mandag , 11 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Gang nummer 1. – Første gang

Gang nummer 1. – Første gang

Gang nummer 1. – Første gang :

Natten innan jag skulle börja på mitt sommarjobb var jag väldigt nervös eftersom det var mitt första jobb. Jag sov dåligt och höll nästan på att försova mig och komma försent första dagen. Med andan i halsen och lite lätt svettig efter min snabba cykeltur satt jag nu och väntade på Jörgen som pappa kände skulle komma och visa mig tillrätta och berätta lite om vad jag skulle göra där.

Jörgen kom, vi tog i hand och hälsade, och så bad han mig att följa med honom. Jag gick bredvid honom och han berättade för mig att han haft väldigt mycket att göra de senaste dagarna och inte riktigt hunnit förbereda för att jag skulle komma och jobba så det fick bli lite provisoriskt till att börja med. Jag brydde mig inte nämn värt eftersom jag kom till att få lön i alla fall.

Snart kom vi fram till ett kontor där det satt en dam i 45års åldern vid en dator och skrev. Hon var väldigt vacker där hon satt med sitt långa mörka hår i en knut i nacken, blå ögon och ett bar glasögon som fick henne att se ut lite som en sträng skollärarina. Jörgen presenterade henne som Johanna och var ekonomiassitent på förtaget och att jag till att börja med fick fungera som springpojke till henne undertiden han jobbade ifatt och fixade så jag kunde börja med mina riktiga uppgifter. Sedan gick han, kvar stod jag frågande och tittade på Johanna. Hon ställde sig upp och gick fram emot mig. Först nu såg jag vilken underbar kropp hon hade, ganska så små bröst, inte direckt trådsmal midja och en underbar bak och höfter.- Jahadu! Sa hon, då får vi se vad vi kan hitta åt dig.

Till att börja med så blev det rätt så många, i min mening, meningslösa uppgifter, sortera i pärmar springa ärenden och så vidare, men jag och Johanna lärde känna varandra bättre och bättre. Hon berättade att hon var skild sedan ett par år tillbaka och att hon bodde själv nu. Jag berättade, röd i ansiktet, att jag inte hade någon flickvän (i själva verket så hade jag aldrig haft en flickvän och var fortfarande oskuld vid 16års ålder)

Vi blev riktigt bra kompisar. Johanna meddelade Jörgen att han inte behövde stressa med uppgifter till mig eftersom hon hade så mycket som hon behövde hjälp med vilket Jörgen tyckte lät bra. Själv förstod jag inte riktigt det för flera dagar hade jag inget alls att göra utan vi satt mest och snackade hela dagarna om allt möjligt.

En dag hade dock Johanna råkat att tappa ut alla papper i en pärm med fakturor och hon bad mig att sortera dom. Jag satt på golvet på hennes rum med papper utspridda överallt. Johanna satt vid sitt skrivbord och arbetade. Hon var klädd i sina vanliga arbetsläder, kjol, vit blus och en kavaj som matchade kjolen. Efter att ha sorterat ett tag så frågade Johanna mig om jag inte kunde springa och hämta lite kaffe till henne. Inga problem sa jag och tittade bort mot henne. Min haka höll på att trilla i golvet när jag såg in under skrivbordet. Hennes kjol hade glidit upp lite och jag kunde se strumpkanten där den slutade och hennes trosor. Jag svalde undan en kraftigt stön, ställde mig upp och sprang ut emot fika rummet. Jag kände mig helt yr, gud vad sexigt det hade varit. Hennes silkiga trosor och kanten på hennes stayup strumpor hade etsat sig fast i ögat på mig. Jag hoppades innerligt att hon satt kvar på samma sätt när jag kom tillbaka för nu när jag visste vad där fanns att se ville jag se mer.

Väl tillbaka på Johannas rum så gav jag henne kaffet, hon tackade så mycket såg mig i ögonen och smilade. Jag log tillbaka och satte mig sedan på golvet igen. Jag vågade inte titta direckt men när jag märkte att det började smattra på hennes tangentbord igen så höjde jag sakta min blick. Jag trodde jag skulle svimma av upphetsning när jag såg att kjolen fortfarande var högt uppe och att jag kunde se lite av hennes mus hår sticka ut på sidorna av trosan. Jag vet inte hur länge jag satt där och stirrade. Jag var i alla fall stenhård och helt torr i munnen när Johanna plötsligt sa att det var tid att gå hem för dagen, jag tittade upp och mina ögon mötte hennes, hon log. Jag blev högröd i ansiktet och hade väldigt brott att ställa mig upp tacka för idag och ge mig hemåt.

På kvällen så onanerade jag med Johannas sexiga underliv i mina tankar, gud jag skulle vilja smaka på henne, kyssa hennes mus och känna smaken av hennes safter i min mun. Efteråt fick jag dåligt samvete, hon var äldre än min mamma och ändå så blev jag så otroligt tänd av henne. När jag kom till jobb dagen efter möttes jag av en sommar klädd Johanna. Hon hade en tunn fin sommarklänning på sig och ett par sandaletter. När hon såg mig så log hon bara ett väldigt lurigt leende, jag mötte leendet och sa att jag fick väll satta fart med sorterandet. Till min stora besvikelse så skulle Johanna sitta i möte hela förmiddagen så det blev ingen chans att titta upp under klänningen. Johanna kom inte tillbaka förrän efter klockan 13.00 och då hade jag redan sorterat klart alla papperna i pärmen. Johanna berömde mig för att jag var så duktig och att det hade gått snabbt. Jag var mest irriterad för att nu hade jag ingen anledning att sitta på golvet.

Men chansen kom snabbare än jag anade för efter bara ett litet tag efter det att Johanna kommit tillbaka så lyckades hon klanta till sig och snart så hade jag ännu mer att sortera. Jag tog papperna och pärmen, satte mig på golvet och började. Jag hörde hur Johanna började skriva på sin dator igen och snart så började min blick vandra ifrån papperna bort mot skrivbordet igen. Jag kände att jag började bli hård redan innan jag sett något och på 1 sekund så blev jag hårdare än jag någonsin varit när jag till min förvåning såg att inte nog med att klänningen var uppdragen utan hon hade inga trosor på sig. Jag kunde se hennes nakna underliv, hennes nakna kön framför mig. Det var så sexigt, hennes blygdläppar var rätt så stora och där var rätt så mycket hår på dom. Jag var på väg att komma i byxan när hon fortfarande stirrande på skärmen stack ner ena handen underskrivbordet och kliade sig lite lätt rakt på fittan och när hon sen särade lite på blygdläpparna som för att lufta sitt hål kunde jag inte hålla mig längre utan kom i byxan. Jag stönade till rätt så högt eftersom jag inte var riktigt beredd och Johanna tittade på mig med stora ögon. Jag visste inte var jag skulle ta vägen, det var så uppenbart vad som hänt.

Med sträng röst så sa hon åt mig att gå och låsa dörren.

Jag vågade inget annat än göra som hon sa. Jag var så rädd att hon skulle berätta för Jörgen som skulle berätta för min pappa. När jag låst dörren så ställde hon sig upp gick fram emot mig och tittade mig djupt i ögonen. Hon frågade sedan med hårdröst vad jag höll på med. Öh, um, eh, var det ända jag fick fram. Hon log ett kallt leende och sa sedan åt mig att ta av mig byxorna. Jag ville egentligen inte, men vågade inget annat än att göra som hon sa. Sakta knäppte jag upp mina byxor och drog ner dom. När jag fått av mig byxorna gick Johanna ner på knä framför mig, hon rotade lite med mina kalsonger, som var väldigt kladdiga ifrån min utlösning, fick ut min kuk genom gylfen, lutade sig fram och tog den i sin mun. Det var så skönt att känna hennes läppar och tunga bearbeta min mjuka lem som sakta, sakta växte sig hård i hennes mun igen. Mina ben vek sig under mig, det var första gången någon sög av mig, eller rättare sakt första gången någon förutom jag själv rörde vid min kuk. Jag tappade balansen och trillade omkull på golvet. Johanna var inte sen med att följa efter och snart låg jag på rygg med hennes läppar och mun pumpande upp och ner om min nu stenhårda kuk. Johanna slutade suga för ett ögonblick, tittade upp mot mitt ansikte och sa med hård röst, jag blir nog tvungen att straffa dig för att du sitter och tittar på min fitta. Sen fortsatte hon att suga igen och om det var bestraffningen så fick hon straffa mig hur mycket hon ville.

Efter att ha sugit ett tag så ställde hon sig upp, drog upp klänningen i en hög fram på magen och satte sig sen ner på huk över min lem, hon tog tag i den och gned den fram och tillbaka längs hennes fitt-skåra. Jag kände hur hennes safter fuktade min kuk och snart så sänkte hon sig neråt. Min lem gled in i henne centimeter för centimeter och snart var jag så långt in jag under komma. Hon satt stilla ett tag och smekte sig sina bröst utanför känningen. Sen började hon att rida mig, först sakta men ökade tempot vid varje juck och snart hade vi ett högt tempo. Jag trodde att mitt hjärta skulle sluta slå snart, det var så skönt och jag var glad för att jag redan kommit engång annars hade det inte hunnit bli så mycket ridande. När det var som skönast och jag var på väg att komma slutade Johanna, ställde sig upp och gick bort till skrivbordet där hon ställde sig bredbent och lutade sig fram emot skrivbordet. Hon tittade bak på mig och frågade med hård röst om jag skulle ligga där hela dagen, jag ställde mig snabbt upp sprang bort till henne, tog tag i hennes klänning och lade upp den på hennes rygg, jag tog tag om min kuk och försökte hitta hennes varma hål som kuken nu saknade så mycket, men eftersom jag inte hade någon direkt vana och eftersom jag var så fruktansvärt nervös så hittade jag inte rätt. Johanna tittade bak på mig igen, log och sträckte sedan tillbaka en hand och hjälpte mig.

Jag blev chockad när hon bestämt riktade min lem mot hennes stjärthål och sa, ta det försiktet annars blir det mer straff. Nu hade jag förstått vad det här med straff innebar så att i stället för att ta det försiktet så pressade jag för allt jag kunde in min kuk i hennes trånga anus, som tur var så var den väl insmord med hennes safter. Hon skrek till lite och jag blev som förstenad, tänk om jag skadade henne? Men jag förstod rätt så snabbt att jag inte gjort det för hon började själv jucka fram och tillbaka och med en av sina hände började hon gnida sin klitta. Jag började pumpa, det var så underbart skönt och kändes så förbjudet, jag ville aldrig att det skulle ta slut. Men det gjorde det, vi kom samtidigt i en otrolig orgasm, jag kunde inte hjälpa det utan stönade högt och ljudligt precis som Johanna.

Vi trillade om kull på golvet helt utmattade, jag kröp upp mot henne och kysste henne ömt på läpparna, vi kramades och låg så en lång stund och njöt av varandras kroppar. Detta var början på en underbar sommar, vi tog varje chans att älska med varandra, vi gjorde det på jobb, i hennes bil i hennes lägenhet och utomhus. Hon lärde mig allt om sex och hon berättade för mig att anledningen till att hon och hennes man hade gått skilda vägar var att han hade kommit på henne med grannes pojke.

Sexmoter

Sjekk også

Bare vi 2

Bare vi 2  – Første gang : Det var bare vi to hjemme en hel …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.