søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Min søster og jeg – XFiles

Min søster og jeg – XFiles

Min søster og jeg – XFiles :

Jeg var bare 15 når jeg føsrt begynte og se på det motsatte kjønn. Min søster var 1 år yngre enn meg. De første årene som gikk brukte jeg mye av min tid på stranden, der det var mange jenter i alle aldre, store og små pupper. Jeg fikk meg aldri noen kjæreste fordi jeg var så opptatt av å se på alle de jenter som fantes.

Når jeg var blitt 17 hadde jeg sex for første gang, har jo hatt oral og blitt runket en rekke ganger, men sex for første gang det var på en fest. Jeg hadde litt øl og smakt på andre saker. Jeg satt og hygget meg med mange andre som var til stede, musikken var høy, men den var god, litt techno og litt poprock.

Etter en stund kom det en jente inn i rommet hun var sexy, store pupper, stram rumpe, mini skjørt og stor utringet kjole/singlett, men like bak henne kom søsteren min. Jeg gikk bort og snakket med søsteren min, hva i allverden gjorde hun her?

Hun sa hun og skulle ut å hygge seg i aften, så jeg kunne ikke stoppe henne. Jeg sa okey, og spurte hvem vennen hennes var, det var Ane. Jeg fortalte hva jeg syns om Ane, og søsteren min smilte og lo, hun fortalte at Ane var bi, men det var hun også(søsteren min). Jeg fikk et sjokk, hvorfor i allværden skulle jeg ville vite det? Vi gikk inn og satt oss, da kom det en kar bort og snakket/flørtet med søsteren min, da gikk jeg bort til Ane.

Ane fortalte meg at hun var kåt i aften, men det var sikkert bare fordi hun var full. Hun forsatte og fortelle om seg selv og hvordan hun lengtet etter en gutt. Vi satt og snakket lenge, jeg bare nikket og smilte, jeg tenkte bare på hvordan puppene hennes føltes, nå begynte jeg og stirre. Hun sa vi kunne gå opp på loftet, der kunne jeg få kjenne på på puppene. Jeg måpet og nikket…

På rommet vi fant loftet var det koslig, en stor dobbel seng i hjørnet og noen hjerte formede lys. Det var ganske romantisk egentlig. Nå satt vi der, jeg som begynte og beføle puppene hennes, hun smilte bare. Etterhvert begynte vi og kysse, kline, heftigere og heftigere. Hun tok hånden sin ned i boksa mi og begynte og runke meg forsiktig. Jeg var selfølgelig sprengkåt og hadde vært det den siste timen. Men jeg bestemte meg for å fingre henne, drog fingeren langs låret og inn i skjørtet, trykket tangaen til siden, fingeren gled over fittelippene hennes, hun var så våt, utrolig våt. Jeg trykket en fing inn i henne, men det var ikke nok, jeg måtte bruke 2. Da kom det stønn fra henne. Det føltes godt, jeg fikk henne til og stønne…

Jeg tok hånden min opp, og begynte og kle av henne, hun smilte og drog av meg klærne min også. Nå satt hun med brystene bare, jeg så på dem, store, digre pupper, deilige pupper, Jeg begynte og slikke på nippelene, da begynte hun og stønne enda mer.

Plutselig gikk døren opp og inn kom min søster, hun hylte ut i latter, jeg bare skreik; dra deg ut. Hun nektet og sa at Ane var hennes og at de hadde hatt jente sex mange ganger. Så vist jeg skulle ha sex med Ane måtte hun får være med. Jeg ble nesten lamslått. De to lesber? Kunne det egentlig bli bedre? Søsteren min var ikke like fin, men jeg må si, hun var ikke langt ifra… Hun hadde en slank fin kropp, mellomstore pupper. Jeg må innrømme at jeg har smug tittet på henne når hun har dysjet.

Ane smilte og sa at Silje skulle komme og sette seg mellom dem. Silje snudde seg, og låste døren. Smilte fornøyd og kom bort til oss, Ane sa at vist jeg ville kunne jeg få æren av og kysse min søster først, jeg takket nei til det og så vekk. Men Ane og Silje begynte og kysse og ta på hverandre, jeg vet ikke hva som skjedde men jeg tror jeg tenkte med pikken da. Jeg stoppet dem og tok tak i Silje, trykkte lippene mine mot hennes, og trykket hånden min ned i buksen hennes. Ane satt ved siden og befølte silje, tok av henne jakken og singletten, bh’en klarte jeg og ta av før Ane gjorde det. Nå satt jeg der med 2 nakne jenter, Silje var ikke lengre søsteren min, men en sexpartner. Ane og Silje så på hverandre, de bedde meg om og legge med ned i sengen, drog av meg boksen, de så den utrolige kuken min, Silje sa hun aldri hadde sett en så stor før Ane nikket. De drog av meg allt, bokser, sokker, og tsjorten. Splitter naken lå jeg der i sengen.

Jentene begynte og kline rett over meg, jeg lå der å så på mens jeg kløp begge i hvær sin nippel. Jeg var så kåt nå at det gjorde litt vondt i kuken min, jeg hadde aldri vært så kåt før. Det var da, jeg bedde de om og kle helt av seg… Ane først, hun var ikke redd, Silje nølte litt men hun kledde også av seg, rett etter Ane.

Ane satte seg oppå fjeset mitt og bedde meg om å slikke henne, forsiktig, jeg gjorde hva hun sa, hun var så våt, hvorfor måtte jeg slikke henne? men jeg brydde meg ikke, jeg kjente at Silje tok tak i kuken og runket den, men det stoppet ikke dær, hun tok den i munnen og svelget nesten hele greia. Det var så utrolig, men jeg klarte ikke mer, jeg sa Silje skulle legge seg ned, Ane på alle fire over Silje, slik at Ane slikket henne, det var så utrolig og bare se på, men nå var jeg bestemt på at jeg skulle pule Ane. Jeg satte inn pikken og begynte rolig frem og tilbake, det var deilig. Ane begynte og stønne, jo mer hun stønnet jo bedre var det, hun lå med munnen inni fitta til Silje og dermed begynte Silje og å stønne, to jenter som stønnet rett forran meg, men jeg pulte hun ene. Ane sa jeg måtte roe meg ned fordi det gjorde litt vondt, jeg sa hun kunne ta en pause, og legge seg ned, jeg tok tak i søsteren min og drog henne opp, jeg så det var litt blod på kondomen, så jeg tok den av og begynte og pule søsteren min, vi sto, jeg tok henne bakfra, det var så deilig, hun var trangere enn Ane, men hun stønnet ikke så mye, så jeg økte farten, hardere og hardere, til slutt kjente jeg at jeg var klar for å komme, jeg drog ut kuken, kasta Silje i sanga, og begynte og runke, kommer jeg når jeg runker klarer jeg mer etter jeg kommer. Jentene satt side ved side, og klinte befølte puppene til hverandre med en hånd, og fingret hverandre med den andre… Jeg kom og sprutet jentene på kinnene og smilte, de slikket det opp til min store beundring, nå ville Ane at jeg skulle pule henne i rompa, jeg tok kuken og førte den mot hullet, prøvde, men den ville ikke inn, så jeg spyttet henne i hullet og trykket en fing inn, det var litt merkelig, men hun stønnet med en gang… Nå skulle jeg ha anal sex også, jeg følte meg så utrolig bra denne kvelden…

Etter jeg spyttet og hadde fått inn en finger, tok jeg kuken i roten og førte den inn i analen hennes, hun stønnet høyt, Silje satt nå og fingret seg selv mens jeg lekte med den ene nippelen hennes. Det var så utrolig deilig. Ane syntes også det tror jeg, hun hylte nå, «NÅ KOMMER JEG», så datt hun nermest sammen. Jeg tok ut pikken, tørka basjen, søsteren skulle nå få suge meg igjen, hun tok tak i kuken og svelget hele kuken min, det var fantastisk. Jeg hadde aldri fått en sånn «behandlig» før. Nå var det nok suging, jeg fikk Silje opp og fikk henne til og legge seg på magen, med rumpa opp i veret, anal åpningen hennes utvidet seg med en gang, jeg spyttet forsikkerthets skyld, og førte inn pikken min, det var så utrolig fantastisk godt, jeg kjente jeg kom igjen, men jeg bare kom i baken på søsteren min, det gjorde ingen ting for meg. Men hun kom ikke så jeg måtte forsette, hun satt seg opp på kne, og jeg tok henne bakfra nok en gang, denne gangen var det i den våte fitta hennes. Hun begynte fort og stønne nå, jeg bare stønnet med, jeg hadde kommet to ganger allerede, så hvorfor skulle jeg ikke klare en gang til, jeg kjørte på, pikken min var omtrent 20 cm lang, og jeg kjørte hele inn i henne, hun HYLTE, det gjorde godt, men plutselig banket det på døra, noen ropte med en mørk stemme, «Hva faen skjer der inne?» Jeg bare svarte; «vent ett øyeblikk».

Ane hadde sovnet, og Silje var vekkreist. Jeg fikk liv i dem begge, de prøvde og reise seg, men klarte ikke, de var rett og slett for gåene i beina, og det var nå det ble pinslig. Foreldrene til han eller henne som hadde festen hadde nemmelig kommet hjem, det var de som banken på døren. Defikk brutt opp døren, jeg hadde fått litt klær på oss, men det var ikke mye, jeg sto der i tsjorte og genser, Ane hadde bare jakke på seg, med skjørte halveis på og Silje hadde bare buksen sin. Dette var både den mest fantastiske kvelden i mitt liv og den flaueste, sex med søsteren sin…

Men vi hadde faktisk sex to ganger til, da fikk Ane seg en kjæreste og droppet alt om meg og Silje, vi forsatte i vårt eget lille paradis.

Sexmoter

Sjekk også

Overnattingen – Første gang

Overnattingen – Første gang : Denna berättelse utspelar sig hemma hos Linda. Vi hade känt …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.