søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Ja, Pappa – Aldersforskjell

Ja, Pappa – Aldersforskjell

Ja, Pappa – Aldersforskjell :

Jeg strakk meg ut på sofaen i den store t-skjorten min og trusene mine uten å være bekymret over å måtte dekke meg til. Kombinasjonen fikk meg alltid til å føle meg sexy. Hvordan trusa skled litt opp over rompa og hvordan den store, løse t-skjorten falt over de store puppene mine. Jeg trengte ikke å være bekymret, både pappa og mamma var utenbys for å forsøke å jobbe på det som var igjen av deres ødelagte ekteskap. En del av meg ønsket at de bare skulle komme over det slik at jeg ikke trengte å høre på de skrike bak lukkede dører lenger.

Min mor hadde kort lunte, så min lojalitet lå hos min stefar, som jeg så på som min ekte far. Han har vært der for meg siden jeg var ti, oppdratt meg og behandlet meg som om jeg skulle vært hans eget barn de siste åtte årene.

Jeg kom meg opp fra sofaen, strakk meg og gikk mot kjøkkenet. Jeg tok ut en kald boks med cola fra kjøleskapet og satt på en sang på iPoden min før jeg nok en gang satt meg i sofaen. Da skled døren og pappa kom inn.

«Åh! Hei Pappa. Jeg hadde ikke ventet at du kom nå.» Sa jeg mens jeg dro ned t-skjorten min litt.

«Hei, vennen. Ja, jeg kom hjem noen dager tidligere. Jeg kunne ventet til mamma kom hjem, men jeg vet at det ikke kommer som noe sjokk. La meg hente en øl, så snakker vi.» Han vandret bort til kjøleskapet og tok ut en pils. Jeg visste det. De var over. En liten gnist tente seg i meg. Brystvortene mine ble plutselig harde og plutselig ble jeg glad for mangelen min på bukser. Hvis han endelig er ferdig med henne, kanskje… han kom og satt seg ned ved siden av meg. Jeg snudde meg mot ham.

«Så, jeg og din moren din pratet lenge. Vi begge bestemte oss for at det er på tide og gå videre.» Vi satt i stillhet i et langt minutt.

«Hvordan går det, pappa?»

«Jeg har det faktisk greit. Vi har ikke vært forelsket på lenge.»

«Ja, jeg vet. Vel, skål for å endelig kunne gå videre.» Jeg heiset colaen min til skål og tok deretter en lang slurk. Pappa og jeg satt i stua, hørte på musikk, han drakk pils og jeg sippet på colaen min. Sakte satt vi nærmere og nærmere hverandre, tok på hverandre mens vi lo.

Etter en time eller noe slikt satt pappa seg foran meg på gulvet slik at jeg kunne la fingrene mine gli gjennom håret hans.

«Mmm, jenta mi, du vet hvor mye jeg elsker de fingrene dine. Kan du massere skuldrene mine litt også?»

«Såklart, pappa.» Han tok av seg skjorten og viste fram sin veltrente kropp. Jeg startet å massere skuldrene hans og lot deretter hendene mine gli opp og ned langs brystkassen hans. Jeg lot lårene mine gli fra hverandre mens han sakte lente seg bakover. Jeg fortsatte å la hendene mine gli over brystkassen hans og ned på magen hans slik at jeg måtte lene meg forover, mens han lot hodet sitt hvile mot brystene mine.

«Åh, vennen, dette føles så godt. Takk for at du får meg til å føle meg bedre. Du vet jeg elsker deg, ikke sant?»

«Jeg vet, pappa.» Jeg lente meg sakte bakover, og han snudde seg for å kysse innsiden av låret mitt. Han startet og la hendene sine gli over lårene mine, mens han kysset den samme flekken om igjen og om igjen. Jeg kunne føle hvordan saftene mine gjorde trusen min våt, og jeg kunne se brystvortene mine som pekte gjennom t-skjorten. Pappa snudde seg slik at han var på sine knær, med ansiktet mot meg. Han fortsatte og kysse lårene mine, mens han sakte beveget seg høyere og høyere. Jeg spredde beina mine enda mer mens ansiktet hans nærmet seg musen min. Han startet å tvile.

«Kyss meg der, pappa, hver så snill.» Han så opp på meg, og mens han holdt øyenkontakt beveget han hodet sitt sakte og kysset meg på utsiden av trusene mine. Jeg kunne ikke holde meg lenger, og stønnet av velbehag. Han smilte.

«Jeg tror jeg har funnet ut hva jenta mi liker.» Han kysset meg flere ganger, skiftet mellom lårene mine og den mer og mer våte musa mi. Jeg startet å stønne og bevege på hoftene mine. «Hver tålmodig, baby.» Pappa gravde så ansiktet i musa mi før han lot hendene sine gli opp til trusa mi og dro dem fort av. «Mmm, fin og barbert. Du er vakker.» Han spredde kjønnsleppene mine og gravde tunga si først inn i meg.

Jeg har aldri følt denne formen av nytelse før. Han lot tungen sin gli over klitten min før han startet å suge den og lot en finger gli inn i meg. «Herregud, jenta mi, du er så trang.»

«Jeg har ventet på deg.» Blikket han sendte meg når jeg sa det er noe jeg aldri kommer til å glemme. Det så ut som om han skulle miste all kontroll. Han reiste seg opp og dro meg med seg.

«Jeg vil se hele deg, alt. Ta armene opp.» Jeg tenkte meg ikke om engang. Jeg tok armene mine opp, og han rev t-skjorta over hodet på meg. Han tok et skritt bakover og bare så på meg. Jeg gikk mot han og startet og kneppe opp buksa hans. Jeg satt meg på kne foran ham, og dro buksa med meg. Kuken hans spratt ut, og traff meg i ansiktet. Herregud, den må ha vært minst 22 cm lang. Og jeg tror ikke jeg klarte å få hele hånda mi rundt den!

Pappa tok tak i bakhodet mitt og presset kuken sin inn i munnen min. «Ta på deg selv mens jeg knuller ansiktet ditt.» Jeg strakk hånden min ned og startet å gni fingrene over klitten min mens han tok tak i håret mitt og startet og kjøre kuken hardt inn og ut av munnen min. Jeg tok en hånd opp og startet å leke meg testiklene hans. I det øyeblikket jeg rørte ballene hans, trakk han kuken ut av munnen min og startet å runke. «Åpne» var alt han sa. Jeg åpnet munnen min og han plasserte ballene i munnen min. Jeg sugde og slikket, mens jeg så opp på ham gjennom øyenvippene mine. Ha så ned på meg, og runket hardere.

«Pappa? Jeg vil at du skal knulle meg. Jeg vil at du skal straffe meg for å ha vært en slem jente.» Jeg kunne se kuken hans fort bli enda hardere. Han hjalp meg opp på beina igjen, og kysset meg. Han åpnet munnen min med sin, og presset meg bakover mot en vegg. Han holdt fast hendene mine over hodet mitt mot veggen med en hånd, og tok den andre hånden bak på hodet mitt og grep fast i håret mitt. Han dro hodet mitt bakover og kysset meg over kragebeinet, og deretter ned mot puppene mine. Han tok min venstre brystvorte i sin munn og sugde på den. Han små beit den og sugde hardere til jeg nesten ikke klarte mer. Så flyttet han hodet sitt vekk.

Jeg pep «Pappa, jeg trenger deg. Ta hånd om meg igjen.» Han presset meg hardere mot veggen, han brukte sine hofter til å holde kroppen min på plass. Kuken hans presset mellom magene våres.

«Vil du ha mer jenta mi? Vil du at pappa skal gjøre deg til en stor jente?»

Jeg pep og presset puppene mine mot ham. «Ja, hver så snill, pappa. Gjør meg til den store jenta di.»

Han bøyde hodet sitt ned igjen, tok brystvorta mi i munnen sin og slapp håret mitt og flyttet hendene sine til rompa mi. Han løftet meg opp. Han slang meg hardt mot veggen, og jeg klamret meg godt fast rundt ham med både armer og bein.

«Dette kommer til å gjøre vondt, baby.» sa han mens han flyttet seg slik at han kom i posisjon. Før jeg klarte å tenke over hva han sa, kjørte han hele kuken sin dypt inn i meg. Jeg følte hvordan han rev meg i to og fylte meg opp. Jeg kunne ikke stoppe skriket mitt.

«Åh, ja, baby. Er det så vondt? Du er så jævla trang. Jeg skal gjøre deg til bare min.»

Selv om smerten var gjennomtrengende så kunne jeg også føle nytelsen. «Knull meg, pappa. Ikke stopp. Jeg kommer til å komme. Hardere! Skad meg!»

Han snudde og bar meg til sofaen. Han snudde meg slik at jeg sto med rompa mot han. Jeg bøyde meg og lot rompa peke opp i lufta. I det øyeblikket jeg gjorde det, kjørte han kuken i meg. Han grep meg rundt midjen og presset kuken hardt i meg. Han presset hardere og hardere, fortere og fortere.

«Liker du det, jenta mi? Gjør det vondt nok?»

«Ja, pappa! Hardere!»

Han tok nok en gang tak i håret mitt og dro hodet mitt bakover før han slo håndflata hardt på rompa mi. Jeg pep.

«Du er en skitten hore. Horer blir straffet.» Han klasket til meg om igjen og om igjen. Endelig slapp han håret mitt og lente seg forover og grep begge puppene. Han presset kuken så langt inn i meg som han kom, og vi kom begge to samtidig. Jeg kom kraftigere enn jeg trodde noen noensinne kunne.

«Vi har akkurat startet, jenta mi» Freste han i øret mitt.

«Ja, pappa.»

 

 

Læreren min – Aldersforskjell :

Jeg sitter helt stille utenfor klasserommet. Gangene er tomme, for vi har sluttet for lengst, og jeg sitter der og venter. Du åpner døra brått, og jeg skvetter til. Du ser på meg, og sier

«Sånn, nå kan du komme inn.»

Jeg lukker døren etter meg, og sier «Jeg har sittet her i to timer nå..»

Du flirer, og svarer «Ja, det var ikke meningen å bruke sånn tid, men nå er du jo her»

Jeg nikker, og setter meg på en ledig pult litt unna deg.

Du har noen papirer foran deg, og leser høyt og tydelig.

«Kommet for sent, rappkjeftet mot lærer, slossing i skolegården etc. etc.. Dette hører vel ikke hjemme på en skole unge frøken?»

Jeg krymper meg, og en tåre renner nedover mitt kinn.

Du er den skumleste av lærerne på skolen, for man vet aldri om du tuller eller om du snakker sant. Du reiser deg opp, og går mot meg. Røsker tak i håret mitt, og vrir hodet så jeg ser på deg.

«Jeg blir nødt til å straffe deg. Vi kan ikke ha det sånn på skolen vår, lillevenn!»

Du tar den andre hånden din, og plasserer den på brystene mine. Du gnir forsiktig, og går deretter under klærne, jeg merker at jeg blir tent..

Jeg skjønner hva som kommer. Har hørt det fra andre jenter før, men ikke trodd på det.

Nå sitter jeg her og opplever det samme in real life. Jeg husker hva jentene hadde sagt. Bare gjør som han vil, så slipper du hjem så fort som mulig !

Du dytter meg ned på kne foran deg, og knepper opp buksen din.

Jeg nikker, og gjør som jeg får beskjed om, og leker med kukken din på alle mulige måter.

Du lar hånden stryke lett og lekent over hodet mitt, og presser meg innover når det går for sakte for deg.

Jeg brekker meg, men prøver å gjøre det så du ikke hører. Så løfter du meg opp på pulten, og drar ned buksene mine. Du tar meg hardt, og ser at jeg pines, men egentlig så elsker jeg det.

«Ha, det er lenge siden det har vært en jomfru innom her» smiler du og ler.

Jeg gråter noen stumme tårer, men lar deg forsette. Du ber meg stille meg på alle fire. Jeg er så kåt, og gjør det fort.

Du tar meg i doggy til du kommer, og ber meg suge deg det siste stykket, og jeg må svelge. Svelge alt sammen. Jeg gjør det, og smiler.

Du ser på meg forundret, og sier «Du har blitt fortalt hva du skal gjøre du????»

Jeg blir stiv av skrekk, og nekter!

Du sier «JO! Venninnene dine har plapret!? Om at du får dra når vi er ferdige?!»

Jeg gråter, og nekter.. Du svarer med å le en kort og hes latter.

«Greit, da blir den en omgang til på deg, men denne gangen i det andre hullet!!!»

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.