fredag , 16 april 2021
Forside / Første gang / Hun var så villig og kåt nå
Første skoledag - Jeg merket det strammet seg enda mer rundt kuken min å hun brøt ut i en enorm orgasme.

Hun var så villig og kåt nå

Hun var så villig og kåt nå :

Det var første skole dag etter sommer ferien og jeg merket jeg var spent på å møte de nye menneskene jeg skulle gå i klasse med. Vi ble ropt opp en etter en og fikk beskje om hvem klasse vi gikk i, det var mange ukjent navn jeg ikke kjente og tenke ikke over hvem de var før jeg satt midt i et klasserom sammen med 14 jenter, jeg viste jo barn og ungdom var en linje som flest jenter valgte men å være eneste gutt blandt bare jenter kunne jo bli spennende.

Læreren snakket en hel masse om hva vi skulle gå igjennom og hvor godt kjent vi skulle bli, plutselig skulle vi stå i ring på gulvet å lære oss navn da jeg først la merke til henne, hun sto der så nydelig og uskyldig, jeg ble stående bare å se av forbeuselse og nysgjerrighet, da jeg merket noen dyttet meg i siden å sa “kim, det er din tur” jeg skvatt til av forskrekelse å merker jeg små rødmet litt i kinnene. Da vi endelig var ferdig med å prøve å lære oss navn å skulle finne plassene våre som var en passe stor pult med to stoler så jeg navnet hennes ved siden av mitt på pulten, jeg tenke ett lite yes inni meg når jeg så det. Vi satt oss ned å praten gikk lett, hun het Maylen og var året eldre enn meg.

Vi fikk en oppgave utdelt vi skulle svare på og Maylen bøyde seg ned får å ta opp skrivesaker fra veska, da jeg ikke klarte å unngå å se den svarte blonde trusa hennes kom til syne over buksekanten hennes, det var så sexy, jeg lot øynene gki opp og ned fra hodet og ned til rompa, jeg brå tittet vek når hun reise seg opp igjen og prøvde å late som ingen ting å forsette med oppgava mi, når jeg omsider fikk roet meg ned så jeg hun skøv en liten papirlapp bort på min side av pulten, jeg tok den opp å leste den raskt “Likte du det du så?” sto det.

Fean freska tenkte jeg, men latet som jeg ikke skjønte hva hun mente og skrev på et lite ? på lappen å ga den forsiktig tilbake. Helt ukonsentrert og helt i min egen verden prøve jeg å forsette på oppgava mi, lå lappen foran meg igjen “jeg så du tittet på meg når jeg bøyde meg” jeg viskte ikke hva hun mente med det, likte hun det eller synes hun bare jeg var teit, jeg satt å tenkte på hva jeg skulle skrive på lappen da læreren sto bak meg å dro den fra meg “lappe skriving vill jeg ha meg frebedt, dette hører hjemme på bareskolen sa hun med en særende stemme. jeg sudde meg rundt å møtte blikket til Meylen som virket litt små flau.

Vi snakket ikke så mye, den neste timen vi bare smite til hverandre når blikkene våre måttes. neste time skulle vi ha en sammarbeids oppgave to og to, å vi ble sendt på ett grupperom får å jobbe sammen med et lite prosjekt vi skulle legge frem om noen uker. læreren låste opp å vi fant hver vår stol å satt oss ned å startet å lese igjennom oppgava, da jeg merket en hånd på låre mitt, jeg snudde litt forfjamset på hode å så inn i di krystall blåe øynene som lyste av kåthet. hånden hennes gled ellegant oppover innsiden av låret mitt, jeg merket det kriblet i hele kroppen og det strammet jeg i buksa mi, fingrene hennes kilte lett over bulen på buksen min, hun ga meg et raskt sexy blikk for hun reiste seg fort opp å gikk mot døra å låste den, hun gikk elegant mot meg, jeg kunne se hvordan hoftene hennes svaiet og hun kastet det lage lyse håret bakover åh hun tante meg, buken på buksa var ikke en bul lenger, kuken min var så stiv og hard. hun vrikket seg mit meg mens hun sakte begynte å kle av seg på overkroppen.

hun satt seg skrevende over beina mine å vi satte i gang med et heftig tungekyss, skulle tro vi aldri hadde gjort annet. jeg kysset henne nedover halsen og dro av henne toppen og bh\’n hun hadde de deiligse brystene en gutt kan drømme om, runde faste bryster, niplene var stive å stryttet i mot meg, jeg knadde puppene hennes hardt å intenst mens jeg sugde brystvortene hardt, hun stønnet, og dro av meg t-shjorta, jeg klarte ikke vente mer, jeg måtte ha henne, smake på henne her og nå. jeg tok godt tak rundt rumpa hennes å løftet hnne opp å la henne forsiktig ned på pulten, kysset hun nedover brystene og magen mens jeg rolig beveget meg nedover mot bukse kanten, heletiden stønnet hun rolig å kontrolert jeg kneppet opp buksa hennes å dro den forsiktig av hun, hun var så våt jeg så det glinste av safter i fitta hennes og klitten var håven og struttet i mot meg, sakte begynte jeg å kysse den hånende klitten, jeg merket den pulserte mot leppene mine, fingrene mine lot jeg gli over leppene til de fant veien inn i skjeden hennes, hun stønnet, to fingre gled lett inn i den våte fitta hennes, jeg maserte g-pungtet.

hun stønnet enda mer å jokket villig mot fingrene mine, jeg øket tempo å støtet hardere inn i henne. hun var så villig og kåt nå. hun stønnet nesten skrek av jeg skulle ta henne, ta henne hardt, jeg lot meg ikke be to ganger å kneppet opp buksa å kjørte den harde pikken min langt og hardt inn i henne, jeg stønnet, det var så godt, den våte fitta hennes strammet jeg rundt kuken min, hun var god å trang nesten som i en drøm, jeg øket tempo å støtet hardere og hardere, jeg merket det strammet seg enda mer rundt kuken min å hun brøt ut i en enorm orgasme, jeg sleit med å holde igjen min egen, da hun hadde roet seg litt å jeg merket orgasmen hennes begynte å dabeta, sa hun jeg skulle legge meg ned på ryggen på pulten, jeg sgjorde som hun sa å hun tok et godt tak rundt skaftet mitt og runket meg med gode kraftige bevegelser, de myke leppene hennes omfavnet kuken min å hun runka meg med munnen, jeg stønnet å nøy den beste blowjoben jeg noen sinne har hatt, hun byttet teknikk og sugde meg hardt så hardt og deilig med de mykeste leppene i hele verden, jeg klarte ikke holde igjen lengre å brøt ut i en heftig orgasme, jeg pumpet ut all min sæd i munnen på maylen og hun svelget alt, helt lit siste rest. hun ga meg et varmt godt kyss før vi kledde på oss å låste opp døren får å gå til bake til timen.

dette var første dagen, så du kan jo lage dine egne fantasier om hvordan det ble utover året

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *