søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Bondage / Min første slave

Min første slave

Min første slave

Jeg hadde nettopp lest Historien om O – en utformelig og pornografisk bok om O som opplever hvordan det er å være sin Herskers slave. Jeg ble tent omtrent etter første side og mine tanker begynte spinne rundt i hodet: Jeg ville ha meg en slavinne. En søt jente med lubne bryster og langt hår som jeg kunne leke meg med som jeg ville. Men hvor skulle jeg finne henne?

Kom over en passende side på nett. Kontaktsted for de som er inn i BDSM, og det var jeg, så her skulle jeg søke etter en ekker slavetøs. Det kom kjapt flere svar, og etter en rekke spørsmål falt valget på en rødhåret lita jente med runde former og lubne bryster. Bildet hun sendte eg gjorde meg tent da jeg i mitt indre bilde så for meg røde striper på hennes hvite hud, skapt av min pisk.

Hun kom hjem til meg en Fredag kveld. Hun var like søt som på bildet, søtere faktisk. Og jeg gledet meg.

Fra første stund viste hun en underdanig, men samtidig frekk holdning. Det skulle jeg nok plukke av henne. «Stripp!» kommanderte jeg. Og hun tok sakte av seg plaggene. Hun var deilig der hun stod.

Jeg gikk rundt henne, innspiserte henne – hun fristet meg. Jeg hadde alt lagt frem et utvalg bruksgjenstander, og nå skulle jeg bruke dme på henne. «Stell deg opp ti veggen, med ryggen ut», kommanderte jeg henne. Hun responderte raskt. Jeg kunne lukte at hun var spent Saftene hennes hadde alt begynt å renne fra henne, tøsa var kåt.

Jeg fant frem pisken, en snerten liten ridepisk innkjøpt spesiellt for slike anledninger. Gav henne etraskt rapp over den hvite runde bakenden hennes. Hun skvatt til og en lyd unnslapp munnen hennes. «Tøsa skal ikke gi lyd», sa jeg strengt, og gav henne enda et rapp av pisken. Det dannet seg røde striper på rumpeballene hennes. Lukten fra kåtskapen hennes ble mer fremtredende. «Snu deg» Hun snudde seg. Blikket i øynene var ikke så ydmykt som det burde være. Tøsa trengte mer straff.

Gav henne et par rapp over brystene. Hun bet seg hardt i leppene for ikke å komme med noen lyd. Se der ja, denne skulle jeg temme … Jeg kommanderte henne ned på kne og fikk henne til å ta av meg buksene. «Slikk meg», kommanderte jeg henne. Og hun stakk prøvende frem en lyserød tunge. Den traff klitten min som den skulle. Se dete var tøsa som kunne sakene sine. Jeg kommanderte henne til å gi meg orgasme med tungen.

Merket at hun ble mer og mer kåt mens hun jobbet med meg. Jeg gledet meg til å leke meg med henne etter min orgasme. Jeg skulle terge henne og nekte henne orgasmen, som jeg var sikker på hun ville ha.

Da jeg hadde kommet, beordret jeg henne ned på salongbordet. Bandt hendene hennes ned langs bordbena, og festet bena hennes på samme måte. Hun lå nå åpen foran meg. hva skulle jge starte med?

Gav henne et par rapp mellom bena. Hun klarte ikke holde tilbake et smerteskrik. Som straff kløp jeg henne i klitoris. Hun tidde da, men jeg så rykningene hun hadde, tøsa likte det. Jeg fant frem strap-onen min. Den skulle jeg bruke på henne. Ta henne skikkelig. Pumpe på inni henne til hun ba om å få komme.

Hun var dryppende våt, så dildoen gled rett på plass. Jeg kjørte den hardt i bunnen på henne. Hun vred seg men kom ingen vei. Hun likte det. Jeg pumpet på, og merket at hun nærmet seg. Da trakk jeg meg ut og gav henne et rapp over fitta. Tøsa skulle ikke få komme.

Jeg satte meg over henne, med fitta mi plassert over ansiktet hennes: SLIKK, kommanderte jeg. Og hun slikket. Hun slikket og sugde meg, og jeg plasserte et par fingre i hennes bakerste hull. Hun mistet nesten konsentrasjonen, men et kjapt bitt i klitten hennes vekket henne igjen.

Etter at jeg hadde fått enda en orgasme, og hun fortsatt ingen. Løsnet jeg henne og ba henne tilfredstille seg selv mens jeg så på. Hun var flau, men absolutt klar. Hun skrek av nytelse da hun kom.

Hun var min første slavetøs, jeg beholdt henne i 14 dager.

Sexmoter

Sjekk også

Når Master blir slavegutt – kinky

Når Master blir slavegutt – kinky : Som Dominant Master er jeg jo vant til …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.