurte noen også kuken godt inn i glide middel.

Jeg førte kuk hodet forsiktig inn og ut av rumpehullet. «Oh, det er så godt, og vondt på samme gang Lars, men ikke stopp» «Å nei da Hanna, ingen skal stoppe meg nå2 Cm, for cm dypere in. Nå så trangt at jeg kjente at jeg var klar til å komme når som helst. Mer glide middel, fortere tempo. Mer glide middel.

Ennå fortere. «JA, LARS MER!» Han kom inne i rumpa hennes, knull deg til orgasme der bak .

”Knull meg i nummer 2″

Nå kjente jeg hvordan spermen presset seg ut, og fylte henne. «ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH» Jeg lente meg frem og med det jeg klarte presset jeg meg dypere inn og kom slik at det sprengte inne i meg.

«Gud det var digg» sa jeg. og smilte. Ja svarte hun tilbake.

Sexmoter

Sjekk også

Tone

Tone Jeg husker Tone godt fra min tidligere arbeidsplass. En høy, slank dame, alltid pent …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.