mandag , 11 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Frøknene leker seg og blir ferska

Frøknene leker seg og blir ferska

Frøknene leker seg og blir ferska

Lone våkner og har en tanke i hode, hennes venninne Eva var frekk i går, hun skal få igjen. Vår verge er ikke hjemme og Lone sniker seg opp til Eva, tar beltet som henger uten for døren hennes og river opp døra, Eva ser skremt ut, men Lone har bestemt seg hun skal ha straff. Eva i går ga du meg smekk på rumpa, det tolereres ikke og nå skal du få. Eva sier at Lone bare kan drite i det, hun bestemmer ikke noe, Lone drar Eva ut av senga og starter og slå, Eva gråter og ler og slenger kommentarer som du er ei pingle, Hr Hansen vil ta henne. Men Lone bryr seg ikke, dette har hun ønsket lenge. Du kan ha 20 slag med belte brat! Hun nyter å se henne krølle seg sammen, ynke seg.

Etterpå la de seg ned og fiklet med hverandre og koste, nakne og brukte lå de ved siden av hverandre da Hr. Hansen kom hjem å så ungene sove i sengen fulle av anger, men sovende. Han så belte ligge ved sengekanten og tenkte for seg selv at dette kan slett ikke forsette, jentene trengte mer disiplin.

Han tar opp beltet og vekker jentene hardt og brutalt tar Lone hardt i øret å sender henne på værelset sitt og sier han skal ta seg av henne.

Eva kan du fortelle hva dere jenter har drevet med? Hr. Hansen, Lone kom inn og vekte meg, sa hun måtte straffe meg for noe i går som var helt ute, så lå vi her litt i svime og koste oss etterpå. Unnskyld!

Vel Eva denne gangen er du uskyldig, men for å kose i vårt hjem skal du straffes, du får rom arrest og 50 slag med belte som er vanlig når dere er ulydig. Så la oss få dette overstått så jeg kan ta meg av den frekke jentungen i naborommet, hun skal virkelig få for dette har hun ingen rett til.

Bøy deg frem Eva! Tell!

Beltet for igjennom luften og traff den allerede såre stumpen til Eva, hun snufset og sa hun faktisk var uskyldig denne gangen, Hr. Hansen forklarte bestemt at å kose med ei jente i hans hjem ikke var uskyldig, han var halvveis da han bestemte seg for å spare resten for Lone trengte mye tid på å lære hva som skjer med frekke piker i hans hjem. Eva vi tar resten i kveld sammen med kvelds disiplinen din. Rydd rommet ditt og sitt i skammekroken, du får ikke legge deg og late deg. Her er potta di. Få tlf og pc og strømkabelen…. Hun vegret seg men ga det fra seg og satt i gang med arbeidet. Hr. Hansen forlot henne og låste døren etter seg og hang opp belte og gikk mot Lone.

Nå Lone jeg vil ha sannheten med det samme! Hr. Hansen, jeg er uskyldig hakk… hold kjeft jente dette er bare løgn alt sammen. Du var på Evas rom, beltet lå på gulvet, Eva var sår og begge nakne. En siste sjanse fortell hva som skjedde? Hr. Hansen vi bare lekte oss, hun slo meg i går og jeg har sett deg ta Eva for slike ting og ville gjøre det nå som du ikke var her for å spare deg tid og arbeid. Lone veit hun har dummet seg ut og ser i gulvet. Lone du veit det er kun meg som disiplinerer her i huset, du gikk langt over streken og det finner jeg meg ikke i. Du skal bli med inn i skole stuen, men først 100 slag for din ulydighet, men det er jo aldri mer enn 50 med belte protesterte Lone, du har forbrutt deg på mine regler og forsøkt å komme deg unna ved å lyve, du er heldig. Bøy deg frem jente… Han slo henne nådeløs alle hundre slag før han la beltet fra seg, nå hva har vi lært, ikke ta Herrens jobb og lyve om det forsøkte Lone, riktig, men dette skal sitte.

La oss gå på badet, på badet lå jentens frykt, kosten som skal fjerne banneord og løgner fra jentenes munn. Han bandt henne fast og tok den verste såpen på kosten og skummet den opp så startet han prosessen, Lone du får ikke lyve, gjenta etter meg jeg skal ikke lyve, -jeeeegshdh skadhdl ikkel lyvskjblæe. Lukk munnen og smak på løgnene dine, ikke gode er de vel? Nå kom med meg, du får ikke spytte det ut.

Inne i skolestuen ga han henne et kritt og ba henne skrive jeg er en slem og ulydig pike som lyver og det skal jeg straffes for 100 ganger.

Hun ynket seg, men begynte på arbeidet, Hr. Hansen satt seg ved kateteret og oppserverte piken utføre straffen sin. Da hun var ferdig pusset han det ut før han spendte piken fast i straffe krakken hvor hun skulle motta sin straff med spanskrør.

Hun ble blottet så baken som allerede var sår og øm var klar for han. Spanskrøret for i gjennom luften og traff piken med det smell og hun skrek, slagene hamret over den såre baken hennes og da han mente det var nok ble hun plassert i skammekroken for resten av ettermiddagen med blottet stump. Da han kom tilbake etter flere timer gråt Lone og han var tilfreds, han spurte om hun hadde lært noe hun bekreftet og hun fikk gå på rommet sitt igjen.

Samme kveld kom han tilbake til Eva som sto i skammekroken sin og rommet var strøkent så han lot henne slippe unna denne gangen og lot henne gå i seng.

Dagen hadde lært jentene om å ikke handle på egenhånd for husets Herre vil alltid finne det ut og straffe de. Og jentene de var faktisk lydige, den kommende uka

Sexmoter

Sjekk også

Utelandsk tur med erotisk elsker

Utelandsk tur med erotisk elsker : Jeg var på tur til Berlin med skolen. Jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.