fredag , 16 april 2021
Forside / Kinky / Tanten min

Tanten min

Tanten min

Min historie begynner egentlig for mange år siden, den gang jeg var 16 og ukysset! Min mor sin søster som da er min tante er alene, hun har en mann men han er ute på havet stort sett hele tiden, trur ikke han liker seg hjemme…. Så derfor er hun ofte på besøk her hjemme, hun er veldig hyggelig og så er hun 6 år yngre enn min mor som no er 40. Det var en slik dag det hele begynnte, hun var på besøk og jeg og min søster som er 2 år yngre enn meg var også hjemme. Mine foreldre nyttet ofte sjansen til og ta seg en tur på teater eller kino når hun var på besøk.

Det hele startet helt uskyldig med at jeg som en 16 årig gammel liten gutt fikk se deler av en stor pupp (og de er mye større enn min søster eller min mor sine) hun skulle bøye seg ned og ta ut pizzaen da jeg står og ser rett ned i utringningen hennes. Jeg kjennte en viss liten mann begynnte og kreve sitt av synet, no skal det legges til at jeg ikke hadde sett så mangen nakene pupper på mine 14 år. Så jeg skynder meg på toalettet og tar meg en rask ronk i vasken, jeg trur aldrig at jeg har kommet så fort og mye før, så jeg må vaske speilet og hele vasken! Resten av kvelden når vi spiller kort eller ser på film prøver jeg og få se mer av den… når vi endelig skulle legge oss så prøvde jeg og luske på tante for og se om jeg fikk se mer, først gjenom nøkkelhullet på badet så gjorde jeg noe sikkert ikke skulle gjort sånn egentlig. Jeg sprang inn på rommet hennes og satt meg i skapet (et slikt gammelt stort som er inni skråveggen) oppå masse gammle tepper og sengetøy

og der satt eg og ventet i bare trusen, hadde skap døren nesten igjen så jeg skulle få sett noe. Men hva skjer, jo hun tar av seg klærene og på seg natt skjolen i den delen av rommet jeg ikke ser, så der sitter jeg og ser mot sengen og ser hun kommer og legger seg i nattsjolen. Men så kom problemet… jeg må på toalettet og hun ligger og leser, jeg sitter helt stille og beveger meg ikke. Etter en stund slukker hun lyset og legger seg til og sove, siden det er sommer så er det ganske lyst ute. Så når jeg er sikker på at hun sover lister jeg meg ut på toalettet uten at hun våkner. Idet jeg snur meg for og lukke døren ser jeg at hun har tatt av seg dynen og natt sjolen har glidd litt opp så musa hennes ligger blottet rett mot meg, jeg ser hun har lite hår. Jeg står som forsteinet og jeg klarer ikke og la vær og se på fitta, kuken står igjen og jeg beveger meg som i transe inn til henne.

Jeg tar henne forsiktig på fitta, lar fingeren gli i sprekken, hun er litt klam og jeg kjenner forsiktig på klitorissen (som jeg hadde sett på porno film at de gjorde) Hun grynter noe og skiller beina, fitta er no åpen og begynner og bli våt så jeg stikker en finger inn i henne hun stønner og puster tungt. Jeg er sprekke ferdig og kuken verker og har lyst og prøve og stikke den inn, så jeg vekker henne når jeg går opp i sengen og fører pikken inn i henne, hun forstår ikke hva som hender med en gang så jeg får dyttet kuken helt inn i henne, hun stønner og sier at jeg må være forsiktig hun er ubeskyttet, så jeg tar henne raskt og klarer ikke og stoppe og fyller fitta. Hun beveger seg raskt mot kuken og sier jeg ikke skal stoppe så siden kuken fremdeles står forsetter jeg og pule henne, hun har øynene lukket og hun stønner og sengen knirker når jeg tar henne stadig hardere, etter en forholdsvis kort stund kjenner jeg at jeg er påveg igjen, Hun ligger under meg og åpner øynene og smiler og sier at jeg er god og at jeg ikke må stoppe for hun kommer snart hun også. Hun stønner stadig høyere så jeg må kysse henne for og ikke vekke min søster.

Jeg kjenner at jeg kommer og hun skriker idet hun kommer og kommer, orgasmen hennes varer lenge og etterpå ligger vi litt og ser på hverandre og hun sier at det ikke må gjenta seg og at det er galt og alt det der, men hun sier også at det var deilig. Jeg reiser meg og ser på henne, sæden renner ut av fitta og vi må på do begge to. Jeg først og hun etterpå, når hun står der over vasken og vasker seg i fitta står jeg og ser på, hun sier at det var mye søl og sæd og smiler. Jeg har fått ståkuk og sier at hun må vaske min også, hun ser på den og vasker den nøye, og det er så godt. Så jeg tar og går rundt henne og tar og tvinger henne til og bøye seg over vasken og løfter kjolen og kjører kuken inn i henne igjen og det er så utrolig deilig, hun protesterer og sier at om jeg ikke stopper skriker hun, jeg har et godt tak om hoftene og bare kjører på og tømmer kuken enda en gang.

Når jeg trekker meg ut ser jeg at sæden følger med så jeg setter meg på kne og slikker fitta rein, sæden smaker ikke direkte godt men hun smaker fantastisk. Jeg ser fitta hovne opp og kjenner at hun blir bare våtere og våtere, og nå sier hun at eg ikke må stoppe for hun nærmer seg igjen og hun kommer like etterpå, jeg får satene rett i fjeset og hun klarer ikke og stå lenger så hun siger ned på gulvet og blir liggende, jeg løfter nattsjolen og tar henne på brystene, hun sier de er ømme og at nå skal vi legge oss hver for oss… Jeg reiser meg og tar og stikker kuken inn i hennes munn så den også blir rein. Hun slikker den rein og går inn på rommet, det ble ikke mer på meg på den kanten. Min tante har ikke sagt noe så det er en hemmelighet mellom oss.

Sjekk også

Julekusine og juletante

Julekusine og juletante Det var endelig jul igjen etter et langt studentår. Jeg skulle slappe …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *