mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Forside / Onani / Utro på kamera

Utro på kamera

Utro på kamera

Mitt navn er Maria, jeg er 19 år og vil fortelle om første gang jeg var utro på internett.

Klokken hadde passert midnatt. Kjæresten min hadde sendt en sms på telefonen at han hadde lagt seg for å sove. Mine foreldre hadde også tatt kvelden. Ingen grunn til å sitte oppe lengre tenkte jeg og ordnet meg for natta, kledde meg naken som jeg alltid gjør.

Tittet litt på meg selv i det store speilet, og fastslo at jeg var fornøyd med kroppen min. Slank kropp, faste små pupper som såvidt fyllte opp en størrelse 75B. Langt brunt hår som hvilte på sprettrumpa mi. Strøk også litt forsiktig over den nybarberte fitta og var fornøyd med at det ikke ble noen nupper denne gangen.

Den var helt glatt.

Så la jeg meg i sengen med PC-en i fanget og kjente at jeg var litt småkåt etter å ha se på meg selv. Fikk veldig lyst på å ha tungen til kjæresten mellom beina, bare for å gjøre meg ferdig for natten. Men han lå jo hjemme hos seg selv og sov.

Plutselig poppet det opp en melding på MSN:

”Hei, hvem er du?” spurte en mannsperson. Etter profilbildet å bedømme var han også veldig kjekk.

Lurte selv på hvor jeg hadde han der fra, og spurte derfor:

”Maria her, hvem er du? 🙂 ”

”Chris heter jeg, tror du la meg til fra en nettdating side for lenge lenge siden!”

Da gikk det opp et lys for meg, det var en mann rundt 30 som jeg hadde lagt til etter å ha utvekslet et par ord med på en nettdatingside, så derfor gikk praten ganske løst.

”Hva gjør du nå da?” spurte han. ”Lagt deg?”

”Ja”, svarte jeg. ”Alene….” sukket jeg litt oppgitt.

Han visste tydeligvis at jeg hadde kjæreste, men han virket uansett veldig flørtete. Noe jeg faktisk likte godt. Jeg og kjæresten hadde en stund pratet om å ha med en ekstra mann i senga, men det ble det liksom aldri noe av.

”Si meg, er du naken, Maria?” spurte Chris. ”Kan jo nesten se du ikke har BH på deg”

Han hadde jo rett, så jeg sa det som det var at det lå en naken jente under dyna.

”Kan jeg få se?” spurte han.

”Se hva da?” sa jeg litt sjenert.

”De faste puppene dine vel!” sa han, full av selvtillitt.

Jeg spurte hva jeg fikk igjen for det, svaret var at jeg skulle få se bokseren hans. Jeg godtok det da det tente meg voldsomt å vise meg litt frem. Tenkte lite på kjæresten som lå hjemme å sov, jeg var kåt og trengte virkelig noe spennende akkurat nå.

Jeg dro dynen forsiktig ned, helt til begge de små og yppende puppene mine struttet frem.

”Oioi, det er de deiligste puppene jeg har sett noen gang tror jeg” sa han, ”Og jeg ser sannerlig at du er kåt også”.

Han hadde jo rett, jeg var sprengkåt. Og det vistes godt på brystvortene mine som var steinharde. Chris gjorde som han lovet, og justerte kameraet så jeg så kroppen og bokseren hans. En hvit bokser, med en vanvittig bule midt på.

Jeg kunne klart å tydelig se at han var godt utstyrt med bra kuk, det tente meg til de grader.

Jeg elsket menn med stor pikk. Det var liksom noe sexy og maskulint over det. Pluss at kjæresten hadde en ganske vanlig en som ikke var så tykk, derfor fantaserte jeg mye om utholdende menn med stor kuk.

”Jeg vil se mer jeg..” sa jeg nesten litt gjerrig. ”Du ser så svær ut”.

”Hva er den største du har fått da?” spurte han.

Da tenkte jeg først på typen, men jeg hadde hatt sex med en annen som var litt større.

”Atten” svarte jeg. ”Og det var så vidt det gikk, for jeg er drittrang der nede” sa jeg.

”Mmm, men det liker vi ” svarte han.

Vi pratet litt løst om sex, at jeg var litt frustrert over å ikke få orgasme med typens penis. Min sans for store menn, og litt om min trekantfantasi. Han sa han kunne stille opp som ekstra mann, det gjorde meg steinkåt å tenke på å la han knulle meg hardt og deilig. Mens jeg sugde kjæresten.

