søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Erotiske noveller / Jeg skulle pirre han
Jeg hylte ut og han presset seg helt inn i meg og spermen sprutet dypt inn i meg.

Jeg skulle pirre han

Jeg skulle pirre han :

Jeg hadde trasket rundt i Oslo i hele dag og etter å ha løpt fra slottsparken og helt ned til Oslo S rakk jeg akkurat ikke toget, og neste tog gikk ikke før i morgen klokken syv. Jeg bannet for meg selv før jeg gikk opp mot Karl Johan igjen. Hva faen skulle jeg gjøre nå? Ikke hadde jeg nok penger til taxi hjem og ikke hadde jeg noen sted å være, siden butikkene stengte jo tidligere på lørdager. Jeg satte meg på trappa ved en butikk og tente en røyk. Jeg måtte jo komme meg hjem. Jeg ringte rundt etter litt assistanse, men de fleste var langt borte på ferie og noen hadde ikke bensin, så der satt jeg mutters alene.

Jeg stumpet røyken før jeg gikk opp for å se om noen butikker var åpne, men alt var stengt. Hadde ikke penger til hotell eller noe annet. Telefonen var nesten tom for strøm og jeg begynte å grue meg til tanken på å sove ute i natt. Første natt som ufrivillig uteligger. Faen at jeg ikke tenkte på det før jeg sjekket togtidene, men hadde jo selvfølgelig lest feil. Så dette ble konsekvensen. Jeg gikk rundt for å finne løsninger, da jeg fant en liten kiosk i enden av en sidegate.

Jeg gikk bort og en kjekk mann smilte til meg. “Hei, kan jeg hjelpe deg med noe?” spurte han og et varmt smil bredte seg i annsiktet hans. “Hei, jeg har klart å miste siste tog hjem og jeg finner ingen steder å få tak i noen, og jeg har ikke penger til hotell, så jeg lurte på om du visste noen steder hvor det gikk an å betale via sjekk” sa jeg, fustrert og litt sliten. “Oj, nei jeg tror ikke det finnes noe sånt her” svarte han med trist blikk. “okey, takk for hjelpa” sa jeg og skulle til å snu. “Jeg pleier egentlig ikke å ta med meg ukjente hjem, for man vet jo aldri hva man møter her, men du virker ikke noe særlig kriminell. Om du vil, så kan du sove hos meg i natt.” sa han. Jeg ble så lettet at jeg nesten hoppet opp og ned der jeg sto. “tusen takk, det er så snilt av deg.” sa jeg. Jeg sto og ventet på han mens han slukket lys og låste, så gikk vi mot blokka hvor han bodde. Heldigvis bodde han i første, for tanken på å gå opp trapper i disse skoene ville vært jævlig.

Han låste og jeg gikk etter han inn. En stor lys leielighet møtte meg og jeg ble overrasket over hvor ryddig det var hos han. Ingenting var møkkete noen steder. “jeg har ingen gjesteseng, og den sofaen er alt for fæl å sove i, så du må nok ligge inne hos meg, om det ikke er farlig da” sa han. “neida, det går bra det. vi skal jo bare sove alikevel” svarte jeg og satte fra meg veska i gangen. Han hentet et glass cola til meg og vil satt og snakket mens han så på Manchester kamp. Jeg har aldri vært fan av fotball, men jeg ante en viss interesse alikevel. Det ble en stille kveld, og jeg følte meg litt utilpass der jeg satt i en ukjent mann sin leielighet, men samtidig var han kjempekoselig som ga meg tak over hodet i natt. Sånne mennesker skulle det vært flere av.

Han slo av tv’en og gikk på badet mens jeg tok av meg til undertøy og la meg under gjestedyna. Jeg undret meg over at han hadde en dobbeldyne, så kanskje samboeren hans var ute å reiste kanskje. Han kom tilbake i bare boxeren og jeg ble sjokkert over synet. Han hadde en synlig sixpack og armene hans var maskuline. Han må ha trent masse. Han la seg i senga og vi lå å snakka. Han fortalte at samboeren hans nettopp hadde forlatt han, så det forklarte dobbeldyna. Jeg følte synd i han. Han må ha gjennomgått det helvetet. Blikket hans mørknet. “Da jeg så deg gående mot meg, minnet du meg litt om eksen min. Hun pleide alltid å møte meg i kiosken før vi gikk sammen hjemmover. Hun pleide alltid å sitte sammen med meg før vi gikk og la oss, og nå ligger jeg her med deg.” sa han.

Jeg følte et stikk i brystet da han fortalte. Selv hadde jeg aldri opplevd det, men jeg kunne kjenne smerten. Han strøk hånda gjennom håret mitt og ned mot kjaken og lente seg mot meg. Jeg ble forvirret, men forsto hva han ville. Leppene våres møttes i et langt kyss før han trakk seg tilbake. Han tittet lenge på meg før han smilte. “Men leppene dine er mye mykere en hennes” sa han. Jeg smilte, men var totalt forvirret. Han lente seg over meg og leppene våres møttes igjen, men denne gangen skilte han leppene mine med tunga si og banet vei til tunga mi. De danset sakte i munnen min og hånda hans fant vei ned til hofta mi. Jeg la armen på ryggen hans og der lå vi og kysset hett og alle tanker forsvant. Både hannes og mine. Denne mannen som ikke en gang hadde pressentert seg med navn lå her og kyssa meg.

“Er du sikker på at dette er riktig?” spurte jeg da vi endelig fikk revet oss fra hverandre. “Er jo ingen lov som er skrevet mot å kysse sexy ukjente kvinner” sa han og jeg lo litt av tanken. Han var jo så kjekk. Beinet hans lå mellom mine og jeg kjente kulen i boxeren hans mot låret mitt. Han gled den opp og ned låret mitt mens blikkene våres var slukt i hverandre og blikket hans ble slørete. Det var som om noen skrudde på en bryter og jeg ble småyr selv der jeg lå. Han kysset meg på kjaken, så nedover halsen og han fortsatte nedover kragebeina mine før han kom ned til puppene mine. Han lekte litt med blondekanten på bh’en før han trakk den ned og den ene puppen kom til syne.

Han kysset seg ned til nipplen og lot tunga gli prøvende over den. Jeg lukket øynene og nøt behandlingen og leppene hans lukket seg rundt knoppen. Han sugde og slikket og jeg stønnet lavt. Det var så deilig. Han blottla den andre puppen og lot den fikk samme behandling. Først tunge, så lepper. Han sugde tak mens han masserte den andre nipplen med fingrene. Det kriblet mellom beina av behandlingen. Han kysset seg nedover magen min og lot tunga slikke rundt navlen før fingrene hans var mellom stoffet på stringtrusa og huden min.

Han lot fingren gli under stoffet langs kanten og kyssene fulgte fingrenes bevegelse. Han dro trusa ned sakte mens kyssene nermet seg det varmeste området. Han lot en finger gli fra mellom rumpa og fitta og opp mot det våte kjønnet. Han tittet på meg og smilte før han lot tunga gli prøvende over den. Jeg gispet idet han traff klitoris og en finger gled inn i meg. Han lot den gli sakte ut og inn mens han slikket og kysset klitorisen min og jeg stønnet for hver gang han traff den følsomme knoppen. Han lot den andre hånda gli opp og ned langs låret mitt og en finger til gled inn i meg. Han økte tempoet men brukte god tid. Han var god på å tilfredsstille, det merket jeg med en gang. Mens fingre gled ut og inn og tommel masserte klitoris kysset han meg rundt bikinilinjen og rundt magepartiet. Gud som han tente meg. Det kilte i kroppen før ilningene skjøt ned mot fitta mi som bare ble våtere og våtere. Jeg strøk han gjennom det brune håret hans mens han slikket og fingret meg i et pirrende tempo.

“Åh, så deilig” stønnet jeg idet den tredje fingren gled inn og orgasmen snek seg sagte men sikkert innpå meg. Han økte tempoet og pusten min gikk raskere og stønnene ble til klynking. Jeg masserte puppene mine og skjøt ryggen i bru da orgasmen sprengte ut av meg. Jeg stønnet som en gal mens han fortsatte å slikke meg. Han trakk ut fingrene og kyssa meg på magen. Han la seg oppe på meg og kyssa meg lenge og jeg smakte mine egne safter på leppene hans. Kulen hans i boxeren var nå enda hardere og pikken hans presset seg mot boxershortsen, som om den ville ut i friluft.

Jeg presset han ned mot senga og satte meg oppe på han med et bein på hver sin side av hoftene hans og strøk han sagte nedover brystet. Han var kåt i blikket og pikken hans presset seg mot rumpa mi da jeg lente meg bakover. Jeg skulle gi han en real blowjob som takk for orgasmen. Jeg satte meg med annsiktet på høyde med pikken hans og dro av boxeren hans sakte mens blikket mitt fremdeles holdte hans. Da boxeren ble dratt ned spratt en enorm ståpikk opp mot magen hans og jeg bøyde meg ned og lot tunga gli fra rota og opp til penishodet. Han stønnet da jeg lot tuppen av pikken hans gli mellom leppene mine. Jeg lot tunga rotere rundt hodet før jeg gled hele pikken hans i munnen. Hånda mi masserte ballene hans mens jeg sugde han i sakte tempo. Den andre hånda strøk han over magen. Jeg runket han fortere etter hvor raskere pusten hans ble, men da han nesten kom stoppet jeg.

Jeg skulle pirre han, hans skulle få kjenne en ordentlig kraftig orgasme. Da han hadde roet seg ned litt lot jeg igjen tunga treffe penishodet og igjen runket jeg han i rolig tempo. Jeg gled hele pikken i munnen og smurte spyttet utover pikken hans og runket han. For andre gang nermet han seg orgasme, men denne gangen stønnet han, men jeg skulle ikke la han komme. Ikke enda. Jeg roet ned tempoet og igjen så jeg at han var enda mer kåt.

Han presset underlivet oppover, men jeg skulle ikke falle for hans befaling. Han kom ikke til å angre når orgasmen først skylte innpå han, men jeg måtte bruke tid. La han kjenne på den kåte følelsen, la han kjenne to myke lepper rundt den harde staken hans. Tunga mi gled oppover pikken og ned igjen og runket han litt raskere. Kroppen hans spente seg og igjen roet jeg ned før han kom. “Åh, du pirrer meg. Jeg er så jævlig kåt” stønnet han. Ballene hans var svulmet og pikken hans dunket mellom leppene mine idet jeg sugde han for siste gang. Denne gangen skulle jeg la han komme. Jeg runket han fort. Kroppen hans knøt seg og han krympet tærne. Pusten gikk raskere og pikken hans pulserte enda mer nå. Han brølte idet en enorm ladning sperm sprutet inn i munnen min. Jeg slet med å svelge alt. Jeg hadde aldri før fått en så stor ladning sperm før, men jeg svelget alt og hele kroppen hans slappet av.

Jeg la meg oppe på han og han presset meg mot seg. Tungene våre møttes i et enda hetere kyss. Hendene hans gled ned mot rumpa mi. Vi lå og kyssa og bare nøt hverandre en stund. Men det tok ikke lang tid før jeg kjente pikken hans reise seg igjen. Den presset forsiktig mot låret mitt og jeg bare nøt følelsen av at jeg gjorde han kåt. Han gled pikken sin mot rumpa mi mens tungene våres danset sammen i munnen min, og jeg kunne si med hånda på hjertet, at det ikke ble leggetid enda. Han var klar for mer, og jeg ville kjenne den deilige manndommen hans inni meg. Jeg lente hodet mot skuldra hans. “Jeg vil kjenne deg inne i meg. Jeg vil ha hele den deilige pikken din før vi legger oss.” sa jeg lavt og bet han i øreflippen. Han svarte ikke, men stønnet til svar. “Mens den store pikken din fyller opp fitta mi, kjenne hvor deilig du er. At du rir meg hardere og hardere, gir meg orgasme på orgasme” stønnet jeg inn i øret hans. Han førte pikken mot fitta mi og gled pikkhodet sakte inn i meg. Pirret med med tuppen før han trakk seg ut. “Jeg vil at du skal ri meg så hardt du bare kan.” sa jeg.

Han gled igjen pikkhuet inn i meg men denne gangen pulte han meg sakte. Han teaset meg lenge før han gled hele pikken inn i meg. Han lot den gli sakte ut og inn mens tungene våre igjen møttes. Kysset ble heftigere og han økte takten. Jeg klynket til hver gang han bunnet meg og pikken hans pulserte mellom fitteveggene. “Du er så deilig” stønnet han og grep tak i rumpa mi og presset meg ned mot han. Pikken hans sprengte seg inn i meg og vi stønnet ut sammen. “pul meg hardere. ta meg hardt” stønnet jeg og han gjorde som jeg sa, han pulte meg hardere og fortere. Han strøk meg gjennom håret og kyssa meg.

Han trakk seg ut og jeg satte meg på knærne i senga. Han stelte seg på kne bak meg og presset seg igjen inn i meg. Han kom lettere til og det var så deilig. Han peiset på og jeg kjente kroppen sviktet idet orgasmen snek seg innpå meg. Hånda hans fant vei mot den oppsvulmende klitten min og han masserte den mens han støtet i meg hardere. Jeg måtte holde meg fast i sengestolpene før å ikke falle da han presset seg inn i meg. Senga ga fra seg små knirk, som sa sitt hvor hardt han pulte meg, og hver gang han bunna meg klynket jeg ut.

Det var så deilig å endelig få pult. Han grep tak i hoftene mine og pulte meg alt han maktet og jeg skalv som et ospeløv der jeg sto, og pikken hans pulserte i meg og jeg orgasmen nermet seg med stormskritt. Han brølte til og idet han spruta inn i meg kom jeg i en syk orgasme. Jeg hylte ut og han presset seg helt inn i meg og spermen sprutet dypt inn i meg. Han holdte seg der en stund før han trakk seg ut. Jeg sank sammen i senga og han la seg ved siden av meg. Han strøk meg gjennom håret og kyssa meg god natt før vi sovnet i armene til hverandre.
Og jeg må si at jeg er glad jeg ble med han hjem!

Sexmoter

Sjekk også

Ren nytelse ved sommertjernet – Utendørs sex

Ren nytelse ved sommertjernet: Utendørs sex Det var varmt, utrolig varmt. Hetebølgen hadde lagt seg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.