søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / Han spruter inn i meg
Jeg kjente at det nærmet seg og sa at nå jeg ville sprute inni rumpa hennes.

Han spruter inn i meg

Han spruter inn i meg – analt :

Etter mange år sammen har jeg og fruen blitt ganske åpne om våre seksuelle fantasier og ønsker. Jeg vil karakterisere vårt sexliv som meget godt, og variasjonene har blitt mange over de siste årene. Vi har prøvd både bakdøren, ansiktssprut og et utall ulike stillinger og scenarier. Og selv om kanskje ikke alt faller frister til ofte gjentakelse, er variasjonen fremdeles stor.

Den siste tiden har vi spøkt om at det nå kun er trekanten som gjenstår, og at det er den siste fantasien som jeg ikke har fått oppfylt. Det har allikevel vært en ganske så klar undertone at dette kommer aldri til å skje. Min kone var absolutt ikke interessert i å se meg knulle en annen dame, og jeg fikk klare meg med henne. En kveld vi satt og spøkte med dette sa jeg som det var at det ikke var det å ha sex med to damer som var trekkplasteret mot trekant, men heller å oppleve jentesexen. Vi hadde mer enn nok god sex til at lysten til å prøve andre overhodet ikke var til stede. Jeg nevnte også at dette så jeg ikke på som utroskap, da det mer var å prøve noe dersom hun noen gang fant seg i en slik situasjon. Det var jo faktisk snakk om å prøve noe jeg overhodet ikke kunne tilby!

Mange ganger ble dette nevnt i ulike sammenhenger, og alltid med en spøkende undertone. Jeg repeterte min holdning om at det var jentesexen jeg fantaserte om, ikke å ha sex med to. Vi pratet litt om hvor vanskelig og kleint det kunne være å få gjennomført, og var vel egentlig enige om at det var relativt umulig å få til. Da ville det nok være enklere for bare henne å havne i en slik situasjon på egenhånd. Litt spøkefullt nevnte jeg da at det også var helt greit, så lenge jeg bare fikk greie på det og at det ikke ble holdt skjult. Ble det holdt skjult var det ganske nærme utroskap, men sa hun ifra så var det bare fritt frem fra meg til at hun skulle prøve.

Mange ganger ble dette synspunktet nevnt, og enkelte ganger også i hyggelige lag med venner. Enkelte av våre venner var totalt uenige i synspunktet, mens overraskende mange var enige i argumentene.

Saken hadde vel ligget udiskutert en del måneder da det dro seg mot jul. Tradisjonen tro skulle min kone på julebord. Hun jobber i det kommunale helsevesenet, og disse var alltid uten følge. Da kvelden kom var de samlet en del kolleger på vorspiel hos en kollega. Hun jobber med en veldig livat gjeng, og de er veldig variert i alder. Alt fra noen og tyve til fler og seksti. Det var denne gangen stort sett den yngste kontigenten som skulle vorse. Min kone dresset seg opp etter beste evne, og var fantastisk tøff der hun viste meg kveldens antrekk som besto av et skjørt, sort topp og en svart skinnjakke. Jeg kunne ikke annet enn å komplimentere henne og si hvor fantastisk flott og sexy hun så ut.  Jeg sørget for å la hendene gå på en oppdagelsesferd på kroppen hennes, men jeg kysset henne lett på halsen. Dette elsker hun, og til slutt måtte hun bare dytte meg vekk for det var på tide å reise. Hun var langt ifra upåvirket av mine komplimenter og nysgjerrige hender, men vi skulle hente en kollega av henne som skulle kjøre med oss til vorspielet.

Hun rettet derfor diskre på klærne, og vi satte oss ut i bilen.

Vi fikk hentet kollegaen, og jeg fikk dem begge trygt avlevert på forfesten. Uten noe mer spenning satte jeg derfor kursen hjemover til en stille hjemmekveld med noe god mat og en film eller to.

Senere samme kveld lå jeg og halvdøste litt i sofaen og så på en film jeg sikkert hadde sett fler ganger før. Vurderte å finne senga, men tenkte jeg skulle høre om det var noe liv på julebordet til fruen. Så jeg sendte en melding og hørte om det stod til liv. Få minutter senere fikk jeg en melding om at det var kjempestemning på festen og at ungjentene var klin gale.

Det hadde tatt helt av på vorspielet, og stemningen hadde bare steget utover kvelden. De herjet, danset, sang og hadde det fryktelig gøy. Hun nevnte til og med at en av de yngre jentene hadde begynt å bli veldig nærgående og ivrig, og at de hadde danset og herjet mye sammen. Jeg svarte med et par smilefjes så sa at det var hyggelig at de hadde så topp stemning, og at jeg langt ifra var overrasket over at hun fikk oppmerksomhet fra de andre jentene, hun som var så sexy i dag. Kort etter fikk jeg en melding som sa at ja her var det muligheter for om noen ville prøve nye ting. Hun nevnte også at hun hadde hatt hånden til hun ene på låret sitt under middagen, og hun hadde blitt veldig diskre kost med med en finger på innsiden av låret. Jeg sendte bare et stort smilefjes tilbake og sa at hun fikk huske på fripasset hun hadde når det gjaldt jenter, så lenge jeg fikk en beskjed. Tilbake fikk jeg bare et en haug med hahaha og et stort smil.

Så ble det stille med tekstmeldingene, og jeg slumret tilbake til filmen. Hjernen spant litt løpsk over at min frue ble sjekket opp av andre jenter, men sannsynligheten for at noe ville skje var så forsvinnende liten at det ikke ble noe stor fantasering.

Etter ytterligere noen timer med meningsløs filmtitting hadde klokken dratt seg over 01 og jeg tenkte at det var greit å finne senga. Tok en kjapp dusj og gjorde meg klar for senga. Da så jeg på mobilen som jeg hadde lagt på nattbordet at det var kommet en ny melding. Jeg overså den litt mens jeg åpnet soveromsvinduet og ristet dynen på plass. Jeg la meg godt til rette under dyna og tok mobilen for å lese meldingen. Og der fikk jeg mitt livs overraskelse, noen sinne. Meldingen sa kort og enkelt: Ble akkurat fingret av Jenny på toalettet… Kom som en foss og nå skylder jeg henne en….. Jeg holdt på å ramle ut av senga, og kjente pikken eksplodere til liv. Jeg leste meldingen om igjen og om igjen, og det kjentes mest ut som om pikken skulle sprute helt av seg selv. Jeg svarte på meldingen med Kødder du??? Fantastisk kult!!! Og at gjeld kunne vi ikke ha noe av.

Det gikk noen minutter før jeg fikk svar, men så svarte hun at de hadde vært på toalettet sammen, og litt sånn plutselig hadde de begynt å kline. Hun hadde da vært kjempekåt etter alle tilnærmelsene og lot seg rive med. Mens de klinte hadde Jenny ført hånda si ned i trusa hennes og begynt å leke. Så ble hun fingret mens de stod og klinte, og hun hadde kommet så hardt at hun så stjerner og planeter. Jenny hadde gått fra toalettet med et lurt smil og sagt at nå var hun skyldig henne en. Jeg svarte at her måtte hun være real og gjøre opp for seg. Og at jeg gledet meg til å høre resten om det ble noe mer. Straks etter fikk jeg bare til svar at vi får se da vet du med et blinkefjes.

Nå var jeg så kåt at jeg vurderte å ta meg en kjapp runk. Men håpet om at det ble litt på meg senere på natta, kombinert med noen saftige detaljer, gjorde at jeg lot det være. Men søvn kunne jeg bare glemme siden jeg var så kåt at jeg skalv. Jeg slo derfor på tven for å prøve å kople hodet vekk fra jentesex og fruen.  Etter en knapp halvtime fikk jeg en ny melding og skjelvende hentet jeg frem mobilen for å se om det var noe mer spennende lesning. Fruen skrev at de hadde forlatt festen og var på vei til nachspiel. Kunne bli sent før hun kom hjem. Jeg skrev tilbake at det var greit, og lurte selvfølgelig på om også Jenny var med. Etter kort tid fikk jeg svar om at nachspielet var bare med henne og Jenny og et blinkefjes. Hun hadde gjeld å betale. Kåtheten min steg nå til nye eksplosive høyder, og jeg skrev tilbake at håpet jeg fikk alle detaljer, og skulle gjerne vært en flue på veggen der nå.

Den neste halvtimen gikk til intens fantasering om hvordan nachspielet til fruen og kollegaen utartet seg. Jeg så for meg alle mulige scenarier, og kjente at til tider så hadde en liten bevegelse av pikken mot dyna vært nok til at jeg kom. Jeg torte allikevel ikke å lette på trykket da jeg hadde håp om litt nattlig action når hun kom hjem. Etter ytterligere en times tid klarte jeg allikvel å døse av, og sov en urolig søvn fyllt av alle slags fantasier. Godt utpå natten våknet jeg av at det smalt i en bildør, og jeg skjønte at nå var fruen kommet.

Hun snek seg inn, og kom inn på soverommet. Lys våken var jeg blitt og jeg spurte selvfølgelig om hun var blitt gjeldfri i løpet av natta. Hun kikket lurt på meg og bekreftet at ja, hun var veldig gjeldfri. Jeg spurte hva de hadde gjort, og hun ga meg kortversjonen. De hadde kommet hjem til Jenny, og der hadde hun regelrett blitt overfalt. Jenny hadde kastet seg over henne og de hadde råklint allererde i gangen. Jenny hadde bare dratt henne med seg inn på soverommet, og dyttet henne på rygg i sengen. Skjørtet hadde forsvunnet opp og trusa ned før hun rakk å tenke seg om. Så hadde hun blitt slikket og fingret etter alle kunstens regler til hun nok en gang kom som en foss. Hun sa det hadde vært fantastisk og at Jenny var en mester både med fingre og tunga.

Etter sin andre runde den kvelden skjønte hun nå at det var på tide å gi en jente munnsex for første gang i sitt liv. Litt usikker, men med en klar formening om hva hun likte selv hadde hun derfor satt i gang. At hun hadde gjort noe riktig hadde vært helt klart, da Jenny hylte og stønnet om hverandre. Og etter kort tid hadde også hun kommet. Musa til Jenny hadde svømt over av safter, og fruen sa hun var overrasket over hvor opphissende det var og hvor godt hun smakte. De hadde ligget og pustet ut litt, før Jenny hoppet opp og sa hun var klar for mer. Fort hadde de havnet i en 69 og de hadde slikket og kost lenge. Jenny var helt gal og hadde til tider gnidd hele underlivet over ansiktet til fruen.  Til slutt hadde de fått hver sin uttelling begge to, og de var mer eller mindre skutt begge to. De hadde blitt liggende i senga å kose og kline, og fruen var ganske mør nedentil, men hun lå og gned på Jenny sin klitoris til de fikk utlignet stillingen og også Jenny fikk kveldens tredje orgasme.

Hele tiden mens hun fortalte dette lå hun på siden i senga, fullt påkledd med et lykkelig smil om munnen. Jeg kunne ikke gjøre annet enn å fortelle at det var nummeret før jeg hadde måttet lette på trykket i løpet av natten der jeg så for meg de to damene i senga. Men at jeg hadde latt vær, og nå var i besittelse av en særdeles spruteferdig venn i underetasjen. Så tålmodig som du har vært fortjener vel du også en belønning så hun og la seg på rygg. Sett deg på brystet mitt så skal vi se om vi ikke klarer å fikse noe, sa hun med et lurt smil.

Jeg lot meg ikke be 2 ganger, og plasserte meg over brystet hennes med pikken bare millimetere fra munnen hennes. Hun åpnet munnen villig og sugde inn pikken mens hun kikket meg i øynene. Jeg kjente strak at dette ville ikke vare lenge, og stønnet dette ut i halvørska, halvgal av kåtskap. Hun vippet da elegant pikken ut og begynte å runke den forsiktig, mens hun brukte tunga på undersiden. Etter kun kort tid ser hun lurt på meg og sier, kom igjen. Sprut utover ansiktet mitt… Tipper du har en skikkelig ladning etter kveldens venting. Det var altfor mye for meg og jeg kjente at jeg bikket over kanten. Mens det danset foran øynene mine sendte jeg stråle etter stråle med sperm utover ansiktet hennes. Jeg traff håret, kinnet, munnen og overalt. Kunne ikke huske maken til ladning før, og hun var regelrett dynket i sperm. Pikken beholdt sin hardhet mens hun brukte tungen forsiktig på undersiden, og hun var et fantastisk syn der hun lå fullt påkledt neddynket i mine safter.

Så kikket hun lurt på meg og sa at nå hadde hun blitt rundslikket hele kvelden, og ville ha en omgang pikk. Jeg flyttet meg derfor ned mellom bena hennes og løftet skjørtet opp. Trusa var borte, og den bekreftet hun at lå igjen hos Jenny. Og ikke var det behov for noe oppvarming heller, for hun var mer enn nok varmet opp, og fremdeles kliss våt. Jeg kjørte derfor pikken rett til bunns i henne, og startet å knulle henne hardt. Slik lå vi og råknullet lenge før hun sa at hun ville ha det bakfra. Jeg snudde henne rundt og førte på nytt pikken inn i henne igjen. Samtidig tok jeg handa mi rundt og under slik at jeg fikk lekt med klitorisen samtidig.

Etter kun få minutter i denne stillingen kom hun, og hun ristet, skal og stønnet og kom i den kraftigste orgasmen jeg noensinne har sett. Hun kollapset på sengen og pustet tungt, mens hun kikket på meg og sa bare Wow. Nå er jeg rett og slett skampult, sa hun med et smil. Fantastisk deilig svarte jeg bare og strøk henne over kinnet. Hun fant frem et håndkle og tørket vekk sædrestene fra ansiktet mitt. Jeg er helt ferdig sa hun, men du har vel en runde å gjennomføre. Orker ikke mer i musa, men kan ikke du runke og tømme deg over meg? Du kan få sprute akkurat der du vil, sa hun lurt. Akkurat der jeg vil??? Sa jeg lurt, og smilte til henne. Ja, ikveld kan du det. Så enten kan du tømme deg i munnen min, eller inni rumpa mi. Du får ikke lov å pule den siden jeg ikke har vasket meg, men du kan ta den forsiktig på innsiden og sprute der. Jeg lot meg ikke be to ganger, og snudde henne rundt og satte meg over lårene hennes. Jeg tok litt spytt på fingeren og smørte inn hennes bakåpning mens jeg runket pikken febrilsk.

Jeg kjente at det nærmet seg og sa at nå jeg ville sprute inni rumpa hennes. Da tok hun selv og dro rumpeballene fra hverandre og sa kjør på. Når jeg var fryktelig nærme, førte jeg derfor pikkhodet forsiktig inn i baken hennes, og jukket forsiktig noen ganger. Så fortsatte jeg runkingen og kom fort over kanten. Det svartnet nesten for øynene mine da jeg kjente at jeg begynte å pumpe stråle etter stråle inn i rumpa hennes. Jeg svimlet og pustet og peste og hadde mest lyst til å brøle ut. Til slutt trakk jeg meg ut og kollapset ved siden av henne i sengen. Det tok ikke mange minuttene før vi fullstendig utslitte og tømte dovnet bort og sovnet.

Neste morgen fikk jeg alle detaljene og vi knullet forsiktig mens hun fortalte meg alt i full detalj. Det endte med en felles orgasme der jeg tømte meg i musa hennes. Straks etter runden sier fruen at dette var vel det mest intense hun noen siden hadde opplevd og en fantastisk opplevelse. Og at hun muligens måtte ta en tur til Jenny neste helg. Hun måtte jo hente trusa….

 

*** Han spruter inn i meg ***

Sexmoter

Sjekk også

Utelandsk tur med erotisk elsker

Utelandsk tur med erotisk elsker : Jeg var på tur til Berlin med skolen. Jeg …

One comment

  1. Deilig – jeg runker og spruter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.