søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Het sex med søster
Uhm nå kommer jeg, Stønnede jeg og begynte å sprute utover hennes bryster.

Het sex med søster

Het sex med søster :

Da jeg var 17 år gammel var jeg en sommer på besøk til min far (mine foreldre var skilt). Pappa har en datter som var et par år eldre enn jeg fra et tidligere ekteskap. Det var i August, og det var veldig varmt, Hanna som jo var 19 år, og hadde førerkort foreslo at vi tok oss en tur til stranden, så vi spurte om vi fikk låne pappas røde bil, for å kjøre en tur og bade, det måtte vi godt, sa han. Også vi fikk raskt pakket en pose med noen strandtepper og dro av sted. Da vi ankom til stranden var der selvfølgelig mange mennesker, og ikke et sted at ligge, men Hanna sa at hun viste om et sted, hvor vi kunne ligge i fred og hvor det nesten aldri var mennesker, så vi begynte at bevege oss mot stedet. Det lå litt langt unna, men Hanna hadde rett. Det var ikke noen mennesker i nærheten, og vi la våres strandtepper ut og begynte å ta av våres tøy . det et gikk hurtig for mitt vedkommende, og jeg la meg ned, og gledet meg, for jeg var meget spendt på at se hvordan Hanna så ut uten den lette, hvite sommerkjole hun hadde på.

Og jeg ble ikke skuffet bare for å si det sann , hvis skulle jeg beskrive henne for deg, hun er ca. 173 cm høy og slank, med en velformet rombe og et par pene bryster ( E-Cup tror jeg), hun har langt blondt hår og et deilig smil. Hun tok kjolen over hodet og stod i en MEGET liten hvit bikini, hun smilte til meg da hun så at jeg kikket på henne også sa hun, Liker du hva du ser? Jeg ble litt flau over at hun hadde oppdaget at meg kikket på henne, men fikk heldigvis sagt, Ja, du er meget sexy. Takk sa hun og la seg ned. Pikken begynte å røre på seg og jeg tenkte at jeg hellere måtte legge meg om på magen før det ble alt for tydelig. Du ble vell kåt, av at se på meg, spurte Hanna og det gikk opp for meg at jeg ikke fikk snudd meg fort nok på magen.Da vi hadde ligget litt reiste Hanna seg opp og sa med et frekt smil over munnen, Du har vel ikke noe i mot at jeg tar av overdelen, og soler meg toppløs. Jeg nikket bare på hodet, men sa ikke noe, jeg forsøkte selvfølgelig å titte på henne, og selvsagt oppdaget hun det. Liker mine bryster? spurte hun med sitt frekke smil. jeg sa ikke noe, men nikket på hodet.

Da hun satte seg ned igjen. Så tok hun noe solkrem opp av sin veske og begynte å smøre seg inn med den. Først tok hun armer ,skulder og beinene, men så kom turen til hennes bryster, hun holdt solkremen opp foran hennes ansikt og lot kremen dryppe ned på hennes bryster i små klatter som liknet på sæd, og deretter begynte hun at smøre seg inn i det, og det gjorde hun på en måte som gjorde at jeg ikke var i tvil om at det var for å opphisse meg. Hun lot hendene sine kjøre i sirkler rundt hvert av hennes bryster og klemte sammen med tommelfingeren og resten av hånden så brystvortene ble presset sammen. Det var meget deilig å se på og jeg ble drittkåt,derfor så jeg kunne jeg kun ligge på ryggen, hvilket Hanna også kommenterte. Skal du ikke ha noe sol på magen? spurte hun, vel vitende om at jeg hadde kikket på henne, mens hun smurte sine bryster inn med solkrem og jeg som følge av det, viste hun med sikkert at jeg hadde fått stå kuk.

Da hun hadde fått på nok solkrem på la hun seg ned igjen, men det gikk ikke lange tiden før hun hadde lyst til å få meg enda kåtere. Så hun spurte meg om hun ikke skulle smøre inn ryggen min med Solkrem også, så jeg ikke ble solbrent. Jeg mente at det ikke kunne skje noe spesielt med det, så jeg svarte ja til henne. Jo, vist viste jeg at det ville da bli deilig?, men jeg viste ikke at det skulle bli så deilig som det ble. Er du klar, sa hun og reiste seg opp. Tok solkremen og satte seg bakom rompen min og begynte med å la solkremen dryppe ned på ryggen min. Da det var kommet nok på ryggen, begynte hun og smøre meg inn med lange blide bevegelser, da jeg lå med hodet på armene var hun nød til at lene seg frem for at nå til armene og når hun gjorde det kunne jeg merke hennes bryster berøre min rygg, og for hver gang ble jeg mere og mere kåt, og holdt på nesten og sprute ut all sæden i badebuksen min.

Som det fortsatte hun hele dagen. Hun opphissed meg og flørtet med meg til jeg var så kåt at jeg håpet dette ville forsette for evig tid, men til sist skulle vi jo hjem igjen, og der kom det et nytt problem. Fordi min pikk var så jævla stiv og jeg skulle jo opp og stå, jeg forsøkte på reise mig med ryggen til så hun ikke så den stive pikken, men det gikk selvfølgelig ikke. Nå er det nok en der skal hjem og runke litt, fniste Hanna, men det skulle jeg ikke, jeg hadde andre planer og Hanna var med i disse planene. Da vi kom hjem fikk vi en telefon der vi fikk vite at pappa skulle i byen og besøke noen kollegaer og vi skulle ikke vente dem hjemme før i morgen. Noe som var perfekt for meg. Resten av dagen og naten fortsatte Hanna med å gjøre meg drit kåt. Foreksempel: ved at bøye seg ned rett foran meg så hennes kjole gled opp og jeg kunne se hennes stringtruse, eller ved å lene seg forover så hendes bryster holdt på å falle ut av kjolen, mens hun stadig spurte om jeg hadde fått meg en runkis eller jeg stadig hadde ståpikk.

Jeg lot som ingen ting, jeg ventet bare på at hun gikk i seng så jeg kunne fullføre planen. Og da klokken ble 23 sa hun at nå ville hun i seng, og reiste seg og gikk inn på sitt soverom, kort tid etter kom hun tilbake kun iført et par g-streng truser og ikke noe annet . Jeg ville bare gi deg noe til runkingen din. sa hun og fniste og lekte med brystene, og så gikk hun tilbake og gikk i seng. Jeg satt ventet i rundt 10 min. Så gikk jeg inn til henne. Hva gjør du her, spurte hun. Jeg er kommet for at du skal få runke min pikk, og jeg skal sprute sæden på dine bryster, sa jeg. Du må da være vanvittig gal,sa hun, og reiste seg opp i sengen så dynen hennes gled ned og hun viste sine nakne bryster. Da hun oppdaget det begynte hun at trekke dynen opp rundt seg igjen, men jeg tok tak i den og rev den vekk fra henne. Hele dagen fått meg dritt kåt og nå er det tiden for å gjøre noe med det, sa jeg, og trakk ned min boxer-shorts, så jeg stod med den stive pikken foran hennes søte fjes. Unnskyld, jeg skal aldri prøve å få deg kåt mere, aldri noen gang, sa hun, men jeg svarte at nå var det for sent for det og jeg ville sprute sæden på hennes bryster. Jeg vet ikke helt om jeg vil dette, du er jo broren min, jamret hun. Men jeg tok bare tak i hennes hånd og trakk den ned til min stive pikk. Ta rundt den og begynn å runke så bare faen på den. Så kanskje du du slipper med kun å gjøre det, sa jeg. Greit det, jeg kan runke pikken din, sa hun. Kom i gang da, og kjapp deg, sa jeg og langsomt tok hun hennes lukkede hånden rundt min stive pik og begynte at runke meg, på meg. jeg la hodet tilbake og nøyt det virkelig. Åååå det er så deilig, sa jeg. Kan du kjæle litt med mine testikler også, er du grei, og i det jeg sa det, rakte hun hånden frem og begynte at kjæle med mine sæd tunge testikler.

Da hun hadde runket veldig mye på meg, sa jeg til henne at hun skulle slikke mine testikler mens hun forsatt runket på min pikk , men det var hun ikke interessert i. Ok, så skal du suge pikken min, sa jeg så. Det var hun hellere ikke meget interessert i, men jeg sa at hun ikke hadde noe annet valg og stak pikken inn til hendes lepper og pressede den mot hendes lepper. Da åpnet hun sin munn og tok min pikk inni munnen. Jeg begynte at kjæle hennes flotte bryster. Lot mine fingre kjøre et par gange om hennes stive brystvorter, og tok den ene mellom to fingere og knullet den litt med fingeren , mens hun begynte og stønne svakt, og jeg kunne se at hun nøt dette, så jeg begynte at trekke litt i hennes vorter, hun stønnet høyere og høyere også sa jeg at jeg ville knulle henne mellom hennes bryster. Nei det må du ikke, sa hun, men jeg var dritkåt. Så jeg tok tak i henne og la hun på ryggen og ba henne klemme sine bryster rundt min pikk. auu det gjør vondt, sa hun men jeg kunne se at hun nøt det, så jeg gjorde det igjen. Hun forsatte å klemme sine bryster rundt min pik og jeg begynte å la den gli frem og tilbake mellom hennes bryster. Hver gang den er fremme skal du slikke på den, sa jeg og hun nikkede, så hver gange den var fremme stak hun tungen frem og gav min pik et par slik.

Sånn satt jeg og knullet hennes bryster i en stund, mens jeg klemte hennes brystvorter og vi begynte å stønne høyere og høyere. Jeg kunne merke at det begynte å rykke i mine testikler og trakk min pikk vekk fra hennes bryster og begynte å runke den. Hanna lå med sine blå øyne og betraktet meg, mens hun kjælte med sine bryster,. Uhm nå kommer jeg, Stønnede jeg og begynte å sprute utover hennes bryster. Store tunge klatter av sæd falt på hennes bryster, og hun gned det utover kroppen. Takk, dette var virkelig deilig sa Hanna og jeg nikket og sa det synes jeg og, så reiste jeg meg og gikk i seng.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.