søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Jeg 39 og han 24 – Aldersforskjell

Jeg 39 og han 24 – Aldersforskjell

Jeg 39 og han 24 – Aldersforskjell :

Jeg skulle ut en tur sammen med et par venninner en lørdagskveld. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å drikke, men mine venninner klarte selvfølgelig å overtale meg. Det var en stund siden sist jeg hadde drukket, så jeg tenkte shit au. Vi sto ved baren og pratet og kikket oss rundt i lokalet. Var en stund siden jeg hadde hatt sex, så jeg var egentlig klar for det. Etter en stund så kom det et par unge gutter bort til oss og spurte om vi ikke hadde lyst til å sette oss sammen med de, han ene John kjente vi så vidt ettersom han jobbet i en cafe vi ofte besøkte. Vi satte oss sammen de og tenkte vel ikke så mye over at vi var en god del eldre enn de. Jeg var den eldste og tenkte at jeg var vel rundt 10-15 år eldre enn de. Satt og kikket litt på kameraten til han vi kjente som satt og pratet med min venninne. Tenkte at han var en kjekk ung mann med glimt i øyet, veltrent virket det også som han var.

Vi var litt til og fra som vi pleier når vi er ute. Tar en liten runde rundt i lokalet, slår av en prat med en og annen kjent….men hel tiden vendte vi tilbake til bordet. Hadde stått en stund og pratet med en bekjent som jeg visste hadde et godt øye til meg, men det hadde aldri blitt noe mellom oss ettersom han er gift. Denne kvelden spurte han rett ut om jeg kunne tenke meg å ha sex med han, jeg smilte og sa at vi fikk se da vet du. Hvis det ikke dukker opp noe mer spennende så skal jeg vurdere det svarte jeg og blunket lurt til han. Jeg tok en runde og gikk tilbake til de andre. Hen kjekke kikket på meg og smilte, jeg hevet flasken min og smilte lurt tilbake. Begynte å kjenne at alkoholen hadde fått en viss virkning på meg, jeg pratet og lo og var virkelig i form. Etter en stund hadde mine venninner lyst til å gå til et annet utested, men jeg hadde akkurat kjøpt meg ny drikke så jeg sa de kunne gå i forveien. Ble sittende og prate med kameraten til John, og etter en stund spurte han om vi skulle danse. Jeg var ikke vond å be, så vi drakk ut drinkene våre og beveget oss mot dansegulvet. Han dro meg forsiktig inntil seg og jeg lente meg behagelig mot han…mmmmm….han lukter godt tenkte jeg. Han begynte å stryke med nedover ryggen og kysset meg på halsen, jeg kjente en deilig følelse spre seg i kroppen. Der og da brydde jeg meg ikke om at han var så ung, jeg bare nøt det. I øyekroken så jeg at min gifte beiler sto og kikket på oss, og jeg smilte lurt for meg selv. Dick fortsatte å kysse meg på halsen og hvisket at han syntes jeg var utrolig deilig. Jeg så han inn i øynene og smilte før vi møttes i et kyss. Så deilig det var å kysse han, jeg kjente det sitre i kroppen og at han tente meg skikkelig.

Etter en å ha danset en stund lurte han på om jeg ville bli med en tur ut, jeg nikket og han tok hånden min og geleidet meg gjennom lokalet. Vi møtte han gifte på vei ut og jeg så han så litt snurt ut, jeg bare smilte og blunket lurt til han. Vi gikk litt bort fra selve stedet, bi ble stående og prate litt om løst og fast mens han tok seg en røyk. Jeg spurte han om vi skulle gå videre etter de andre, da smilte han mot meg og spurte; hvorfor ikke hjem til meg. Jeg smilte og nikket.

Mens vi sto og ventet på taxi så klarte jeg ikke å la være å spørre om hvor gammel han trodde jeg var. 27 svarte han og jeg smilte lurt. Han kikket litt spørrende, jeg smilte og sa at jeg er nok 39. Han slapp hånden min et kort øyeblikk, men tok den igjen og sa, det spiller vel ingen rolle gjør det vel? Neida svarte jeg og smilte og fikk vite at han bare var 24…..

Vel hjemme hos han i hans ungkars leilighet så satte han på musikk og spurte om jeg ville ha noe å drikke, jeg smilte og sa at det hadde jeg fått nok av for i kveld. Nå er det helt andre ting jeg har lyst på svarte jeg og smilte lurt. Han dro meg inntil seg og sa at jeg tente han skikkelig, jeg strøk han utenpå buksene og kjente at han var helt klar. Jeg hadde på meg en kort trang kjole, stay ups og lange svarte støveletter, men ingen truse….noe han kjente da han strøk meg over baken. Hånden hans fant veien under kjolen og han stønnet da han kjente hvor våt jeg var.

Han førte meg inn på soverommet, dyttet meg forsiktig ned på sengen, dro forsiktig kjolen opp til hoftene mine og begynte å slikke og suge meg…..jeg stønnet av vellyst og kjente at det skulle ikke mye til før orgasmen var på vei. Han merket det og stoppet litt opp. Stakk en finger inn i meg og smurte rompehullet mitt med saftene mine. Han stakk så en finger inni anuset mitt samtidig som han sugde på klitten min. Det var så utrolig deilig og jeg kjente at orgasmen skyllet gjennom kroppen. Han reiste seg, dro meg opp mot seg og dro av meg kjolen, jeg kneppet opp buksene hans og dro trusa hans ned og frem spratt en deilig lang og hard kuk. Jeg kikket sultent på den og smilte til han og sa at det dette er ikke noen småsaker nei….han smilte lurt.

