søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Gruppesex / Dette var en orgie
Guttene stønnet og pustet der de pulte meg fortere. “Åh. Jeg kommer. Åh Stønnet jeg ut idet en sinnsyk orgasme bredde seg fra kroppen og ned i fitta mi.

Dette var en orgie

Dette var en orgie :

Jeg hadde begynt på videregående på aktivitørlinja, og vi skulle opp til Hafjell for å stå på slalom og ha en aktivitetsuke. Jeg hadde pakket tingene mine. Jeg la ned såper og selvbruning pluss shavingsettet mitt, for ingen visste hva som kunne skje på sånne turer. Jeg ville slippe å føle meg uren og jeg var avhengig av å barbere meg. Hygiene var en viktig ting for meg.

Da jeg kom ned til bussen sto alle samlet. Jeg tente en røyk siden det ble den siste røyken på fem timer. Jeg slang inn kofferten og satte meg inn sammen med venninna mi og med en gang bussen kjørte sova vi begge to. Guttene satt og sang hele veien mens de fleste av jentene sov. Krympet meg sammen oppi setet og lente meg inntil Lisa og sov videre.

“Justine, du må våkne. Vi er fremme. Vi må kapre det fineste rommet.” sa hun og nesten dro meg ut av setet, trøtt og sliten av bussturen, slepte jeg kofferten etter Lisa. Hun hadde rett, for rommet vi tok var stort og lyst med utsikt utover skibakken og jeg gledet meg til å stå på slalom i morgen. Guttene gapte og lo mens de gikk forbi døra. Jeg tok av meg singletten idet guttene gikk forbi og de gapte enda høyere. Jeg bare lo og slang på meg en t-skjorte og joggebukse.
Jeg satte meg ut i fellesstua og snakka med resten av jentene og guttene kom litt etterpå.

“Vi kan spille nødt eller sannhet” sa guttene og vi ble med alle sammen. Vi hentet en flaske og utrolig nok pekte den mot meg først. “Nødt” sa jeg og smilte. “Du er nødt til å kline med hun ved siden av deg i tjue sekunder.” sa han ene og jeg nølte ikke før jeg bøyde meg mot henne, og vi klina med tunge i de tjue minuttene. Guttene kommenterte og lo mens de så på alle sammen. Jeg satte meg tilbake på plass og snurret flaska. Jeg likte virkelig å kline med denne jenta. Ikke det at det var hun, men det tente meg.

Vi spilte utover kvelden og jeg hadde klina med nesten alle som satt rundt der. Jeg følte meg kåt der jeg satt mellom to gutter som i skjul klådde på meg. Jeg lot hånda gli under pleddet på han ene og jeg kjente pikken hans var hard. “Hvem tenner du på da?” spurte jeg lavt og han blunket til meg. “Deg vel” sa han like lavt så ingen andre skulle høre det. Jeg dro opp buksesmekken hans og fisket ut pikken hans og runka han sakte.

Jeg hørte han slet med å ikke stønne, og jeg måtte passe på så ingen så hva jeg drev med. Jeg lot hånda gli opp og ned pikken hans og hadde så lyst til å suge han. “Kom til rommet mitt.” sa jeg og reiste meg opp og gikk inn på rommet. Litt etter kom en like kåt Marius og lukket og låste døra bak seg. De andre var opptatte med leken så vi kunne holde på her.

Jeg tok av meg t-skjorta og satte meg foran han på knærne før jeg dro ned buksa og boxeren hans. Pikken hans sto som en stake foran annsiktet mitt og jeg grep tak rundt den og lot tunga gli nedover skaftet. Han stønnet og pustet der han sto og pikken hans pulserte mellom leppene mine. Jeg runket han mens tunga mi lekte med tuppen og jeg hørte han snart kom. Han strøk meg gjennom håret og jeg gled hele pikken i munnen. Jeg runka han til han spruta utover brystet og puppene mine og han stønnet ut.

Jeg tørket det av meg og slikket det av hendene og smilte til han, så reiste jeg meg opp. Han strøk meg gjennom håret før han kyssa meg lenge. Tunga hans skilte leppene mine og vi sto der og klina en stund. Jeg kjente hånda hans snike seg under joggebuksa mi og to fingre gled inn i meg. Jeg stønnet mellom klininga og han fingra meg fortere. Han kunne virkelig det han gjorde og jeg stønnet høyere og høyere. Den andre hånda hans åpnet bh-en og jeg lot den falle på gulvet. Der sto jeg. Nesten naken foran en jeg ikke hadde snakket med, som fingra meg. Jeg tok av meg buksa så han kom lettere til.

Han gled den tredje fingeren inn og jeg ble mer og mer våt. Jeg kjente jeg var nær en orgasme og presset han inntil meg. “Ta meg vær så snill” stønnet jeg og han trakk til seg fingrene. Han førte meg bort til senga og jeg bøyde meg så jeg sto med rumpa mot han. “Doggy? du er av den frekke typen ja” sa han før han gled pikken inn i meg. Han lot den sakte gli ut og inn før han peiset på. “Spank meg. Få meg til å komme” stønnet jeg og han lot hånda fyke over rumpa mi. Han gjenntok det flere ganger og det tente meg bare mer og mer. Han pulte meg hardere mens den andre hånda masserte klitten min. Jeg beit tak i puta idet jeg kom, og jeg klarer aldri å være stille når jeg kommer. Han spruta inni meg og trakk seg ut før han strøk meg på rumpa. Jeg reiste meg opp og så på han. Han smilte til meg og kyssa meg lenge før han gikk ut til de andre. Jeg gikk på badet og vasket av meg spermen før jeg kledde på meg og gikk ut til de andre.

Jeg satte meg sammen med Lisa som satt i sofaen og så på tv. “Hva gjorde dere da?” spurte hun og smilte til meg. “Vi har pult” sa jeg lavt. Lisa glante på meg. “Seriøst?” spurte hun lavt. Jeg nikket på hodet og smilte til henne. “Hvordan var det og hvem var det?” spurte hun nysgjerrig. Vi gikk ut og tok en røyk og snakka om det uten at noen kunne høre oss. “Det var Marius. Han var dritflink. Men vi kunne ikke gjøre det så lenge” sa jeg og smilte. Lisa smilte til meg. “Jeg har så lyst til å prøve gruppesex. Har bare hatt det med en, men syntes det er så kjedelig.” sa jeg og Lisa tittet sjokkert på meg. Jeg bare lo og gikk inn og Lisa fulgte etter.

Vi spiste sammen før vi gikk til de rommene vil lå på, men jeg og Lisa lå å prata. Vi stoppet å snakke og hørte guttene snakke om noen. “Hu er jo deilig da. Vi ser om de er våkne” hørte jeg en av guttene si. “Tror de snakker om deg” hvisket Lisa og jeg tittet sjokkert på henne. “Tviler sterkt” hvisket jeg tilbake og la meg ned. Vi slo av lyset og Lisa sovna nesten med en gang. Jeg så døra gikk sakte opp og to hoder tittet inn. Jeg lå helt stille, men de fortsatte å titte inn. De hvisket noe til hverandre før de kom inn og låste døra. Jeg satte meg opp og jeg kunne se to stykk som sto foran senga våres. “Er dere våkne?” spurte han ene. “Lisa sover.” sa jeg og ble forvirra. Hva ville de så seint på kvelden? “bli med oss” sa han. “Hvorfor?” spurte jeg og tok dyna rundt meg. “Vi har en overraskelse til deg” sa han og dro av meg dyna.

Jeg tok på meg t-skjorta og snek meg ut av senga for å ikke vekke Lisa, så fulgte jeg etter guttene gjennom den mørke gangen og inn til rommet dems. Det sto to gutter til der og uten et ord dro de av meg t-skjorta. “Vi hørte samtalen mellom deg og Lisa utenfor istad, og du sa du ville ha gruppesex” sa Marius og tok meg på puppene. Han ene førte hånda mi mot den stive pikken hans og førte hånda mi opp og ned mens han stønnet lavt. Marius lot hånda si gli ned under hipsteren min og en finger gled inn. “du er våt ja? så du liker å bli tatt av mange gutter på en gang.” sa han lavt og småbeit meg nedover halsen. Fingren hans gled ut og inn i den våte fitta mi mens jeg runka Stian, og de to andre sto og runka til det de så. “Liker du å bli tatt i rumpa også? mens du får pikk i fitta?” spurte Stian. Jeg klarte ikke svare. Jeg var for kåt. Jeg ville bare bli brukt av alle sammen. Marius gled en finger til inni meg og fittesafta randt nedover lårene mine.

Stian stønnet høyere da jeg dro hånda helt ned mot skaftet hans og masserte ballene hans. “sug meg” sa Stian og Marius trakk ut fingrene sine. Jeg satte meg ned på knærne og han presset pikken i munnen min. Jeg brakk meg litt men ble så forbanna kåt av det. Marius byttet plass med Lukas. Han satte seg på knærne bak meg og lot tuppen ståpikken sin gli mot fitta mi slik at den traff klitten. Jeg stønnet der jeg sto på knærne med Stian sin pikk i munnen. Jeg sugde og slikket på pikken mens Lukas gled pikken sin inn i meg. Jeg tok tak i pikken til de to andre og runket de mens jeg hadde pikk i begge ender. Jeg var så kåt. Jeg sugde Stian fortere helt til han sprutet. Litt av spermen randt nedover haka mi men jeg svelget unna mesteparten. “Fyll meg opp. Pul meg hardere” stønnet jeg og Lukas peiset på. Pikken hans bunna meg og fitta mi randt enda mer. Andre, den siste av guttene stelte seg foran meg og puttet pikken i munnen min. Han pulte meg i kjeften mens han førte hodet mitt inn mot roten av pikken hans. Han var større en han andre og slet litt mer med å få hele pikken hans i munnen på en gang, men han presset på uansett. Lukas stønnet og peste bak meg til han trakk seg ut og spruta meg over rumpa. Han slo et løst slag på rumpa mi før de ba meg om å reise meg opp. Der sto jeg, med sperm og fittesaft, kåt som aldri før med fire ståpikker foran meg, og dette hadde såvidt begynt.

Marius la seg på ryggen på senga og jeg satte meg overskrevs over han. Han førte pikken inn i rumpa mi mens Lukas gled sin inn i fitta mi. Jeg stønnet der jeg fikk pikk i begge hull mens Andre sugde tak i klitten mens han runka seg selv. Johan, den fjerde gutten, satte seg ved siden av meg og jeg tok tak i pikken hans og runka han. Hendene hans masserte puppene mens jeg lå der og stønnet ut i en fantastisk kåthet. Guttene stønnet og pustet der de pulte meg fortere. “Åh. Jeg kommer. Åh” Stønnet jeg ut idet en sinnsyk orgasme bredde seg fra kroppen og ned i fitta mi. De peiste på og kjørte på hardere. Marius stønnet for harde livet før han spruta inni rumpa mi. En deilig følelse. Ikke lenge etter kom det et lavt brøl fra Lukas som trakk seg ut og spruta meg over fitta. Jeg masserte det utover mens jeg fingra meg selv.

Jeg runket Johan helt til han spruta over puppene mine og vi lå der, andpustne alle fem. “Vi bør få inn Lisa. Skulle likt å se henne slikke Justine.” sa Lukas. “Hent henne” befalte Johan og Lukas gikk inn å hentet henne. Flaks at de andre sov ovenpå så de ikke hørte oss. Lukas kom inn med en litt forvirra Lisa, men da hun så meg naken i senga med sperm og safter over hele, smilte hun. De kledde av henne og klådde på henne og hun så til å like det. Lukas fingra henne og jeg ble bare enda mer kåt av å de på de. Hånda mi gled ned mot fitta mi og to fingre gled inn mens jeg så Lisa fikk orgasme. Hun skalv der hun sto mens fingrene til Lukas gikk som tornado. Jeg så fitta hennes dryppet av fittesaft der hun sto og jeg ble bare kåtere og kåtere. Lisa trakk seg unna og kom bort til meg. Hodet hennes forsvant mellom beina mine og tunga hennes gjorde underverker. Jeg stønnet ut mens jeg lot fingrene gre gjennom håret hennes. Våt som en foss, gled hun to fingre inni meg mens Lukas pulte henne bakfra.

Dette var en orgie jeg aldri kom til å glemme. Jeg runket de andre mens Johan puttet pikken i munnen min og vi alle lå der og stønnet. Lisa pulte meg fortere og jeg kjente en rar følelse idet jeg squirtet på henne og jeg gispet etter luft idet orgasmen skylte over meg. Jeg hørte hun pustet i sjokk men hun fortsatte videre. “Dere er så deilige” hørte jeg Lukas si idet han sprutet over Lisa. De andre guttene runket så de sprutet utover kroppen min. Over puppene og fitta mi før de trakk seg tilbake.

Jeg og Lisa lå der, helt utslitte, mens guttene gikk og dusjet. Vi gikk tilbake til rommet våres og dusjet vi også før vi la oss i senga våres. “Du er så deilig” sa Lisa og strøk meg over puppene før hun kyssa meg. Jeg skilte leppene hennes med tunga mi og lot tunga mi leke med hennes. Hånda hennes fant igjen veien ned til fitta mi. “Du er enda våt jo. Du er virkelig umettelig du” sa hun og smilte før hun klina med meg igjen. Og det var sant.

Jeg var virkelig kåt og vanskelig å temme. Jeg førte hånda mi mot fitta hennes og vi lå der og fingra hverandre i et rolig tempo. Vi var fortsatt slitne etter istad, og det var deilig å kjenne hun tok det rolig. Vi pustet fortere begge to mens fingrene gikk som tornadoer i fittene til hverandre. Vi stønnet lavt og hun kysset meg idet vi kom begge to. Hun kyssa meg lenge og la seg inntil meg. “Ser frem til en hel uke med deg. Du er så herlig.” Sa hun før hun sovnet. Og jeg kunne si meg enig. En uke til med sex og ski. En drøm.

Sexmoter

Sjekk også

Telttur i Nordmarka

Telttur i Nordmarka Min kone og jeg kommer begge fra distriktsnorge, med friluftsliv som hobby. …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.