søndag , 1 august 2021
Forside / Bondage / Frekke pikker leker best – kinky

Frekke pikker leker best – kinky

Frekke pikker leker best – kinky :

Denne novellen er opprinnelig skrevet til jenta mi. Hun bor i utlandet for tiden. Det blir derfor mye sexting frem og tilbake. Jeg har de siste dagene skrevet en liten serie sexnoveller til henne. Det er en viss sammenheng i historiene men de er fint mulig å lese som separate verk. Dette er egentlig den fjerde, og etter min mening den beste. Hvis responsen er god legger jeg ut resten av serien også, og eventuelle fremtidige noveller.

God lesning 😉

————

Du våknet av en kald vind mot den nakne huden din. Du viste du var på en strand. Du kunne ikke se det, men lukten og lydene var ikke til å ta feil av. Du prøvde å bevege deg. Til din store forbauselse, var det ingenting som holdt deg fast. Du valgte fortsatt å ikke fjerne øyenbindet. det var tryggere slik.

Du prøver å krype av teppet du befinner deg på. Etter en halv meter befinner hendene dine seg i glovarm sand. Du legger deg ned og tar en håndfull og sprer det utover kroppen. Du kjenner det blir vått der nede ved tanken på at du ligger der å masserer de kalde brystene dine med varm sand.

Sanden føles deilig mot huden når hendene dine systematisk dekker den kalde kroppen din.

«Koser du du deg? Du skvetter til. Jeg sitter rett bak deg og nyter synet av deg ligge å vri deg i sanden. «Kom» sier jeg. Du kryper velvillig mot lyden av stemmen min. Jeg var svært mye nærmere deg enn du trodde. For plutselig kræsjer hodet ditt i brystet mitt. Du føler deg som en idiot, i det jeg legger en finger under haken din og fører din munn mot min. Du hikster litt i det leppene våre møtes i et varmt kyss. Det varer i en evighet.

Du spør meg hvor vi er. «Stranden» svarer jeg raskt. «Jeg tenkte det mørke rommet kunne bli litt kjedelig i lengden. Jeg vil jo ikke at du skal ha det vondt, jeg vil bare lære deg en lekse.» Sier jeg mens jeg klyper deg litt i kinnet. Du spør meg hvem jeg er. «Drømmemannen» svarer jeg smilene.

Jeg reiser meg opp og hjelper deg på beina. Jeg geleider deg nedover stranden. Den varme sanden er myk mot føttene dine. Hver gang du skal ta et nytt skritt, kiler sanden deg mellom tærne og gir en varm iling gjennom kroppen. Mens vi går nedover stranden, tenker du på de siste dagers hendelser. Tanken på hvem jeg var, og hva jeg egentlig ville, gnagde seg inn i hodet ditt.

Tankerekken ble brått avbrutt av kaldt vann mot varme føtter. Du skriker til i det en liten bølge skyller over anklene dine. Jeg ler av deg og gir deg et lite kyss før jeg drar deg videre ut i vannet. «Vannet er svært varmt når man faktisk kommer seg under en gang» sier jeg og gir deg en liten dytt så du faller bakover. Det kommer et lite hikst fra deg, før du forteller meg at jeg hadde helt rett.

Jeg setter meg ned i vannet ved siden av deg. Og kjenner straks hånden din på låret mitt. Du tar et godt tak rundt skaftet på kuken min og gir meg et par jukk. Jeg stønner, og ler litt.

Jeg hopper litt nærmere deg og setter meg på rompa bak deg. Hendene mine sniker seg raskt rundt midjen din og finner veien opp til to deilige harde brystvorter. Jeg gir deg et bite-kyss i nakken mens jeg masserer brystvortene dine mellom fingrene mine. Du rykker til i det fingeren min stryker deg forsiktig over den lille stripen av hår på musa di. Vi blir sittende i vannet en stund mens hendene mine flittig undersøker hver eneste krok av kroppen din.

Jeg ber deg resie deg opp å snu deg. Jeg trekker deg helt inntil meg, og gir deg et et lite kyss på den lille hårstripen din. «Salt!» sier jeg men jeg smilende slikker av noen salte dråper fra musa di. Du stønner tungt i det tungen min finner veien til klitten din, og gir deg en deilig varm følelse langt opp i nakken.

«Sett deg» sier jeg, og styrer deg ned på den steinharde kuken min. Den glir lett inn i deg. I det jeg når bunnen, trekker jeg deg helt inntil meg og bare holder deg der. Leppene våre møtes i et vått og salt kyss. Du stønner tung i det du løfter deg selv litt opp, for å slippe deg ned igjen. Pusten din blir tyngre og tyngre for vært lille «hopp» du tar. Jeg lener meg litt tilbake å nyter synet av de store, duvende brystene dine som så vidt kommer opp av vannet for vært jukk. Høyrehånden din sniker seg ned bak rompa di, og legger seg hardt rundt ballene mine. Du klemmer til og setter opp farten. Du klarer ikke helt å bestemme deg for om jeg har det godt eller vondt ut i fra lydene jeg gir i fra meg. Men du hyler ut i det du banker kuken min hardt opp i deg et par ganger. Du faller sammen på meg og gir meg et dypt kyss.

På vei opp fra fra vannet sier vi ikke et ord. Jeg leder deg tilbake til teppet.

Vi blir liggende i solen en halvitmes tid å få varmen. Mens du ligger der å ser på mørket. Begynner tankene dine å spinne rundt igjen. Du visste egentlig hvem jeg var, men du kunne ikke komme på det. Det var et eller annet med stemmen min som var så kjent. Hver gang du hørte den vekket den gamle minner. Men ingen ansikter, ingen navn. Hvem var jeg?

Du rykker til i det hånden min stryker deg over magen. «straks tilbake kjære deg».

Du hørte lyden av en glidelås, og noe som hørtes ut som en bøtte med stein.

Før du rekker å tenke mer over det, stryker en iskald hånd deg over ditt venstre bryst. Brystvorten din blir øyeblikkelig hard og du får deilige frysninger nedover ryggen.

Du puster tungt i det leppene mine legger seg rundt den stive brystvorten din. Tungen min leker i sirkler rundt den, til din store fornøyelse. Jeg setter meg på toppen av deg og legger leppene mine rundt den andre brystvorten din. Du skriker til i det du kjenner den kalde isbiten mot den varme lille knoppen. Jeg tar isbiten mellom tennene og lener meg over deg. Smeltet is kiler deg i nakken, i det jeg drar isbiten forsiktig rundt på den varme halsen din. Du hikster hver gang jeg kommer til et uberørt område av den varme huden din.

Isbitens ferd fortsetter nedover brystet og magen. En liten vannpytt begynner å samle seg i navlen din. Jeg slurper den sultent i meg, før jeg gir deg et vått kyss på de myke små leppene dine. Etter et litt for dypt tungekyss stjeler du isbiten min. Jeg biter deg forsiktig i underleppa og kaller deg en tyv. Jeg romesterer litt ved siden av meg ,før jeg gir deg et nytt lite bitt i underleppa etterfulgt av et kyss. «Tyver må straffes!» sier jeg strengt.

Du kjenner musklene i kroppen din strammer seg. Og en forventingsfull kribling brer seg fra musa di og ut i resten av kroppen. Du er allerede begynt å bli våt i det langefingeren min finner frem til det trange lille musehullet. Jeg bøyer fingeren litt og fingerpuler deg i lange, seige bevegelser. Jeg putter en ny isbit i munnen og lar tungen min leke med den harde klitten din. Den kalde bølgen som skylder gjennom deg, får brystvortene dine til å bli fullstendig stive. Du kan ikke la være å kose litt med dem, mens hullet ditt blir fyllt opp av en finger til. Jeg gir deg et par harde støt helt til bunns, før jeg trekker fingrene rolig ut, til din store skuffelse.

«Slutt på kosen! På tide med straffen som lovet» Sier jeg mens jeg ler.

Du setter hjertet i halsen i det du kjenner den kalde isbiten presse mot rompehullet ditt. Bestemt men forsiktig presser jeg isbiten opp i den trange rompa di. «Der har du for å stjele isbiten min»

Isbiten er smertelig kald. Og følelsen blir ikke bedre av at to til forsvinner opp i musa di. Du har gåsehud over hele kroppen, og du hikster av glede i det jeg legger den varme kroppen på toppen av din. Jeg legger leppene mine helt inntil øret ditt og hvisker forsiktig: «Fryser du kjære deg?» Et lite «ja» passerer leppene dine. «Godt!» sier jeg sier jeg ertende. «Hvis du er snill jente så skal jeg knulle litt varme i deg, hva sier du til det?» Solen steker mot huden din men du føler deg fortsatt kald. Od den friske sjøbrisen hjelper ikke til akkurat.

«Hva som helst» Sier du stille. Jeg reiser meg opp og tar en titt på deg. Jeg tar tak i hendene dine og hjelper deg opp på kne. Jeg legger høyrehånden din på den halvstive kuken min.

Du smiler lurt, og legger leppene rundt hodet. I det tungen din ruller rundt kukhodet kjenner du smaken av sjø og mann. Du lar tungen din gli sakte nedover den salte harde kuken min. Du tar den ene ballen min i munnen og suger forsiktig på den, mens hånden din forsiktig stryker kuken min. Du kjenner kuken blir hardere i hånden din. Til slutt har du problemer med å få hånden rundt det store lemet mitt.

«På tide å få varmen i deg pys» Jeg legger deg ned på teppet, og gir deg et saftig kyss. Du stønner tungt i det den harde kuken min presses litt inn i det trange lille musehullet. Jeg legger hendene mine på brystene dine og tar et godt tak. Jeg klyper deg forsiktig på brystvortene og presser kuken min hardt til bunns i deg. Du kjenner orgasmen bygger seg opp mens du stønner tungt. Fingrene dine finner veien ned til klitten. Jeg ser på ansiktet ditt at du begynner å nærme deg. Så jeg tar hardt tak i hoftene dine og gir deg alt jeg har. Du holder fast de sprettne brystene dine mens orgasmen rir gjennom kroppen din. Jeg fortsetter å hamre pikken inn i deg gjennom hele orgasmen.

Jeg lener meg over deg og kysser deg forsiktig. Vi blir liggende oppå hverandre et par minutter å småkysse til vi får pusten igjen. Jeg setter meg opp, og hjelper deg opp på alle fire. Jeg legger den harde kuken min mot leppene og du slikker den villig ren.

Jeg går bak deg og setter kuken mot ropehullet ditt. Den klissvåte kuken glir uhindret inn i deg.Men du ynker deg litt i det du kjenner den harde kuken pløye seg opp i rompa di. Du er fortsatt kald fra isbiten tidligere. Jeg jeg blir stående å se på den store kuken min gli sakte ut og inn av det trange lille hullet, mens hendene mine ligger stramt rundt rompeballene dine.

Jeg trekker meg ut og fortsetter i musa di. Jeg er så utrolig hard nå, jeg må komme. «kan du tømme deg i munnen min?» Spør du plutselig. Jeg kjenner jeg blir enda kåtere av tanken. «Alt hva damen ønsker» sier jeg lurt.

Jeg tar et godt tak i hoftene dine og presser kuken hardt til bunns flere ganger. Jeg brummer dypt i det jeg setter igang å pule deg skikkelig. Du legger hodet mot bakken mens du stønner tungt. I det trykket ballene begynner å bygge seg opp, hører jeg deg tute og stønne voldsomt. Jeg kan kjenne muskelsammetrekkningene dine rundt pikken i det orgasmen river i deg. Jeg klarer ikke mer og trekker meg ut av deg. Du snur deg raskt rundt, og tar kuken i munnen. Du rekker bare at gi den et par slikk, før den eksploderer i munnen din. Det er så vidt du får plass til alt inni der, og du svelger unna som besatt.

Jeg legger meg fornøyd ned på teppet, og trekker deg inn i armkroken min.

Du kjenner pusten min i nakken din, i det øynene dine glir igjen.

 

Sjekk også

Når Master blir slavegutt – kinky

Når Master blir slavegutt – kinky : Som Dominant Master er jeg jo vant til …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *