søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Kinky / Årets julegave

Årets julegave

Årets julegave – kinky

Arets beste julegave var antagelig en julegave jeg var ute og kjøpte på impuls helt selv. Jeg var ute og tittet etter noe spennende i litt spesielle butikker og falt fullstendig for en pisk av ekte skinn- med et tykt og stivt håntak, lett fleksibel stang og en sånn skinnlapp som det er på ridepisker,aller ytterst. Litt yr og kåt bare av tanken på og eie denne pisken løp jeg hjem med den og gledet meg til og få sjansen til og bruke den.

Men julen er jo en tid med lange middager og juleselskaper og når skulle jeg få tid til og finne en som ville bruke pisken på meg? Bare det at den lå der oppe, lett tilgjenelig under sengen min,var nok til og føre tankene mine langt avsted fra kjedelig småprat og hyggelige konversasjon. Jeg kjente at det begynte og renne av meg der jeg satt og fantaserte midt blant de fest kledde gjestene. Bare de ikke så det når jeg reiste meg! Jeg hadde følelsen av å sitte i en dam av kåthet og lukten av fitte måtte nå frem til noen og enhver så lyst som jeg hadde til og prøve denne pisken.

På slutten av selskapet sprang jeg opp for og beundre min fine ,egne julepisk. Den lå der i esken sin, med det glinsende svarte skinnet og liksom ropte på meg- kom hit…. Et lite smekk kan ikke skade…. Må ikke ha med noen andre vet du…Bare du og jeg…Jeg måtte den opp litt og forsøke.Et lett smekk på låret var mer en det som skulle til før jeg virkelig følte at fitta mi svulmet opp og nesten krevde en stor kraftig pikk for og fylle den opp. Det var nesten ubehagelig og sitte på sengen så øm ble jeg. jeg så ned på det nydelige skaftet av pisken min. Det var stort deilig og glatt, kunne jeg? Jeg kjente kroppen fryde seg ved tanken.Jeg måtte bare prøve om pisken kunne brukes slik også. Jeg smurte håntaket med glidemiddel. Så trakk jeg raskt av meg g-strengen. resten av klærne fikk vente. Jeg gned forsiktig pisken opp og ned fra rompea til fitta og begjynte nesten og ønske at jeg hadde to pisker, nei nå gikk jeg fort frem,dette måtte nytes.Jeg løftet pisken frem og tok et kjapt rapp over låret igjen.Ååååå- det sved. Jeg brukte skinnlappen til og trøste meg selv litt. Jeg begynte og stryke den over hele meg. Det kilte deilig. Den gled sakte frem mot fitta mi igjen. Rundt og rundt klitoris og jeg kjente den velkjente prikkinga i armer og ben som sa at jeg var nære med og komme.

Men det var noe som manglet, en, en mann, en ekte mann. En levende bestemt mann som kunne styre denne pisken for meg. Eller som kunne se på og nyte synet av hvor godt jeg hadde det akurat nå. Å jeg følte for og sprike enda bredere og vise frem hele meg og la ham se hvordan pisken strøk rundt hele rompa mi mens en finger lirket seg inn for virkelig å nyte stunden.

I mangel av en virkelig mann begynte fantasien min og løpe løpsk. Kansje jeg hadde avtalt og møte en venn en kveld til et glasss vin. han hadde fått nøkelen min fordi jeg viste at jeg ble forsinket, jeg hadde kansje glemt og gjemme pisken så han fant den før jeg kom hjem? Kansje han hadde også en slik drøm om pisk og bestemte seg for og bruke den på meg?

Når jeg kom in satt han i sofaen og ventet på meg. jeg reagerte på at gardinene var trukket for, men siden det er fult innsyn reagerte jeg ikke på det. det var først når jeg satte meg ned og så kulen på buksen hans og det intense blikket at jeg skjønte at noe var på gang. Han trakk fram pisken og jeg rødmet øyeblikkelig. Hva skulle jeg gjøre. jeg fikk liten tid til og tenke på det da han trakk opp skjørtet mitt og ga meg ett skikkelig rapp på rompa. Det sve, men jeg merket også at jeg samtidlig begynte og kjenne at kroppen min gledet seg og at det begynte og brenne i fitta mi igjen. Så du har lagt den fram til meg hva? Spurte han. Jeg rødmet enda dypere og vaklet mellom og løpe avsted eller og bli og håpe at kåtheten i kroppen endelig ville bli tilfredstilt. «svar»! han tok et nytt rapp, denne gangen øverst på innsiden av låret mitt. Jeg kjente den myke huden rødme og få en tykk rød stripe.»vel siden munnen din ikke er brukbar til snakking kansje den er brukbar til andre ting?» Han la pisken over nakken på meg og presset meg ned i knestående på gulvet.

Så trakk han frem pikken sin. Å som jeg hadde fantasert om en stor og deillig pikk. Men tørre å ta i den? Igjen den prikkende følelsen av å enten følge instinktet og løpe eller å bli for og kjenne den deilige pikken i munnen. Suge den og kansje føle den salte smaken av sæd gli ned i halsen min. Før jeg rakk å reagere kjente jeg presset av pisken på nakken igjen og jeg ble dratt ned mot pikken hans, munen min åpnet seg automatisk og jeg ble trykket ned på den helt til hele munnen var fylt av den store deilige kuke, helt nesten ned i halsen. Så stor kuk var det lenge siden jeg hadde smakt. Jeg kjente fitta rope etter den og jeg merket at jeg ble enda våtere. Med pisken over nakken og et fast grep i håret mitt styrte han munnen min opp og ned på pikken til jeg nesten følte at det svartnet for meg. Så ble den brått revet bort, så brot at jeg impulsivt skrek et lite «nei» Et nytt kjapt rapp over baken» Hysj» du kan få pikken tilbake men her er det ikke du som bestemmer tempoet. forstått?» Jeg klarte bare og nikke, redd for og få et nytt rapp mens det enda sve intens etter forige. En deilig varm smerte som ydmykende nokk spredde seg til fitta og jeg kjente den enda mere intense rop på oppmerksomhet. dette var virkelig pinlig og jeg viste ikke hvor jeg skulle se eller hva jeg skulle gjøre.

Kansje var det lukten av kåt fitte, kansje var det mitt desperate blikk, men plutselig vendte han oppmerksomheten ned mot skjørtet mitt. «trekk opp» Jeg trakk sakte skjørtet opp til midt på hoften. Den lille g-strengen var allerede våt av fittesafter» så.. du lengter etter pikk hva?» Jeg klarte ikke og svare.»Svar nå» Denne gangen var det utsiden av låret som fikk smake pisken og jeg klynkte av smerte » ja» svart jeg lavt » Hørte ikke- si hva du lengter etter!» » jeg lengter etter pikken din» hvisket jeg dypr ydmyket der jeg stod med skjørtet halveis opp, en truse det rant av, leppestiften gnidd utover og røde striper både på rumpa og låret «Vel den kan du ikke få før du tigger ordentlig etter den, men du kan få noe annet» Han så kjapt rundt seg og jeg fikk følelsen av at han hadde planlagt svaret. Og jeg hadde rett. For der ,lett tillgjengelig stod et stearinlys jeg hadde hatt stående på andre siden av rommet.»Ned på kne og sprik med bena» beordret han.

Jeg skyndte meg og adlyde før pisken rakk og bli svingt igjen. » Bra du lærer» han virket fornøyd og jeg kjente en lettelse bre seg igjennom meg, før jeg brått kjente lyset bli kjørt hardt opp i fitta mi. Jeg stønnet.»Deillig hva? si at du dynes dette er deillig» » Det er deillig, jeg liker det» svarte jeg naivt » synd for det er ikke her du skal ha den» var svaret før han rev den ut av meg. Jeg kjente fitta skrike etter mer til tross for den hardhendte behandlingen den hadde fått. han tok en finger raskt inn i fitta mi, så to fingre. Så hentet han ut en masse fittesafter og holdt fingrene fremfor meg «Slikk dem!slikk dine egne fitte safter» Jeg sugde fingrene hans som jeg egentlig sugde kuken hans. Det smakte uvant men det var ingen tvil om hvor kåt jeg egentlig var » Ser du hvor mye det er? Fitta di lengter etter pikken min gjør den ikke? Du renner jo over her! Men jeg vil ikke ha så våt fitte! jeg får bruke dette i stedet alikevel» Han kjørte lyset inn igjen hardt. Så trakk han det brått ut og holdt det mot lyset. Jeg så hvordan det blinket i alle saftene mine. Da fikk han plutselig en ide og førte lyset mot rompa mi og sa » Jeg tror jammen du er så våt at du ikke trenger noe glidemidel her jeg» Jeg kjente at panikken sprer seg. Bare en gang før har jeg hatt analsex og å få noe oppi rompa uten glidemiddel hadde vært vondt. Jeg lot impulsen løpe og halveis krabbet og løp bortover gulvet.

En kjapp hånd rundt ankelen min stoppet min klumsete flukt og fikk igjen kjenne pisken, denne gangen tre rapp etter hverandre poå rumpa «Du kan gå når jeg sier vi er ferdige! Eenten det eller du får smake pisken igjen ?» Et par kjappe piskeslag til etterlot lange røde merker «Nei» klynket jeg. For nå begynte det og svi skikkelig. «Vel hvis det svir sånn da så må vi finne på noe annet og bruke denne til da» Jeg så at han fisket fram noe fra sofaen, men da jeg prøvde og snu meg for og se hva det var ble jeg brått dyttet tilbake igjen. Raskt etterpå kjente jeg håndtaket til pisken mot rumpehullet mitt. jeg ville løpe, men turte ikke, og forberedte meg på smerten som jeg kjente fra før. Med et lite trykk gled den inn og det var egentlig ganske godt og bli fylt sånn i rompa. Pisken ble ført sakte ut og inn og jeg nøt det . Det eneste jeg savnewt nå var pikk i fitta mi også.

Jeg våget meg til og føre en finger sakte mot fittehullet for og gjøre noe med saken. Raskt føk pisken ut av rompa mi og jeg kjente en treffsikker smerte på hånden. Dette må han ha gjort før» nei her er det jeg som bestemmer hva du skal bruke hendene til og akurat nå er det til og runke meg» han satte pisken tilbake i rompa mi og tok et fast grep om håret mitt og førte munnen mot den store kuken hans igjen. Den gikk minst like dypt som sist og jeg følte den salte smaklen av sæd. Det var nokk like før han kom. Smaken av sæd, den bestemte hånden i håret mitt og følelsen av en rumpe som var fylt til randen var nesten mer en jeg kunne takle uten og forsøke og snike en finger ned igjen til fitta mi. Men jeg kjente at han holdt på og komme og forberedte meg på og at ladningen skulle komme helt ned i halsen min, da sluttet han brått. Han trakk seg ut av munnen min og vippet meg rundt så jeg stod medrumpa mot han igjen. Så trakk han pisken ut og kjørte den store kuken sin helt til buns i rompa mi. Den var mye større en pisken og jeg kjente meg fylt opp på ny og enda deiligere og på en enda mer krevende måte. Til min store glede la han pisken mellom lårene mine og gned den opp og ned på klitoris. Det var dråpen. Jeg kjente det prikket i fingre og tær, en deilig følelse som spredte seg igjenom hele meg som jeg aldri før hadde kommet, med en pisk på fitta og kuk i rompa mi. Det tok ikke lang tid før ham tok et par kjappe dype tak og jeg kjente han komme langt inne i meg.

Jeg kom til meg selv på sengen, alene som før fantasien, med pisken og vibratoren min. Jeg visste nå hva jegmåtte ut og få tak i, Gledet meg til og få det på ordentlig.

** Årets julegave **

Sexmoter

Sjekk også

Er du klar for kuk da hore?

Er du klar for kuk da hore? : Brevet lå nederst i postkassa, under reklamehaugen …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.