Han reiste seg opp og jeg satt slik at jeg da hadde den stive kuken hans rett foran ansiktet mitt. Sakte lot jeg den skli inn i munnen min mens jeg sugde forsiktig. Han tok forsiktig tak i hodet mitt og presset forsiktig kuken sin lenger inn. Han var stor, så jeg klarte ikke å få hele inn i munnen. Slapp av sa han, bare gap og la meg styre det, jeg gjorde som han sa og han presset forsiktig kuken lenger inn og jeg kjente den var på vei ned i halsen min. Jeg kjente at jeg brakk meg litt, han stoppet opp og holdt hodet mitt stille. Forsiktig begynte han og dra seg litt ut og så inn igjen…litt lenger inn for hver gang. Jeg klarte nå å puste gjennom nesen og kjente nå at han hadde kuken ganske langt ned i halsen min. Så med ett kjente jeg det rykket i kuken hans og at han sprutet sæden sin langt ned i halsen på meg. Jeg svelget unna så godt jeg kunne. Han dro seg ut og smilte mot meg og sa at jeg sugde herlig. Jeg slikket meg rundt munnen og smilte, jeg som vanligvis ikke liker å få det i munnen. Han bøyde seg ned og kysset meg lidenskapelig mens han dro meg opp i sengen.

Kysset meg grådig mens han klemte på brystene mine. Jeg førte hånden min ned mot kuken hans og dro forsiktig i den. Kjente at den etterhvert begynte å våkne igjen. Mmmmmmm….tenkte jeg smilende….dette blir en herlig natt. Han kysset meg nedover halsen…..tok den ene brystvorten min i munnen og sugde først forsiktig og så hardere samtidig som han små bet. Jeg stønnet og vred meg av vellyst. Han strøk hånden nedover magen min, så førte han en finger inn i meg og han fant det mest fantastiske punktet i kroppen min. Kroppen min spente seg, han holdt meg fast og masserte punktet hardt og bestemt….atter skyllet orgasmen gjennom kroppen, denne gangen så kraftig at det sprutet ut av meg. Mmmmmmm….hvisket han inn i øret mitt, du er en spruter….deilig…dette blir en fin natt. Han lot meg få puste litt ut før han snudde meg rundt og løftet meg opp i doggy style. Førte kuken sin inn i meg og kjørte den deilige kuken langt inn i meg, han fylte meg helt. Samtidig smurte han saftene mine rund rumpehullet mitt før han førte en finger inn. Jeg stønnet og sa: Det er så sinnsykt deilig. Han bøyde seg frem og spurte om jeg likte analt. Jeg svarte at det hadde jeg ikke forsøkt. Vil du prøve spurte han….mhmmm svarte jeg. Han stoppet litt opp, men hadde fortsatt kuken i fitta mi.

Han bøyde seg frem og åpnet nattbordskuffen og fisket frem en tube med glide middel. Han smurte rompehullet mitt godt inn samtidig som han knullet meg rolig i fitta. Han førte så først en finger inn i rompa mi, så to for å få videt det ut. Så dro han seg ut av fitta mi og presset forsiktig kukhodet mot rompehullet mitt….Ååååååå….du er så deilig trang sa han i det jeg kjente kukhodet hans gled innenfor. Det gjorde litt vondt, men han hadde smurt meg godt. Forsiktig presset han kuken lenger og lenger inn i meg, helt til jeg kjente at hele kuken hans var inn meg. Han sto stille en liten stund slik at rompa mi ble vant til han. Så begynte han forsiktig å dra seg inn og ut av meg. Tempoet økte og snart knullet han meg hardt og brutalt i rompa samtidig som han masserte kliten min hardt. Det var så hinsides deilig og jeg kom kraftigere enn noen gang og det skikkelig sprutet ut av meg samtidig kjente jeg kuken hans vokse enda litt til og så tok han hardt tak i hoftene mine og kjørte kuken sin så langt han klarte inn i rompa mi og sprutet og sprutet…jeg kjente rompa mi ble fylt av den deilige sæden hans…..mmmmmmmm….han ble liggende over meg med kuken fortsatt inni rompa mi…jeg strammet forsiktig musklene for å melke ut hver dråpe av han. Etter dette måtte han ta seg en røyk, vi lå der og kikket på hverandre og smilte fornøyd. Nå sa jeg, hvordan er det å ha seg med en på snart 40….hvorpå han smilte og sa at det var en nytelse og han spurte hvordan jeg syntes det var å ha sex med en på 24. Jeg smilte og sa at i følge forskning så er en mann i 20 årene en perfekt sexmatch for en på 40, vi kunne ikke annet enn å bekrefte et det var absolutt reelt.

Dette ble en natt jeg sent skulle glemme….smiler…får vel si at det ble en helg….for da vi på formiddagen bestemte oss for å få litt søvn….smiler… da hadde han tømt seg på diverse måter 9 ganger…så sa han….kan du ikke bli her moen dager…..jeg smilte fornøyd, selvfølgelig. Ettersom vi begge hadde sommerferie, så ble jeg der en uke og jeg må bare si at det ble en knullende herlig uke….min fantastiske uke med en hot hot og viril ung mann….mmmmmmm ;)))

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.