Jeg hadde så utrolig lyst til å røre på klitten min. Men jeg turte ikke avsløre noe enda. Helt til han plutselig overrasker meg med å vippe frem den største pikken jeg noen gang hadde sett. En hard og tykk manne-pikk med litt hår over roten. Den målte ifølge han 22cm, og sa han hadde gitt mange jenter sin første vaginalorgasme med denne.

”Nå vil jeg se den våte fitta di” kommanderte han.

Jeg var ikke tung å be. Ville ut med den nå, vise den deilige mannen hvor kåt jeg var og hvor pen fitte jeg hadde. Så jeg justerte PC-en slik at kameraet viste fitta mi for han.

Og gud hvor det glinset av meg! Den så helt utrolig deilig ut på kamera. Våte, stramme lepper som jeg masserte forsiktig for ham. Kunne se at han hadde begynt å runke seg selv. Å det var et vanvittig deilig syn. Han runket så deilig, med bestemte tak rundt den steinharde kuken mens han fortalte meg hva han ville gjøre med meg.

”Jeg har så utrolig lyst å ligge mellom bena dine, å slikke deg til du kommer flere ganger. Drikke den deilige saften din, og leke med de stramme leppene dine. Etterpå skal jeg snu deg rundt og forsiktig tre den store kuken min inn i den trange jentefitta di.”

Jeg masserte klitten godt nå. Og var nære ved å komme flere ganger. Men valgte å utsette den til en stor og god en senere. Hadde så utrolig lyst på kuk i meg. Ikke den lille snabben til typen, men den store harde orgasmemaskinen til Chris.

Vi fortsatte å prate om hva vi ville gjøre. Jeg lot han se meg i forskjellige stillinger. Både på knær bakfra, der jeg lekte med fitta mi, og spredde leppene litt for han. Jeg prøvde å fingre meg selv, selv om det ikke var så lett, men det var så utrolig glatt og deilig.

Tanken om at han ville ha klart å gitt meg en deilig orgasme med bare pikken inni fitta mi, gjorde at jeg til slutt hentet dildoen min. Ikke så stor men jeg bare MÅTTE ha noe i fitta mi. Jeg ba ham runke seg selv i det tempoet han ville ha knulla meg.

Han satte igang og runket hardt, og litt fort. Jeg gjorde den samme bevegelsen med dildoen, og bare den gjorde det jo deilig for meg. Tenk en som er lengre, og mye tykkere.

Deretter brukte jeg vibratorfunksjonen på klitten. Mens han oppmuntret meg til å komme.

”Jeg vil du skal komme for meg Maria, mens jeg runker og ser på deg. Så spruter jeg samtidig”

Jeg var nå riktig kåt, så det passet perfekt å få orgasme. Jeg jobbet intenst, alt var så deilig selv om orgasmen min lot vente på seg. Han runket hardt og deilig, det var opphissende at han holdt ut så lenge. Typen min kunne bare holde ut i 2-3 minutter

Men etter hvert begynte det å bygge seg opp. Jeg pustet tyngre, og laget bevegelser med hele kroppen. Det var så deilig for fitta mi, mens jeg tittet på hans svære pikk. Og i det jeg skal til å skrive hvor deilig den var, begynner orgasmen. Første en vanvittig kraftig følelse på klitten, deretter begynner det for første gang å renne av fitta mi under en klitorisorgasme. Han ser tydeligvis dette, og det begynner å sprute sæd fra pikken hans. Jeg klarer så vidt å følge med, orgasmen varte så lenge. Og jeg stønnet litt høyt i det jeg nådde klimax, og avsluttet med en liten kort sprut over pcen. Jeg vred meg en liten stund, og tittet på de store mengdene med sæd han hadde avlevert på magen sin.

Det ble litt stille fra begge kanter noen minutter etterpå, og vi måtte begge tørke oss. Jeg var så utrolig stolt over endelig å ha klart å sprute litt under en orgasme. Var sikker på at det var fordi jeg var så kåt på Chris. Det var den kraftigste orgasmen jeg hadde hatt på lenge, ikke med kjæresten i hvert fall.

Etterpå satt jeg igjen med en følelse av at jeg hadde vært utro. Selv uten å røre noen andre enn min egen fitte.

Sexmoter

Sjekk også

Utroskapens hevn – Utroskap

Utroskapens hevn – Utroskap : Vi var et lidenskapelig par som alltid koste oss og …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *