tirsdag , 12 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / Min halsøsters veninne
Jeg finner G-punktet hennes, og masserer mer bestemt der. Samtidig lar jeg en tredje fingere presse lett rundt rumpehullet hennes.

Min halsøsters veninne

Min halsøsters veninne :
Min halsøsters veninne

Jeg har en halvsøster som er ca 5 år yngre enn meg. Jeg har fulgt henne opp i alle år, helt siden hun var baby. Og opp gjennom åra har jeg blitt godt kjent med mange av venninnene hennes, og sett hvordan de utviklet seg til vakre damer.

Historien jeg skal fortelle skjedde på hytta for et år siden. Halvsøstra mi og typen, samt ei venninne av halvsøstra mi, Linda, skulle på hyttetur. Og de ville gjerne ha med meg. Og siden jeg trives svært godt sammen med de unge ble jeg selvfølgelig med. Og faktisk – tro meg eller ei – jeg hadde ingen baktanker what so ever med tanke på at Linda var med. Hun var ei fantastisk jente – pen å se på, utrolig veldreid, og ikke minst smart.

Vi ankom hytta på ettermiddagen fredag, og fyrer opp peisen. Tom og jeg henter mer ved, mens jentene rydder bort mat og bagene våre. Tom og Heidi (som halvsøstra mi heter) skule ha «voksensoverommet» mens Linda og jeg tok «barnerommet» med køyesenger. Etter god mat, og mer enn en hel vinflaske pr person tok vi kvelden – gode og fulle. Når jeg kom inn etter å ha pusset tenna var Linda allerede i ferd med å kle av seg. Jeg lot som jeg ble forskrekket, dekte til øynene mine og sa «Hei – selv om jeg er gammel, er jeg fortsatt en mann!!! En singel mann!!». Hun bare lo, og sa «Du har vel sett dette før, du!?» Hun sto i bare trusa, mens de nydelige brystene som var så velformede lyste mot meg. Jge gliste til henne, ga henne en klem, og katret opp i overkøya. Og sovna relativt raskt.

Dagen etterpå ville ungdommen ned til byen. De skulle være der en del timer, mens jeg ble ved hytta. Det var en deilig dag, og jeg rusla ned til vannet. Hytta vår ligger veldig skjult til, og det er ingen problemer med å være naken der. Med en gang jeg hørte bilen kjøre heiv jeg av meg klærne. Satt meg godt tilrette i solsenga jeg hadde med, og jekka en pils. Hadde med meg en bok, men tankene mine begynte med en gang å svirre rundt Linda. Og den fantastiske kroppen hennes. Og da skjedde det som måtte skje – lillemann strekker seg mot himmelen.

Jeg var skikkelig kåt. Fremme på tuppen piplet det ut deilig, blank smørning. Denne dro jeg utover det svulmende hodet med pekefingeren. Slik lå jeg å stimulerte pikken rett på kukkhodet – noen ganger fort, andre ganger sakte. Enkelte ganger spyttet jeg i hånden og brukte det som tilleggssmøring. Da lukket jeg hånde rundt kukkhodet og vred og vendte, førte hånda opp og ned, fra side til side…

Jeg har alltid blitt ekstra kåt av å ligge i sola, og nå merket jeg at det nærmet seg. Hele pikken min på 15 cm glinset i sola av all smurningen, mens hånda mi jobbet febrilsk opp og ned, fra side til side, mens den andre hånda knadde ballene. Jeg så for meg den utrolige kroppen til Linda, merker at det knyter seg i pungen, og slipper satsen løs. Jeg har alltid sprutet ganske kraftig, og nå blir jeg truffet først i panna, deretter på skuldra, og litt på magen. Jeg blir liggende helt utslått en liten stund, før jeg hiver meg uti vannet.

Etter en halvtimes tid rusler jeg inn for å hente en pils til. Jeg småsynger for meg selv da jeg plutselig ser Linda sitte rett foran hytta toppløs, og med en minimal truse. Jeg kjenner at magen krympe seg av frykt for at hun har sett mitt runkestunt for kort tid siden. Hun snur seg mot meg og smiler.

«Skulle ikke dere ned til byen, da?» prøver jeg å spørre forsiktig.
«Jeg bestemte meg for å bli!» sier hun,mens hun lar den ene hånda skli lett over puppen.

«Og det er jeg glad for!» nærmest smiler hun til meg. Naken som jeg er kjenner jeg junior begynne å bevege seg. Før jeg rekker å dekke meg til, sier hun
«Jeg så deg kose med deg selv».

Jeg legger en hånd over pikken som er i ferd med å reise seg. Jeg er flau som bare det, og snur meg for å hente noe å dekke meg til med.
«Nei – vent litt, da!?» spør hun, mens hun reiser seg opp.

Nå er den værste forskrekkelsen over, og jeg har gjenvunnet noe av kontrollen:
«Som du kanskje husker fra i går kveld – jeg er mann! Og vi reagerer på svært vakre jenter som deg enten vi vil eller ikke» sier jeg mens jeg smiler. Hun kommer mot meg og prøver forsiktig å legge armene rundt halsen min. Huns strekker seg litt opp og søker munnen min. I et svakt øyeblikk lar jeg henne kysse meg. Men bare kort:
«Du er så ung, Linda – og jeg er en, for deg, gammel mann…»
«Jeg har hatt lyst på deg lenge!» stønner Linda inn i halsgropen min.

«Faktisk i flere år nå.»
«Dette må bli vår lille hemmelighet, ikke sant!» sier jeg mens jeg merker pikken presses mot magen hennes. Jeg lar hånda stryke henne lett over ryggen, tar lett takk i hodet hennes og kysser henne ømt.
«Hmmm» stønner hun tilbake.

Jeg bærer henne bort på solsenga, legger henne forsiktig ned. Kysser henne mens jeg lar hånda stryke lett over magen hennes og opp mot puppene. Suger den ene brystvorten inn i munnen, hvor jeg biter lett i den. Hun stønner, og griper etter pikken min som igjen står som en påle. Jeg lirker av henne trusa og kjenner at hun er dryppende våt. Jeg kysser henne igjen. Jeg elsker å kysse, og blir bare enda mer kåt av det. Mens vi kysser lar jeg fingeren skli over sprekken hennes. Jeg lar fingeren presse seg litt inn i henne før jeg lar den skli mot lysttappen.

Før jeg går videre vil jeg få takke alle mine tidligere sexpartnere 😉
Jeg tror jeg er en ganske god elsker, og det skyldes spesielt et par jenter som har vært svært flinke til å si hva de liker. Og jeg har sugd til meg den kunnskapen…

Jeg setter meg på kne foran Linda. Sprer bena noe mer, kysser henne en gang på hvert lår før jeg slikker leppene hennes. Begynner forsiktig ytters, og jobber meg innover. Tunga mi sklir lett siden hun er så våt. Jeg tar tak på innersiden av lårene og presser de enda litt mer fra hverandre. Nå ligger hun helt åpen for meg, og jeg gjør tungen så bred som mulig før jeg legger den over hele sprekken hennes. Jeg drar tunga opp mot klitten hennes, og forbi. Hun skjelver lett, og jeg gjentar bevegelsen. Så gjør jeg tungen litt spissere mens jeg lar den skli nedover – over klitoris, presser den lett inn i fitta, og videre ned over rumpehullet hennes. Slik fortsetter jeg en stund, hele tiden med varierende for på tuna, og litt ulikt press. Så lar jeg fingrene begynne å jobbe, først en finger, deretter en til. Jeg presser de forsiktig inn, mens tunga nå danser sakte runddans på klitoris. Jeg fortsetter å presse fingrene helt inn for så å dra de ut, og så inn igjen. Jeg finner G-punktet hennes, og masserer mer bestemt der. Samtidig lar jeg en tredje fingere presse lett rundt rumpehullet hennes.

Jeg skjønner at hun er i ferd med å komme, og legger da litt mer press på alle fronter. Tunga beveger seg raskere og hardere over klitoris, mens jeg lar fingeren bak skli litt inn i rumpa. Og de to fingrene noen cm inn i fitta presser hardere opp mot lystpunktet. Idet hun spenner seg, og kommer presser jeg fingrene helt til bunns, og fingeren i rumpa presser jeg også lenger inn. Klitorisen blir presset hardt den også. Etter en liten stund merker jeg at spenningen avtar noe, og jeg tar forsiktig fingeren i rumpa ut, fingrene i fitta lar jeg også få komme ut, mens tunga sklir forsiktig opp og ned i sprekken…

 

Sexmoter

Sjekk også

Utelandsk tur med erotisk elsker

Utelandsk tur med erotisk elsker : Jeg var på tur til Berlin med skolen. Jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.