søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Lesbisk / En måte å skifte klær på
Jeg stakk to fingrer inni henne, og etter noen ganger ut og inn var orgasmen hennes et faktum konstantert med et lite gledesskrik.

En måte å skifte klær på

En måte å skifte klær på.

Regnet pøste ned, og jeg hadde glemt jakken da jeg skulle innom skolebiblioteket for å levere noen bøker. Den hvite blusen min ble snart gjennomvåt av regnet, og den svarte kajalen rant nedover ansiktet på meg. Det beige rutete miniskjørtet mitt danset rundt lårene mine mens jeg sprang ned til klasserommet, som var i et annet bygg. Jeg visste at jeg i tillegg var forsinket til en engelsktime. Jeg lurte meg forsiktig inn i klasserommet, men læreren la merke til det for det.

Engelsklæreren min var en herlig kvinne i midten av trettiårene; hun var velproporsjonert, med fyldige lepper, middels store pupper og noen himmelblå øyne som bedåret enhver person hun snakket med som var svak for kvinner. Jeg var en av dem; jeg var skolens eneste åpne lesbiske elev.

DocMartens bootsene knirket og gnikket bortover gulvet mot plassen min, og de svarte matchende knestrømpene hadde begynt å sige nedover. Det lysebrune, halvkorte håret mitt som for øyeblikket var farget rødt, falt ned i øynene mine. De svarte, firkantede brillene mine hadde fått mange små regndråper på seg.

-Kan jeg få lov til å gå og bytte klær?, spurte jeg forsiktig.
-Greitt det, sa hun med et lite smil som gjorde meg nummen i knærne.

Jeg fant frem noen tørre klær i skolesekken min, og gikk på jentetoalettet for å skifte. Jeg trodde at jeg hadde låst, idet noen kom inn; engelsklæreren min. Jeg stod der uten bluse og BH og så flaut vekk mens jeg dekket meg til. Hun lukket forsiktig døren, og som om hun hadde lest overraskelsen i ansiktet mitt, låste hun døren.

-Redd, Nikki?, spurte hun meg forsiktig.
-Vel, vet ikke, kanskje mest flau, kommenterte jeg.
-Det er ikke noe å være verken flau, eller redd for, sa hun og grep om armene mine.

De appelsinstore puppene mine struttet der de åpenbarte seg for henne. Hun så meg dypt inni øynene. Jeg kjente at det kriblet i hele meg, og jeg lurte så inderlig på hva hun skulle gjøre med meg. Hun slapp den ene armen min, og lot noen fingre gli over det ene brystet mitt, og lekte seg med brystvorten. En følelse av velbehag skylte over meg, og Ingrid som hun hette, la merke til det. Våre lepper møttes flere ganger, og under kyssene begynte jeg å åpne den kremfargede blusen hennes.

Jeg nøt den fløyelsmyke huden hennes minst like mye som hun nøt min befølelse av henne. Jeg bøyde meg litt ned, slik at tungen min kunne leke med det ene brystet hennes. Det andre brystet ble kost med av hånda mi. Jeg kikket så vidt opp på henne, og hun ba meg ømt om å forsette.

Den halvslitte dongeribuksen ble etter hvert knappet opp og trukket ned. Jeg smilte for meg selv ved synet av kjønnet hennes. Det var kanskje ubarbert, men det brydde meg ikke. Jeg la merke til at hun ble mer og mer opphisset for hvert sekund som gikk. Ingrid lente ryggen forsiktig mot den flisebelagte veggen, og jeg startet å gi henne oralsex. Det var da ansiktet hennes gikk fra salig til saligst og det så ut som hun skulle falle sammen snart. Stønnene hennes sa for så vidt sitt.

Jeg stakk to fingrer inni henne, og etter noen ganger ut og inn var orgasmen hennes et faktum konstantert med et lite gledesskrik. Det korte brune håret hennes var vått i hodebunnen. Hun så ned på meg med et sårt blikk.

-Jeg må jo tilfredsstille deg og, sa hun himmelfallent.
-Ikke tenk på det, sa jeg rolig selv om jeg kjente at jeg verket etter å bli kjærtegnet.
-Reis deg opp, sa hun så bestemt som hun klarte.
Jeg adlød henne uten å nøle. Hun holdt meg fast mens hun kysset meg på halsen, koste med brystene mine, for å så gi meg en omgang med nydelig fingring. Da min orgasme kom, kunne en høre et dypt stønn før jeg sank sammen på gulvet og så matt opp på henne.

-Du er bedre enn jeg trodde, klarte jeg å presse frem.
-Takk for det, sa hun med et lite smil. Vi tok på oss klærne i en fei, før vi så skyndte oss opp til engelsktimen igjen. Heldigvis hadde vi en ekstra lærer den engelsktimen, så medelevene var ikke helt hjelpeløse om Ingrid var vekke en liten stund. Det var nok sikkert noen som lurte på hva som hadde skjedd, en spurte meg og, men ingenting ble fortalt.

Vi to delte på den hemmeligheten, ingen turte å si noe med tanke på konsekvensene. Vi hadde ofte et merkverdig smil da vi møtte på hverandre, så vi tenkte nok på det samme.

Sexmoter

Sjekk også

Julekusine og juletante

Julekusine og juletante Det var endelig jul igjen etter et langt studentår. Jeg skulle slappe …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.