søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Inn i dusjen med deg
Hodet til Reidun hang og dinglet, hun stønnet og pustet tungt, mens hun hvisket og ba om mer og hardere.

Inn i dusjen med deg

Det var på lørdagsdansen vi traff hverandre. Hun en lubben storvokst, og blond 19 åring fra Årdal i Sogn og jeg en lang , slåpen kar fra Østlandet, for tiden i marinen. Vi hadde begge drukket noen øl, og Hilde som hun het var helt klart kåt og beruset. Etter noen klinedanser før musikken sluttet , ble jeg invitert på hybelen, som hun delte med ei venninne. De gikk begge på hjelpepleierskolen på stedet.

Jeg slo frampå om venninnen ville like at hun tok meg med for å overnatte, men ble avfeid med at «hun sover nok,dessuten så har vi lyset av» som sagt så gjort, vi listet oss inn på hybelen hennes i mørket kl 0100 om natten, bare et gatelys utenfor kastet et blekt skinn inn i rommet. Jeg kunne skimte konturene av venninen under dyna i sengen i motsatt hjørne.

Med en blanding av råklining og streap tease fikk vi av oss klærne , jeg kunne skimte den store rubensaktige kroppen til Hilde i det bleke lyset mens hendene mine kjærtegnet brystene hennes og selvfølgelig endte opp i det plaskvåte skrittet. Etterhvert krabbet vi opp i sengen,og Hilde gikk rett på sak, og nedla kveldens bytte direkte, forspillet var alt gjort der i gården. Hun var et deilig ligg der hun lå i mørket, stønnet stille og undertrykt mens jeg tok henne i misjonærstillingen. Hun hadde en deilig lubben kropp, en skikkelig bolle fitte, alkoholen og kliningen hadde gjort den plaskvåt for meg. Hun var av typen kom i ett sett og etter et kvarters tid gikk det for meg og. Til min skuffelse sovnet hun direkte, og tross gjentatte forsiktige forsøk var hun ikke til å vekke. Jeg var faktisk skuffet over å ha en så deilig jente i senga og så full stopp. Var 19 år og ikke bortskjemt med nakne jenter i senga.

Lå våken en halvtimes tid, og da meldte trangen til å slå lens seg etter all øldrikkingen. Jeg listet meg naken opp av sengen og peilet meg inn på det lille badet. Sto å vasket hendene da jeg plutselig i speilet så døren gå opp. Inn kom venninen til Hilde i en liten kort baby doll. «Jeg hørte dere nok» kom det fra henne, «og jeg ble såå kåt av lydene dere lagde». Jeg sto foran henne naken med en halvstiv pikk, mens hun la armene om halsen min og ga meg et dypt tungekyss,mens hun med den ene hånden grep fast om pikken min. Reaksjonen kom med en gang, noe som tydligvis gjorde henne fornøyd. Hun var også lubben, men litt mer kortvokst og små deilige bryster. Jeg lot begge hendene mine vandre rundt på kroppen hennes og endte opp med å kna de fyldige rompeballene hennes. «Vi puler her på gulvet»stønnet hun fram. «Hilde sover som en stokk når hun er litt full»

Hun,Reidun,som hun het , vrengte av seg baby dollen , gikk ned på knærne og tok meg i munnen og sugde og slikket meg og så meldte hun»vi tar en 69 først»og fikk meg manøvrert på rygg med henne over. Jeg lå der på badematten og så rett opp i en lubben bak med våte og hovne lepper som jeg sugde inn en etter en, alt mens jeg slikket henne mellom fitteåpningen og rompehullet. Etter lydene og dømme likte hun behandlingen og jeg ble bare kjempekåt.

Pikken min ble sugd og småbitt i etter alle kunstens regler. Ingen tvil om at lydene hadde gjort sin virkning, her var det ikke alkohol med i bildet. Reidun krabbet av meg , framdeles på alle fire og proklamerte hviskende at jeg kunne godt få ta henne bakfra, siden det var så trangt her på badet. Synet av henne, på alle fire mellom toalettet od dusjen, med den plaskvåte fitta struttende ut mellom de lubbne skinkene, gjorde meg ikke i stemning til å protestere, og jeg lot pikkhodet gli opp og ned i sprekken, før jeg tok henne sakte og metodisk mens hun stønnet av fryd for hvert støt,  småhoppende rundt på alle fire. Hun var trang for meg så innerfitta fulgte med et par centimeter på hvert utdrag. Et syn for guder plasert mellom to herlige rompeballer. Hodet til Reidun hang og dinglet, hun stønnet og pustet tungt, mens hun hvisket og ba om mer og hardere. Fikk ny beskjed om å la alt gå i henne, siden hun var på pillen, og jeg kom direkte. Følte meg som en hingst på hoppe slipp.

«Inn i dusjen med deg» fikk jeg meddelt igjen, og Reidun kom naken etter. Vi såpet hverandre grundig inn, hun hadde noen herlige små spisse bryster, med brystvortenene nesten pekende oppover,  en delig rund mage og kraftige hofter, og en deilig barbert liten fitte. Synet og innsåpingen av meg, var det hjelpepleier pensum montro? hadde sin virkning og naturen tok igjen overhånd, jeg utviklet en kraftig ståpikk som om mulig var enda hardere enn sist, og mens det varme vannet strømmet over oss tok jeg henne stående med bøyde knær mot den flisbelgte veggen i dusjen. Tungekyssingen og trykket mot clitoris gjorde at hun kom om mulig enda kraftigere enn sist, og jeg måtte holde fast i henne da knærne hennes sviktet og orgasmene kom i bølger. Så ble det frottering mens hun hvisket beskjeder » hun skulle opp kl 0630 for å starte på 7 skiftet,mens Hilde hadde formiddagsvakt,så vi kunne sove utover, og IKKE si noe til Hilde, og ring meg, vi kan møtes hos meg når Hilde er på vakt» Jeg og Reidun snek oss ut av badet, fikk tlf nummeret i neven og vi gikk til hver vår seng.

Sovnet direkte bak Hildes brede rygg, og vi våknet ved 9 tiden alene neste dag. Det er en annen historie.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.